• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Cukr krystal

Cukr krystal

Podobné ingredience

  • Arašídy v cukru
  • Bílý kandovaný cukr
  • Cukr
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Kokosová bábovka s rumovou polevou

Kokosová bábovka s rumovou polevou

Sůl, prášek do pečiva, vanilkový cukr a mouku smíchejte. Změklé máslo utřete s hnědým cukrem, postupně zašlehejte vejce, pak přidejte směs mouky,... více o Kokosová bábovka s rumovou polevou

Výborné ananasové řezy

Výborné ananasové řezy

Celý kompot rozmixujeme se šťávou a přidáme vejce, hrnek cukru, vanilkový cukr, prášek do pečiva, polohrubou mouku a vše zamícháme. Nalijeme na... více o Výborné ananasové řezy

Sušenky pro děti

Sušenky pro děti

Ze sypkých surovin, vejce a másla vypracujeme těsto. Vytvarujeme z něj kuličky, které s 5 centimetrovými rozestupy klademe na plech. Poté kuličky... více o Sušenky pro děti

Šlehačková buchta II.

Šlehačková buchta II.

Smícháme cukr, vejce a vanilkový cukr. Přidáme mouku, šlehačku, prášek do pečiva a kakao. Všechno dobře promícháme a upečeme.... více o Šlehačková buchta II.

Celerové hranolky s vůní majoránky

Celerové hranolky s vůní majoránky

Jemně nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozpáleném oleji. řidáme na hranolky nakrájený celer a osmahneme dozlatova. Přisypeme plátky žampionů,... více o Celerové hranolky s vůní majoránky

Koláčky s makovou náplní z listového těsta

Koláčky s makovou náplní z listového…

Listové těsto rozválíme na placku, rozkrájíme na čtverce 8x8 cm, naneseme lžící vychladlou makovou nádivku (mák povařený v mléce, s cukrem, skořicí do... více o Koláčky s makovou náplní z listového těsta

Domácí povidla

Domácí povidla

Švestky vypeckovat a dát do předem vymazaného hrnce, promíchat s krystalovým cukrem a octem, zakrýt a nechat přes noc odpočinout. Pak se postaví na... více o Domácí povidla

60 minut
Rychlá olejová bábovka  - beránek

Rychlá olejová bábovka - beránek

Ušleháme cukr se žloutky, přidáme olej, vodu, vanilkový cukr, mouku, pomalu přidáváme ušlehané bílky a nakonec prášek do pečiva. Pečeme asi 40 minut,... více o Rychlá olejová bábovka - beránek

Karamelový dort

Karamelový dort

Krystalový cukr rozehřejeme v kastrůlku se silnějším dnem na karamel, zalijeme horkou vodou (pozor prská) a necháme rozvařit. Žloutky s moučkovým... více o Karamelový dort

40 minut
Odpalované věnečky s karamelovou polevou

Odpalované věnečky s karamelovou…

Vodu s tukem dáme vařit a když vře, tak vsypeme mouku a uvaříme hustou kaši, kterou necháme vychladnout. Potom vmícháme vejce a na plech vyložený... více o Odpalované věnečky s karamelovou polevou

30 minut
Babiččina pudinková buchta

Babiččina pudinková buchta

Ze surovin si zaděláme na těsto. Mléko přidáváme postupně, aby nebylo řídké ale tužší (budeme ho válet). Necháme ho potom v lednici tak 1/2 hodiny... více o Babiččina pudinková buchta

Ořechová bábovka IV.

Ořechová bábovka IV.

Smícháme připravené suroviny do veliké mísy a promícháme do správné konzistence a dáme do předem vymazané a vysypané formy. Pečeme přibližně 30-50... více o Ořechová bábovka IV.

Šišky s jahodovou pěnou

Šišky s jahodovou pěnou

Žloutky i s cukrem (trochu cukru odebereme na kvásek) mícháme do pěny, přidáme tuk, rum, sůl, citronovou kůru a mícháme. Přidáme asi 1,5 dl mléka,... více o Šišky s jahodovou pěnou

Marinovaný kapr II.

Marinovaný kapr II.

Umytou a osušenou rybu nakrájet na kostičky 3x3 cm, zbavit červeného masa. Promíchat citronovou šťávu, olej, hořčici, cukr, sůl a pepř, šlehat,... více o Marinovaný kapr II.

Jogurtová bábovka s kokosem

Jogurtová bábovka s kokosem

Žloutky rozšleháme s krystalovým a vanilinovým cukrem, přidáme olej, vodu a jogurt. Vše ještě chvilinku šleháme. Přidáme mouku smíchanou s práškem do... více o Jogurtová bábovka s kokosem

Domino řezy

Domino řezy

Žloutky vymícháme s cukrem, postupně přidávame vodu, tuhý sníh z bílků, mouku s práškem do pečiva a kakao. Těsto vlejeme na plech vyložený papírem na... více o Domino řezy

Karamelovo-punčové řezy

Karamelovo-punčové řezy

Jeden piškot potřeme džemem (hodně) a slepíme s druhým piškotem. Punč uvaříme z uvedených surovin a vychladlým polejeme vrch piškotu tak, aby se vše... více o Karamelovo-punčové řezy

Želé kostky - Sučuk

Želé kostky - Sučuk

Nachystáme si pánev, kterou lehce vymažeme olejem (nebo sprejem) a vysypeme maizenou. V půl hrnku vody rozmícháme maizenu. Do větší mikrovlnkové mísy... více o Želé kostky - Sučuk

Perník pro začátečnice

Perník pro začátečnice

Vše smícháme dohromady, mléko dávám až nakonec. Pořádně smícháme a množství mléka poznáme tak, že se těsto dobře nalévá na plech. Nesmí zkrátka být... více o Perník pro začátečnice

90 minut
Bábovka s jablíčky a skořicí

Bábovka s jablíčky a skořicí

Žloutky oddělíme od bílků. Žloutky s cukrem vyšleháme do pěny. Poté přidáme vrchovatou lžičku skořice a zašleháme. Dále přidáme olej a mléko a vše... více o Bábovka s jablíčky a skořicí

Třísky

Třísky

Bílky s cukrem ušleháme v páře do husta, přidáme nasekané ořechy, madle, lísková jádra, natřeme asi na tři kusy těchto oplatků, nakrájíme asi na 2 cm... více o Třísky

Meruňkové konfety

Meruňkové konfety

Meruňky krátce povaříme ve vodě, slijeme, osušíme, nakrájíme spolu s marcipánem nadrobno, smícháme s likérem, necháme odležet 2 hodiny. Pomerančový... více o Meruňkové konfety

Vanilkové kopečky

Vanilkové kopečky

Vejce vyšleháme s cukrem, vanilkovým cukrem a vanilkovým aroma do pěny. Přidáme mouku s maizenou a dobře promícháme. Z oplatek vykrájíme kolečka s... více o Vanilkové kopečky

Bílkové suchárky

Bílkové suchárky

Připravíme si nejprve formu na srnčí hřbet, kterou vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Z bílků ušleháme tuhý sníh, zašleháme cukr, nakonec... více o Bílkové suchárky

Pěnové rohlíčky

Pěnové rohlíčky

Bílky s cukrem ušlehat dohusta nad parou. Do ušlehaného přidat ořechy a mouku. Vychladnuté stříkat zdobícím sáčkem na vymaštěný a vysypaný plech malé... více o Pěnové rohlíčky

Műsli pana Marka

Műsli pana Marka

Na másle orestujeme ovesné vločky a minutku před dokončením přidáme krystalový cukr. Za stálého míchání něcháme částečně přeměnit na karamel. Dále... více o Műsli pana Marka

Perníčky s ořechy od sousedky

Perníčky s ořechy od sousedky

Těsto vyválíme, necháme odpočinout asi 2 hodiny (může se dělat i hned), vyválíme po částech asi 0,3-0,5 mm placky, vykrajujeme různé vánoční tvary,... více o Perníčky s ořechy od sousedky

Oplatkový dort II.

Oplatkový dort II.

Náplň připravíme tak, že pomalu vaříme do zhoustnutí 1 l mléka s cukrem a vanilkovým cukrem. Trvá to zhruba 30-40 minut a musíme to hlídat a míchat.... více o Oplatkový dort II.

Chrástí - sněhové

Chrástí - sněhové

Vyšleháme tuhý sníh z bílků a cukru. Vmícháme na drobounké kostičky nakrájené rohlíky, nasekané ořechy a nasekané rozinky. Na plech vyložený pečícím... více o Chrástí - sněhové

Smetanové karamelky

Smetanové karamelky

Do hrnce dáme cukr a med, přidáme 5 lžic vody a vaříme asi 3 minuty. Do vzniklého karamelu vmícháme pomerančovou kůru. Smetanu uvedeme do varu,... více o Smetanové karamelky

Kaštany

Kaštany

Skořápky: ze surovin zpracujeme těsto a necháme chvíli v lednici odpočinout. Rozdělíme těsto na menší kousky, z každého si uděláme váleček, ze kterého... více o Kaštany

Jablkový koláč se sněhem

Jablkový koláč se sněhem

Do mísy dáme hladkou mouku, krystalový cukr, vejce, vanilkový cukr, rozpuštěný tuk a mléko. Vypracujeme těsto a necháme odpočinout. Jablka nastrouháme... více o Jablkový koláč se sněhem

Mystery

Mystery

Citróny a pomeranče nakrájíme na kolečka smícháme s ostatními surovinami a necháme 1-2 týdny uležet. Denně promíchat, pak scedit.... více o Mystery

Smetanové věnečky

Smetanové věnečky

Smícháme mouku, škrob, přidáme změklou Heru, cukr a kysanou smetanu a stylem patlámo dobře vše propracujeme. Zabalíme do folie (mikrotenový sáček nebo... více o Smetanové věnečky

Jablkový krémeš

Jablkový krémeš

Jablka nastrouháme a smícháme s vanilkovým cukrem. Plech vyložíme alobalem a rozetřeme jablkovou náplň. Žloutky vymícháme s cukrem a vodou do pěny.... více o Jablkový krémeš

Obrácená buchta

Obrácená buchta

Na dno pekáče položíme alobal, na něj poklademe na plátky nakrájená jablíčka. (Já jsem je ještě posypala rozinkami). Na jablíčka nalijeme těsto a dáme... více o Obrácená buchta

Babiččiny krájance z Hroznové Lhoty

Babiččiny krájance z Hroznové Lhoty

Je to babičkovský recept, takže předem upozorňuji, že množství ingrediencí se může měnit, např. mouka, mléko. Musíme poznat, až bude těsto "akorát" a... více o Babiččiny krájance z Hroznové Lhoty

Kinderkoláč - zákusek jako od cukrářky

Kinderkoláč - zákusek jako od cukrářky

Z bílků, špetky soli a cukru vyšleháme sníh, přidáme mouku, strouhanku, olej a prášek do pečiva. Na pečící plech dáme pečící papír, pomastíme jej a... více o Kinderkoláč - zákusek jako od cukrářky

Karamelový likér

Karamelový likér

Cukr pokropíme vodou a za stálého míchání upražíme na zlatavý karamel, odděláme z plotny, opatrně přilejeme 1,5 dcl mléka dáme na plotnu a povaříme. V... více o Karamelový likér

Ovocný likér II.

Ovocný likér II.

Rozpustíme cukr s vodou a přidáme omyté ovoce, přelijeme brandy, zavážeme kvůli vzduchu a necháme 14 dnů stát, pak přefiltrujeme.... více o Ovocný likér II.

Kakaový likér III.

Kakaový likér III.

Do vodky nalámeme vanilku, rozmícháme kakao a necháme 5 dnů stát - denně promíchat. Mléko s cukrem převaříme, vychladíme a přidáme s citronovou šťávou... více o Kakaový likér III.

Kokosový likér

Kokosový likér

Smetanu, cukr, vanilkový cukr převaříme, nalijeme na kokos a necháme 1 hod. stát. Pak přidáme vínovici, přecedíme do láhve, uzavřeme a necháme v... více o Kokosový likér

30 minut
Listové šátečky plněné nutelou a meruňkami

Listové šátečky plněné nutelou a…

Rozválené těsto rozkrájíme na čtverce do středu dáme nutellu a 1 meruňku. Potřeme žloutkem rozšlehaným s mlékem, posypeme krystalem a rychle pečeme v... více o Listové šátečky plněné nutelou a meruňkami

Náš domácí štrúdl

Náš domácí štrúdl

Mouku, špetku soli, cukr, prášek do pečiva dáme do mísy a promícháme. Přidáme vejce, trochu mléka. Zamícháme, pak teprve přilijeme rozpuštěné sádlo a... více o Náš domácí štrúdl

Karamelová čína (slané)

Karamelová čína (slané)

Nejdříve si naložíme maso, nakrájíme na menší kousky, smícháme s oříšky a zasypeme solamylem a pořádně promícháme. Uložíme do chladu. Omáčka: do hrnce... více o Karamelová čína (slané)

Hrnečkový perník - litý

Hrnečkový perník - litý

Do větší mísy dáme vše kromě ořechu a šlehačem spojíme. Vmícháme ořechy, vylijeme na plech vymaštěný a vysypaný a upečeme. Podle typu trouby 150-170... více o Hrnečkový perník - litý

Jednoduché a výborné těsto na buchtu (hrníčkové)

Jednoduché a výborné těsto na buchtu …

Nejprve smícháme suché přísady, tedy: mouka, cukr, prášek do pečiva. Poté přimícháme vejce, olej a mléka tolik, aby těsto bylo vláčné dalo se na plech... více o Jednoduché a výborné těsto na buchtu (hrníčkové)

Vánoční Cinzano

Vánoční Cinzano

Rýži 12x propereme (důležité) a dáme do 5 litrové lahve. Posypeme rozdrobeným droždím, přidáme kůru a ostrouhaný na kolečka nakrájený citron. Na to... více o Vánoční Cinzano

Kysané zelí ze sáčku

Kysané zelí ze sáčku

Zelí nakrájíme na tenké nudličky. Do větší nádoby vrstvíme zelí, na kolečka nakrájenou cibuli, osolíme a vrstvy opakujeme. Přidáme pepř, kmín, bobkový... více o Kysané zelí ze sáčku

180 minut
Medovník VI.

Medovník VI.

Zavřenou plechovku se slazeným kondenzovaným mlékem ponořte do tlakového hrnce a vařte 1 hodinu. Připravte vodní lázeň. Do většího hrnce dejte vodu a... více o Medovník VI.

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • ...
  • 17
  • Další stránka

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

65
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
46
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
36
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
34
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
34
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Nedávno navštívené recepty:

Ohavečské košíčky Linecké košíčky Placičky z bramborové kaše
Jidášky našich babiček Kuřecí maso s brokolicí Bublanina do hrníčku
Řezy s vaječným likérem Šlehačková buchta s kokosem Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Bylinková žebírka na pivu Karbanátky z brokolice Třešňové blondies

Další doporučené ingredience:

Creme de Menthe Créme épaisse Créme fraiche Crispy rice Croissant
Cukerin Cuketa Cuketové květy Cukr Cukr krupice
Cukr na obalování Cukr na posypání Cukrářská rýže Cukrářská želatina Cukrářské piškoty
Cukrářské zdobení Cukrářský tuk Cukrová řepa Cukrový hrášek Cukrový meloun
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Cukr krystal
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact