• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Klobása - uzená

Klobása - uzená

Podobné ingredience

  • Bílá klobása
  • Čabajská klobása
  • Dračí klobása
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

70 minut
Polský velikonoční bílý boršč

Polský velikonoční bílý boršč

Několik dnů předem připravte kvas. K vločkám a mouce rozdrobte chleba a směs zalijte vodou. Míchejte, dokud se dobře nespojí. Nechte 3 až 5 dnů... více o Polský velikonoční bílý boršč

60 minut
Balené zelí

Balené zelí

Nejprve si připravíme zelí a to tak, že odřízneme dužinu a uděláme tzv. důlek, aby nám listy šly lépe sundávat. Zelí vložíme do vroucí osolené vody,... více o Balené zelí

60 minut
Bramborák s uzeninou

Bramborák s uzeninou

Nastrouháme syrové brambory a česnek, přidáme na kostky nadrobno nakrájenou klobásu, vejce, přimícháme mouku, sůl, pepř a majoránku. Vše dobře... více o Bramborák s uzeninou

Loštický špíz

Loštický špíz

Na špejle střídavě napichujeme kousky tvarůžkú, slaniny, klobásy a kroužky cibule. Poté obalíme v trojobalu a zprudka osmažíme na oleji... více o Loštický špíz

Divoký špíz

Divoký špíz

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Napichujeme je střídavě s kolečky klobásy. Špízy na rozehřátém oleji ze všech stran opečeme... více o Divoký špíz

30 minut
Kapustnica s jogurtem

Kapustnica s jogurtem

Brambory očistíme, nakrájíme na kostky, zalijeme vodou tak, aby byly jenom zakryté, osolíme a uvaříme. Zelí se šťávou osolíme, opepříme, přidáme houby... více o Kapustnica s jogurtem

45 minut
Guláš z červené řepy II.

Guláš z červené řepy II.

Syrovou řepu a brambory očistíme a nakrájíme na kostky. Slaninu nakrájime a osmažíme na ni nadrobno nakrájenou cibuli. Vložíme řepu a za stálého... více o Guláš z červené řepy II.

Špagety pro nenáročné

Špagety pro nenáročné

V kastrůlku rozehřejeme omastek (ceres-soft), přidáme na drobno krájenou cibulku, osmahneme, přidáme drodně krájené klobásky, koření, kečup, sůl dle... více o Špagety pro nenáročné

Pečená zelenina s vejci

Pečená zelenina s vejci

Na oleji opražíme nakrájenou cibuli s plátky česneku. Přidáme nakrájenou cuketu, dýni, barevné papriky, oloupaná rajčata zbavená zrníček, nakrájený... více o Pečená zelenina s vejci

Slané jednohubky

Slané jednohubky

Těsto vyválíme a radýlkem nakrájíme na čtverečky asi 5x5 cm. Na každý čtvereček uložíme kolečko klobásy a kousíček sýra. Uzavřeme jako šátečky,... více o Slané jednohubky

75 minut
Zapečené brambory II.

Zapečené brambory II.

Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji z obou stran opečeme. Do vymazaného pekáče rozložíme polovinu na kolečka nakrájených brambor, osolíme,... více o Zapečené brambory II.

Choucroute (šukrut)

Choucroute (šukrut)

Na dno velkého, nejlépe litinového hrnce položíme kůže ze slaniny, rozložíme polovinu zelí nakrájeného na nudličky, nakrájenou mrkev, na kolečka... více o Choucroute (šukrut)

Krakovská pochoutka

Krakovská pochoutka

Žemle namočíme do mléka a vymačkáme. Přidáme vejce, nať, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Do této hmoty zabalíme předvařenou a vychladlou klobásu... více o Krakovská pochoutka

Furmanská kola

Furmanská kola

Bůček rozkrojíme na plát, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a kmínem. Jednu cibuli a česnek nakrájíme na drobno a posypeme po plátu masa... více o Furmanská kola

90 minut
Vánoční košická kapustnice

Vánoční košická kapustnice

Uvedené množství je na 4-5 litrový hrnec. Kysané zelí propláchneme ve studené vodě podle potřeby (pokud je příliš kyselá, i dvakrát). Zelí vložíme do... více o Vánoční košická kapustnice

Prezidentský guláš

Prezidentský guláš

Uzený bůček nakrájíme na drobné kostičky, hodíme do většího hrnce a prudce škvaříme do doby, až se vyškvaří hodně sádla a z bůčku zbydou jen středně... více o Prezidentský guláš

Zbojnická pečínka

Zbojnická pečínka

Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Játra také nakrájíme na plátky opepříme, ale nesolíme. Cibuli a... více o Zbojnická pečínka

40 minut
Polévka po moravsku

Polévka po moravsku

Očištěnou zeleninu nakrájíme na malé kousky a osmahneme na másle s drobně nakrájenou cibulí dorůžova. Pak zaprášíme moukou, zalijeme 3/4 litrem vody,... více o Polévka po moravsku

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

Poslední sledované recepty

77
Pikantní vepřová pečínka
Pikantní vepřová pečínka
65
Dýňové placičky II.
Dýňové placičky II.
43
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
32
Sulc - recept po babičce
Sulc - recept po babičce
29
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Blesk.cz Petr Dopita (†77) odešel do muzikálového nebe: Zemřela hvězda Draculy, Ježíše i Johanky!

Petr Dopita (†77) odešel do muzikálového nebe: Zemřela hvězda Draculy, Ježíše i Johanky!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Nedávno navštívené recepty:

Pizza – Langoše Léčivý sirup z jitrocele Zapečená krkovička
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky Kakaová roláda - bez mouky Slaný koláč s pórkem
Marináda Bílkový MARGOT hřbet Zelňačka s uzeným
Panenka se šalotkou Burger s fat cat omáčkou Kuřecí kari se žampiony a zeleninou

Další doporučené ingredience:

Kiymali, Kasarli Pide Kiymali, Peynirli Pide Kiymali, Peynirli Yumurtali Pide Kiymali, Yumurtali Pide Kladenská pečeně
Klasické kynuté těsto na buchty Klíčky Klíčky řeřichy Klikve Klobása
Klobásová směs Klobásové koření Klokaní kýta Klokaní maso Klokaní ocas
Kmín Knedlík Knedlíky v prášku Knorr Aromat Knorr Bohatý bujón kuřecí
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Klobása - uzená
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact