• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Hovězí maso

Hovězí maso

Podobné ingredience

  • Dančí maso
  • Drůbeží maso
  • Dušené králičí maso
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Hovězí maso na česneku

Hovězí maso na česneku

Z koření, česneku, soli a 2 lžic oleje připravíme pastu. Pastou potřeme povrch masa. Na zbytku oleje osmahneme cibulku a maso opečeme. Do výpeku... více o Hovězí maso na česneku

150 minut
Románkovo hovězí na víně

Románkovo hovězí na víně

Maso a cibuli nakrájíme na kostičky. Cibulku spěníme na oleji, přidáme maso a zprudka osmažíme. Přidáme kmín. Poté hořčici, lehce přesmažíme. Zalijeme... více o Románkovo hovězí na víně

120 minut
Pepřové ragú

Pepřové ragú

Na tuku zpěníme cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a zprudka opečeme. Pak zalijeme vodou, přidáme sůl, pepř, koření a citron a dusíme pod... více o Pepřové ragú

Hovězí balenka plněná

Hovězí balenka plněná

Hovězí plátek dobře naklepeme na menší placičku. Mleté vepřové maso osolíme, přidáme osmaženou cibuli a namažeme na plátek. Ten stočíme a pevnou nití... více o Hovězí balenka plněná

Guláš v pekáči

Guláš v pekáči

Maso nakrájíme na kostičky, salám a cibuli na kolečka. Osolíme, opepříme, přidáme olej, kečup, vodu. Vše dobře v pekáči promícháme, přikryjeme... více o Guláš v pekáči

Hovezi stir-fry

Hovezi stir-fry

1. Ve smesi z oregana, soli, pepre, cili a kminu promichame prouzky hoveziho masa. 2. Maso smazime na velke panvi az je dostatecne hnede po vsech... více o Hovezi stir-fry

150 minut
Dušené hovězí na červeném víně

Dušené hovězí na červeném víně

Orestujeme maso do hněda. Česnek, cibuli, mrkev, skořici, pomerančovou kůru a bobkový list smažíme až je cibule mekká, ale ne hnědá. Přidáme maso,... více o Dušené hovězí na červeném víně

zálesácký guláš

zálesácký guláš

Fazole den předem namočíme a uvaříme, houby namočíme a uvaříme. Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme papriku, zpěníme, přidáme trošku vody, na... více o zálesácký guláš

hověží na jalovci

hověží na jalovci

Nakrájené plátky masa nařízneme, naklepeme, protáhneme nudličkami slaniny, osolíme a na horkém tuku po obou stranách prudčeji opečeme. Maso vyjmeme,... více o hověží na jalovci

Stroganov s rychlým houskovým knedlíkem

Stroganov s rychlým houskovým…

Maso naporcujeme na nudličky nebo plátky, osolíme, okořeníme směsí pepře a hořčičného semínka. Po chvíli odležení maso prudce orestujeme na tuku po... více o Stroganov s rychlým houskovým knedlíkem

Koprovka

Koprovka

V troše mléka rozšleháme mouku a vmícháme do části vroucího vývaru se zbylým mlékem. Vaříme s přidáním cukru, octa, případně soli. Podle potřeby... více o Koprovka

120 minut
Boršč III.

Boršč III.

Jde poměrně o dost pracné jídlo, ale má tu výhodu, že pokud něco zbyde, je chutné i druhý den (rozpočet je pro 6 osob). Používá se nejen jako polévka,... více o Boršč III.

Zapečené brambory s kotletami

Zapečené brambory s kotletami

Kotlety naklepeme, osolíme a opepříme. Potom do zapékací misky vkládáme: nejprve oloupané a nakrajené brambory na kolečka a posypeme je trochu... více o Zapečené brambory s kotletami

45 minut
Masove tasticky od Mustafy

Masove tasticky od Mustafy

Testo: Smichame mouku, drozdi, vodu, olej, sul, dobre propracujeme rukama a nechame 1/2 hodiny odpocinout. Napln:Maso rozemeleme v mixeru, pridame... více o Masove tasticky od Mustafy

120 minut
Debrecínská pečeně

Debrecínská pečeně

Maso protkneme proužky slaniny a párků. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso, sůl a pepř. Opečeme po všech stranách, zalijeme vývarem, a... více o Debrecínská pečeně

Slovácké klobásky

Slovácké klobásky

Maso jemně umeleme, promícháme se solí, kořením, vajíčkem, strouhankou a moukou a tvoříme placičky, do kterých balíme klobásy. Vše zabalíme do plátků... více o Slovácké klobásky

120 minut
Korčulanska pastičada

Korčulanska pastičada

Maso protáhneme slaninou a česnekem, osolíme, opepříme. Na oleji osmahneme cibuli, na kousky nakrájenou mrkev, česnek, pak vložíme maso a chvíli... více o Korčulanska pastičada

Haračumparajda

Haračumparajda

Hovězí maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a potřeme plnotučnou hořčicí. Na másle nebo na sádle osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli, na to... více o Haračumparajda

120 minut
Masíčko po námořnicku

Masíčko po námořnicku

Cibulku osmahneme dozlatova, přidáme hovězí maso, gulášové koření a dusíme cca 10 min, pak přidáme rajčatový protlak, sůl, pepř, sojovou a... více o Masíčko po námořnicku

Dejvická radost

Dejvická radost

Na kostičkách špeku osmahneme cibuli, pokrájené maso na kostky. Přidáme pepř, trošku tymiánu a oregána, česnek a sůl. Po orestování podlijeme vínem a... více o Dejvická radost

60 minut
Rendlíkové hovězí maso s bramborem

Rendlíkové hovězí maso s bramborem

Kousky hovězího masa obalíme v mouce a opečeme na oleji. Zalijeme malým množstvím teplé vody nebo vývarem a dusíme doměkka. Zvlášť orestujeme na... více o Rendlíkové hovězí maso s bramborem

Šašlik podle labužníka

Šašlik podle labužníka

Maso nakrájejte na 2 cm tlusté kousky, které na špízy napichujte naplocho a vkládejte mezi ně tenké plátky slaniny. Do oleje vmíchejte pepř a maso... více o Šašlik podle labužníka

30 minut
Salpicon

Salpicon

Maso uvaříme v osolené vodě doměkka a necháme vychladnout. Studené maso rozkrájíme na malinké kousky a dáme do misky. Přidáme jemně nasekanou cibuli,... více o Salpicon

Živáňská masová směs

Živáňská masová směs

Maso nakrájíme na nudličky, promícháme s cibulí nakrájenou na kolečka a salámem, který nakrájíme také na kolečka. Osolíme, opepříme a vložíme do... více o Živáňská masová směs

Hovězí roláda pikant

Hovězí roláda pikant

Hovězí maso omyjeme a ostrým nožem rozřízneme, aby vznikl větší plát. Maso naklepeme, osolíme, posypeme zázvorem a pepřem. V misce smícháme hořčici a... více o Hovězí roláda pikant

Rychlý šoulet

Rychlý šoulet

Konzervované fazole lehce propláchneme na cedníku. Na nakrájenou zpěněnou cibulku dáme osmahnout pokrájené hovězí, osolíme a opepříme. Dusíme asi 20... více o Rychlý šoulet

Pravý židovský šoulet

Pravý židovský šoulet

Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na oleji. Přidáme na kostky nakrájené lehce posolené hovězí a lehce osmahneme. Pak přidáme fazole a vše zalijime... více o Pravý židovský šoulet

Italská minestrone

Italská minestrone

Nejprve nakrájíme hovězí maso na kostky, potom očištíme mrkev a nakrájíme ji na kolečka. Pórek a kedlubny také nakrájíme. Petrželku s pažitkou... více o Italská minestrone

Studentské ragú

Studentské ragú

Slaninu nakrájíme na proužky a rozložíme na dno hluboké pánve. Maso nakrájíme na nudličky, dáme je na slaninu, osolíme a opepříme. Mrkve nakrájíme na... více o Studentské ragú

Pikantní hrášek s hovězím masem

Pikantní hrášek s hovězím masem

V papiňákovém hrnci rozpálíme olivový olej, na kterém zprudka osmahneme rajský protlak spolu s pastou z pálivých feferonek (prodává se normálně v... více o Pikantní hrášek s hovězím masem

Domácí klobásy

Domácí klobásy

Skopové a vepřové maso pomeleme najemno, hovězí pomeleme na větší kousky. Vše řádně promíchat a nechat 2 dny uležet.... více o Domácí klobásy

Džuveč

Džuveč

Maso nakrájíme na větší kostky, osolíme, opepříme a promícháme s moukou. Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a feferonky, přidáme... více o Džuveč

Hovězí závitky s čekankou

Hovězí závitky s čekankou

Maso osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Čekanku pokapeme citronovou šťávou, rozložíme ji na plátky masa, které svineme a sepneme jehlami. Kořenovou... více o Hovězí závitky s čekankou

Hovězí na špeku

Hovězí na špeku

Cibuli, špek nakrájíme najemno a na oleji osmažíme dozlatova. Maso osolime, opepříme a prudce opečeme ze všech stran, přidáme masox, vegetu, podlijeme... více o Hovězí na špeku

Svíčková-rychlá

Svíčková-rychlá

Na lehce osmahnuté cibuli z obou stran opečeme plátky masa, potom přilijeme Halali i s nálevem a dusíme až je maso měkké. Maso vyndáme na talíř a... více o Svíčková-rychlá

Šči z kysaného zelí

Šči z kysaného zelí

Do vroucí vody dáme vařit maso. Když je poloměkké, přidáme zelí a vaříme společně s masem doměkka. Zvlášť osmažíme na tuku pokrájenou zeleninu a... více o Šči z kysaného zelí

Čufty z hovězího masa

Čufty z hovězího masa

Mleté maso promícháme s rozkrájenou cibulí a petrželkou, osolíme, opepříme, přidáme vejce, ve vodě máčenou žemli a rozehřáté sádlo. Utvoříme stejně... více o Čufty z hovězího masa

Čevapčiči s cibulkou

Čevapčiči s cibulkou

Maso umeleme se žemlí, okořeníme pepřem a paprikou, přidáme drobně nakrájenou cibuli. Vše promícháme a utvoříme válečky, které pečeme zvolna na sádle,... více o Čevapčiči s cibulkou

Boršč Moskevský

Boršč Moskevský

Kosti rozsekáme, řádně vypereme a vložíme do studené vody. Přidáme omyté maso.Vaříme, až je maso měkké.Očištěnou červenou řepu nakrájíme na nudličky a... více o Boršč Moskevský

Hovězí kýta s moravankou

Hovězí kýta s moravankou

Hovězí plátky obalíme nejdříve ve strouhance, pak ve vajíčku a nakonec v mouce. Zprudka je osmahneme po obou stranách a vložíme do vymaštěného pekáče.... více o Hovězí kýta s moravankou

Brazilská polévka

Brazilská polévka

Hovězí a kuřecí maso nakrájíme na kostičky, vložíme do hrnce s rozehřátým olejem a po všech stranách osmahneme. Potom k masu přidáme nadrobno... více o Brazilská polévka

Boršč

Boršč

Hovězí maso nakrájíme na malé kostky a vložíme do dvou litrů studené vody. Vaříme do poloměka, pak přidáme na kostičky nakrájené vepřové maso.... více o Boršč

Gizdíkovy závitky

Gizdíkovy závitky

Maso nakrájíme na větší plátky, naklepeme, osolíme, přidáme rovnoměrně cibuli nakrájenou na kostičky, uzenou slaninu nakrájenou na proužky, zasypeme... více o Gizdíkovy závitky

Hovězí na rajčatech a paprikách

Hovězí na rajčatech a paprikách

- maso nakrájíme na kostky - cibuli, rajčata i papriku nakrájíme na kostičky - cibuli osmažíme dozlatova - přidáme maso - podlijeme vývarem - přidáme... více o Hovězí na rajčatech a paprikách

Maďarský guláš III.

Maďarský guláš III.

- maso nakrájíme na kostky - cibuli podusíme na tuku - přidáme papriku a maso - osolíme, opepříme - podlejeme horkou vodou - dusíme doměkka - příloha ... více o Maďarský guláš III.

Bigos

Bigos

Propláchnuté zelí zalijeme vroucí vodou a přidáme na kousky krájené hovězí maso. Osolíme a vložíme všechno koření, nakrájenou cibuli a houby. Dusíme a... více o Bigos

20 minut
Polární směs

Polární směs

Slaninu nakrájíme na kostičky a zpěníme na ní nakrájenou cibuli. Poté přidáme nakrájené maso, šunku a brambory. Osolíme, okořeníme, mírně podlijeme... více o Polární směs

Pardubická hovězí pečeně

Pardubická hovězí pečeně

Maso prošpikujeme klínky slaniny po vlákně, osolíme a opepříme. Kořenovou zeleninu nakrájíme na plátky a osmažíme dozlatova, přisypeme krájenou cibuli... více o Pardubická hovězí pečeně

Holstynske rizky

Holstynske rizky

Maso naklepeme, osolime a posypeme kari korenim. Dame si do kastrulku uvarit masox, a pokracujeme tak, ze maso nejprve obalime ve strouhance, potom v... více o Holstynske rizky

Hovězí námořnické maso

Hovězí námořnické maso

Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a na oleji dozlatova opečeme. Přendáme do jiné nádoby. Na tuku osmahneme jemně nasekanou cibuli, přidáme... více o Hovězí námořnické maso

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Další stránka

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

Poslední sledované recepty

1742
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
46
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
26
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
24
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
23
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…

Zajímavé články

9 rad, jak se s pomocí jídla zbavit vypouklého břicha. Pozor si dejte i na některé zdravé potraviny!
9 rad, jak se s pomocí jídla zbavit vypouklého…
Netradiční pizzy, které si zamiluje celá rodina
Netradiční pizzy, které si zamiluje celá rodina
Nejlepší jahodové knedlíky: Tvarohové, kynuté, odpalované i bez koulení
Nejlepší jahodové knedlíky: Tvarohové, kynuté,…
Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými uspějete i u dětí
Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými…
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně Zdeňky Mazúrové: 5 receptů, které chutnají naprosto skvěle
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně…
AHA.cz V Daře se musí vařit krev! Úprk Nedvěda od oltáře

V Daře se musí vařit krev! Úprk Nedvěda od oltáře

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Když nestíháte pedikúru: Ultra trendy síťované baleríny vás zachrání!

Když nestíháte pedikúru: Ultra trendy síťované baleríny vás zachrání!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Detaily utajované oslavy 80. narozenin Karla Šípa: Bohdalovou zradil tlak! 180 minut zábavy a šmitec

Detaily utajované oslavy 80. narozenin Karla Šípa: Bohdalovou zradil tlak! 180 minut zábavy a šmitec

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Znáte číslo energie vašeho vztahu? Můžete díky tomu zabránit hádkám i rozvodu, slibuje odbornice

Znáte číslo energie vašeho vztahu? Můžete díky tomu zabránit hádkám i rozvodu, slibuje odbornice

Nedávno navštívené recepty:

Rychlý ovocný koláč Rybízové víno II. Kuřecí prsa s mozzarelou
Hovězí maso na česneku Ryba s těstovinami Míchaná vejce s droždím
Kynutý houskový knedlík v domácí pekárně Bramborák s uzeninou Fazolová polévka se zakysanou smetanou
Domácí ovocná limonáda Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi Tiramisu se zakysanou smetanou

Další doporučené ingredience:

Houska Houska z předešlého dne Houskové bulky Houskové knedlíky v prášku Houskový knedlík
Hovězí biftek Hovězí jazyk Hovězí kližka Hovězí kýta Hovězí líčka
Hovězí maso ve vlastní šťávě - konzerva Hovězí oháňka Hovězí omáčka Hovězí plec Hovězí pupek
Hovězí roláda Hovězí roštěná Hovězí svíčková Hovězí vývar Hovězí žebra s kostí
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Hovězí maso
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact