• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Klobása - uzená

Klobása - uzená

Podobné ingredience

  • Bílá klobása
  • Čabajská klobása
  • Dračí klobása
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

70 minut
Polský velikonoční bílý boršč

Polský velikonoční bílý boršč

Několik dnů předem připravte kvas. K vločkám a mouce rozdrobte chleba a směs zalijte vodou. Míchejte, dokud se dobře nespojí. Nechte 3 až 5 dnů... více o Polský velikonoční bílý boršč

60 minut
Balené zelí

Balené zelí

Nejprve si připravíme zelí a to tak, že odřízneme dužinu a uděláme tzv. důlek, aby nám listy šly lépe sundávat. Zelí vložíme do vroucí osolené vody,... více o Balené zelí

60 minut
Bramborák s uzeninou

Bramborák s uzeninou

Nastrouháme syrové brambory a česnek, přidáme na kostky nadrobno nakrájenou klobásu, vejce, přimícháme mouku, sůl, pepř a majoránku. Vše dobře... více o Bramborák s uzeninou

Loštický špíz

Loštický špíz

Na špejle střídavě napichujeme kousky tvarůžkú, slaniny, klobásy a kroužky cibule. Poté obalíme v trojobalu a zprudka osmažíme na oleji... více o Loštický špíz

Divoký špíz

Divoký špíz

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Napichujeme je střídavě s kolečky klobásy. Špízy na rozehřátém oleji ze všech stran opečeme... více o Divoký špíz

30 minut
Kapustnica s jogurtem

Kapustnica s jogurtem

Brambory očistíme, nakrájíme na kostky, zalijeme vodou tak, aby byly jenom zakryté, osolíme a uvaříme. Zelí se šťávou osolíme, opepříme, přidáme houby... více o Kapustnica s jogurtem

45 minut
Guláš z červené řepy II.

Guláš z červené řepy II.

Syrovou řepu a brambory očistíme a nakrájíme na kostky. Slaninu nakrájime a osmažíme na ni nadrobno nakrájenou cibuli. Vložíme řepu a za stálého... více o Guláš z červené řepy II.

Špagety pro nenáročné

Špagety pro nenáročné

V kastrůlku rozehřejeme omastek (ceres-soft), přidáme na drobno krájenou cibulku, osmahneme, přidáme drodně krájené klobásky, koření, kečup, sůl dle... více o Špagety pro nenáročné

Pečená zelenina s vejci

Pečená zelenina s vejci

Na oleji opražíme nakrájenou cibuli s plátky česneku. Přidáme nakrájenou cuketu, dýni, barevné papriky, oloupaná rajčata zbavená zrníček, nakrájený... více o Pečená zelenina s vejci

Slané jednohubky

Slané jednohubky

Těsto vyválíme a radýlkem nakrájíme na čtverečky asi 5x5 cm. Na každý čtvereček uložíme kolečko klobásy a kousíček sýra. Uzavřeme jako šátečky,... více o Slané jednohubky

75 minut
Zapečené brambory II.

Zapečené brambory II.

Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji z obou stran opečeme. Do vymazaného pekáče rozložíme polovinu na kolečka nakrájených brambor, osolíme,... více o Zapečené brambory II.

Choucroute (šukrut)

Choucroute (šukrut)

Na dno velkého, nejlépe litinového hrnce položíme kůže ze slaniny, rozložíme polovinu zelí nakrájeného na nudličky, nakrájenou mrkev, na kolečka... více o Choucroute (šukrut)

Krakovská pochoutka

Krakovská pochoutka

Žemle namočíme do mléka a vymačkáme. Přidáme vejce, nať, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Do této hmoty zabalíme předvařenou a vychladlou klobásu... více o Krakovská pochoutka

Furmanská kola

Furmanská kola

Bůček rozkrojíme na plát, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a kmínem. Jednu cibuli a česnek nakrájíme na drobno a posypeme po plátu masa... více o Furmanská kola

90 minut
Vánoční košická kapustnice

Vánoční košická kapustnice

Uvedené množství je na 4-5 litrový hrnec. Kysané zelí propláchneme ve studené vodě podle potřeby (pokud je příliš kyselá, i dvakrát). Zelí vložíme do... více o Vánoční košická kapustnice

Prezidentský guláš

Prezidentský guláš

Uzený bůček nakrájíme na drobné kostičky, hodíme do většího hrnce a prudce škvaříme do doby, až se vyškvaří hodně sádla a z bůčku zbydou jen středně... více o Prezidentský guláš

Zbojnická pečínka

Zbojnická pečínka

Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Játra také nakrájíme na plátky opepříme, ale nesolíme. Cibuli a... více o Zbojnická pečínka

40 minut
Polévka po moravsku

Polévka po moravsku

Očištěnou zeleninu nakrájíme na malé kousky a osmahneme na másle s drobně nakrájenou cibulí dorůžova. Pak zaprášíme moukou, zalijeme 3/4 litrem vody,... více o Polévka po moravsku

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

Poslední sledované recepty

27
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
21
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Plněná kuřecí prsa
Plněná kuřecí prsa
17
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Znáte croquembouche? Tento elegantní francouzský dezert skvěle ozdobí nejenom vánoční stůl
Znáte croquembouche? Tento elegantní francouzský…
Nejlepší recepty na vánoční punč: Připravte si tradiční, nealkoholický, jasmínový nebo orientální
Nejlepší recepty na vánoční punč: Připravte si…
Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav ovoce, které oživí klasiku
Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav…
Jak uplést vánočku? Není to nic těžkého. Naučte se to podle video návodu
Jak uplést vánočku? Není to nic těžkého. Naučte…
Dokonalá vánočka podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a 8 rad, díky kterým se vám určitě povede
Dokonalá vánočka podle cukráře Josefa Maršálka:…
AHA.cz Pohádka se hroutí! Rodina Šafránkové požaduje finanční kompenzaci

Pohádka se hroutí! Rodina Šafránkové požaduje finanční kompenzaci

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Dnes je zimní slunovrat! Jak využít jeho magickou sílu?

Dnes je zimní slunovrat! Jak využít jeho magickou sílu?

Blesk pro ženy Velké finále adventní soutěže Blesku pro ženy: Poslední šance na výhru!

Velké finále adventní soutěže Blesku pro ženy: Poslední šance na výhru!

Ženy.cz 3 osvědčené tipy, jak o Vánocích nepřibrat

3 osvědčené tipy, jak o Vánocích nepřibrat

Blesk.cz Fešák Clooney (64) smutní: Sestru (†65) mu zabila rakovina!

Fešák Clooney (64) smutní: Sestru (†65) mu zabila rakovina!

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy 12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

Nedávno navštívené recepty:

Vajíčková lahůdková pomazánka Francouzský plátek Brambory na kyselo
Houbové karbanátky s mletým masem Tuňákový salát s vejci Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Houbové rizoto s kuřecím masem Ovocná mísa Pekanový koláč
Domácí pizza I. Hovězí na houbách s kořenovou zeleninou Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Další doporučené ingredience:

Kiymali, Kasarli Pide Kiymali, Peynirli Pide Kiymali, Peynirli Yumurtali Pide Kiymali, Yumurtali Pide Kladenská pečeně
Klasické kynuté těsto na buchty Klíčky Klíčky řeřichy Klikve Klobása
Klobásová směs Klobásové koření Klokaní kýta Klokaní maso Klokaní ocas
Kmín Knedlík Knedlíky v prášku Knorr Aromat Knorr Bohatý bujón kuřecí
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Klobása - uzená
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact