• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Jehněčí maso

Jehněčí maso

Podobné ingredience

  • Dančí maso
  • Drůbeží maso
  • Dušené králičí maso
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

80 minut
Jehněčí guláš

Jehněčí guláš

Den předem naložíme maso. Nakrájíme ho na kostky, smícháme s olejem, rozetřeným česnekem, kořením a necháme přes noc v chladu marinovat. Cibuli... více o Jehněčí guláš

90 minut
Jehněčí tikka

Jehněčí tikka

Maso nakrájejte na kostičky, cibuli nahrubo. Z paprik odstraňte semínka a nakrájejte je na tenké proužky. Rajčata spařte, oloupejte a nakrájejte na... více o Jehněčí tikka

90 minut
Shepherd´s pie

Shepherd´s pie

Kaši promíchejte se žloutkem; pokud koláč nebudet dělat ze zbylé kaše, nechte brambory rozšťouchané trochu hruběji. Troubu zapněte na 200 °C. Cibuli... více o Shepherd´s pie

Jehněčí Curry

Jehněčí Curry

Všechno koření zamícháme dohromady a odložíme na později. Nadrobno nakrájíme cibuli a česnek. V hrnci si rozehřejeme olej, na který dáme pražit... více o Jehněčí Curry

90 minut
Dušené jehněčí Irish Stew

Dušené jehněčí Irish Stew

Maso nakrájejte na kostky podobně jako na guláš, oloupané brambory a cibuli na kolečka, mrkev na větší kusy. Na rozehřátém oleji v silnostěnném... více o Dušené jehněčí Irish Stew

50 minut
Jehněčí na kari s chřestem

Jehněčí na kari s chřestem

Chřest oloupejte, odlomte tuhé konce a šikmo nakrájejte na kousky. Oloupané mrkve nakrájejte nadrobno, stejně jako opláchnuté a osušené maso. V... více o Jehněčí na kari s chřestem

60 minut
Orientální jehněčí kebaby

Orientální jehněčí kebaby

Meruňky nakrájejte na velmi malé kostičky. Na 2 lžících rozehřátého oleje poduste oloupanou a pokrájenou cibuli a česnek. Nechte vychladnout. Mleté... více o Orientální jehněčí kebaby

50 minut
Pilavli kuzu kavurma, jehněčí pilaf

Pilavli kuzu kavurma, jehněčí pilaf

Maso opláchněte, osušte a nakrájejte na kostičky. Fazolky nechte trochu povolit, oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno, 1 papričku na kolečka. V... více o Pilavli kuzu kavurma, jehněčí pilaf

120 minut
Jehněčí nožička dušená v zelenině

Jehněčí nožička dušená v zelenině

Dvě cibule nakrájejte na plátky, do třetí neoloupané vpíchněte hřebíčky a bobkový list. Nakrájenou cibuli osmažte v pekáči na másle. Vložte osolené a... více o Jehněčí nožička dušená v zelenině

30 minut
Jehněčí panenka s višňovým čatní

Jehněčí panenka s višňovým čatní

Opláchnuté a vypeckované višně svařte v hrnci s hroznovou šťávou, vínem, nakrájenými šalotkami, kořením a cukrem, asi 10 minut. Posypte pektinem a... více o Jehněčí panenka s višňovým čatní

35 minut
Minipizzy s jehněčím masem a lilkem

Minipizzy s jehněčím masem a lilkem

Troubu předehřejte na 200 °C. Korpusy poklaďte plátky rajčat, lehce potřete olejem a dejte na chvíli zapéct do trouby. Mezitím rozpalte gril na... více o Minipizzy s jehněčím masem a lilkem

90 minut
Dušené jehněčí kolínko s květákovo-bramborovým pyré

Dušené jehněčí kolínko s květákovo…

Do směsi dvou mrkví a dvou řapíků celeru a jedné cibule vložte kolínka, přidejte bylinky a zalijte vínem tak, aby maso bylo zcela ponořené a nechte v... více o Dušené jehněčí kolínko s květákovo-bramborovým pyré

150 minut
Pečené jehněčí s mátovým jogurtem

Pečené jehněčí s mátovým jogurtem

Troubu předehřejte na 180 °C. Všechno koření krátce prohřejte na suché pánvi, smíchejte s mandlemi, datlemi, kandovanou citronovou kůrou, mátou,... více o Pečené jehněčí s mátovým jogurtem

120 minut
Jehněčí pečeně

Jehněčí pečeně

Troubu předehřejte na 200 °C. Maso omyjte, odblaňte, zbavte přebytečného tuku a důkladně osušte papírovou kuchyňskou utěrkou. Osolte ho a opepřete.... více o Jehněčí pečeně

Gurdakapúra kabáb

Gurdakapúra kabáb

**Pistáciové máslo: ** Pistácie lehce opražíme v těžké pánvi. Když vychladnou, rozemeleme je a smícháme je s máslem a sekanou pažitkou. Uschováme na... více o Gurdakapúra kabáb

Liptovský špíz

Liptovský špíz

Kýtu, papriky, sýry pokrájíme na kousky (kostičky), slaninu na čtverečky. Připravené suroviny střídavě napichujeme na navlhčené, zaostřené špejle a... více o Liptovský špíz

Kotlík albánský

Kotlík albánský

Na olivovém oleji osmažíme cibuli a po chvíli přidáme jehněčí maso, přidáme 500 g brambor, mrkev, celer a petržel. Podlijeme vodou, přidáme kukuřici a... více o Kotlík albánský

Pljeskavica

Pljeskavica

Pro výrobu potřebujete mleté skopové a hovězí maso zhruba půl na půl, není to podstatné a každý si recept upravuje podle chuti. Maso smíchejte s... více o Pljeskavica

40 minut
Jehněčí žebírko s Nivou

Jehněčí žebírko s Nivou

Okraje žebírek 2x mírně nakrojíme, aby se žebírka nekroutila a rukou naklepeme. Přísady na marinádu smícháme, zalijeme žebírka a v chladničce necháme... více o Jehněčí žebírko s Nivou

Jehněčí pečeně na rozmarýnu

Jehněčí pečeně na rozmarýnu

Do masa připraveného na pečení vetřeme rozmarýn, pepř, česnek a trochu oleje (nejlépe olivového). Necháme odležet v chladu. Poté kýtu opečeme, osolíme... více o Jehněčí pečeně na rozmarýnu

Dušené jehňátko

Dušené jehňátko

Rozehřejeme troubu na 160 °C. Na pánvi si rozpálíme olej a osmahneme jehněčí, dokud není slabě hnědé. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky, cibuli... více o Dušené jehňátko

Kebab po Syrsku

Kebab po Syrsku

Petrželovou nať, které by mělo být alespoň polovina objemu množství masa, semeleme s masem dvakrát na jemno na masovém strojku, přidáme nasekané... více o Kebab po Syrsku

Čevab - Balkán

Čevab - Balkán

Maso nakrájíme na kousky, které semeleme na masovém strojku. Takto pomleté maso ještě aspoň 1x pomeleme. Lístky rozmarýnu nakrájíme na co nejmenší... více o Čevab - Balkán

Jehněčí karbanátky

Jehněčí karbanátky

Do mísy dáme suroviny určené na karbanátky. Dochutíme solí, pepřem a pořádně zamícháme. Tvoříme karbanátky, které později opečeme na rozpáleném oleji.... více o Jehněčí karbanátky

Jehněčí žebírka na majoránce

Jehněčí žebírka na majoránce

Žebírka nasekáme na kousky, opereme, krátce orestujeme, přidáme na nudličky nakrájenou mrkev, celer a petržel, na kostičky nakrájenou cibuli a... více o Jehněčí žebírka na majoránce

Kebab III.

Kebab III.

Rajčata a cibuli nakrájíme. Na větší kostce másla osmahneme cibulku do zlatova. Maso na kostičky, osolíme, opepříme a vložíme do cibulky, dusíme.... více o Kebab III.

Tyrolská nedělní polévka

Tyrolská nedělní polévka

Zeleninu očistíme, omyjeme a nahrubo nakrájíme. Očištěné maso, zeleninu a pepř vložíme do hrnce s 1a 1/2 litrem vody a přikryté zvolna vaříme. Asi po... více o Tyrolská nedělní polévka

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

60
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
40
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
39
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
38
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
36
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz „Zrádkyně“ Nicole Šáchová: Přišla o vlasy!

„Zrádkyně“ Nicole Šáchová: Přišla o vlasy!

SportRevue.cz 25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Nedávno navštívené recepty:

Domácí kysané zelí Dušené čínské zelí Smetanová omáčka s brokolicí a kuřecím masem
Jindřiščin perník Jahodové tiramisu po česku Nakládané sýrové kostky
Sněhové rohlíčky s krémem Linecké cukroví II. Dušený špenát od Babičky
Těstovinový salát se šunkou a paprikou Chřest na másle Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka / beránek

Další doporučené ingredience:

Jedel Jedlá soda Jedlé květy Jedlé třpytky Jedlové mladé výhonky
Jehly na špíz Jehněčí játra Jehněčí kolínka Jehněčí kotlety Jehněčí kýta
Jehněčí plece Jehněčí svíčková Jelení hřbet Jelení maso Jelito
Jelitový prejt Jemná strouhanka Jemné koření Jemné párky Jeřabinový kompot
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Jehněčí maso
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact