• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Filety

Filety

Podobné ingredience

  • Filety ze štiky
  • Filety ze sumečka
  • Kapří filety
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

20 minut
Ďábelský Pangasius

Ďábelský Pangasius

Petrželovou nať nasekáme na drobno. Na alobal kápneme olivový olej (asi tak 1 - 2 polévkové lžíce) a rovnoměrně ho po něm rozetřeme. Nasypeme na něj... více o Ďábelský Pangasius

Zrnková kýta plněná sýrem a klobásou

Zrnková kýta plněná sýrem a klobásou

Maso rozklepej na tenké plátky, pozor na díry aby nevytekl sýr. Naklepané maso okořeň solí, pepřem, majoránkou, cukrem a celým kmínem . Klobásu a... více o Zrnková kýta plněná sýrem a klobásou

Lososové špízy na grilu

Lososové špízy na grilu

Z filetů si nakrájíme větší kostky. V misce smícháme bazalku, pepř, sůl a olivový olej a ve směsi obalíme kostky lososa. Na jehlu pak napichujeme... více o Lososové špízy na grilu

Filé s bramborovými placičkami

Filé s bramborovými placičkami

Filé: zmrzlé kostky filé lehce osolím, pokapu citronovou šťávou, opepřím a vložím do zapékací mísy s kouskem másla. Dám zapéct asi 5 minut. Mezitím si... více o Filé s bramborovými placičkami

Zapečený pangasius II.

Zapečený pangasius II.

Rybí filety z pangasia necháme rozmrazit, dobře opláchneme studenou vodou. Po obou stranách je posolíme a hustě posypeme kořením na ryby. Prudce... více o Zapečený pangasius II.

Pangasius s brokolicí na pánvi

Pangasius s brokolicí na pánvi

Rybu opláchněte, posypte vegetou (nebo kořením na ryby), potřete utřeným česnek a nechejte odpočinout po dobu přípravy brokolice. Tu rozdělte na... více o Pangasius s brokolicí na pánvi

Karbanátky z filé

Karbanátky z filé

Filé umeleme na masovém strojku. Po rozemletí přidáme zbytek ingrediencí a řádně promícháme. Poté uděláme placičky a obalíme v trojobalu. Podáváme s... více o Karbanátky z filé

Zapečený losos s brambory a brokolicí

Zapečený losos s brambory a brokolicí

Uvaříme brambor a brokolici. Smetanu smícháme s hořčicí, osolíme, opepříme, přidámelososa, ochutíme smetanou, posypeme sýrem a dáme zapéct.... více o Zapečený losos s brambory a brokolicí

90 minut
Rychlá a výborná ryba

Rychlá a výborná ryba

Filety necháme rozmrazit, na másle zpěníme menší množství cibule (stačí jen půlka menší cibule) a poklademe citrónem zakapané a osolené filety.... více o Rychlá a výborná ryba

Filé s dobrou omáčkou

Filé s dobrou omáčkou

Plech vymastíme olejem a posypeme kořením na ryby nejprve na plech a pak ještě rybu. Rybu rozpůlíme na 1/2. Vložíme na cca 30 minut do trouby.... více o Filé s dobrou omáčkou

Okouník mořský s hermelínem

Okouník mořský s hermelínem

Filety naskládáme do zapékací misky na plátky másla, aby ryba později nebyla na suchu, pokapeme citronem a nakořeníme dle chuti. (Vlastním nápadům se... více o Okouník mořský s hermelínem

Zapékané filé se sýrem

Zapékané filé se sýrem

Filety rozdělíme na porce a posolíme z obou stran. Zprudka je osmahneme na másle a vložíme do vymazaného pekáče. Posypeme pórkem nakrájeným na... více o Zapékané filé se sýrem

Rybí taštičky II.

Rybí taštičky II.

Na pánvi osmahneme okořeněné rybí filé. Zvlášť opražíme na másle mouku, přidáme vodu, bobkový list a nadrobno nasekanou petrželovou nať. Necháme... více o Rybí taštičky II.

45 minut
Rajské filé

Rajské filé

Na rozpáleném oleji (nejlépe olivovém) lehce osmahneme na kolečka nakrájenou cibulku, přidáme 2 na kostky nakrájená rajčata, která jsme nechali chvíli... více o Rajské filé

Filé na zelenině III.

Filé na zelenině III.

Filé vložím do pekáčku, potřu máslem, osolím a přidám koření. Pekáček dám do středně vyhřáté trouby a počkám, do jaké míry pustí vodu. Ideální je,... více o Filé na zelenině III.

Filé na zelenině II.

Filé na zelenině II.

Na olivovém oleji s máslem posmažíme do sklovata na měsíčky nakrájenou cibuli a na proužky nakrájenou mrkev a petržel, přidáme filé, česnek a papriku... více o Filé na zelenině II.

25 minut
Filety z pangasia s houbovým dipem

Filety z pangasia s houbovým dipem

Omyté filety pokapeme citronovou šťávou, posolíme, okořeníme. Takto upravené osmažíme na másle (kvůli přepalování můžeme přidat kapičku oleje) a... více o Filety z pangasia s houbovým dipem

Dobré filé se zeleninou

Dobré filé se zeleninou

Oškrábané brambory nakrájíme na kolečka a dáme do vymazaného pekáčku nebo zapékací mísy. Osolíme a opepříme. Pórek, mrkev a rajčata nakrájíme na... více o Dobré filé se zeleninou

30 minut
Fish chowder (americká rybí polévka)

Fish chowder (americká rybí polévka)

Filet nakrájíme nebo rozdrobíme v hrnci s vývarem, zasypeme brambory nakrájenými na malé kostičky a kořením. Vaříme, až jsou brambory měkké, ale ne... více o Fish chowder (americká rybí polévka)

Voňavé filé v alobalu

Voňavé filé v alobalu

Filé osolíme, opepříme. V misce utřeme máslo s hořčicí, cibulí, citronovou šťávou a kari. Na dostatečně velký obdélník alobalu dáme filé, na to... více o Voňavé filé v alobalu

Rybí guláš II.

Rybí guláš II.

Cibuli nakrájíme na větší kousky, česnek na plátky, osmahneme na oleji. Osolené, opepřené a okmínované filety vložíme na cibuli, krátce opékáme z... více o Rybí guláš II.

Pikantní rybí filé se sýrem

Pikantní rybí filé se sýrem

Přísady na marinádu promícháme metličkou a směsí potřeme osolené filety (už samotná marináda je slaná, tak solit opatrně). Necháme v chladu hodinu... více o Pikantní rybí filé se sýrem

Platýz s mandlovou krustou

Platýz s mandlovou krustou

Ušleháme sníh z bílku a smícháme s nasekanými bylinkami. Nasolené filety ponoříme do bílkové směsi a ihned po vyjmutí do nasekaných mandlí. Pořádně... více o Platýz s mandlovou krustou

Milé filé

Milé filé

Nerozmrazené filé nakrájejte na kostky (já krájím tak, že přitisknu na filé nůž a bouchnu do něj paličkou na maso), obalte ve směsi hladké mouky a... více o Milé filé

Pozoruhodné filé pro dobrý zrak

Pozoruhodné filé pro dobrý zrak

Omyté filé posolit a pokapat citronovou šťávou a nechat chvilku odležet. Mezitím zesklovatět na oleji cibulku, přidat nastrouhanou mrkev a dusit skoro... více o Pozoruhodné filé pro dobrý zrak

Filé po italsku

Filé po italsku

Plech pokapeme olejem. Každou porci filé osolíme a zabalíme do anglické slaniny a dáme doprostřed plechu. Brambory oloupeme a nakrájíme na větší... více o Filé po italsku

Cordon bleu z mořských ryb

Cordon bleu z mořských ryb

Filety z mořské ryby (bez kůže) pokapeme citronovou šťávou a popepříme. Na filety položíme plátek sýra a plátek šunky, přeložíme, uděláme kapsu,... více o Cordon bleu z mořských ryb

Zapečené filé

Zapečené filé

Zapékací nádobu vymazat máslem, rozložit filé, osolit, opepřit, posypat kmínem, grilovacím kořením a česnekem na plátky. Navrch dát scezené lečo, dát... více o Zapečené filé

60 minut
Petrovo filé

Petrovo filé

Filety osolíme, pokapeme citronem a potřeme prolisovaným česnekem. Takto upravené filety vložíme do kastrolu a zalijeme vodou, navrch nasypeme... více o Petrovo filé

Losos na grilu

Losos na grilu

Filet necháme s kůží. Z obou stran potřeme olejem, citronovou šťávou, posolíme, okořeníme. Necháme v lednici rozležet, stačí pár hodin. Grilujeme v... více o Losos na grilu

Růžový slanečkový salát

Růžový slanečkový salát

Bramboru uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Smícháme hořčičný prášek s 1 lžící teplé vody a necháme 10 min. odstát. Řepu slijeme, oloupeme... více o Růžový slanečkový salát

Jarní makaróny s rybou a kopřivami

Jarní makaróny s rybou a kopřivami

Mrkev a petržel si najemno nastrouháme, kopřivy spaříme a jemně pokrájíme. Na másle orestujeme mrkev s petrželí, podlijeme bílým vínem, přidáme trochu... více o Jarní makaróny s rybou a kopřivami

Jednoduchá pečená ryba

Jednoduchá pečená ryba

Filety položíme na pečící plech, který předtím potřeme slabě tukem, nebo bez tuku na papír na pečení. Trochu osolíme, opepříme, a posypeme nejdříve... více o Jednoduchá pečená ryba

60 minut
Rybí polévka s bazalkou

Rybí polévka s bazalkou

Zeleninu nakrájenou na malé kostičky osmahneme na olivovém oleji a zalijeme rybím fondem (rybí hlavy atp. uvaříme asi v litru vody, obereme od kosti)... více o Rybí polévka s bazalkou

Filé v lese

Filé v lese

Žampiony očistíme, pokrájíme na plátky a podusíme do měkka na olivovém oleji. Podlijeme horkou vodou, přidáme granulovanou jíšku (nebo i čerstvou),... více o Filé v lese

Filé v alobalu

Filé v alobalu

Postup přípravy: Cibulku nasekáme hodně na drobno a smícháme se změklým máslem, kořením kari, strouhankou, citronovou šťávou a hořčicí. Plátky filé... více o Filé v alobalu

seafood chowder Boisio sestrenice

seafood chowder Boisio sestrenice

1. Rozpustime maslo a smichame s moukou. POte prilijeme mleko a az dostatecne zhoustne pridme opet mleko. Musime porad dobre michat 2. Na panvi s... více o seafood chowder Boisio sestrenice

Rybí filety s citrusovou omáčkou

Rybí filety s citrusovou omáčkou

Filety se přelijí citrusovou směsí. Výpek se poté dá na pánev, smíchá se se smetanou a bazalkou až zhoustne.... více o Rybí filety s citrusovou omáčkou

Sledi v koprové marinádě

Sledi v koprové marinádě

Přivedme k varu sherry, ocet, worchestrovou omáčku a cukr. Sejmeme z plotny a necháme asi 10 minut v chladu. Přidáme kopr a kysanou smetanu. Do... více o Sledi v koprové marinádě

60 minut
Ryba na sardeli

Ryba na sardeli

Změklé máslo utřeme se sardelovou pastou a citronovou šťávou. Rybu osolíme a pomažeme připravenou směsí. Poklademe cibulí nakrájenou na kolečka a... více o Ryba na sardeli

Niceský salát

Niceský salát

Z tuňáka slijeme šťávu a rybu rozdrobíme. Oloupané brambory nakrájíme na kostičky, cibuli na kolečka. Rajčata rozkrájíme na osminky. Fazolové lusky... více o Niceský salát

  • Předchozí stránka
  • 1
  • 2

Doporučujeme

20 minut
Těstovinový salát s pečenou zeleninou a bazalkovým pestem

Těstovinový salát s pečenou zeleninou…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

Poslední sledované recepty

356
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
107
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
51
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
38
Hovězí Stroganov II.
Hovězí Stroganov II.
22
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými uspějete i u dětí
Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými…
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně Zdeňky Mazúrové: 5 receptů, které chutnají naprosto skvěle
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně…
Zavářky do polévky: Vymazlete svůj vývar lahodnými knedlíčky, nočky nebo svítkem
Zavářky do polévky: Vymazlete svůj vývar…
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic snazšího, když chcete pohostit rodinu nebo návštěvu
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic…
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho připravit za tepla i za studena
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho…
AHA.cz Nemocný Václav Neckář (81) na všechno sám: Opustil ho bratr Jan!

Nemocný Václav Neckář (81) na všechno sám: Opustil ho bratr Jan!

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Drsná reality show Farma se vrací po 13 letech: Soutěžící budou žít jako za časů předků!

Drsná reality show Farma se vrací po 13 letech: Soutěžící budou žít jako za časů předků!

Ženy.cz Jak se znovu dostat do lepší kondice? Bez těchto 5 kroků to nepůjde!

Jak se znovu dostat do lepší kondice? Bez těchto 5 kroků to nepůjde!

Blesk.cz Petr Nárožný (87): Vážné zdravotní potíže! Náhlý konec pokusu o návrat

Petr Nárožný (87): Vážné zdravotní potíže! Náhlý konec pokusu o návrat

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Nejhorší řidiči horoskopu: Komu řízení opravdu nejde?

Nejhorší řidiči horoskopu: Komu řízení opravdu nejde?

Nedávno navštívené recepty:

Oravská kulaša Lilky plněné mletým masem Vepřové s cibulí na černém pivu
Salát z řapíkatého celeru s olivami Vepřové nudličky na žampionech Cibulová marmeláda
Karamelové oplatkové řezy Americké muffiny Tuňáková pomazánka bez majonézy
Apple crumble Krůtí roláda plněná hříbky Pěna s polevou z hořké čokolády

Další doporučené ingredience:

Fenyklová semínka Fernet stock Fetuccini Fialka Fíky
Filé Filé z lososa Filé z tresky Filé ze sleďů Filet z mořské štiky
Filety ze sumečka Filety ze štiky Fillo těsto Five spice powder Flatbread
Flíčky Flora Foie gras Forma Forma na biskupský chlebíček
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Filety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact