• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Espresso

Espresso

 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

Začněte uvařením čtvrti šálku horkého espressa nebo silné kávy. V misce vhodné do mikrovlnné trouby smíchejte 1 šálek mléka, 1 lžíci cukru, 1/4 lžičky... více o Dýňové latte

30 minut
Čokoládová pěna s malinami

Čokoládová pěna s malinami

Začněte s pyré. Maliny a 2 lžíce cukru nasypte do kastrůlku, nad mírným plamenem zahřívejte a míchejte, až se maliny rozpadnou na pyré. Nechte trochu... více o Čokoládová pěna s malinami

30 minut
Čokoládové tartaletky

Čokoládové tartaletky

Máslo vyšlehejte s cukrem a postupně s vejci a vanilkou. Vmíchejte mouku a kůru. Těsto zabalte do fólie a dejte do ledničky. Těsto rozdělte na 10 dílů... více o Čokoládové tartaletky

5 minut
Božkov Frappé

Božkov Frappé

Šejkr naplňte ledem, zalijte ho espressem, přidejte Božkov Speciál Mandlový, smetanu a sirup. Všechny suroviny důkladně promíchejte a hotový nápoj... více o Božkov Frappé

170 minut
Italské Tiramisu (Florencie)

Italské Tiramisu (Florencie)

Zabaione: Připravíme si vodní lázeň, ale misku ještě do vody nevkládáme. Voda by měla mít teplotu kolem 70-80°C. Nesmí vařit. Do misky dáme žloutky a... více o Italské Tiramisu (Florencie)

30 minut
Tiramisu s piškoty

Tiramisu s piškoty

Uvaříme si hrnek silné kávy a začneme vykládat formu piškoty. Lžící piškoty po celé délce polijeme vychladlou kávou. Do druhého hrnku si dolijeme... více o Tiramisu s piškoty

70 minut
Karamelové kostky III

Karamelové kostky III

Smetanu s kávou a kůrou zahřejte na středním plameni k bodu varu a pak ji přeceďte na čokoládu v misce. Nechte čokoládu rozpustit a pak ji prošlehejte... více o Karamelové kostky III

12 minut
Pravé Tiramisu z Itálie

Pravé Tiramisu z Itálie

Piškoty polijeme kávou, musí být dobře nasáklé. Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Cukr vyšleháme se žloutky doběla, zašleháme mascarpone. Poté přimícháme... více o Pravé Tiramisu z Itálie

60 minut
Tiramisu podle Jammieho Olivera

Tiramisu podle Jammieho Olivera

Našleháme 4 vejce a 110 g pískového cukru, až se nám objem ztrojnásobí, přilijeme rozehřáté máslo (50 g). Poté nejlépe přes síto nasypeme 80 g hladké... více o Tiramisu podle Jammieho Olivera

Tiramisu ve skleničce

Tiramisu ve skleničce

Ručním slehačem utřeme žloutky s cukrem. Přimícháme mascarpone a citron. kůru. Kávu necháme vychladnout a ochutíme ji mandlovým likérem. Piškoty... více o Tiramisu ve skleničce

Tiramisu s jahodami

Tiramisu s jahodami

Mascarpone našleháme, přidáme žloutky, cukr a kysanou smetanu. Vše našleháme do krému a lehce do něj vmícháme sníh z bílků. Do espresa přilejeme rum,... více o Tiramisu s jahodami

20 minut
Whiskové tiramisu

Whiskové tiramisu

Našlehejte smetanu ke šlehání. V míse dohladka rozmíchejte mascarpone, tvaroh, cukr, vanilku a skořici. Jemně přimíchejte našlehanou smetanu. Na dno... více o Whiskové tiramisu

Mascarpone by kanibalos

Mascarpone by kanibalos

Žloutky vyšleháme s cukrem (špetka krystal), bílky vyšleháme do sněhu, mascarpone si vyšleháme v nadobě a po té opatrně vpracujeme žloutky a tuhý sníh... více o Mascarpone by kanibalos

Meruňkovo-kefírový dortík

Meruňkovo-kefírový dortík

Instatní espreso rozmícháme v 1 lžíci horké vody a necháme vychladnout. Z mouky, kakaa, cukru, soli, bílku, másla a kávy uhněteme hladké těsto, to... více o Meruňkovo-kefírový dortík

Zmrzlina protažená komínem

Zmrzlina protažená komínem

Zmrzlinu v pohárku přes sítko posypeme esspresem a zalijeme whiskou.... více o Zmrzlina protažená komínem

Kapučínový dort

Kapučínový dort

Na čokoládovou vrstvu přiveďte k varu smetanu, odstavte, přidejte čokoládu a přilijte alkohol. Vymíchejte dohladka. Zatímco čokoláda chladne,... více o Kapučínový dort

Dietní tiramisu

Dietní tiramisu

Tvaroh umícháme s mlékem, osladíme medem. Espreso smícháme s rumem. Na dno formy (dortové, pekáčku...) rozložíme piškoty a zakapema espresem. Potřeme... více o Dietní tiramisu

Pravé Italské Tiramisu

Pravé Italské Tiramisu

Vejce - zvášť bílky a žloutky, žloutky + cukr = šlehat (třít) do pěny, přidat mascarpone a lučinu - pořád šlehat, zvlašt vyšlehat bílky (pevný sníh),... více o Pravé Italské Tiramisu

Tiramisu po Italsku

Tiramisu po Italsku

Do hlubší nádoby vložíme sýr, šlehačku a cukr (nebo med) a šlehačem vypracujeme tužší hmotu. Do zapékací misky postupně vrstvíme krém a piškoty, které... více o Tiramisu po Italsku

Originální italské tiramisu

Originální italské tiramisu

Do čtvercové nádoby naskládáme vedle sebe piškoty, lžící zaléváme vychladlým silným espresem do kterého jsme si mohli přidat i likér. Piškoty musí být... více o Originální italské tiramisu

Moučníky - tiramisu II.

Moučníky - tiramisu II.

Ručním šlehačem ušleháme cukr se žloutkem. Po lžících přidáme Mascarpone. Ochutíme trochou amaretta. Formu poklademe poškoty. Espresso smícháme se... více o Moučníky - tiramisu II.

Tiramisu

Tiramisu

Polovinu piškotů poskládáme na dno mělké čtverhranné mísy o obsahu asi 1 l. Deci likéru smícháme s kávou a polovinou obsahu pokapeme piškoty. Z bílků... více o Tiramisu

Čokoládová pěna

Čokoládová pěna

Oba druhy čokolády nahrubo nakrájíme a rozpustíme ve vodní lázni, přimícháme espreso. Necháme mírně vychladnout. Žloutky s 50 g cukru ušleháme do pěny... více o Čokoládová pěna

Doporučujeme

35 minut
Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

Poslední sledované recepty

34
Barevný paprikový salát s cibulí - sterilovaný
Barevný paprikový salát…
24
Kaplická cmunda
Kaplická cmunda
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Dýňová polévka s červenou čočkou
Dýňová polévka s…
13
Řepánky
Řepánky

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Hvězdy v barvách podzimu očima Iny T.: Kdo umí lépe a kdo je na hraně?

Hvězdy v barvách podzimu očima Iny T.: Kdo umí lépe a kdo je na hraně?

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Nedávno navštívené recepty:

Borůvkový dort nepečený Musaka z cuket Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Podvodnice Pečené rybí filety na bramborách Meruňkové řezy s kokosovou peřinou
Kuřecí a la Stroganov Marokánky IV. Ruské okurky - rychlokvašky na slano
Guláš s majoránkou a žampiony (hlívou) Mrkvové šátečky s povidly Halloumi z grilu na salátu

Další doporučené ingredience:

Džem pomerančový Džus Edamame Eidam - light Eidam sýr
Ela rings Elektrická trouba s ventilátorem Ementál Esence Esíčka
Estragon Estragon sušený Estragonový ocet Exkluzive mražená polévková směs od Diony Extra panenský olivový olej
Fanta-pomeranč Farfalle Farmářský dressing Farvely Favorit
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Espresso
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact