• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Feferonka

Feferonka

 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Lutěnice

Lutěnice

Uvaříme brambory ve slupce (postup stejný jako na bramborový salát). Studené rozkrájíme stejným způsobem jako na bramborový salát. Přidáme jemně... více o Lutěnice

Kebab

Kebab

Cibuli, česnek, feferonky, petržel nasekáme, přidáme do masa s ostatními surovinami, zamícháme, namočíme veku. Přidáme do masa, zamícháme. Tvoříme... více o Kebab

Utopenci VII.

Utopenci VII.

Oloupeme buřty, podélně nařízneme, rozevřeme a nasypeme do nich černý pepř, můžeme nacpat i kolečko cibule. Do sklenice skládáme buřty do kolečka a... více o Utopenci VII.

Domácí utopenci II.

Domácí utopenci II.

Svaříme vodu s octem, vsypeme celý obsah Deky, povaříme asi 4 minuty a necháme chladnout. Špekáčky oloupeme, rozkrojíme, ale nedokrojíme a do sklenice... více o Domácí utopenci II.

Marinované roštěnky

Marinované roštěnky

Roštěnky naklepeme, odblaníme. Cibuli a feferonku nakrájíme najemno, přidáme ostatní ingredience a vše promícháme. Roštěnky ve směsi důkladně omočíme,... více o Marinované roštěnky

Tatarka z cukety

Tatarka z cukety

Cuketu, cibuli, česnek, papriky, feferonku a křen nakrájíme a uvaříme do měkka, přebytečnou vydušenou vodu slijeme a do směsi zeleniny přidáme olej,... více o Tatarka z cukety

Litoměřická směs

Litoměřická směs

Kýtu nakrájíme na malé kostky a dáme upéci na zpěněnou cibuli. Přidáme ostatní přísady a nakonec sterilované lečo a vše společně podusíme do měkka.... více o Litoměřická směs

Papriky plněné pikantní pastou

Papriky plněné pikantní pastou

Z paprik vykrojíme jádra, do dutých paprik vlijeme do 1/4 papriky smetanu, poté do papriky vložíme feferonky, pak nakrájíme hermelín na plátky a... více o Papriky plněné pikantní pastou

Italský salát II.

Italský salát II.

Těstoviny uvaříme, scedíme. Veškeré ingredience smícháme a přidáme k těstovinám.... více o Italský salát II.

Marinované kuličky z tvarohu

Marinované kuličky z tvarohu

Tvaroh osolíme, prohněteme a vytvarujeme do kuliček, které naskládáme do zavařovací sklenice s víčkem. Přidáme na plátky nakrájený česnek, drcený pepř... více o Marinované kuličky z tvarohu

Salát "Palivec"

Salát "Palivec"

Nakrájíme na drobné kostičky salám, sýr, okurky, cibuli a smícháme se spojkou, necháme v lednici odležet a pak už jen ujídáme a zapíjíme a zapíjíme.... více o Salát "Palivec"

Vepřové Kung - Pao

Vepřové Kung - Pao

Maso nakrájíme na nudličky, smícháme s vejcem, máčeným škrobem, solí a necháme odležet (stačí 30 minut, ale může to být taky do druhého dne).... více o Vepřové Kung - Pao

Buřty na pivu II.

Buřty na pivu II.

Špekáčky rozřízneme po délce na poloviny, cibuli oloupeme a nakrájíme na hrubé půlměsíčky, vše dáme do hrnce nebo do pekáčku a zalijeme kečupem a... více o Buřty na pivu II.

Kapr na kari

Kapr na kari

Porce kapra osolíme, potřeme hořčicí, posypeme kari kořením, zázvorem a kmínem. Cibuli a feferonky nasekáme nadrobno a osmažíme na oleji. Přidáme ryby... více o Kapr na kari

Zbojnické placky

Zbojnické placky

Brambory nastrouháme na bramborovém struhadle, feferonku nadrobno nakrájíme, cibuli jemně posekáme a česnek prolisujeme. Vše dáme do mísy a okořeníme.... více o Zbojnické placky

Maďarská pomazánka

Maďarská pomazánka

Kečup, ocet, pepř a sůl přivedeme do varu a necháme vychladnout. Salám, sýr, feferonky, cibuli a okurky umeleme na masovém strojku. Vmícháme kečupovou... více o Maďarská pomazánka

Slepice v pikantní úpravě

Slepice v pikantní úpravě

Slepici očistíme a uvaříme ve slané vodě doměkka (z vývaru lze připravit výbornou polévku) Maso obereme, nakrájíme na menší kousky a poprášíme... více o Slepice v pikantní úpravě

Haškův guláš

Haškův guláš

Nadrobno nakrájenou cibulku osmahneme na oleji dohněda, přidáme kmín a rajčatový protlak a restujeme základ. Přidáme hovězí maso nakrájené na kostky a... více o Haškův guláš

Omáčka na špagety

Omáčka na špagety

Do pánve (wok) dáme 3 lžíce oleje na kterém orestujeme cibuli. Zaprášíme lžičkou sladké papriky a přidáme mleté maso. Maso promícháme, zakapeme... více o Omáčka na špagety

Zelný salát s arašídy

Zelný salát s arašídy

Zelí, cibuli, papriku a feferonku nakrájíme na co nejjemnější proužky. Smícháme s oloupanými arašídy, ochutíme olejem a octem, osolíme a podle chuti... více o Zelný salát s arašídy

Pikantní kotlík (bez tuku a cukru!!)

Pikantní kotlík (bez tuku a cukru!!)

Do cca půl litru vroucí vody vložíme najemno nakrájenou cibuli a česnek na kolečka, přidáme nakrájené feferonky a papriku a na kostičky nakrájené... více o Pikantní kotlík (bez tuku a cukru!!)

nakladany hermelin VII.

nakladany hermelin VII.

· Re: Hermelín 27.2.2002 18:45:00, Vlasta Vencová -------------------------------------------------------------------------------- Nakládaný Hermelín ... více o nakladany hermelin VII.

60 minut
Čalamáda

Čalamáda

Papriky rozpůlíme, vyjmeme jádřince a bílé přepážky a lusk pokrájíme na nudličky. Z rajčat vykrojíme tvrdá lůžka a rozkrájíme je na čtvrtky. Zelí... více o Čalamáda

45 minut
Masová směr s játry a žampiony

Masová směr s játry a žampiony

Kýtu a játra nakrájíme na nudličky. Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso a játra. Krátce osmahneme, zasypeme mletou paprikou,... více o Masová směr s játry a žampiony

Špindlerovské masíčko

Špindlerovské masíčko

Kýtu a játra nakrájíme na nudličky. Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso a játra. Krátce osmahneme, zasypeme mletou paprikou,... více o Špindlerovské masíčko

Nakládané roštěnky

Nakládané roštěnky

Roštěnky naklepeme, nařízneme případnou blánu. Cibuli a feferonku nakrájíme najemno a přidáme ostatní ingredience. Vložíme do misky nakládací směs a... více o Nakládané roštěnky

Pomazánka - syrečková I

Pomazánka - syrečková I

Tvarůžky umeleme. Máslo našleháme s tvarohem a pivem. Přimícháme mleté tvarůžky. Cibuli a feferonku rozkrájíme, přidájme ke směsi, okořeníme, osolíme... více o Pomazánka - syrečková I

Tatarák 2

Tatarák 2

Maso naškrábeme nebo hodně jemně umeleme. Podle chuti přidáme koření a necháme 2-3 hodiny odležet. Mažeme na topinky.... více o Tatarák 2

60 minut
Čočka nakyselo

Čočka nakyselo

Přes noc namočenou čočku uvaříme úplně doměkka s bobkovým listem, až nabude podoby husté polévky. Přidáme zázvor, citronovou š»ávu a cukr a ještě... více o Čočka nakyselo

30 minut
Ďábelská pomazánka na topinky

Ďábelská pomazánka na topinky

Maso orestujeme na velké pánvi, všechnu zeleninu pomeleme na masovém strojku, přidáme Deko a asi 90 minut dusíme do zhoustnutí. Nakonec směs osolíme,... více o Ďábelská pomazánka na topinky

Drůbež - Stydlivé kuře

Drůbež - Stydlivé kuře

Postup: Omyté kuře /stehna/ naporcujeme, osolíme, opečeme na tuku, podlijeme a v troubě necháme péct do měkka. Měkké maso vyjmeme. Šťávu vydusíme na... více o Drůbež - Stydlivé kuře

75 minut
Chilli omáčka

Chilli omáčka

Všechnu zeleninu na hrubo nakrájíme, podusíme do měkka na části oleje, přidáme koření, ocet, cukr, zbylý olej a vaříme do zhoustnutí zhruba hodinu.... více o Chilli omáčka

20 minut
Utopenci V.

Utopenci V.

Špekáčky oloupeme a nakrájíme na kolečka. Cibuli oloupeme a nakrájíme na nudličky. Vše naskládáme do 3 l láhve (cibule, špekáčky, cibule...) a... více o Utopenci V.

Kuře podle Cyrila

Kuře podle Cyrila

Vykostěné kuře nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a vložíme do rozpáleného oleje. Dusíme do měkka. Měkké maso vyjmeme, přidáme nakrájenou cibuli... více o Kuře podle Cyrila

30 minut
Salpicon

Salpicon

Maso uvaříme v osolené vodě doměkka a necháme vychladnout. Studené maso rozkrájíme na malinké kousky a dáme do misky. Přidáme jemně nasekanou cibuli,... více o Salpicon

45 minut
Katův šleh

Katův šleh

Kýtu nakrájíme na širší nudličky a osmahneme na rozpáleném oleji. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, společně osmahneme, podlijeme trochou vody,... více o Katův šleh

Katův šleh III.

Katův šleh III.

Maso nakrájíme na kousky a na oleji orestujeme do měkka. Přidáme pokrájené feferonky nebo chilli koření, pokrájené kyselé okurky, hořčici, sůl, pepř a... více o Katův šleh III.

Roštěnky Džulbastija

Roštěnky Džulbastija

Roštěnky očistíme, omyjeme a osušíme. Po okrajích nařízneme a lehce naklepeme. Stroužky česneku, prolisujeme a promícháme se solí. V pánvi rozpálíme 3... více o Roštěnky Džulbastija

Suei-ču-žeu

Suei-ču-žeu

Kýtu nakrájíme na nudličky. Připravíme marinádu ze solamylu, soli, cukru, worchestrové omáčky, kari koření, maggi, oleje, žloutků a papriky. Cibuli... více o Suei-ču-žeu

Tatarský biftek II.

Tatarský biftek II.

Maso naškrábeme nebo hodně jemně umeleme. Podle chuti přidáme koření a necháme 2-3 hodiny odležet. Mažeme na topinky.... více o Tatarský biftek II.

Naložený Hermelín I.

Naložený Hermelín I.

Papriku, cibuli a koření lehce podusíme na oleji bez česneku. Směs necháme vychladnout. Hermelín, středně uleželý, rozkrojíme na plocho, jedenu... více o Naložený Hermelín I.

Thajský okurkový salát

Thajský okurkový salát

V misce smícháme drobně nasekanou okurku, vodu, citronovou šťávu, cukr, sůl a dobře promícháme. Přidáme drobně nakrájenou cibuli a feferonky a znovu... více o Thajský okurkový salát

Domácí utopenci

Domácí utopenci

Všechny přísady na nálev 5 minut povaříme. Do vychladlého nálevu vmícháme kečup. Uzeninu a cibuli nakrájíme na kolečka, klademe střídavě do zavařovací... více o Domácí utopenci

60 minut
Vepřové kari

Vepřové kari

Maso nakrájíme na kostky. Na másle osmažíme nasekanou cibulku, přidáme utřený česnek, ocet a citrónovou šťávu a pražíme. Po chvilce přidáme maso a... více o Vepřové kari

Karpatská roštěná z jelena

Karpatská roštěná z jelena

Maso opláchneme, nakrájíme na porce, mírně naklepeme, osolíme, opepříme, zakápneme worchestrovou omáčkou a obalíme v mouce. Takto připravené plátky... více o Karpatská roštěná z jelena

Džuveč

Džuveč

Maso nakrájíme na větší kostky, osolíme, opepříme a promícháme s moukou. Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a feferonky, přidáme... více o Džuveč

25 minut
Sýrová feferonka

Sýrová feferonka

Měkký tvaroh, máslo a mléko vymícháme dohladka. Přidáme jemně strouhaný eidam a nivu a dobře promícháme. Potom přidáme drobné kostičky anglické... více o Sýrová feferonka

Italské špagety na česneku

Italské špagety na česneku

Špagety uvaříme v dostatečném množství mírně osolené vody, přidáme trochu oleje, aby se neslepovaly. Na oleji osmahneme utřený česnek a nasekanou... více o Italské špagety na česneku

Lilková kaše

Lilková kaše

Lilky potřeme olejem a grilujeme, až slupka zhnědne a popraská. Necháme vychladnout a oloupeme je. Na másle osmažíme drobně nasekanou cibuli, přidáme... více o Lilková kaše

20 minut
Ostrá pomazánka

Ostrá pomazánka

Změklé máslo utřeme s taveným sýrem a solí. Přidáme propasírovaná vejce a za postupného přidávání mléka vyšleháme. Eidam jemně nastrouháme, feferonky... více o Ostrá pomazánka

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Další stránka

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

123
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
57
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky
Šťavnatý mrkvový koláč …
51
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
40
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
37
Kuřecí maso ve sladko-kyselé omáčce
Kuřecí maso ve sladko…

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Pepa a Radko v Blesk Poslední výzvě: 'Vypadnutí byla rána z milosti,' říká Pepa. Jak se s vyřazením popasoval Radko?

Pepa a Radko v Blesk Poslední výzvě: 'Vypadnutí byla rána z milosti,' říká Pepa. Jak se s vyřazením popasoval Radko?

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Nedávno navštívené recepty:

Flamendří česnečka Knedlíčky z ovesných vloček Pečené brambory s anglickou slaninou
Vídeňská vařená bábovka Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny Utopenci podle mě
Čočka s vejcem a párkem Výborné koblížky z trouby Ořechový štrůdl (závin)
Anglická pečeně (Carvery) Koprová omáčka s hříbky Hrášková polévka se šunkou

Další doporučené ingredience:

Favorit Fazole Fazole s kukuřicí Fazole v chilli omáčce Fazole v tomatové omáčce
Fazole ve slaném nálevu Fazolky Fazolové klíčky Fazolové lusky Fazolové lusky - mražené
Feferonkový salát Feferonkový sýr Palivec Feferonky Feferonová omáčka Fenykl
Fenyklová semínka Fernet stock Fetuccini Fialka Fíky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Feferonka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact