• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • DeKo

DeKo

Podobné ingredience

  • Deko steril
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Rybí karbenátky

Rybí karbenátky

Ryby necháme krátce projít varem. Po vychladnutí maso obereme od kostí, jde to velmi snadno. Menší kosti můžeme klidně nechat, vůbec to nebude vadit.... více o Rybí karbenátky

Rybí salát II.

Rybí salát II.

Ryby vykucháme, vyčistíme a ponoříme do vařící vody, kterou předem přiměřeně osolíme, vaříme několik minut (dle velikosti ryby) až půjdou od kosti.... více o Rybí salát II.

Fajnšmekrovi utopenci

Fajnšmekrovi utopenci

Špekáčky oloupeme a podélně nařízneme. Okurky nakrájíme na plátky a vložíme do naříznutých špekáčků. Cibuli a kapii nakrájíme na nudličky. Vše... více o Fajnšmekrovi utopenci

Nákládané karboše

Nákládané karboše

Z mletého masa a přísad se připraví klasická sekaná. Z ní se dělají malé karbanátky. Ty se pak smaží na oleji. Po usmažení se dají okapat, aby nebyly... více o Nákládané karboše

30 minut
Houbové pečenáče III.

Houbové pečenáče III.

Větší klobouky hub rozčtvrtíme a obalíme v trojobalu, fritujeme cca. 5 min. Vychladlé naskládáme do sklenice-vrstva hub, vrstva cibule. Přidáme koření... více o Houbové pečenáče III.

Hlávkové zelí s křenem

Hlávkové zelí s křenem

Zelí jemně nakrouháme na nudličky, přidáme nakrájenou cibuli o ostatní přísady a dukladně promícháme. Necháme přes noc v chladu odležet. Naplníme do... více o Hlávkové zelí s křenem

Domácí utopenci II.

Domácí utopenci II.

Svaříme vodu s octem, vsypeme celý obsah Deky, povaříme asi 4 minuty a necháme chladnout. Špekáčky oloupeme, rozkrojíme, ale nedokrojíme a do sklenice... více o Domácí utopenci II.

Pomazánka z cukety

Pomazánka z cukety

Cuketu postrouháme, cibuli posekáme, česnek prolisujeme. Všechny suroviny mimo Deka dusíme 30 minut. Přidáme deko a dusíme ještě 5 minut. Plníme do... více o Pomazánka z cukety

45 minut
Salát z červené řepy - zavařený

Salát z červené řepy - zavařený

Řepu uvaříme doměkka, oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Zelí, papriky a cibuli nakrájíme. Vše dáme do hrnce, promícháme, přidáme ostatní... více o Salát z červené řepy - zavařený

Čalamáda II.

Čalamáda II.

Zelí a mrkev nastrouháme, papriky a cibule nakrájíme na tenké plátky. Přilijeme ocet, zasypeme cukrem, Dekem a olejem. Pořádně promícháme a necháme... více o Čalamáda II.

Nakládané zelí

Nakládané zelí

Suroviny smícháme a nacpeme jich co nejvíce do skleniček. Při použití prostředku DEKO není následující sterilace nutná, vzhledem k tomu, že obsahuje... více o Nakládané zelí

30 minut
Ďábelská pomazánka na topinky

Ďábelská pomazánka na topinky

Maso orestujeme na velké pánvi, všechnu zeleninu pomeleme na masovém strojku, přidáme Deko a asi 90 minut dusíme do zhoustnutí. Nakonec směs osolíme,... více o Ďábelská pomazánka na topinky

Čalamáda IV.

Čalamáda IV.

- všechnu zeleninu nastrouhat - mrkev najemno - vše smíchat v kbelíku - zalít zálivkou - za studena, nesvařovat - kbelík zatížit druhým kbelíkem s... více o Čalamáda IV.

Nakládáná červená paprika

Nakládáná červená paprika

- připravit nálev dle deka - papriku nakrájet na proužky - plnit skleničky - do každé 1 lžičku oleje - zalít nálevem - sterilovat 20 minut při 80°C... více o Nakládáná červená paprika

Pikantní salát

Pikantní salát

Zelí a cibuli nastrouháme na hrubo nebo nakrájíme. Mrkev nastrouháme na jemno. Papriky bez jadřinců nakrájíme na nudličky. Feferonky nakrájíme na... více o Pikantní salát

  • Předchozí stránka
  • 1
  • 2

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

Poslední sledované recepty

44
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
40
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
39
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
39
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
31
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Syna Krause u soudu po obvinění ze znásilnění:   Vysmátá bývalka a zachmuřený Adam! Co bavičův potomek řekl?

Syna Krause u soudu po obvinění ze znásilnění: Vysmátá bývalka a zachmuřený Adam! Co bavičův potomek řekl?

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Nedávno navštívené recepty:

Olejová bábovka Bramborová pánev (omeleta) Ovocné muffiny
Brambory - cukroví Jablková roláda Moravskoslezský bigos
Švestkový štrůdl Mazanec z domácí pekárny Maso zapékané s cuketou a nivou
Pudingovo-ovocný koláč Valentýnský řez Zelná polévka IV.

Další doporučené ingredience:

Ďábelská směs na toasty Ďábelské koření Daikon Dalamánková veka Dančí kýta
Dančí maso Datle Datlová rajčátka Debrecinka Debrecínské párky
Deko steril Delissa bílá Demižon Dětská krupice Dětská výživa
Dětské piškoty Dezert v prášku Dezertní víno DIA marmeláda Dietní párek
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • DeKo
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact