• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Hladká mouka

Hladká mouka

Podobné ingredience

  • Amarantová mouka
  • Bezlepková mouka
  • Bílá mouka
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Domácí chléb IV.

Domácí chléb IV.

Z droždí a vody uděláme kvásek, který nasypeme do mouky, uválíme těsto a necháme kynout cca 1/2 hodiny. Těsto proválíme, vyválíme z něj šišku a dáme... více o Domácí chléb IV.

Koláčky z nivy

Koláčky z nivy

Těsto rozdělíme na dva díly, z každého dílu uválíme placku a potřeme ji náplní. Stáčíme do válečku. Váleček necháme ztuhnout v lednici, nejlépe do... více o Koláčky z nivy

Strakonický koláč

Strakonický koláč

Mouku prosijeme do mísy, do důlku přidáme cukr a teplé mléko. Necháme vykynout. Mouku doplníme zbytkem cukru, solí, citronovu kůrou, zaděláme kváskem,... více o Strakonický koláč

České perníčky bez vážení

České perníčky bez vážení

Tuk a med rozehřejeme, smícháme s cukrem a do teplé směsi vmícháme 1 vejce. Přisypeme mouku s práškem do pečiva, anýz, skořici. Vše důkladně... více o České perníčky bez vážení

Šneci plnění tvarohem

Šneci plnění tvarohem

Meruňky nakrájíme na tenké proužky, namočíme do vody a přikryjeme. Jablka nakrájíme na kousky a pokapeme citronovou šťávou. Tvaroh vyšleháme s mlékem,... více o Šneci plnění tvarohem

Drážďanský guláš

Drážďanský guláš

Maso rozkrájíme na větší kostky. Nasekané cibule orestujeme na oleji, přidáme maso, ochutíme paprikou, pepřem a kmínem. Promícháme a opečeme, vmícháme... více o Drážďanský guláš

Kokosová pochoutka s kompotem

Kokosová pochoutka s kompotem

Na omáčku necháme okapat třešně a šťávu zachytíme. Lžíci šťávy rozmícháme se solamylem, zbylou spolu s vanilkovým cukrem, citronovu kůrou, skořicí a... více o Kokosová pochoutka s kompotem

Krůtí řízek s paprikovou krustou

Krůtí řízek s paprikovou krustou

Řízky obalíme v těstíčku (mouku smícháme s paprikou, špetkou soli a pepře) a krátce je ze všech stran opečeme na 3 lžících rozehřátého oleje, poté je... více o Krůtí řízek s paprikovou krustou

Třeboňský zapečený kapr

Třeboňský zapečený kapr

Porce kapra osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Rozehřejeme máslo, přidáme nadrobno nakrájený pórek, nastrouhaný celer a na plátky nakrájené... více o Třeboňský zapečený kapr

Karbanátky z tresky

Karbanátky z tresky

Filé omyjeme a vaříme v páře asi 10 minut. Cibuli nakrájíme nadrobno, přidáme vejce, tvaroh, špetku soli, strouhanku a petrželku. Vše společně s... více o Karbanátky z tresky

Těstoviny s hráškem

Těstoviny s hráškem

Uvaříme těstoviny podle návodu na obalu. Na másle (slanině) zpěníme cibuli a pak lehce zasypeme hladkou moukou. Na vzniklou cibulovou jíšku vysypeme... více o Těstoviny s hráškem

Omeleta s uzenou makrelou

Omeleta s uzenou makrelou

Metličkou důkladně vyšleháme vejce s mlékem, moukou, osolíme a opepříme. Na rozehřátý olej vlijeme polovinu vaječné hmoty, když začne tuhnout... více o Omeleta s uzenou makrelou

600 minut
Fazole v bílé omáčce

Fazole v bílé omáčce

Fazole propláchneme, zalijeme horkou vodou a 10 hodin máčíme. Pak je ve stejné vodě asi 2 hodiny vaříme. Ke konci vaření je ochutíme špetkou soli a... více o Fazole v bílé omáčce

zelná polévka vydatná

zelná polévka vydatná

Na oleji zpěníme cibulku a česnek do sklovata, na kostky nakrájené brambory, přisypeme červenou papriku a orestujeme. Přisypeme trochu hladké mouky,... více o zelná polévka vydatná

Zelníky

Zelníky

Mouku prosijeme, osolíme, do dolíčku rozdrobíme droždí, vlijeme žloutek s troškou mléka a cukrem, vymícháme nelepivé vláčné těsto, které necháme... více o Zelníky

Pupáky

Pupáky

Mouku prosijeme, osolíme, do dolíčku rozdrobíme droždí, vlijeme žloutek s troškou mléka a cukrem, vymícháme nelepivé vláčné těsto, které necháme... více o Pupáky

Kuře na česneku III.

Kuře na česneku III.

Kuře naporcujeme, potřeme česnekem utřeným se solí a obalíme ve směsi mouky, pepře a papriky. Porce masa po všech stranách opečeme na másle do zlatova... více o Kuře na česneku III.

Rajská

Rajská

Na tuku osmažíme očištěnou na plátky nakrájenou kořenovou zeleninu a nahrubo nakrájenou cibuli. Když je zeleninový základ stejnoměrně dozlatova... více o Rajská

Houskový knedlík v ubrousku

Houskový knedlík v ubrousku

Mouku prosijeme do mísy, zalijeme mlékem rozšlehaným se solí a vejci a dobře promícháme. Přidáme pokrájené a na másle osmažené housky, promícháme a... více o Houskový knedlík v ubrousku

Dalmatské čufty II.

Dalmatské čufty II.

Housku nakrájíme na plátky zvlhčíme mlékem, dobře rozmělníme a vmícháme do mletého masa. Přidáme vejce, polovinu mouky, pepř, papriku a sůl. Z těsta... více o Dalmatské čufty II.

30 minut
Rybí filé v pivním těstě

Rybí filé v pivním těstě

V misce rozšleháme žloutky s pivem, z bílků ušleháme tuhý sníh. Osolíme, lehce promícháme se žloutky a moukou. Filé nakrájíme na slabší plátky,... více o Rybí filé v pivním těstě

Hovězí námořnické maso

Hovězí námořnické maso

Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a na oleji dozlatova opečeme. Přendáme do jiné nádoby. Na tuku osmahneme jemně nasekanou cibuli, přidáme... více o Hovězí námořnické maso

Vepřové plátky pana nadlesního

Vepřové plátky pana nadlesního

Maso naklepeme, okraje nařízneme, osolíme a jemně poprášíme zázvorem. Rychle opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Na másle zpěníme drobně... více o Vepřové plátky pana nadlesního

Smažené sýrové koule

Smažené sýrové koule

Oba druhy sýra nastrouháme na jemném struhadle, přidáme žloutky, drobně nakrájenou uzeninu nebo maso a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků, osolíme.... více o Smažené sýrové koule

40 minut
Mléčná polévka se sýrem

Mléčná polévka se sýrem

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji studeným mlékem, dobře rozmícháme a povaříme. Osolíme, zalijeme smetanou a již nevaříme. Polévku... více o Mléčná polévka se sýrem

PLNĚNÉ TLAPIČKY

PLNĚNÉ TLAPIČKY

Umletá masa vyšleháme s vodou, pepřem a solí, přidáme strouhanou cibuli, strouhanku a vše ještě promícháme. Z hmoty tvoříme na pomoučněném válu tenké... více o PLNĚNÉ TLAPIČKY

KRUMLOVSKÝ DRAK

KRUMLOVSKÝ DRAK

Do umletého masa přidáme jemně nakrájenou cibuli a feferonky, mouku, vejce, sůl, pepř a dobře promícháme. Tvarujeme malé placičky, které opékáme po... více o KRUMLOVSKÝ DRAK

CÍFERSKÝ ŘÍZEK

CÍFERSKÝ ŘÍZEK

Naklepané řízky osolíme, pomoučníme a opečeme po obou stranách. Do výpeku dáme cibuli, zpěníme, přidáme kuřecí játra, osmahneme, zaprášíme moukou,... více o CÍFERSKÝ ŘÍZEK

ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK

ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK

Vykostěný bůček nakrájíme na plátky, hodně naklepeme, opepříme, potřeme česnekem utřeným se solí. Na pánvičce osmahneme nakrájenou slaninu, zpěníme... více o ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK

HOVĚZÍ ZÁVITEK PO PRAŽSKU

HOVĚZÍ ZÁVITEK PO PRAŽSKU

Do míchaných vajíček přidáme nakrájený salám, žampiony a osolíme. Nakrájené plátky masa dobře rozklepeme, osolíme, opepříme, nádivkou naplníme závitky... více o HOVĚZÍ ZÁVITEK PO PRAŽSKU

KRÁLOVSKÉ PAŠTIČKY

KRÁLOVSKÉ PAŠTIČKY

Rozmražené těsto rozkrojíme na 8 čtverců 6x6 cm, střed vykrojíme, zbytky vyválíme a nakrájíme na 4 čtverce, na každý dáme 2 vykrojené, vnitřek a... více o KRÁLOVSKÉ PAŠTIČKY

SEKANÁ PEČENĚ NA HOUBÁCH

SEKANÁ PEČENĚ NA HOUBÁCH

Brambory prolisujeme, cibulky nasekáme, jalovec rozdrtíme, vše smícháme s masem, vejcem a mlékem, osolíme a opepříme. Ze směsi utvoříme šišku, potřeme... více o SEKANÁ PEČENĚ NA HOUBÁCH

ZBOJNICKÉ VEPŘOVÉ PLÁTKY

ZBOJNICKÉ VEPŘOVÉ PLÁTKY

Vykostěný bůček nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce, opečeme po obou stranách na oleji a vyjmeme . V oleji po opékání... více o ZBOJNICKÉ VEPŘOVÉ PLÁTKY

TAJEMSTVÍ PANÍ EMY

TAJEMSTVÍ PANÍ EMY

Z masa nakrájíme malé medailonky, naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a v horkém oleji opečeme po obou stranách doměkka. Připravené omelety... více o TAJEMSTVÍ PANÍ EMY

Kynuté závitky s masovou náplní

Kynuté závitky s masovou náplní

Z vlažné vody, droždí a mouky připravíme těsto, které necháme vykynout. Vepřové maso uvaříme v malém množství osolené vody doměkka. Prochladíme, jemně... více o Kynuté závitky s masovou náplní

60 minut
Kuřecí tlapky

Kuřecí tlapky

Nejdříve připravíme náplň. Vepřové maso umeleme na masovém mlýnku. Žemli (nejlépe 1 den starou) pokrájíme na kostičky, zalijeme mlékem a necháme... více o Kuřecí tlapky

45 minut
Štika v bílé omáčce

Štika v bílé omáčce

Porce ryby vložíme na 5 minut do osolené horké vody, pak ji vyjmeme a necháme okapat. V litru vody uvaříme nadrobno nakrájenou zeleninu, protlačíme jí... více o Štika v bílé omáčce

30 minut
Štika na smetaně

Štika na smetaně

Porce štiky zbavené kůže protáhneme slaninou nakrájenou na nudličky, osolíme, opepříme a obalíme v mouce Ohnivzdornou misku vymažeme máslem, přidáme... více o Štika na smetaně

Závin s uzeným masem

Závin s uzeným masem

Špenát omyjeme, odkrájíme stonky a tuhé části a spaříme vroucí vodou. Vodu slijeme a listy necháme okapat. Uzenou rolku nakrájíme na 0,5 cm silné... více o Závin s uzeným masem

Zelné placky

Zelné placky

Na vál vysypeme kysané zelí a zasypeme hladkou moukou. Vzniklou hmotu prohněteme, až se přestane lepit. Potom vyválíme tenkou 2-3 mm vrstvu, nakrájíme... více o Zelné placky

Zabijačkový guláš

Zabijačkový guláš

Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky pokrájené maso, zasypeme sladkou a pálivou paprikou, promícháme a zalijeme vroucí vodou.... více o Zabijačkový guláš

Bramborák plněný lečem a slaninou

Bramborák plněný lečem a slaninou

Omyté a jádřinců zbavené papriky nakrájíme na proužky. Nakrájenou slaninu necháme rozškvařit a zpěníme na ní cibuli nakrájenou nadrobno. Přidáme... více o Bramborák plněný lečem a slaninou

Lahůdková sekaná

Lahůdková sekaná

Maso pomeleme, přidáme cibuli, česnek, vymačkané žemle, vegetu, sůl, vejce a hladkou mouku. Vše smícháme a dobře propracujeme. Vytvarujeme menší šišky... více o Lahůdková sekaná

Palačinky s jahody

Palačinky s jahody

V misce rozmícháme vejce a mouku a postupně přiléváme mléko.Těsto rozliji do pánve s rozhřátym tukem.Když je palačinka po obou stranách opečená... více o Palačinky s jahody

60 minut
haluška - s brynzou

haluška - s brynzou

Brambory nastrouháme, nejlépe na jemném struhadle na nudličky. Vmícháme 1 dl vařící vody.Přidáme mouku, vajíčko a promícháme. Dáme vařit větší... více o haluška - s brynzou

langoše V.

langoše V.

V části vlahého mléka necháme chvíli vykynout rozdrobené kvasnice. Jedlou sodu vmícháme do mouky, přidáme jogurt, mléko, špetku soli a čtyři lžíce... více o langoše V.

ryba - kapr - s česnekem

ryba - kapr - s česnekem

Omyté a osušené porce kapra osolíme, dobře potřeme prolisovaným česnekem a pokapeme olejem. Necháme v chladu asi dvě hodiny odležet. Pak je posypeme... více o ryba - kapr - s česnekem

ryba - kapr - na víně se žampiony

ryba - kapr - na víně se žampiony

Očištěné porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme 1/4 hodiny odležet. Pak je osolíme, poprášíme moukou, vložíme do pekáčku s rozehřátým olejem... více o ryba - kapr - na víně se žampiony

Krémová slepičí polévka

Krémová slepičí polévka

Slepici očistíme, zalijeme vodou, přidáme nakrájenou cibuli, oloupanou mrkev a petržel, osolíme a vaříme asi hodinu. Pak vývar ochladíme, maso vyjmeme... více o Krémová slepičí polévka

Přírodní řízek se smaženou cibulí

Přírodní řízek se smaženou cibulí

Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na pánvi rozehřejeme olej a řízky na něm po obou stranách osmažíme. Cibuli nakrájenou na 0,5 cm... více o Přírodní řízek se smaženou cibulí

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • ...
  • 142
  • Další stránka

Doporučujeme

40 minut
Houbové ragú s nudlemi

Houbové ragú s nudlemi

10 minut
Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.

Krémová dýňová polévka dle časopisu F…

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

Poslední sledované recepty

105
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
30
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
23
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Norský dresing na zeleninové saláty
Norský dresing na…

Zajímavé články

Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět o houbách + nejlepší recepty z hub
Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Skořicové šneky 2x jinak: Upečte si voňavé podzimní blaho!
Skořicové šneky 2x jinak: Upečte si voňavé…
Zapomeňte na kuře! Květákové kung-pao chutná lépe než originální verze s masem
Zapomeňte na kuře! Květákové kung-pao chutná lépe…
Dýňová semínka nepatří do koše! Ukážeme vám, jak se dají zpracovat
Dýňová semínka nepatří do koše! Ukážeme vám, jak…
Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou polévku podle známé foodblogerky
Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou…
AHA.cz Krach vztahu u Dolanských! Syn Max promluvil

Krach vztahu u Dolanských! Syn Max promluvil

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Jaký strom vám přiřadili druidové? Najděte svou povahu v keltském horoskopu

Jaký strom vám přiřadili druidové? Najděte svou povahu v keltském horoskopu

Blesk pro ženy V šatníku českých političek: Kdo má styl na jedničku, kdo naopak propadl úřednické šedi?

V šatníku českých političek: Kdo má styl na jedničku, kdo naopak propadl úřednické šedi?

Ženy.cz Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Blesk.cz Celebrity u volebních uren nezapomněly na selfíčka. Komu to hodily?

Celebrity u volebních uren nezapomněly na selfíčka. Komu to hodily?

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na říjen: Kdo bude náchylnější k virózám a koho potrápí záněty močových cest?

Velký horoskop zdraví na říjen: Kdo bude náchylnější k virózám a koho potrápí záněty močových cest?

Nedávno navštívené recepty:

Domácí tlačenka Drobenkový tvarohový dort Brokolicové placičky
Mokrá bábovka Hovězí jen na česneku Kuřecí maso na kari
Dýňová buchta Pečená játra na cibulce Rychlý oběd
Smažená tlačenka s falešným bramborovým salátem Jahodový dort s tvarohem a želé Jablečná přesnídávka

Další doporučené ingredience:

Hamburger Harisa Harmonie chuti Havana Hejk
Hellmans Yofresh Hera Herkules Hermadůr Hermelín
Hlava a vnitřnosti z kapra Hlava z kapra Hlávka zelená Hlávkové zelí Hlávkový salát
Hlemýždi Hliníkový tácek Hlíva ústřičná Hluchavka Hnědá čočka
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Hladká mouka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact