• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Maso

Maso

Podobné ingredience

  • Dančí maso
  • Drůbeží maso
  • Dušené králičí maso
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Zavařené jídlo na dovolenou

Zavařené jídlo na dovolenou

Jídlo na dovolenou uvařte obvyklým způsobem, dejte do zavařovacích sklenic a sterilujte 2 hodiny na 100 °C. I přes dvouhodinové vaření jídlo již dále... více o Zavařené jídlo na dovolenou

Naložené řízky

Naložené řízky

Smíchat suroviny a naložit maso aspoň na 24 hodin. Smažíme jako řízky na pánvi. Naložené maso vydrží v lednici několik dní. Jako přílohu je vhodný... více o Naložené řízky

Dobré dušené maso

Dobré dušené maso

Na tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, necháme mírně zezlátnout. Poté zasypeme mletou paprikou, přisypeme kuličky pepře a chviličku osmahneme,... více o Dobré dušené maso

Zapečené brambory s masem

Zapečené brambory s masem

Na pánvi zprudka opečeme osolené a opepřené plátky masa, ty vyjmeme a osmahneme 2 cibule, přidáme nakrájené 2 papriky, po chvíli přidáme předem... více o Zapečené brambory s masem

Orientální řízky

Orientální řízky

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, rozložíme na misu, přičemž je dobře potřeme marinádou, kterou jsme pripravili z octa, soli, prolisovaného česneku,... více o Orientální řízky

Čína alá Kačer

Čína alá Kačer

Maso omyjeme a nakrájíme na malé kousky. To samé se zeleninou. Maso dáme do jedné misky a zeleninu do druhé (nebo necháme na prkínku). K masu dáme... více o Čína alá Kačer

Keeftedes - rodinné Ťofty

Keeftedes - rodinné Ťofty

Namočíme strouhanku (ale tak, aby byla mokrá, ale neplavala), přidáme ji k mletému masu, pak přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, promícháme, přidáme... více o Keeftedes - rodinné Ťofty

15 minut
Nádivka šumavská - starodávná

Nádivka šumavská - starodávná

Syrové maso pomeleme a dobře promícháme. Přidáme vejce, nasekané kopřivy, osolíme a opepříme. Opět dobře promícháme. Pečeme zvolna v dobře vymaštěném... více o Nádivka šumavská - starodávná

Bombajské masíčko

Bombajské masíčko

Maso nakrájíme na kousky a nejméně 2 hodiny marinujeme ve směsi oleje, koření, mouky a soli. Pak postavíme na oheň a pražíme asi 10 minut. Přidáme... více o Bombajské masíčko

Maso po staročesku

Maso po staročesku

Maso osolíme, naskládáme na plech, poklademe plátky másla, přidáme celý česnek a na osminky nakrájená jablka, podlijeme a dáme péct. Po upečení jablka... více o Maso po staročesku

Krokodýlí maso

Krokodýlí maso

Maso nakrájíme na nudličky, přidáme všechny suroviny. Mouky nasypeme tolik, aby vzniklo hodně husté těstíčko. Nesolíme. Na pánvi rozehřejeme olej,... více o Krokodýlí maso

Prejt ze zbytků

Prejt ze zbytků

Slaninu nakrájíme na kostičky a opečeme, přidáme nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme pomleté maso, za stálého míchání chvíli opékáme.... více o Prejt ze zbytků

Kousky masa v zázvorovém těstíčku

Kousky masa v zázvorovém těstíčku

Suroviny na těstíčko důkladně metlou promícháme. Kousky masa osolíme a v těstíčku obalíme. Smažíme na pánvi v rozpáleném oleji. Příloha: rýže,... více o Kousky masa v zázvorovém těstíčku

Masozeleninový příkrm pro malé děti

Masozeleninový příkrm pro malé děti

Vše společně chvilku povaříme (kvůli žloutku), rozmixujeme a ve vhodné teplotě podáváme.... více o Masozeleninový příkrm pro malé děti

Maso bez práce a bez hlídání přes noc

Maso bez práce a bez hlídání přes noc

Maso buď pokrájíme na kostky, silné plátky, nebo i necháme vcelku. Podložíme jakokouli zeleninou (lze zeleninou pod guláš, pod svíčkovou, na lečo,... více o Maso bez práce a bez hlídání přes noc

Uzené maso

Uzené maso

Maso na uzení naložíme na tři týdny do česnekového láku (česnek, sůl, sanitrová směs, převařená voda, studená). Na 1 kg masa počítáme 15-20 g soli.... více o Uzené maso

Masové ragů na starořecký způsob

Masové ragů na starořecký způsob

Maso nakrájíme na kostky. Na olivovém oleji osmahneme cibuli, maso, přidáme kořenovou zeleninu nakrájenou na kostičky, brambory, papriku, rajčata.... více o Masové ragů na starořecký způsob

Nádivka z masa

Nádivka z masa

Celé rohlíky namočíme do vody asi na 10 minut, potom důkladně vymačkáme, dáme do misky, přidáme žloutky, pokrájené maso, pepř, sůl, petrželovou nať a... více o Nádivka z masa

30 minut
Cikánské řízky

Cikánské řízky

Používám nejraději maso kuřecí, rychle se dělá a je chutnější. Maso a cibuli nakrájíme na menší kostičky. Všechny ingredience smícháme dohromady do... více o Cikánské řízky

Domácí játrovka

Domácí játrovka

Všechno pomeleme, pokud chceme mít paštiku jemnou, vše meleme alespoň 3 krát! Osolíme, trochu opepříme a dobře promícháme a plníme do 3/4 sklenic.... více o Domácí játrovka

Mišmaš na gril

Mišmaš na gril

Maso naklepeme a nakrájíme na nudličky. Cibuli na kolečka a zbylé suroviny na kostičky. Vše dobře promícháme a tuto směs poklademe na olejem vymazaný... více o Mišmaš na gril

Vánoční Kysucká kapustnice - kyselica

Vánoční Kysucká kapustnice - kyselica

Brambory uvaříme v slupce, oloupeme a dáme stranou. Do velkého hrnce dáme kysané zelí, zalijeme vodou ze zelí, dáme maso, bujón, houby (když jsou... více o Vánoční Kysucká kapustnice - kyselica

60 minut
Zapečená brokolice s masem

Zapečená brokolice s masem

Brambory uvaříme ve vodě a brokolici rozdělenou na kousky na páře. Maso osolíme a opepříme, osmažíme na cibulce. Do pekáčku dáme maso, brambory,... více o Zapečená brokolice s masem

Sušení masa v sušičce (vepřové, kuřecí, krůtí)

Sušení masa v sušičce (vepřové,…

Před přípravou vepřového, kuřecího nebo krůtího masa na sušení, musí být maso zmrazeno 30 dnů, aby se zabily všechni možní parazité, které mohou v... více o Sušení masa v sušičce (vepřové, kuřecí, krůtí)

Patatos furno

Patatos furno

Brambory nakrájíme na čtvrtky, dáme do pekáče tak, aby zaplnily dno. Poté přidáme nakrájenou zeleninu a maso na kostky, cibuli na kroužky. Osolíme,... více o Patatos furno

Domácí uzený bůček, plec, ramínko, kýta

Domácí uzený bůček, plec, ramínko,…

Maso potřeme solí, urovnáme (natlačíme) do hrnce. Za 3-4 dny zalijeme připraveným nálevem aby bylo potopené. Zatížíme a necháme uložené v chladu 15-20... více o Domácí uzený bůček, plec, ramínko, kýta

40 minut
Rychlá quiche

Rychlá quiche

Rozválíme listové těsto a dáme do vymazané formy (může být dortová nebo i pekáč). Zeleninu nakrájíme a krátce osmahneme na pánvi (kromě rajčat), pak... více o Rychlá quiche

30 minut
Vydatná polévka

Vydatná polévka

Maso nakrájíme na kostičky vložíme do hrnce s propláchnutými fazolemi, zalijeme 1,5 l vody a vaříme doměkka. Později přidáme pokrájené zelí, brambory,... více o Vydatná polévka

Maso na dovolenku

Maso na dovolenku

Maso nakrájíme , přidáme 1 balíček rychlosoli (dusitanová solící směs), 1 kg práškového cukru. Necháme odstát 24 hodin, občas promícháme. Dáme do... více o Maso na dovolenku

Zapečené masíčko

Zapečené masíčko

Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Pekáček vytřeme olejem a naskládáme do něj vrstvu brambor, osolíme. Maso naklepeme, posypeme kořením a... více o Zapečené masíčko

Polévka ZELNAČKA  ll

Polévka ZELNAČKA ll

Zelí zalijeme 1 litrem vody a uvaříme do měka. Brambory nakrájíme na kostičky. Maso nebo klobásu pokrájíme a vše vložíme do kastrolu, dolijeme 500ml... více o Polévka ZELNAČKA ll

Masový salát

Masový salát

Maso nakrájíme na malé kostičky. Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Smícháme vše dohromady s kečupem a tatarkou. Je to dobré nechat odležet, druhý... více o Masový salát

Smetanová omáčka paní Jany

Smetanová omáčka paní Jany

Cibuli a slaninu nakrájíme na kostičky a společně vložíme do rozehřátého hrnce. Slaninu necháme zesklovatět a cibulku lehce do růžova. Přidáme houby a... více o Smetanová omáčka paní Jany

Čepice na pečené maso (Argentina)

Čepice na pečené maso (Argentina)

Tenký plát masa se potře směsí z obou stran a nechá se grilovat (péci) z obou stran na roštu. Výborná je i na vepřovém kolenu, pečeném v klasické... více o Čepice na pečené maso (Argentina)

Domácí klobásy II.

Domácí klobásy II.

Maso nakájíme na kostky, promícháme se solí a necháme týden uležet. Poté hovězí maso pomleme najemno, vepřové maso nahrubo nebo nakrájíme na kostičky... více o Domácí klobásy II.

Cikánský řízek II.

Cikánský řízek II.

Maso pokrájíme na kostičky nebo na nudličky a smícháme se všemi přísadami. Hmotu necháme chvilku odležet a na rozpáleném oleji smažíme placky jako... více o Cikánský řízek II.

Žraločí ploutve

Žraločí ploutve

Postup přípravy: Výše uvedené ingredience smícháme v misce. Do této hmoty naložíme maso minimálně na hodinu. Smažíme na rozpáleném oleji. Počet porcí:... více o Žraločí ploutve

45 minut
Řízky "naruby" IV.

Řízky "naruby" IV.

Naklepat maso, osolit, okořenit. Posypat strouhankou a zaklepat paličkou z obou stran. Obalit v těstíčku. Možno přidat trochu Vegety. Osmažit na pánvi... více o Řízky "naruby" IV.

paštika z divočiny

paštika z divočiny

Zvěřinové maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli nasekáme a necháme zpěnit na oleji, přidáme maso, sůl, část koření a podusíme ve vlastní šťávě.... více o paštika z divočiny

Chlebový dort

Chlebový dort

Z bochníku chleba, odkrojíme vršek a kůrky, tím vznikne dortový korpus. Ten prořízneme jako u klasického dortu. Obě poloviny namažeme pomazánkovým... více o Chlebový dort

Pravý ukrajinský boršč

Pravý ukrajinský boršč

Vkládáme zeleninu postupně podle jejich tvrdosti. V hrnci by mělo být tak 3/4 vývaru, aby se vešly všechny zbývající věci. Do studené vody vložíme na... více o Pravý ukrajinský boršč

Šunkový sendvič s houbami a polníčkem

Šunkový sendvič s houbami a polníčkem

Očištěnou papriku rozpůlíme a dáme propéct do vyhřáté trouby. Potom lehce sloupneme slupku a lusk pokrájíme. Na 2 lžících másla orestujeme na kousky... více o Šunkový sendvič s houbami a polníčkem

Uzbecký plov

Uzbecký plov

Nejdříve je třeba nakrájet mrkev, abychom je měli připravenou. Čím větší, tím lépe se krájí. Nejdříve podélně na tenčí plátky, pak se jich vždy... více o Uzbecký plov

90 minut
Andělské brambory

Andělské brambory

Maso nakrájíme na malé kostičky, přidáme kečup, sójovou omáčku, pepř a promícháme. Vymažeme pekáč a postupně v něm navrstvíme suroviny v tomto pořadí:... více o Andělské brambory

Šči z kysaného zelí

Šči z kysaného zelí

Do vroucí vody dáme vařit maso. Když je poloměkké, přidáme zelí a vaříme společně s masem doměkka. Zvlášť osmažíme na tuku pokrájenou zeleninu a... více o Šči z kysaného zelí

Spaghetti

Spaghetti

Příprava: V kastrůlku rozehřejeme sádlo, vsypeme nadrobno nakrájenou cibulku, česnek a maso, osmažíme, zalijeme trochou horké vody, vložíme bobkový... více o Spaghetti

Marináda II.

Marináda II.

- vejce rozšleháme - vše smícháme - vložíme plátky masa - necháme proležet 24 hodin v lednici... více o Marináda II.

Maso pěti vůní

Maso pěti vůní

Do hrnce dáme lžíci oleje, ohřejeme a přidáme cukr, aby zkaramelizoval. Když ztmavne sejmeme hrnec rychle z ohně. Přidáme omyté maso a vlijeme horkou... více o Maso pěti vůní

Domácí huspenina

Domácí huspenina

Maso z hlavy, nožiček i kůži omyjeme v teplé vodě, očistíme a dáme vařit, nejlépe do tlakového hrnce. Přidáme jednu cibuli, sůl, kuličky pepře a... více o Domácí huspenina

Rošťáci

Rošťáci

Maso naklepeme. Připravíme si těstíčko: všechny igredience a solamylu tolik, aby těstíčko bylo řidší. Maso obalimé v těstíčku, dáme do misky a zbytek... více o Rošťáci

  • Předchozí stránka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Další stránka

Doporučujeme

15 minut
Papriková frittata

Papriková frittata

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

Poslední sledované recepty

44
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Snadné muffiny s čokoládou
Snadné muffiny s…
24
Lečo s hořčicí - bez zavaření
Lečo s hořčicí - bez…
21
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
19
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…

Zajímavé články

Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže vyspat se dorůžova
Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže…
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte si svůj oblíbený opilý dezert
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte…
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to pískorky?
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to…
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
AHA.cz Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Etiketa oblékání pro svatebčanky: Ve kterých šatech si neutrhnete ostudu?

Etiketa oblékání pro svatebčanky: Ve kterých šatech si neutrhnete ostudu?

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Divoký mejdan na počest Jiřího Bartošky (†78): Svědectví, co se dělo uvnitř!

Divoký mejdan na počest Jiřího Bartošky (†78): Svědectví, co se dělo uvnitř!

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Liliou Khousnoutdinovou

Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Liliou Khousnoutdinovou

Nedávno navštívené recepty:

Dresing hami mňami Rychlá drůbeží játra, jako smažená Hodslavská řezanka
Jednoduchá panenka Kuřecí prsa v rokfórové omáčce Houbovník z Pojizeří
100% rajská šťáva - sterilovaná Meruňkový dort (řez) - nepečený Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými těstovinami
Chuťovky (jednohubky) z listového těsta Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané smetany Černá čočka s tuňákem

Další doporučené ingredience:

Marinovaná pečeně Marmeláda Marmite Mars tyčinka Marsmallow
Masák Mascarpone Mascarpone 250g Mascarpone cheese Máslo
Maso na karbanátky Maso na řízky Maso z divočáka Masová konzerva Masové kosti
Masox Máta Mateřídouška Matesy Matcha prášek
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Maso
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact