• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Feferonka

Feferonka

 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Zeleninový rosol

Zeleninový rosol

Papriky, oloupanou cuketu, cibuli, česnek, feferonku, rajčata pomeleme nebo nakrájíme, krátce povaříme, Deko povaříme v trošce vody, vývar přecedíme a... více o Zeleninový rosol

Zeleninová směs

Zeleninová směs

Všechnu zeleninu pomeleme na masovém mlýnku, dáme do hrnce vařit, asi po 10 minutách přidáme olej a deko. Buďto vaříme, dokud se voda částečně... více o Zeleninová směs

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Svaříme vodu se solí na 4% roztok (na 1 l vody 40g soli) a necháme vychladnout. Zeleninu oloupeme a očistíme. Květák rozebereme na menší růžičky,... více o Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

30 minut
Nakládaný hermelín VI.

Nakládaný hermelín VI.

Hermelíny rozkrojíme na dvě tenší kolečka a potřeme směsí z mleté chili, česneku a bylinek. Cibuli nakrájíme na tenké proužky. Nejprve na dno sklenice... více o Nakládaný hermelín VI.

Kečup na topinky

Kečup na topinky

Zeleninu umeleme případně rozmixujeme, podusíme s olejem a octem. Poté přidáme hořčici, cukr a sůl a provaříme ještě asi 5 minut. Poté sterilujeme.... více o Kečup na topinky

Karpatské roštěnky

Karpatské roštěnky

Z masa nakrájíme 4 roštěnky, nasekneme je na okraji a naklepeme. Osolíme, opepříme a na oleji opečeme. Vyjmeme je a udržujeme na teple. Na výpeku... více o Karpatské roštěnky

30 minut
Feferonová pasta

Feferonová pasta

Omyté a ostopkované feferonky dusíme s trochou vody asi 5 minut, aby změkly. Rozmixujeme, přidáme kečup, sůl, ocet, prolisovaný česnek a za stálého... více o Feferonová pasta

30 minut
Ostré cukety

Ostré cukety

Cuketu i feferonky nakrájíme na silnější kolečka. Do skleniček dáme vždy k cuketám pár koleček feferonek a stroužek česneku. Zalijeme vlažným nálevem.... více o Ostré cukety

Ďábelská topinková směs - bez masa

Ďábelská topinková směs - bez masa

Papriky, feferonky a cibule dvakrát pomeleme na masovém strojku. Poté vše smícháme v hrnci a vaříme cca 20 minut. Plníme do sklenic a dalších 20 minut... více o Ďábelská topinková směs - bez masa

Kuře na mandlích

Kuře na mandlích

Porce kuřete osolíme a posypeme karí kořením. Dáme do pekáčku, posypeme spařenými, oloupanými mandlemi (můžou být i nakrájené) a na proužky nakrájenou... více o Kuře na mandlích

30 minut
Asopovo řecké Saganaki

Asopovo řecké Saganaki

Fetu několikrát otočíme v Ouzu a necháme v něm ležet asi 10 min. Během této doby smícháme strouhanku s pepřem a bylinkami. V této směsi obalíme fetu... více o Asopovo řecké Saganaki

Čočka nebo červené fazole po Alžírsku

Čočka nebo červené fazole po Alžírsku

Na oleji osmažíme cibuli, přidáme kmín. Na cibuli vložíme nadrobno nakrájená rajčata, cuketu, papriku, feferonky a mrkev, jemně je posolíme a dusíme... více o Čočka nebo červené fazole po Alžírsku

Voňavá šavle

Voňavá šavle

Do hrnce dáme olivový olej a kousek másla, přidáme česnek a cibuli na drobno a lístečky tymiánu (trochu si odložíme na posypání hotové polévky na... více o Voňavá šavle

Fazolačka aneb žádný hněv a žádná rvačka

Fazolačka aneb žádný hněv a žádná…

Napřed si fazole namočíme přes noc a druhý den je povaříme 20 minut v patlanci (Papinově tlakovém hrnci) společně s uzeným, feferonkou, půlkou cibule,... více o Fazolačka aneb žádný hněv a žádná rvačka

Vejce na květáku

Vejce na květáku

Na másle zesklovatíme nakrájenou cibuli, přidáme uvařený a rozebraný květák, utřený česnek, nakrájenou feferonku, kmín a sůl. Zamícháme a mírně... více o Vejce na květáku

Vepřové ala špekáčky na pivu

Vepřové ala špekáčky na pivu

Špekáčky nakrojíme podélně, na koncích nakrojíme na ježka, naskládáme do zapékací mísy, zasypeme nakrájenou cibulí a feferonkami a zalijeme pivem s... více o Vepřové ala špekáčky na pivu

Linguine con prosciutto et funghi

Linguine con prosciutto et funghi

Do hrnce s osolenou vroucí vodou hodíme těstoviny a vaříme al dente. V pánvi rozpustíme lžičku másla a přidáme na plátky nakrájené žampiony, šunku... více o Linguine con prosciutto et funghi

Pepřenky trochu jinak

Pepřenky trochu jinak

Ryby a hříby nakrájíme na menší kousky i se zeleninou, přidáme na drobno nakrájenou cibuli a feferonky, pepř, trošku oleje a promícháme. Necháme v... více o Pepřenky trochu jinak

Vegeteriánský hubník

Vegeteriánský hubník

Do mísy nasypeme strouhanku, ve větším rendlíku nebo na pánvi osmahneme na oleji plátky cibule, osolíme, opepříme, přidáme zázvor a papriku, feferonku... více o Vegeteriánský hubník

Uherský řez

Uherský řez

Z vody ulijeme 1dcl a svaříme a masoxem. V ostatní vodě uděláme želatinu. Ostatni ingredience semeleme přidáme želatinu a nalijeme do připravené formy... více o Uherský řez

Pradědovo tajemství

Pradědovo tajemství

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme opepřené a osolené kotletky a orestujeme z obou stran. Přendáme na talíř a do výpeku přidáme rajský protlak,... více o Pradědovo tajemství

Naložená pikantní vejce

Naložená pikantní vejce

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a uložíme do sklenice, kterou můžeme uzavřít. Připravíme si marinádu. Víno, ocet a sůl přivedeme prudce k varu. Pak... více o Naložená pikantní vejce

Závitky Hanácké selky

Závitky Hanácké selky

Maso nakrájíme na větší plátky a rozklepeme paličkou. Každý plátek lehce potřeme česnekovou pastou, popepříme, obložíme anglickou slaninou, kousky... více o Závitky Hanácké selky

Studentské kari

Studentské kari

V hluboké pánvi nebo papiňáku rozehřejeme olej a na něm necháme zezlátnout cibuli - raději déle, ať změkne. Přidáme česnek, kari a chilli koření,... více o Studentské kari

Tousty s bůčkem

Tousty s bůčkem

Papriky, rajčata, cibuli, česnek, feferonky umeleme na masovém strojku a vaříme 1/2 hodiny. Přidáme mletý syrový bůček, prosáté Deko a vaříme 1 1/2... více o Tousty s bůčkem

Rychlá kuřecí játra

Rychlá kuřecí játra

Na oleji necháme zesklovatět cibulku, přidáme játra a orestujeme. Vsypeme nakrájené žampióny, zeleninu a dusíme, až jsou játra hnědá (asi 10 min.).... více o Rychlá kuřecí játra

20 minut
Špekáčky pikant RLD

Špekáčky pikant RLD

Na oleji zpěníme cibulku, přidáme protlak a vodu, utřený česnek a feferonku (tu lze vynechat). Necháme krátce povařit. Přidáme třetinu nastrouhaného... více o Špekáčky pikant RLD

20 minut
Pikantní cuketová směs

Pikantní cuketová směs

Cuketu nakrájíme na menší kostky. Na oleji orestujeme na kolečka nakrájený pórek, přidáme cuketu a na malé kousky nakrájenou papriku, feferonku a... více o Pikantní cuketová směs

Harissa

Harissa

Vše semeleme na masovém mlýnku, přidáme zbytek ingrediencí a dusíme 5 minut. Horké dáme do sklenic a sterilujeme. Vhodné jako zeleninová příloha k... více o Harissa

Vaření kečupu

Vaření kečupu

Rajčata s cibulí nakrájíme, přidáme ocet, cukr, sůl, koření a feferony. Vaříme do zhoustnutí (asi 2 hodiny). Potom rozmixujeme, propasírujeme přes... více o Vaření kečupu

Nakládané feferonky s rozinkami

Nakládané feferonky s rozinkami

Feferonkám odřízneme stopku a vydlabeme semínka. Spařené rozinky necháme okapat a naplníme je do feferonek. Připravíme nálev - všechny ingredience... více o Nakládané feferonky s rozinkami

Pizza II.

Pizza II.

Do hrnečku s vodou se přidá mléko, droždí a cukr. Promícháme a necháme cca 5 minut v teple. Do mísy nasypeme mouku (asi polovinu z potřebného množství... více o Pizza II.

Nevařený guláš

Nevařený guláš

Cibuli, česnek a maso nakrájíme a vše promícháme s ingrediencemi. Kostky masoxu rozpustíme v malém množství teplé vody a doplníme ho do množství 1 l,... více o Nevařený guláš

30 minut
Ďábelská směs na topinky

Ďábelská směs na topinky

Cibuli nakrájíme na drobno, papriky, rajčata a feferony nakrájíme na menší kousky, prolisujeme česnek a přidáme konzervy nakrájené na kostky. Vaříme,... více o Ďábelská směs na topinky

Pivovarská pomazánka

Pivovarská pomazánka

Sýry a salám nastrouháme, přidáme nakrájenou cibuli najemno, podle chuti kyselou okurku, kdo chce pikantnější přidá si feferonku, spojíme majolkou.... více o Pivovarská pomazánka

Čína II.

Čína II.

Maso nakrájíme na nudličky a promícháme se směsí. Necháme uležet 24 hod., ale čím déle, tím lépe. Použila jsem na čínu králíka, vepřové maso, zajíce i... více o Čína II.

Vepřová pečeně po balkánsku

Vepřová pečeně po balkánsku

Maso osolíme a opepříme. Předehřejeme troubu. Očistíme feferonky, vyřízneme semeník, omyjeme a nakrájíme na nudličky. Ostrým nožem maso propícháme a... více o Vepřová pečeně po balkánsku

Fazole s pečeným bůčkem

Fazole s pečeným bůčkem

Kůži bůčku nakrájíme na čtverce, bůček osolíme, posypeme ze všech stran kmínem, dáme do pekáče, podlejeme vodou a upečeme. Předem namočené fazole... více o Fazole s pečeným bůčkem

Jehněčí kotlety s feferonkami

Jehněčí kotlety s feferonkami

Cibuli nakrájíme na jemno a smícháme s prolisovaným česnekem a olejem. Osolíme, opepříme. Směsí potřeme kotlety a dáme na 3 hodiny do chladu odležet.... více o Jehněčí kotlety s feferonkami

Vepřový gulášek s paprikami

Vepřový gulášek s paprikami

Maso nakrájíme na kostičky a opečeme na oleji s cibulí nakrájenou na tenká kolečka, přidáme česnek nakrájený na plátky, sůl, mletou papriku a pepř.... více o Vepřový gulášek s paprikami

Zelňačka II.

Zelňačka II.

Vodu přívedeme k varu. Nakrájíme na kostky brambory, klobásku na kolečka, scedíme zelí a nakrájíme na drobno a feferonku na jemno. Když voda začne... více o Zelňačka II.

Hovězí na černém pivu II.

Hovězí na černém pivu II.

Maso nakrájíme na kostky, na oleji osmahneme cibuli do zlatova, přidáme mletou papriku a namačkaný česnek. Pražíme tak dlouho, až paprika ztmavne.... více o Hovězí na černém pivu II.

Pikantní fazolový salát

Pikantní fazolový salát

V pánvi na oleji zesklovatíme cibuli nakrájenou na kolečka či proužky. Přidáme na nudličky nakrájený salám, okořeníme dle vlastní chuti. Přidáme na... více o Pikantní fazolový salát

Kuličky pro návštěvu

Kuličky pro návštěvu

Nejprve si připravíme kuličky. Rozmražené měšťanské maso dáme do misky. Postupně přidáme 1 vejce, 2 lžíce solamylu, sůl, podravku, půl pytlíku... více o Kuličky pro návštěvu

Medvědí pivouše

Medvědí pivouše

Špekáčky rozkrojíme podél, ale ne úplně, a dovnitř nasypeme papriku, pepř, přidáme francouzskou či plnotučnou hořčici, na půlkolečka nakrájenou cibuli... více o Medvědí pivouše

Pochválená játra

Pochválená játra

Cibuli nakrájíme na půlkolečka a na oleji osmahneme do růžova. Přidáme hlávku česneku, pokrájenou na jemno. Lehce osmahneme. Přisypeme papriky... více o Pochválená játra

Trepifajkslovy vrtule

Trepifajkslovy vrtule

Trepifajksl, manželky jak známo nemaje, po příchodu do tlamy pekelné s oblibou tuto krmi sobě a Luciferovi chystá: dá vařit vrtule (jež mezi lidem... více o Trepifajkslovy vrtule

60 minut
Švei-ču-žou

Švei-ču-žou

Kýtu nakrájíme na tenké čtverečky asi 3x3 cm. Dáme-li ji před krájením na 10 minut do mrazáku, maso ztvrdne a lépe se krájí. 1/4 hrnku solamylu... více o Švei-ču-žou

90 minut
Samuraj k pivku

Samuraj k pivku

Cibuli na proužky nechat zesklovatět, přidat maso nakrájené na menší kousky, osmahnout, nechat vydusit, osolit, opepřit. Podlévat vývarem, dusit do... více o Samuraj k pivku

180 minut
Pálivec

Pálivec

Vše očistíme a pomeleme, přidáme olej, ocet, cukr a Deko a vaříme 2 hodiny. Plníme do sklenicek a sterilujeme 20 minut na 80 °C. Hodí se do guláše,... více o Pálivec

  • Předchozí stránka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 6
  • Další stránka

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

Poslední sledované recepty

380
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
106
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
87
Voňavé asijské ossobuco s pečenou dýní
Voňavé asijské ossobuco…
45
Svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem
Svíčková na smetaně s…
43
Piškotový dort „Malakov“
Piškotový dort „Malakov“

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Farářka ze StarDance Kopecká: Léčí zraněnou partnerku!

Farářka ze StarDance Kopecká: Léčí zraněnou partnerku!

SportRevue.cz FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Nedávno navštívené recepty:

Grilované kuře Mexická polévka s fazolemi Litý koláč s tvarohem
Kuličky Raffaelo krok za krokem Pudinkové řezy Citrónová bábovka
Osvěžující jogurtový koláč Piškotové těsto Náš domácí štrúdl
Zadělávaná kapusta (Kél) Špagety po uhlířsku Margot buchta z remosky

Další doporučené ingredience:

Favorit Fazole Fazole s kukuřicí Fazole v chilli omáčce Fazole v tomatové omáčce
Fazole ve slaném nálevu Fazolky Fazolové klíčky Fazolové lusky Fazolové lusky - mražené
Feferonkový salát Feferonkový sýr Palivec Feferonky Feferonová omáčka Fenykl
Fenyklová semínka Fernet stock Fetuccini Fialka Fíky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Feferonka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact