• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Nové koření

Nové koření

Podobné ingredience

  • Almette křenové
  • Bio atlantské koření
  • Brambory nové
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Jemný, dietní kuřecí perkelt

Jemný, dietní kuřecí perkelt

Kuře nakrájené na porce vložíme do hrnce, přidáme na kostky nakrájenou cibuli, na malé kostičky nakrájenou mrkev (popřípadě ji nastrouháme na hrubo),... více o Jemný, dietní kuřecí perkelt

Nakládané ryby

Nakládané ryby

Do 5 litrové sklenice vrstvíme zelí a ryby, zalijeme nálevem. Přidáme 5 zrnek celého pepře, 5 zrnek nového koření a 1 bobkový list. Ryby očistíme,... více o Nakládané ryby

Mlíkačka od babičky

Mlíkačka od babičky

Nakrájenou cibulku v kastrolu osmahneme na másle, zasypeme hladkou moukou a připravíme světlou jíšku. Zalijeme 0,5 l studené vody a krátce za míchání... více o Mlíkačka od babičky

Dědovi utopenci II.

Dědovi utopenci II.

Špekáčky oloupeme, z každé strany podélně nakrojíme. Hořčici smícháme s mletým pepřem a potřeme jimi pokrojenou část špekáčků. Do průřezu vložíme... více o Dědovi utopenci II.

45 minut
Karbanátky s feta sýrem a okurkovou salsou

Karbanátky s feta sýrem a okurkovou…

Karbanátky: česnek nasekáme na jemno, feta sýr nahrubo rozdrobíme rukou a vpracujeme vše společně se všemi ingrediencemi do mletého masa, necháme... více o Karbanátky s feta sýrem a okurkovou salsou

40 minut
Houbová "svíčková"

Houbová "svíčková"

Sušené houby namočíme do vody, přidáme sůl a kmín a uvaříme do měkka. Cibuli orestujeme na oleji do zlatova, přidáme nahrubo nastrouhanou zeleninu a... více o Houbová "svíčková"

Fazolková polévka II.

Fazolková polévka II.

Na másle orestujeme cibuli a kořenovou zeleninu nakrájenou na kostičky, přidáme rajče (překrojené). Zalijeme vodou a necháme chvilku vařit, pak... více o Fazolková polévka II.

Kuřecí řízky Avery Island

Kuřecí řízky Avery Island

Řízky dáme do mísy, nasolíme, okořeníme kari kořením, přidáme trochu divokého koření, tabasco a sojovou omáčku. Necháme přes noc takto naložit. Druhý... více o Kuřecí řízky Avery Island

60 minut
Zapečené brambory s mletým masem a sýrem

Zapečené brambory s mletým masem a…

Na oleji osmažíme najemmo nakrájenou cibuli, přidáme česnek, koření, kečup a mleté maso. Dusíme do měkka. Mezitím oloupeme syrové brambory, nakrájíme... více o Zapečené brambory s mletým masem a sýrem

Provoněné vepřové

Provoněné vepřové

Vepřové řízky omyjeme a nakrájíme na větší kousky. Osolíme, opepříme, ochutíme sójovou omáčkou (nemusí se šetřit) a zprudka osmahneme na pánvi.... více o Provoněné vepřové

Hovězí guláš se zeleninou II.

Hovězí guláš se zeleninou II.

Na oleji osmahneme po obou stranách maso a na chvilku odstavíme, nebo ztlumíme. Na vedlejší pánvi a na trošce oleje orestujeme zeleninu a cibuli. Vše... více o Hovězí guláš se zeleninou II.

120 minut
Hovězí na divoko

Hovězí na divoko

Všechnu zeleninu nakrájíme na kostičky nebo můžeme nastrouhat na hrubo a rozložíme ji v míse na maso i s kořením. Vodu svaříme s octem a po vychlazení... více o Hovězí na divoko

90 minut
Žarkoje II.

Žarkoje II.

Srdce důkladně očistíme a nakrájíme na malé kostky. Okořeníme, osolíme, podlijeme a dusíme do změknutí (nejlépe je tento pokrm připravovat v tlakovém... více o Žarkoje II.

120 minut
Burgundská

Burgundská

Nadrobno nakrájenou cibuli vhodíme na rozpálený olej a smažíme do zlatova. Přidáme maso a uzený bok (oboje nakrájené) a smažíme dalších cca 5 minut.... více o Burgundská

20 minut
Kolenová chrochtačka

Kolenová chrochtačka

Vykoštěné koleno nakrájíme na větší kusy, hojně opepříme a dáme na plech. Na pánvi rozpálíme olej, na kterém do růžova osmažíme cibuli, přidáme kečup,... více o Kolenová chrochtačka

Králičí závitky se zelím a sušenými houbami

Králičí závitky se zelím a sušenými…

Na rozložené a mírně podravkou posypané plátky jsem dala vrstvičku propláchlého kysaného bílého zelí, posypala sušenými houbami, zavinula a ovinula... více o Králičí závitky se zelím a sušenými houbami

Pravý segedínský guláš

Pravý segedínský guláš

Maso nakrájíme na drobné kostičky, osmahneme na másle do zlatova. Poté podlijeme vodou tak, aby maso bylo ponořené a necháme vodu vyvařit. Tento... více o Pravý segedínský guláš

Pochoutka Paní Nadlesní

Pochoutka Paní Nadlesní

Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a když začne zlátnout, přidáme mouku a chvilku za stálého míchání smažíme, zalejeme horkou vodou a řádně... více o Pochoutka Paní Nadlesní

Kroupová polévka II.

Kroupová polévka II.

Do osolené vody (+nové koření) dáme vařit kroupy a nakrájenou zeleninu, až jsou skoro měkké přidáme nakrájené brambory, povaříme a nakonec přidáme... více o Kroupová polévka II.

Klobásová omáčka

Klobásová omáčka

Cibuli nakrájíme nadrobno a mírně osmažíme na másle, přidáme sladkou papriku a na kolečka nakrájené klobásy. Zalejeme vodou, přidáme masox a koření a... více o Klobásová omáčka

Králík na zakysané smetaně

Králík na zakysané smetaně

V hrnci rozehřejeme olej, vložíme na kolečka nakrájenou cibuli a zeleninu. Přidáme nové koření, pepř, bobkové listy a podusíme. Vložíme maso, zalijeme... více o Králík na zakysané smetaně

Skopový pilav

Skopový pilav

Rýži dvakrát propereme ve studené vodě a necháme 8 hodin namočit. Nasypeme do hrnce koření, přidáme scezenou rýži a zalijeme vodou cca 2 cm přes... více o Skopový pilav

Dietní rychlá svíčková omáčka

Dietní rychlá svíčková omáčka

Syrové maso vložíme do pekáče spolu s na větší kostky nakrájenou zeleninou (včetně cibule). Vložíme koření a podlijeme vývarem, nebo vodou (chuť... více o Dietní rychlá svíčková omáčka

Utopenci II.

Utopenci II.

Smícháme všechny ingredience na nálev. Nálev uvedeme do varu a vaříme 5 minut, odložíme a necháme vychladnout. Teď je na řadě nejdůležitější... více o Utopenci II.

Zelňačka od Kewa

Zelňačka od Kewa

Nejprve zelí povaříme, poté přidáme nakrájené brambory, přidáme koření a na mírném ohni vaříme. Mezitím na vedlejší plotýnce orestujeme cibuli a do... více o Zelňačka od Kewa

Anglický vánoční pudink

Anglický vánoční pudink

Oříšky a mandle nasekáme nahrubo. Opražíme je nasucho za stálého obracení v pánvi, přesypeme do misky a necháme vychladnout. V kastrolu rozpustíme... více o Anglický vánoční pudink

Zimní polévka II.

Zimní polévka II.

Uzené kosti dáme vařit do tlakového hrnce a po půl hodině vypneme a přidáme 1 šálek půleného hrachu a 4 kuličky nového koření a vaříme dalších 20... více o Zimní polévka II.

Pečené uzené koleno

Pečené uzené koleno

Koleno opláchneme a dáme vařit pod pokličku s cibulí, česnekem a kořením. Když je maso měkké, tak ho vytáhneme a vykostíme. Vývar scedíme. Vykoštěné... více o Pečené uzené koleno

Poldiho zelný guláš

Poldiho zelný guláš

Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli dozlatova. Pak přidáme pokrájené maso, po chvilce protlak a za neustálého míchání restujeme, až se maso zatáhne.... více o Poldiho zelný guláš

Rajská polévka s kapáním a sýrem

Rajská polévka s kapáním a sýrem

Koření svaříme asi v půl litru vody a scedíme. V kastrolku uděláme z tuku a mouky světlou jíšku, do které přidáme protlak a krátce opečeme. Postupně... více o Rajská polévka s kapáním a sýrem

Naložená pikantní vejce

Naložená pikantní vejce

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a uložíme do sklenice, kterou můžeme uzavřít. Připravíme si marinádu. Víno, ocet a sůl přivedeme prudce k varu. Pak... více o Naložená pikantní vejce

Miluščina paštika

Miluščina paštika

Králíka uvaříme se zeleninou, několika kuličkami pepře, nového koření a 1 bobkovým listem v menším množství osolené vody. Pak maso vykostíme a se... více o Miluščina paštika

Salát z kuřete na způsob rybího salátu

Salát z kuřete na způsob rybího salátu

Kuře zbavíme kůže, vykostíme a čisté maso dáme vařit do nálevu. Ten si připravíme z 1 dílu octa, 3 dílů vody, pepře, nového koření a bobkového listu.... více o Salát z kuřete na způsob rybího salátu

Perník vykrajovaný

Perník vykrajovaný

Vejce, cukr, med dobře utřeme v míse. Pak přidáme mouku, mleté koření, sodu a promícháme. Nakonec vmícháme šlehačku a zpracujeme těsto. Je jemné,... více o Perník vykrajovaný

30 minut
Čočková polévka ala Romana

Čočková polévka ala Romana

Čočku namočíme tak na 2 hodiny a ve stejné vodě dáme vařit s novým kořením, pepřem, bobkovým listem a solí. Po změknutí čočky, přidat na kostky... více o Čočková polévka ala Romana

Vánoční Cinzano

Vánoční Cinzano

Rýži 12x propereme (důležité) a dáme do 5 litrové lahve. Posypeme rozdrobeným droždím, přidáme kůru a ostrouhaný na kolečka nakrájený citron. Na to... více o Vánoční Cinzano

Bramborový guláš s cuketou

Bramborový guláš s cuketou

Cuketu nakrájíme na hranolky, přidáme nakrájenou papriku, rajčata, brambory a koření. Zalijeme 1/2 l vody. Vaříme do měkka. Zahustíme jíškou z oleje,... více o Bramborový guláš s cuketou

Houbové matjesy

Houbové matjesy

Nakrájené houby opereme, dáme povařit asi 4 min. ve slané vodě. Slijeme, nechame okapat a vychladit. Poté do sklenice vrstvíme: houby, cibule... více o Houbové matjesy

Houby v tomátě od naší Jindřišky

Houby v tomátě od naší Jindřišky

Houby nakrájíme na menší - střední kousky a 5 min. je necháme povařit v osolené vodě. Posléze je scedíme a propláchneme. Papriky vyjádrujeme a... více o Houby v tomátě od naší Jindřišky

120 minut
Hospodská svíčková na smetaně

Hospodská svíčková na smetaně

Opláchnuté díly masa protkneme slaninou a osolíme. Očištěnou zeleninu a cibuli nakrájíme na plátky, mírně osmahneme na tuku, přidáme maso, krátce je v... více o Hospodská svíčková na smetaně

40 minut
Divoké závitky v římském hrnci

Divoké závitky v římském hrnci

Do namočeného římského hrnce naskládáme směs tenkých plátků zeleniny - mrkve, celeru, cukety a dvou cibulí. Nejlépe a nejrychleji je pořídíme na... více o Divoké závitky v římském hrnci

20 minut
Vydatná rajská polévka Stáni Lekešové

Vydatná rajská polévka Stáni Lekešové

V polévkovém hrnci orestujeme na tuku cibuli a zelenou papriku, nakrájenou na nudličky. Zaprášíme moukou, ještě chvíli restujeme, poté zalijeme vodou,... více o Vydatná rajská polévka Stáni Lekešové

30 minut
Bramboračka s houbami

Bramboračka s houbami

Všechnu zeleninu očistím, oloupu a nakrájím na kostičky a dám vařit do menšího hrnce s vroucí vodou, kromě cibule. Houby nakrájím též na malé útvary ... více o Bramboračka s houbami

Sterilovaná paprika v nálevu s olejem

Sterilovaná paprika v nálevu s olejem

Očištěnou papriku nakrájíme podélně na velké kusy (půlky, čtvrtky), naskládáme do sklenic a zalijeme uvařeným nálevem. Zavíčkujeme a sterilujeme 20... více o Sterilovaná paprika v nálevu s olejem

Kuře se šlehačkou

Kuře se šlehačkou

Kuře rozporcujeme, osolíme a vložíme do tlakového hrnce. Podlijeme šálkem vody, přidáme na kostečky nakrájenou šunku, drobně nasekanou cibuli, masox a... více o Kuře se šlehačkou

Novoroční čočka

Novoroční čočka

Propereme čočku, dáme do většího hrnce a natočíme vodu 1:1, nadrolíme kostku masoxu, vhodíme bobkové listy, nové koření, pepř (pár kuliček), kousek... více o Novoroční čočka

Nakládané masové koule

Nakládané masové koule

Nejprve uvaříme nálev - koření kromě zázvoru, bobkového listu a soli utlučeme v hmoždíři. Vodu a ocet přivedeme k varu, přidáme koření a sladidlo - to... více o Nakládané masové koule

Kulajda paní hajné

Kulajda paní hajné

Do osolené vody dáme vařit houby, nakrájenou cibuli a kmín. Vaří se asi 1/2 hodiny, pak přidáme další koření a brambory nakrájené na kostičky. Když... více o Kulajda paní hajné

Pečenáče

Pečenáče

Rybu obalíme jako řízek a usmažíme. Z octa, vody, trochu soli a koření uděláme nálev - necháme přejít varem a zchladit. Do sklenice vložíme rybí řízky... více o Pečenáče

Nálev na cokoliv

Nálev na cokoliv

Vše svaříme cca 5 minut a necháme vychladit. Po vychladnutí vyndat bobkový list. Dále používat jako jiný nálev.... více o Nálev na cokoliv

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • ...
  • 16
  • Další stránka

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Poslední sledované recepty

101
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
42
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
38
Bramborovo-květákové karbanátky
Bramborovo-květákové…
30
Lehký bramborový salát s hráškem a chřestem
Lehký bramborový salát s…
30
Ricottový piškotový dortík (Ricotta poundcake)
Ricottový piškotový…

Zajímavé články

Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se sladkým uměním, které potěší každého milovníka literatury
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se…
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a 90. let, v nichž se zpívá o jídle nebo pití?
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a…
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat, švestek nebo jablek a doplňte jím sýry i maso
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat,…
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm potřebujete vědět
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm…
AHA.cz Bouček už pravdu neskrývá: Těžká krize v soukromí

Bouček už pravdu neskrývá: Těžká krize v soukromí

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo získá dědictví a kdo by měl brzdit s nákupy?

Horoskop na další týden: Kdo získá dědictví a kdo by měl brzdit s nákupy?

Ženy.cz Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Blesk.cz Těhotná Šárka Krausová: Pravda o útěku z Ulice!

Těhotná Šárka Krausová: Pravda o útěku z Ulice!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo získá dědictví a kdo by měl brzdit s nákupy?

Horoskop na další týden: Kdo získá dědictví a kdo by měl brzdit s nákupy?

Nedávno navštívené recepty:

Rybí pomazánka s tvarohem Originál Halászlé Plněný hermelín II.
Sedlácké kroupy Pečený bramborák Tukožroutská polévka
Kynuté těsto na pizzu Aspikové mističky Gnocchi / Těstoviny se smetanou, špenátem, česnekem a špetkou kari
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem Kmínové přírodní filety Pikantní marináda na maso

Další doporučené ingredience:

Netučný tvaroh Nit Niťovky Nízkotučná smetana Nízkotučný bio jogurt
Nízkotučný jogurt Nízkotučný měkký sýr Nízkotučný tvaroh Noky Nori
Nové koření mleté Nudle Nudle široké špenátové Nudlové drobení Nugát
Nugátové bonbony Nugeta Nuoc mam Nutela Nutella
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Nové koření
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact