• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Dochucovací směs

Dochucovací směs

Podobné ingredience

  • Bezlepková chlebová směs
  • Bezlepková směs
  • Bezlepková směs Jizerka
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

30 minut
Chřest v tempuře smažený

Chřest v tempuře smažený

Chřest můžeme použít zelený i bílý, ale bílý nejdřív oloupeme a až pak předvaříme v osolené vodě cca 5-6 minut. Scedíme a necháme oschnout a... více o Chřest v tempuře smažený

Medové kuře na víně

Medové kuře na víně

Kuře vložíme celé do hlubokého pekáčku, osolíme, poklademe kousky másla, podlijeme trochou vody a pečeme klasicky v troubě (180-200 °C, podle vaší... více o Medové kuře na víně

Sýrová krémová polévka

Sýrová krémová polévka

Cibuli, zeleninu a sýr rozsekejte v mixéru. Přidejte vývar, mouku na zahuštění, pepř, dochucovací směs a sůl. Vařte zhruba 11 minut, přilejte mléko a... více o Sýrová krémová polévka

Podblanický králík

Podblanický králík

Do pekáče rozložíme králíka, osolíme a posypeme směsí cibule a mrkve, pokmínujeme a poklademe plátky másla. V rozehřáté troubě necháme zapéct a... více o Podblanický králík

Zelný salát ,, KUJEBÁK ’’

Zelný salát ,, KUJEBÁK ’’

Brambory uvaříme a oloupeme. Uzené, brambory a cibuli nakrájíme na kostky, olivy nakrájí-me na plátky. Ze „šumavské majonézy Spak“, láku a koření... více o Zelný salát ,, KUJEBÁK ’’

Doporučujeme

30 minut
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

Poslední sledované recepty

51
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
29
Jablečný (hruškový) závin s tvarohem - kynutý
Jablečný (hruškový)…
28
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
23
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
21
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
AHA.cz Místo svatby rozchod? První slova Rolins k Nedvědově známosti

Místo svatby rozchod? První slova Rolins k Nedvědově známosti

Mimibazar Žvýkačky: Co jste o nich možná nevěděli

Žvýkačky: Co jste o nich možná nevěděli

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Ženy.cz Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Blesk.cz Poslední fotky Jiřího Krampola (†87): Dva týdny před smrtí natáčel

Poslední fotky Jiřího Krampola (†87): Dva týdny před smrtí natáčel

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Nedávno navštívené recepty:

Zapečená brokolice s nivou Hrnkové knedlíky s uzeným Česnečka z uzených žeber
Pražský koláč Báječné špízy Beránek do kameninové formy našich babiček
Kynuté langoše Cuketová čína 3 Těstoviny zapečené s květákem a slaninou
Kynutý knedlík z mikrovlnky Kokosová bábovka ze šlehačky Carpaccio z rajčat

Další doporučené ingredience:

Dietní salám Digestive sušenky ovesné Dijonská hořčice Dimežon Dip
Diviznové květy Divoké koření Dlouhozrnná rýže Dobromysl Dobrý hostinec maggi
Dort Dortová náplň Dortová poleva Dortové oplatky Dortové zdobení
Dortový piškot Dračí klobása Dračí ovoce (pitahaya) Drcené jalovčinky Drcený česnek
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Dochucovací směs
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact