• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Klobása

Klobása

Podobné ingredience

  • Bílá klobása
  • Čabajská klobása
  • Dračí klobása
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Boršč II.

Boršč II.

Maso dáme vařit, přidáme k němu bobkový list (cca 2), pepř (cca 6-8 kuliček), nové koření (cca 5 kuliček), cibuli vcelku. Vše vaříme, dokud maso... více o Boršč II.

60 minut
Bramborový závin s kysaným zelím

Bramborový závin s kysaným zelím

Zelí vymačkáme a podusíme na másle. Přidáme prolisovaný česnek, osolíme, opepříme. Klobásu nebo maso pomeleme a vmícháme do zelí. Brambory oloupeme,... více o Bramborový závin s kysaným zelím

Bramboráčky ala Lucie

Bramboráčky ala Lucie

Kuřecí maso a klobásy nakrájíme na malé kostičky, brambory nastouháme na jemném struhadle, česnek vymačneme a přidáme vše ostatní a důkladně smícháme.... více o Bramboráčky ala Lucie

45 minut
Polévka z červené řepy

Polévka z červené řepy

Cibulku orestujeme na oleji, přidáme špek, klobásu, červenou papriku, sterilovanou řepu, zelí a zalijeme vývarem. Osolíme a přidáme koření. Necháme... více o Polévka z červené řepy

100 minut
Plzeňská růže na bramborách

Plzeňská růže na bramborách

Uzený bůček nakrájíme na kostky a trochu opečeme, pokud je libovější, přidáme olej. Pórek nakrájíme nadrobno, mrkev na tenší kolečka, nebo půlkolečka... více o Plzeňská růže na bramborách

Argentinská čočka

Argentinská čočka

Na oleji (na sádle) zesklovatíme drobně nakrájenou cibuli, přidáme čočku, na půlkolečka nakrájenou klobásu, zalijeme vodou a uvaříme. Čočka by neměla... více o Argentinská čočka

15 minut
Zapékaná zelenina

Zapékaná zelenina

Vo vodě namočené rohlíky dobře vymačkáme, smícháme s na kostičky nakrájenou a krátce povařenou zeleninou. Na kostky nakrájíme slaninu, rozškvaříme,... více o Zapékaná zelenina

30 minut
Pivovarské tajemství

Pivovarské tajemství

Kuřecí maso a játra nakrájíme na kostky, klobásu na menší plátky. V hluboké pánvi rozpálíme olej, opečeme maso a játra, po chvíli přidáme klobásu a... více o Pivovarské tajemství

40 minut
Brambory s kysaným zelím

Brambory s kysaným zelím

Brambory uvaříme ve slupce a oloupeme. Nakrájenou cibuli opražíme na trošce oleje, přidáme zelí a na proužky nakrájené papriky, osolíme, opepříme a... více o Brambory s kysaným zelím

Fazole trochu jinak

Fazole trochu jinak

Cibuli nakrájíme najemno a na oleji orestujeme do zlatova, přidáme na kostičky nakrájenou klobásku. Po chvilce přidáme fazole s tomatovou omáčkou a... více o Fazole trochu jinak

Trampské fazole

Trampské fazole

Na rozpáleném oleji osmažíme cibulku nakrájenou na kostičky, postupně přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a klobásy, papriku nakrájenou na tenké... více o Trampské fazole

Novoroční kyselica

Novoroční kyselica

Do většího hrnce dáme vařit sterilované zelí, zalijeme vodou, po chvíli přidáme na kostičky nakrájenou klobásku, nové koření, pepř, kmín, majoránku,... více o Novoroční kyselica

Plněný kapr

Plněný kapr

Kapra zbavíme šupin, odřežeme hlavu, ocas, vykucháme. Rozřízneme ho tak, aby obě půlky při rozložení utvořily jeden plát. Kapra osolíme a celý plát... více o Plněný kapr

Ježek

Ježek

Na oboustranná párátka napícháme střídavě kousky všeho, co máme rádi, nebojte se míchat sýry s ovocem. A zapíchneme postupně těsně vedle sebe do... více o Ježek

Špízy s růžičkovou kapustou

Špízy s růžičkovou kapustou

Nejdříve si uděláme hustší těstíčko z mléka, vejce, hladké mouky, ochutíme grilovacím kořením, dle potřeby pepř a sůl a vmícháme jemně sekanou cibulku... více o Špízy s růžičkovou kapustou

Jednoduchý boršč

Jednoduchý boršč

Řepu a mrkev nastrouháme na hrubo a osmažíme na másle, zalijeme vývarem, přidáme pokrouhané zelí, na kostičky nakrájenou klobásu, celou cibuli a... více o Jednoduchý boršč

Kapustnica

Kapustnica

Do studené vody dám vařit všechny suroviny, oloupané a celé brambory, kromě klobásy. Vařím do změknutí masa. Před dovařením přidám celou klobásu,... více o Kapustnica

40 minut
Zelňačka s klobásou

Zelňačka s klobásou

Na trošce oleje zpěním cibuli a česnek nakrájený na proužky. Na tom opeču pokrájenou klobásu a nechám podusit zelí. Pak zaliji asi 1 litrem vody a... více o Zelňačka s klobásou

Polévka z červené čočky s koňakem

Polévka z červené čočky s koňakem

Do osolené vody dáme vařit čočku, na kostky nakrájené brambory, na kolečka nakrájenou mrkev, celou klobásu, cibuli, do které jsme napíchali hřebíčky,... více o Polévka z červené čočky s koňakem

120 minut
Koleno pečené s mletým masem

Koleno pečené s mletým masem

Koleno vykostíme a plát si nožem upravíme, osolíme, potřeme trochou česneku. Do mletého masa dáme vejce, zbytek česneku, sůl, pepř, drcený kmín,... více o Koleno pečené s mletým masem

Vepřová pro zimní dny

Vepřová pro zimní dny

Přes noc namočte fazole do dostatečného množství studené vody. Druhý den rozehřejte 2 lžíce olivového oleje ve velkém kastrolu, přidejte cibuli, mrkev... více o Vepřová pro zimní dny

Fazole s klobásou

Fazole s klobásou

Fazole namočíme přes noc do vody a druhý den je uvaříme s bobkovým listem doměkka. Osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme mouku, po chvíli papriku,... více o Fazole s klobásou

Havlův burgundský guláš

Havlův burgundský guláš

Bůček nakrájíme na drobné kostičky a prudce je osmažíme, až vzniknou hnědé škvarečky. Na tomto základu nechám zesklovatět kostičky cibule, na niž... více o Havlův burgundský guláš

Obrácené mleté řízečky

Obrácené mleté řízečky

I.varianta: do masa přidáme všechny ingredience a uděláme klasickou sekanou. Z ní děláme menší řízečky, které nejdříve obalíme ve strouhance, pak ve... více o Obrácené mleté řízečky

30 minut
Česneková omáčka III.

Česneková omáčka III.

Z oleje a hladké mouky uvaříme jíšku. Přilejeme mléko, osolíme, opepříme, přidáme masox a provaříme. Klobásy nakrájíme na kolečka, osmažíme na oleji a... více o Česneková omáčka III.

Chalupářské fazole

Chalupářské fazole

Na oleji nebo sádle opražíme cibuli do zlatova. Přidáme slaninu a klobásu nakrájenou na kostičky a opražíme. Potom přidáme česnek utřený s vegetou,... více o Chalupářské fazole

Zhuldovy fazole

Zhuldovy fazole

Na oleji orestujeme cibulku, slaninu a klobasu. Až cibulka zesklovatí, přidáme plechovku zeleniny a červených fazolí (bez nálevu), pak bilé fazole v... více o Zhuldovy fazole

Cizrna po španělsku

Cizrna po španělsku

Jeden den namočenou cizrnu vaříme společně se všemi ingrdiencem v tlakovém hrnci cca 25 minut. Maso, slaninu nakrájíme na kostky. Klobásu na asi 4... více o Cizrna po španělsku

Schované grilované klobásy

Schované grilované klobásy

Rozpálíme gril. Oloupeme a prolisujeme česnek, přidáme bylinky, olej, sůl a pepř. Klobásy podélně nařízneme, né však až do konce a potřeme vnitřní... více o Schované grilované klobásy

Poctivá zelňačka

Poctivá zelňačka

Namočíme si houby. Brambory oloupeme a nakrájíme na menší kostky. Dáme vařit do vody. Když jsou brambory téměř měkké, přidáme nepropláchnuté zelí,... více o Poctivá zelňačka

Zapečená cuketová mísa

Zapečená cuketová mísa

Rýži uvaříme na skus, houby namočíme do vody, klobásu oloupeme, nakrájíme na kolečka a opečeme na cibulce, cuketu oloupeme a nastrouháme nahrubo.... více o Zapečená cuketová mísa

Klobáskové pošušňání

Klobáskové pošušňání

Klobásky hodně propícháme vidličkou, vložíme do hrnce, zalejeme vínem a vaříme tak dlouho, až se víno vypaří. Vychladíme, nakrájíme, položíme na... více o Klobáskové pošušňání

Shaggy

Shaggy

Luštěniny předvaříme. Na sádle orestujeme cibuli, česnek, klobásu a maso. Po chvilce přidáme zelí, luštěniny, okořeníme a necháme dusit. Na závšr... více o Shaggy

Grahamový s klobásou

Grahamový s klobásou

Suroviny v tomto pořadí dáme do pekárny (nakrájenou klobásu do zásobníku na semínka). Pečeme na program základní, velikost malý, kůrka střední ... více o Grahamový s klobásou

60 minut
Pizza záviny

Pizza záviny

Mouku smícháme s cukrem a solí, droždí necháme nakvasit v teplém, pocukrovaném mléce a nalijeme do mouky. Pak přidáme vodu, těsto dobře prohněteme a... více o Pizza záviny

Ostré fazole

Ostré fazole

Nakrájet špalíček špeku a na oleji osmažit - přidat jednu klobásu (dobrá je pálivá), mírně podusit. Potom přidat jednu plechovku červených fazolí a... více o Ostré fazole

Pikantní segedínek

Pikantní segedínek

Do rozpáleného oleje vložíme na kostky nakrájené maso a dobře opečeme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, vsypeme asi 2 lžičky červené papriky, pepř,... více o Pikantní segedínek

30 minut
Maminčina česnekačka

Maminčina česnekačka

Do vody vložíme bujón, česnek, klobásu a brambory. Vaříme, dokud nejsou brambory měkké. Do talíře vložíme sýr, aby se rozpustil, pažitku na ozdobu a... více o Maminčina česnekačka

30 minut
Pizza rychlovka

Pizza rychlovka

Rohlíky nakrájíme na kolečka, namočíme do mléka, přidáme vajčko, osolíme a zaděláme moukou v husté těsto. Na to pomažeme kečup (více), poklademe... více o Pizza rychlovka

10 minut
Pomazánka na toustový chléb

Pomazánka na toustový chléb

Pomazánkové máslo rozetřeme se sýrem, pridáme prolisovaný česnek a pak ostatní ingredience. Touto pomazánkou namažeme toustový chléb a zdobíme plátkem... více o Pomazánka na toustový chléb

Kuře na zelí zase jinak

Kuře na zelí zase jinak

Do pekáčku dáme na dno anglickou slaninu, na to syrové brambory nakrájené na kostky - osolíme, okmínujeme. Na brambory dáme kysané zelí i s částí... více o Kuře na zelí zase jinak

Cassoulet

Cassoulet

Nakrájené kůžičky rozvaříme ve vodě. Den předem namočené fazole uvaříme do měkka a smícháme s rozvařenými kůžičkami. Osolíme. Na sádle opečeme skopové... více o Cassoulet

Velikonoční salát II.

Velikonoční salát II.

Uzené maso, klobásu a vejce pokrájíme a ozdobně rozložíme na hlubší mísu. Smícháme smetanu s jogurtem, přidáme křen, osolíme, opepříme, dobře... více o Velikonoční salát II.

Anglické závitky

Anglické závitky

Pracujeme s bílou neuzenou klobásou, ale ne vinnou. Chléb rozmělníme a nasypeme do velké mísy. Pak nakrájíme cibuli s česnekem a petrželkou najemno,... více o Anglické závitky

Klobása na zelenině

Klobása na zelenině

Klobásu nakrájíme na 2-3 cm dlouhé kousky a na oleji opečeme. Přidáme prolisovaný česnek, nahrubo nakrájenou cibuli a chvíli opečeme. Potom přidáme... více o Klobása na zelenině

Brambory zapečené se zelím II.

Brambory zapečené se zelím II.

Brambory oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. Na oleji osmažíme cibuli, na kolečka nakrájenou klobásu, zasypeme mletou paprikou. Polovinu brambor... více o Brambory zapečené se zelím II.

30 minut
Kubánské potaje

Kubánské potaje

Fazole necháme přes noc změknout v hrnci s vodou. Vaříme samotné fazole, dokud nebudou poloměkké, posléze přidáme sůl, drcený česnek, plátky (mohou... více o Kubánské potaje

Šašlik z hlívy

Šašlik z hlívy

Na špejle napichujeme střídavě kolečko klobásy, cibule, plátek slaniny a kousek hlívy. Celé šašliky obalujeme ve vejcích, mouce a strouhance a smažíme... více o Šašlik z hlívy

Fazolová Worchesterovka

Fazolová Worchesterovka

Na pánvi, na trošce olivového oleje osmahneme na půlkolečka nakrájenou klobásu. Jak začne zlátnout, přidáme na kolečka nakrájený pórek (pouze bílou... více o Fazolová Worchesterovka

Šašlik z vepřových ledvinek

Šašlik z vepřových ledvinek

Ledvinky dobře očistíme a nakrájíme na kostky, cibuli a klobásu nakrájíme na kolečka, slaninu také na kostky. Na jehly střídavě napichujeme kousek... více o Šašlik z vepřových ledvinek

  • Předchozí stránka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Další stránka

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

Poslední sledované recepty

172
Bramborový guláš se smetanou
Bramborový guláš se…
48
Klasické lečo
Klasické lečo
34
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
33
Houbový guláš
Houbový guláš
30
Domácí kečup
Domácí kečup

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Nedávno navštívené recepty:

Plněný vepřový bůček Bramborové krokety II. Obrácené řízky podle tchýně
Brambory s kysanou smetanou Tvarohový makovec Věnečky
Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků Vepřové závitky se zelím Rybí pomazánka od maminy
Bílkový MARGOT hřbet Dukátové buchtičky z domácí pekárny Pizza s cuketou

Další doporučené ingredience:

Kiymali Pide Kiymali, Kasarli Pide Kiymali, Peynirli Pide Kiymali, Peynirli Yumurtali Pide Kiymali, Yumurtali Pide
Kladenská pečeně Klasické kynuté těsto na buchty Klíčky Klíčky řeřichy Klikve
Klobása - uzená Klobásová směs Klobásové koření Klokaní kýta Klokaní maso
Klokaní ocas Kmín Knedlík Knedlíky v prášku Knorr Aromat
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Klobása
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact