• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Olej

Olej

Podobné ingredience

  • Červený olej
  • Chilli olej
  • Extra panenský olivový olej
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Cilli con carne

Cilli con carne

1. Usmazime cibulku a pote maso dohneda. 2. Vmichame cukr, sul, pepr, kmin, chilli a cesnek. Pridame pyre,pivo a rajcata. nechame projit varem a mirne... více o Cilli con carne

Kreolská cuketa

Kreolská cuketa

Cukety nakrájíme na centrimetrové kolečka, ostatní zeleninu nadrobno. Na oleji podusíme prolisovaný česnek, papriku a cibuli. Po chvíli přidáme cukety... více o Kreolská cuketa

Italské rizoto

Italské rizoto

Pracovní postup: Rizoto je poměrně frekventované jídlo v závodních a školních kuchyních, doufám však, že předpis na rizoto, který vám nabízím, je... více o Italské rizoto

Játra po postugalsku

Játra po postugalsku

Pracovní postup: Plátky jater obalíme v hladké mouce, zatím je nesolíme. Očistíme si a nakrájíme cibuli a papriky. Rajčat rozdrtíme a vymačkáme z nich... více o Játra po postugalsku

Kachna na červeném víně

Kachna na červeném víně

Pracovní postup: Kachnu rozporcujeme, opláchneme, osušíme, opepříme a osolíme. Očistíme si všechnu zeleninu a žampiony. Slaninu nakrájíme na kostičky,... více o Kachna na červeném víně

Martinčiny špagety

Martinčiny špagety

Pracovní postup: Kuřecí řízky nakrájíme na nudličky a naložíme jako maso na čínu (den předem). Do mističky dáme dvě polévkové lžíce sojové omáčky, 1... více o Martinčiny špagety

Krupava treska s tomatovou omackou

Krupava treska s tomatovou omackou

1. Osmazime cibuly a cesnek do mekka asi 5 minut 2. Pridame rajcata, bazalku, cukr, vino a privedeme k varu a zvolna varime az smes zacne houstnout... více o Krupava treska s tomatovou omackou

45 minut
Zimní zeleninová polévka

Zimní zeleninová polévka

Na pánev do oleje přidáme mrkev, zelí, celer, a pastinák a vaříme asi 10 - 15 minut za občasného míchání. Přidáme kuřecí vývar a přivedeme k varu.... více o Zimní zeleninová polévka

60 minut
Kapustové karbanátky III.

Kapustové karbanátky III.

Kapustu uvaříme ve slané vodě a pak jemně nakrájíme. V misce umícháme máslo, vejce, na másle usmaženou cibulku, sůl, pepř, muškátový květ a uzené maso... více o Kapustové karbanátky III.

rostbíf s bilinkama

rostbíf s bilinkama

Česnek rozetřeme, smícháme s nasekanými bylinkami a pepřem, posypeme jím maso, přitlačíme a pokapeme olejem. Vložíme do pekáče tučným okrajem dolů,... více o rostbíf s bilinkama

myslivecká topinka

myslivecká topinka

Na masovém strojku semeleme maso, vložíme na horký olej a za stálého promíchávání opékáme. Dříve, než je maso měkké, přidáme nakrájené žampiony,... více o myslivecká topinka

anglický rostbíf

anglický rostbíf

Roštěnec zbavíme tuku a blán, lojovitou část nařežeme šikmými řezy na čtverečky, osolíme, opepříme a necháme hodinu proležet. Maso opečeme po všech... více o anglický rostbíf

Kuře na tymiánu III.

Kuře na tymiánu III.

Kuře rozdělíme na porce, osolíme, vložíme do porcelánové mísy a posypeme tymiánem. V kastrolku smícháme suroviny na marinádu a svaříme. Do vychladlé... více o Kuře na tymiánu III.

45 minut
Falešný tatarák z brambor

Falešný tatarák z brambor

Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a nastrouháme na jemném sturhadle. Přidáme cibuli, česnek a ostatní ochucovadla, promícháme. Podáváme... více o Falešný tatarák z brambor

45 minut
Masová směr s játry a žampiony

Masová směr s játry a žampiony

Kýtu a játra nakrájíme na nudličky. Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso a játra. Krátce osmahneme, zasypeme mletou paprikou,... více o Masová směr s játry a žampiony

Špindlerovské masíčko

Špindlerovské masíčko

Kýtu a játra nakrájíme na nudličky. Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso a játra. Krátce osmahneme, zasypeme mletou paprikou,... více o Špindlerovské masíčko

60 minut
Plněné mušle s rajčatovou omáčkou

Plněné mušle s rajčatovou omáčkou

Mušle ne zcela uvaříme v osolené vodě. Na olivovém oleji orestujeme nakrájené žampiony, přidáme špenát, zamícháme, přendáme do mísy a vmícháme sýr.... více o Plněné mušle s rajčatovou omáčkou

Kuřecí nudličky s játry

Kuřecí nudličky s játry

Cibuli nakrájíme na půlkolečka, osmáhneme, k tomu přidáme kuřecí maso nakrájené na nudličky, dáme na rozpáleny tuk, přidáme nakrájený špek, koření a... více o Kuřecí nudličky s játry

jehněčí po římsku

jehněčí po římsku

Ve velké pánvi rozehřejte olej a máslo. Přidejte pokrájené jehněčí maso a za častého míchání smažte 4-5 minut, dokud po všech stranách nezhnědne. V... více o jehněčí po římsku

Medailonky s brokolicí a nivou

Medailonky s brokolicí a nivou

Panenku nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Vložíme do rozehřátého oleje. Opečeme po obou stranách a maso vyjmeme. Nakrájíme... více o Medailonky s brokolicí a nivou

tagarica

tagarica

Maso a zeleninu nakrájíme na kostky. Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme sůl, mletou papriku a maso. Dusíme. Zvlášť podusíme také zeleninu,... více o tagarica

čuftíky na smetaně

čuftíky na smetaně

Nakrájíme cibuli a česnek nadrobno a smícháme s mletým masem. Přidáme sůl, pepř, vejce, rohlík namočený v mléce a dobře promícháme. Ze vzniklé směsi... více o čuftíky na smetaně

Obalované masové nudličky

Obalované masové nudličky

Kuřecí prsa nakrájíme na drobné kousky. Mírně naklepeme. Z mouky, piva, vejce, hořčice, sojové omáčky, solamylu a koření připravíme těstíčko a maso do... více o Obalované masové nudličky

Zapečené špagety se špenátem

Zapečené špagety se špenátem

Uvaříme špenát jak jsme zvyklí. Uvaříme špagety. Vymažem olejem zapékací pekáček. Vložíme díl uvařených špaget, na ně špenát a znovu špagety...nahoru... více o Zapečené špagety se špenátem

Těstoviny se špenátovou omáčkou a kuřecím masem

Těstoviny se špenátovou omáčkou a…

1. Na oleji osmahneme nakrájenou cibulku a na plátky nakrájený česnek. Vložíme mražené špenátové listy, posolíme a opepříme. Nakonec zalijeme... více o Těstoviny se špenátovou omáčkou a kuřecím masem

Medailonky z vepřové panenky s brokolicí a nivou

Medailonky z vepřové panenky s…

Panenku nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Vložíme do rozehřátého oleje. Opečeme po obou stranách a maso vyjmeme. Nakrájíme... více o Medailonky z vepřové panenky s brokolicí a nivou

60 minut
Farářovo tajemství

Farářovo tajemství

Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Položíme na olejem vymazaný plech. Na maso rozložíme na kolečka nakrájenou cibuli, zakryjeme plátky sýra a dáme do... více o Farářovo tajemství

Americká mrkvová buchta

Americká mrkvová buchta

Předehřejeme troubu na 180 °C. Smícháme prvních pět ingrediencí a odložíme je stranou. Smícháme dohromady další tři ingredience (nejlépe elektrickým... více o Americká mrkvová buchta

Jarní zeleninová polévka se špekovými knedlíčky

Jarní zeleninová polévka se špekovými…

Na oleji osmahneme cibuli a kořenovou zeleninu, zalijeme vodou, ochutíme solí, pepřem, novým kořením a vaříme do poloměkka. Než je zelenina úplně... více o Jarní zeleninová polévka se špekovými knedlíčky

Vepřové plátky na hořčici

Vepřové plátky na hořčici

Na oleji orestujeme cibuli, slaninu, nastrouhaný celer a vložíme osolené, na plátky nakrájené maso a opečeme. Podlijeme, přidáme hořčici, koření a... více o Vepřové plátky na hořčici

Taštičky se žampiony

Taštičky se žampiony

Nakrájené žampiony na oleji orestujeme a ochutíme solí a provensálským kořením. Necháme vychladnout a přimícháme nastrouhaný eidam a nivu. Touto směsí... více o Taštičky se žampiony

Kuřecí řízek BONAPART

Kuřecí řízek BONAPART

Na pánvičce osmažíme cibulku dozlatova zároveň se slaninou a poté přidáme jedno vejce a zamícháme. Potom si naklepeme kuřecí prsíčka, na která dáme... více o Kuřecí řízek BONAPART

Králík v nádivce

Králík v nádivce

Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli a slaninu, přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme. Pak mírně podlijeme vodou, přidáme sůl, pepř a dusíme do... více o Králík v nádivce

Mexická polévka z mletého masa SOLO

Mexická polévka z mletého masa SOLO

Mleté maso orestujeme na oleji společně s česnekem a pokrájenou cibulí, potom přidáme mrkev. Když je vše měkké, zalijeme litrem vody, přidáme brambory... více o Mexická polévka z mletého masa SOLO

Nudličky s růžičkovou kapustou

Nudličky s růžičkovou kapustou

Na nudličky nakrájené a okořeněné maso vložíme do rozpáleného oleje. Jakmile se maso začne barvit dozlatova, přidáme slaninu, cibuli a česnek.... více o Nudličky s růžičkovou kapustou

Těstovinový salát s olivami

Těstovinový salát s olivami

Těstoviny uvaříme a propláchneme studenou vodou. Olivy, hermelín a šunku nakrájíme na kostičky (kolečka) a smícháme s těstovinami. Můžeme lehce osolit... více o Těstovinový salát s olivami

Pikantní kapr

Pikantní kapr

Očištěného a rozporcovaného kapra osolíme, mírně posypeme mletým kmínem, okořeníme směsí koření, naskládáme na pekáč - zapékací mísu apod., na který... více o Pikantní kapr

Stroganov s rychlým houskovým knedlíkem

Stroganov s rychlým houskovým…

Maso naporcujeme na nudličky nebo plátky, osolíme, okořeníme směsí pepře a hořčičného semínka. Po chvíli odležení maso prudce orestujeme na tuku po... více o Stroganov s rychlým houskovým knedlíkem

Plněné smažené palačinky

Plněné smažené palačinky

Připravíme běžné těsto na palačinky, jen bude slané chuti. Na pávni z těsta upečeme silnější palačinky. Každou z nich naplníme trochou nastrouhaného... více o Plněné smažené palačinky

60 minut
Řízky podle tety Lidy

Řízky podle tety Lidy

Do zapékací mísy poklademe rovnoměrně na dno plátky šunky,tak aby jí bylo celé dno pokryté. Na šunku položíme vedle sebe očesnekované a osolené kuřecí... více o Řízky podle tety Lidy

30 minut
Zelný salát s mrkví a paprikou

Zelný salát s mrkví a paprikou

V salátové míse promícháme ocet, olej, sůl a pepř. Přidáme nakrouhané zelí, cibuli, mrkev a červenou papriku. Dobře promícháme, přikryjeme a necháme... více o Zelný salát s mrkví a paprikou

Nakládané zelí

Nakládané zelí

Suroviny smícháme a nacpeme jich co nejvíce do skleniček. Při použití prostředku DEKO není následující sterilace nutná, vzhledem k tomu, že obsahuje... více o Nakládané zelí

Jehněčí karbanátky

Jehněčí karbanátky

Do mísy dáme suroviny určené na karbanátky. Dochutíme solí, pepřem a pořádně zamícháme. Tvoříme karbanátky, které později opečeme na rozpáleném oleji.... více o Jehněčí karbanátky

Prsíčka na kari s hlívou

Prsíčka na kari s hlívou

Prsa nakrájíme na kostičky, orestujeme na rozpáleném oleji, zaprášíme kari kořením, osolíme a opepříme. Přidáme nakrájenou hlívu ústřičnou, petrželku,... více o Prsíčka na kari s hlívou

Krůtí prsa v těstíčku

Krůtí prsa v těstíčku

Krůtí prsa nakrájíme na řízky, mírně naklepeme, osolíme a obalíme v těstíčku, které jsme připravili z vajec, mléka, mouky a bílého vína, do něhož... více o Krůtí prsa v těstíčku

Jehněčí žebírka na majoránce

Jehněčí žebírka na majoránce

Žebírka nasekáme na kousky, opereme, krátce orestujeme, přidáme na nudličky nakrájenou mrkev, celer a petržel, na kostičky nakrájenou cibuli a... více o Jehněčí žebírka na majoránce

Perské kuře

Perské kuře

Kuře omyjeme, naporcujeme na menší kousky. S octem rozmixujeme cibuli, stroužky česneku, naředíme trošku vodou a olejem a přidáme všehno koření. Do... více o Perské kuře

Kuře v jogurtu III.

Kuře v jogurtu III.

Kuřecí maso nakrájíme na kousky, osolíme, okořeníme částí koření a opečeme na oleji. Přidáme česnek nakrájený na plátky, cibuli nahrubo, oloupaná... více o Kuře v jogurtu III.

játra na tymiánu

játra na tymiánu

Očištěná játra obalíme v opepřené mouce. Na pánvi rozehřejeme olej a máslo, když začne pěnit vložíme játra a opečeme po obou stranách. Opečená játra... více o játra na tymiánu

Zelňáky z brambor

Zelňáky z brambor

Nakrájenou slaninu rozpustíme na pánvi.Přidáme nadrobno překrájené zelí a česnek. Necháme zchladnout. Nastrouháme brambory, přidáme zelí, koření,... více o Zelňáky z brambor

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • ...
  • 109
  • Další stránka

Doporučujeme

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Poslední sledované recepty

45
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
45
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Těstoviny se sýrovou…
43
Dýňová tortila
Dýňová tortila
42
Hrnková bublanina s třešněmi
Hrnková bublanina s…
41
Risotto s medvědím česnekem
Risotto s medvědím…

Zajímavé články

Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou večeři
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou…
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule? Naučte se ji připravit jako šéfkuchař!
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule?…
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou dobrotu vám hvězdy doporučují?
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou…
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
AHA.cz Konec s Danielou? Brzobohatý promluvil o další ženě

Konec s Danielou? Brzobohatý promluvil o další ženě

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Ženy.cz Nejčastější mýty o zubech, které ohrožují zdraví dutiny ústní

Nejčastější mýty o zubech, které ohrožují zdraví dutiny ústní

Blesk.cz Martin Prágr zavzpomínal na pubertu: Stydím se za sebe!

Martin Prágr zavzpomínal na pubertu: Stydím se za sebe!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Nedávno navštívené recepty:

Opilé řezy Krůtí ragú se zeleninou Rychlá ovesná kaše ke snídani
Mrkvový koláč III. Letní linecký koláč Angreštový pudink s černým rybízem
Kynutý knedlík z mikrovlnky Francouzské bagety (Baguettes) Nesmažené koblihy dle Ládi Hrušky
Pečená vepřová panenka ve slanině na zeleném polštáři Sušená rajčata Staročeská nádivka

Další doporučené ingredience:

Okon Okoun Okra Okraje buchty Okurka
Okurka červená Okurka salátová Okurkový salát Okurky nakladačky Okvětní lístky růží
Olej arašídový Olej z naložených sušených rajčat Olihně Olivová tapenáda Olivový lák
Olivový olej Olivy Olivy s papričkou Olomoucké tvarůžky (syrečky) Oloupané buřty
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Olej
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact