• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Máslo

Máslo

Podobné ingredience

  • Arašídové máslo
  • Bylinkové máslo
  • Koření - Bylinkové máslo
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Bylinkový řízek na česnekovém oleji

Bylinkový řízek na česnekovém oleji

Kuřecí nebo vepřové maso nakrájíme, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Vajíčko rozšleháme se smetanou. Dle potřeby rozředíme mlékem a vzniklou... více o Bylinkový řízek na česnekovém oleji

Bažant dušený na víně

Bažant dušený na víně

Rozehřejeme máslo, přidáme na kostičky pokrájené vepřové maso, očištěného, osoleného bažanta a opečeme po všech stranách. Pak bažanta přelijeme... více o Bažant dušený na víně

Bažant na pepři

Bažant na pepři

Hermelín nakrájíme na plátky, které obalíme v hrubě tlučeném pepři. Takto upravený sýr vložíme do očištěného bažanta. Bažanta opečeme ze všech stran... více o Bažant na pepři

Crepes de Jef

Crepes de Jef

Smichat mouku, vejce, vanilkovy cukr a 1/2 l studeneho mleka. Jemne michame vidlickou nebo malym slehacem. Jestlize je testo prilis huste, pridame... více o Crepes de Jef

Sachrdort od Rakusaku

Sachrdort od Rakusaku

Oddělíme bílky od žloutků a z bílků ušleháme sníh. Utřeme máslo se žloutky a poté přidáme cukr a třeme dál. Rozehřejeme čokoládu s trochou másla na... více o Sachrdort od Rakusaku

Věnečky z odpalovaného těsta III.

Věnečky z odpalovaného těsta III.

Sádlo (máslo) a sůl vložíme do vody, osolíme, rozpustíme na sporáku, až se začne vařit, zmírníme na střední oheň a najednu vsypeme mouku. Všechno... více o Věnečky z odpalovaného těsta III.

Tarta de queso Philadelfia-SLADKE

Tarta de queso Philadelfia-SLADKE

Zaklad dortu: Rozdrcene susenky a trocha masla,promichat a dat na ohen,aby se maslo rozpustilo. Dat do dortove formy. 2.vrstva: V kastrolu na ohni... více o Tarta de queso Philadelfia-SLADKE

Leche frita-SLADKE (de Antonio)

Leche frita-SLADKE (de Antonio)

Do hrnce vlozime maslo a pockame, se rozehreje, pridame mouku, mleko, cukr a vejce. Varime.Pote vyklopime,tak aby se testo rozprostrelo. Vychladle... více o Leche frita-SLADKE (de Antonio)

90 minut
Holandská polévka

Holandská polévka

Všechny ingredience nakrájíme na úzké nudličky, pórek na kolečka. Maso osmažíme na másle, zalijeme asi litrem vody, přidáme mrkev, petržel, celer,... více o Holandská polévka

60 minut
Čočka nakyselo

Čočka nakyselo

Přes noc namočenou čočku uvaříme úplně doměkka s bobkovým listem, až nabude podoby husté polévky. Přidáme zázvor, citronovou š»ávu a cukr a ještě... více o Čočka nakyselo

Pekařčina pomazánka

Pekařčina pomazánka

šunku nakrájíme na nudličky. Vejce oloupeme, bílky rovněž pokrájíme na nudličky a žloutky nahrubo posekáme (část odložíme na ozdobu). Rozehřejeme... více o Pekařčina pomazánka

90 minut
Vánočka IV.

Vánočka IV.

Příprava těsta: Do vlažného mléka rozdrobíme droždí, přisypeme 1 lžíci cukru, zaprášíme hladkou moukou a necháme v teple vykynout. Do mísy nasypeme... více o Vánočka IV.

Hrudky z tatranek-SLADKE

Hrudky z tatranek-SLADKE

Smícháme máslo, cukr a žloutky. Ořechy a tatranky nakrájíme nahrubo a navlhčíme rumem. Vše spojíme v hmotu a děláme z ní hrudky. Dáme ztuhnout a pak... více o Hrudky z tatranek-SLADKE

Vanocni srdicka-SLADKE

Vanocni srdicka-SLADKE

Smícháme suroviny, necháme 2 hodiny odpočívat v chladnu. Pak vykrajujeme různé tvary a pečeme je ve střední troubě. Horké obalujeme v cukru.... více o Vanocni srdicka-SLADKE

Zapecene testoviny-RYCHLE

Zapecene testoviny-RYCHLE

Pokud vam zbyly testoviny od vcerejsiho obeda, ci vecere, dnes se vam budou hodit. Promichejte je s maslem, soli, vajickem a smetanou, dobra je i... více o Zapecene testoviny-RYCHLE

60 minut
Vanilkove rohlicky X.

Vanilkove rohlicky X.

Vsechny prisady dame dohromady a udelame z nich hladke testo ktere nechame odlezet v chladnu nebo lednici 2 hodiny nebo do pristiho rana. Na druhy dem... více o Vanilkove rohlicky X.

60 minut
Vánoční rybí polévka

Vánoční rybí polévka

Do 1l vody vložíme rybí odřezky a koření,osolíme a uvaříme doměkka. Scedíme a rybí maso obereme. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme ji na másle a... více o Vánoční rybí polévka

90 minut
Švédský koláč

Švédský koláč

Mouku, cukr a prášek do pečiva smícháme v míse na sypkou směs. Pekáč silně vymažeme máslem a nasypeme do něj 2 hrnky sypké směsi, na směs vylijeme... více o Švédský koláč

Vafle

Vafle

Ušleháme tuk, cukr a vanilkový cukr, vmícháme celá vejce, přidáme mouku, solamyl, prášek do pečiva, mléko a vše dobře promícháme. Ve vaflovači upečeme... více o Vafle

Špenátový nákyp s uzeným masem

Špenátový nákyp s uzeným masem

Zmarazený špenát podusíme, scedíme a necháme okapat. V misce utřeme máslo a žloutky se solí, přidáme v mléce namočený a vymačkaný rohlík, špenát,... více o Špenátový nákyp s uzeným masem

Má holandská polévka- 4porce

Má holandská polévka- 4porce

Všechny ingredience nakrájím na úzké nudličky, porek na kolečka. Maso osmažím na másle, zaliju asi 1litrem vody přidám mrkev, petržel, celer, masox a... více o Má holandská polévka- 4porce

120 minut
Debrecínská pečeně

Debrecínská pečeně

Maso protkneme proužky slaniny a párků. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso, sůl a pepř. Opečeme po všech stranách, zalijeme vývarem, a... více o Debrecínská pečeně

BAŽANT PEČENÝ NA GRILU

BAŽANT PEČENÝ NA GRILU

Oškubané bažanty vykucháme, opálíme, čistě vypereme, prošpikujeme poloviční dávkou slaniny, osolíme, opepříme, nasekáme jednotlivé porce, které... více o BAŽANT PEČENÝ NA GRILU

BAŽANTÍ PRSÍČKA S JEŘABINAMI

BAŽANTÍ PRSÍČKA S JEŘABINAMI

Očištěná bažantí prsíčka prošpikujeme dvěma třetinami nakrájené slaniny. Její zbytek nakrájíme na kostičky, přidáme k rozpuštěnému máslu, počkáme, až... více o BAŽANTÍ PRSÍČKA S JEŘABINAMI

BAŽANT S OLIVAMI

BAŽANT S OLIVAMI

Oškubané bažanty vykucháme, opálíme, vypereme, prošpikujeme slaninou, osolíme, dáme do zeleninového základu, připraveného z kořenové zeleniny... více o BAŽANT S OLIVAMI

BAŽANT PO ČESKU

BAŽANT PO ČESKU

Očištěného vykuchaného bažanta opálíme nad plamenem, omyjeme, protkneme polovinou slaniny a osolíme. Na sádle a másle osmáhneme zbylou slaninu s... více o BAŽANT PO ČESKU

Bažant na smotane

Bažant na smotane

Oškubaného, vykuchaného a dobře očištěného bažanta opalte, opláchněte ve vlažné vodě, osušte a osolte a opepřete na povrchu i uvnitř. Do bažanta... více o Bažant na smotane

Bažant s hamburským zelím

Bažant s hamburským zelím

Bažanta očistíme a naporcujeme na 1/4. Osolíme, prošpikujeme nebo dáme celý špalík pod kůži, opečeme na slanině, přidáme koření a zalijeme vývarem.... více o Bažant s hamburským zelím

Brokolicová polévka

Brokolicová polévka

Brokolici očistíme, omyjeme, rozdělíme na růžičky, košťály oloupeme a nakrájíme na plátky. Česnek nasekáme a podusíme na tuku s nakrájenými košťály.... více o Brokolicová polévka

Řezy z krkovice se zeleninovým ragú

Řezy z krkovice se zeleninovým ragú

Nakrájenou mrkev povaříme do poloměkka ve vodě se lžičkou másla. Papriku, mrkev a cibuli nakrájíme na kousky a orestujeme na másle. Plátky krkovice... více o Řezy z krkovice se zeleninovým ragú

Řízky naruby s pečeným bramborem

Řízky naruby s pečeným bramborem

Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Obalíme ve strouhance a ve vajíčku a opečeme na oleji, naskládáme do pekáče a proložíme slaninou. Vše posypeme... více o Řízky naruby s pečeným bramborem

Hornické karbanátky

Hornické karbanátky

Zeleninu krátce podusíme a smícháme s nabobtnalými ovesnými vločkami. Přidáme vajíčko, sojovou mouku, škrobovou moučku, cibuli nakrájenou nadrobno,... více o Hornické karbanátky

Černomořský úhoř

Černomořský úhoř

Všechny ingredience smícháme, rybu potřeme vně i zevnitř, zabalíme do alobalu a necháme minimálně 2 hodiny uležet v lednici. Pak dáme péct do trouby... více o Černomořský úhoř

Smradlavá pomazánka

Smradlavá pomazánka

Sýr rozmačkáme vidličkou, utřeme s máslem a žloutkem na hladký krém. Přidáme drobně nasekanou cibuli, jogurt a hořčici. Pomazánka nesmí bý příliš... více o Smradlavá pomazánka

30 minut
Kuřecí prsa plněná banánem

Kuřecí prsa plněná banánem

Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a potřeme bílkem smíchaným s kokosem. Poklademe plátky šunky, půlkou banánu, přehneme a okraje... více o Kuřecí prsa plněná banánem

Drůbež - Stydlivé kuře

Drůbež - Stydlivé kuře

Postup: Omyté kuře /stehna/ naporcujeme, osolíme, opečeme na tuku, podlijeme a v troubě necháme péct do měkka. Měkké maso vyjmeme. Šťávu vydusíme na... více o Drůbež - Stydlivé kuře

Drůbež - Kuřecí prsíčka na másle s broskvemi

Drůbež - Kuřecí prsíčka na másle s…

Maso z kuřecích prsíček nakrájíme přes vlákno na plátky, mírně naklepeme, osolíme, lehce osmahneme na horkém tuku, přidáme 2/3 dávky másla a velmi... více o Drůbež - Kuřecí prsíčka na másle s broskvemi

Moučníky - Banánová bábovka

Moučníky - Banánová bábovka

V míse ušleháme cukr s máslem, vmícháme vejce a rozmačkané banány s vodou. Prošleháme a vsypeme promíchané všechny ostatní ingredience a nakonec... více o Moučníky - Banánová bábovka

Moučníky - Americké bochánky

Moučníky - Americké bochánky

Tyčinky Snickers a arašídy nahrubo nasekáme. Máslo, sůl, cukr, vanilkový cukr vyšleháme do pěny. Postupně do ní zašleháváme vejce. Mouku smícháme s... více o Moučníky - Americké bochánky

Gratinovaná kuřecí prsa

Gratinovaná kuřecí prsa

Velmi chutná úprava kuřecích prsou dle Francouzské kuchyně. Obzvláště efektní je temto pokrm, pokud je podáván přímo v zapékacích miskách na stůl.... více o Gratinovaná kuřecí prsa

Zaječí hřbet a pepřovo-brusinkovou omáčkou

Zaječí hřbet a pepřovo-brusinkovou…

Hřbet vykostíme, maso osolíme, přelijeme rozpuštěným máslem a opepříme. Maso pak dáme odležet. Na oleji orestujeme cibuli, česnek, divoké koření,... více o Zaječí hřbet a pepřovo-brusinkovou omáčkou

Divočák na pivě a zelí

Divočák na pivě a zelí

Na sádle orestujeme na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu, cibuli a divoké koření v plátěném pytlíčku. Přidáme na malé nudličky nakrájené a... více o Divočák na pivě a zelí

Haračumparajda

Haračumparajda

Hovězí maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a potřeme plnotučnou hořčicí. Na másle nebo na sádle osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli, na to... více o Haračumparajda

Narozeninový dort II.

Narozeninový dort II.

Svážíš 5 vajíček 1/2 váhy vajec krystal. cukr 1/2 váhy vajec polohrubé mouky. Do vymaštěné a vysypané formy vliju těsto a peču na 150 stupňů asi 3/4... více o Narozeninový dort II.

Kuře na sojové omáčce s těstovinami

Kuře na sojové omáčce s těstovinami

Kuřecí řízky nakrájíme na kostky a orestujeme na rozehřátém másle, přidáme 1/2 lahvičky sojové omáčky a vaříme do měkka. Hotovou směs zamícháme do... více o Kuře na sojové omáčce s těstovinami

Fenyklové chutney

Fenyklové chutney

Na másle osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli a na silnější plátky nakrájený fenykl. Podlijeme, osolíme, opepříme a dusíme asi 20 minut. Podáváme k... více o Fenyklové chutney

Opilecká pečeně

Opilecká pečeně

Brambory uvaříme ve slané vodě bez slupky a po vychladnutí pomačkáme. Nádobu vymažeme máslem, na to dáme maso (posypané solí, kari, paprikou), pečeme... více o Opilecká pečeně

45 minut
Tvarohové knedlíky s borůvkami

Tvarohové knedlíky s borůvkami

Zpracujeme těsto, pokud je řidší, přidáme strouhanku. Necháme 20 minut odležet a pak děláme kulaté knedlíky, neplníme. Vaříme 3-5 minut podle... více o Tvarohové knedlíky s borůvkami

Těstoviny s houbami II.

Těstoviny s houbami II.

Houby na másle a na cibulce opražíme a dusíme, než se odpaří voda, kterou houby obsahují. Před odstavením z plotny osolíme a lehce opepříme. Těstoviny... více o Těstoviny s houbami II.

60 minut
Meruňkový koláč s marcipánovou žmolenkou

Meruňkový koláč s marcipánovou…

Všechny přísady zpracujeme v míse na lité těsto. Nalijeme na plech vyložený pečícím papírem nebo vymaštěný a vysypaný strouhankou. Poklademe plátky... více o Meruňkový koláč s marcipánovou žmolenkou

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • ...
  • 175
  • Další stránka

Doporučujeme

50 minut
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a kuřetem

Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

Poslední sledované recepty

69
Míchaná vejce (nejen) s romadůrem nebo tvarůžky
Míchaná vejce (nejen) s…
18
Mini Pavlovy
Mini Pavlovy
18
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
13
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
12
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Cuketové kuličky v…

Zajímavé články

Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
AHA.cz Statečný návrat Něrgešové: Co se dělo v zákulisí Showtimu?

Statečný návrat Něrgešové: Co se dělo v zákulisí Showtimu?

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Prima po ZOO zařízla i Kamarády: Další herci přišli o práci!

Prima po ZOO zařízla i Kamarády: Další herci přišli o práci!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Nedávno navštívené recepty:

Páteční lívanečky Pikantní pečená kuřecí stehna Nakládaná červená řepa
Pečená kuřecí stehna Vepřové kari paštika z pečeného masa
Sedlácké karé (kotleta) - minutka Zapečené brambory s mozzarellou a rajčaty Kakaové palačinky
Těstoviny s kuřecím masem a zeleninou Lehké a křupavé vafle Banánové placičky / palačinky

Další doporučené ingredience:

Marináda Marinovaná pečeně Marmeláda Marmite Mars tyčinka
Marsmallow Masák Mascarpone Mascarpone 250g Mascarpone cheese
Maso Maso na karbanátky Maso na řízky Maso z divočáka Masová konzerva
Masové kosti Masox Máta Mateřídouška Matesy
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Máslo
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact