• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Cukr krupice

Cukr krupice

    cukr

Podobné ingredience

  • Arašídy v cukru
  • Bílý kandovaný cukr
  • Cukr
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Stoleté koláčky prababičky Filomeny

Stoleté koláčky prababičky Filomeny

Utřeme máslo, cukr, žloutky do pěny, přidáme mandle, hladkou mouku a sníh z bílků. Pečeme na lívanečníku plecky. Do středu dáme zavařeninu.... více o Stoleté koláčky prababičky Filomeny

Francouzské vepřové na žampionech

Francouzské vepřové na žampionech

Rozkvedlat žloutky s maizenou. Maso nakrájet na kostky a promíchat v žloutcích, aby se obalily. Rozpálit olej, kostky masa v něm osmažit. Na pánvičku... více o Francouzské vepřové na žampionech

Ananasové řezy

Ananasové řezy

V míse smícháme mouku, cukr, sodu, 2 vejce a přidáme na drobno pokrájený ananas i se šťávou, vymícháme vláčné těsto. Dáme na vymazaný, vysypaný plech... více o Ananasové řezy

60 minut
Medovník dle ukrajinské receptury

Medovník dle ukrajinské receptury

Med, cukr a margarín zahřejeme ve vodní lázni, až jsou všechny suroviny spojené přidáme vejce a sodu, promícháme, sejmeme z plotny a dobře vmícháme... více o Medovník dle ukrajinské receptury

Ovocný koláč z brambor

Ovocný koláč z brambor

Žloutky, cukr, citronovou kůru a šťávu třeme do pěny, pak přidáme krupičku a vařené brambory nakonec sníh z bílků. Nalijeme do vymazaného a vysypaného... více o Ovocný koláč z brambor

Studená jahodová polévka

Studená jahodová polévka

Z másla a mouky vytvoříme jíšku, zalijeme mlékem,vmícháme nakrájené jahody a 5-10 minut povaříme. Polévku necháme vychladit, dáme do mixéru, přidáme... více o Studená jahodová polévka

Piškotový korpus

Piškotový korpus

Ušleháme bílky do tuha, přimícháme cukr a šleháme. Přidáme 5 žloutků a zamícháme vařečkou. Potom přidáme mouku s práškem do pečiva a opět zamícháme.... více o Piškotový korpus

90 minut
Pražský koláč

Pražský koláč

Droždí rozdrobte do hrnku, přidejte mléko s trochou soli, v míse smíchejte mouku, cukr, bílý jogurt a vejce, vlijte vzešlé droždí a vařečkou zpracujte... více o Pražský koláč

60 minut
Crème Brûlée

Crème Brûlée

Žloutky se utřou s cukrem do pěny, přidají se vanilková zrníčka (pokud nemám lusk, dávám vanilkový cukr) a za stálého míchání se přilije šlehačka.... více o Crème Brûlée

Nekynutý závin

Nekynutý závin

Nejdříve si uděláme nádivky, které necháme vychladnout. Zpracujeme těsto, necháme 5 minut odpočinout. Potom rozdělíme na 4 díly a rozválíme na placky.... více o Nekynutý závin

Klasické kremrole

Klasické kremrole

Kremrole upečeme, jak je popsáno v receptu Kremrole se šlehačkou. Naplníme je bílkovým sněhem, případně lehounce pocukrujeme. Náplň: šleháme bílky se... více o Klasické kremrole

Skořicové závitky

Skořicové závitky

Těsto rozválíme o výšce asi 3-4 mm, potřeme rozpuštěným máslem, posypeme krupicovým cukrem, skořicí a rozinkami. Těsto zavineme do ruličky a nakrájíme... více o Skořicové závitky

90 minut
Bábovka s jablky a skořicí

Bábovka s jablky a skořicí

Žloutky oddělíme od bílků. Žloutky s cukrem vyšleháme do pěny. Poté přidáme vrchovatou lžičku mleté skořice a zašleháme. Dále přidáme rostlinný olej a... více o Bábovka s jablky a skořicí

Coca-colový dort

Coca-colový dort

Colu, kakao a máslo přiveďte k varu. Stáhněte z ohně a přisypte mouku, cukr, sodu a lehce promíchejte. Vmíchejte podmáslí, vejce, vanilku a pusinky.... více o Coca-colový dort

90 minut
Medovník jako z cukrárny

Medovník jako z cukrárny

Připravte si vodní lázeň. Do kastrolu nalijte vodu a postavte na něj větší ohnivzdornou misku tak, aby se nedotýkala hladiny. Vodu přiveďte k varu. Do... více o Medovník jako z cukrárny

Rychlé ořechové řezy s pudinkem

Rychlé ořechové řezy s pudinkem

Vejce, cukr a vanilkový cukr utřeme a přidáme zbytek ingrediencí. Těsto dáme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme tak dlouho, dokud nebude piškot... více o Rychlé ořechové řezy s pudinkem

Bábovka Nutelka

Bábovka Nutelka

Máslo utřeme s cukrem citronovou kůrou a žloutky do pěny. Přidáme nutelu a třeme dál, potom vmícháme mouku s práškem do pečiva, mléko a nakonec... více o Bábovka Nutelka

Krém pita z Croissantů

Krém pita z Croissantů

Z 1/2 hrnku cukru uděláme světlý karamel, přendáme do pekáčku nebo formu na biskupský chlebíček. Croissanty rozložíme na horkém karamelu a necháme... více o Krém pita z Croissantů

Vanilkový krém na dorty

Vanilkový krém na dorty

Z mléka, cukru, vanilky a pudinkových prášků uvaříme hustý krém, který za stálého míchání necháme vychladnout. Pak krém rozšleháme a přidáme máslo... více o Vanilkový krém na dorty

Vydatný piškotový dort

Vydatný piškotový dort

Ušleháme žloutky s cukrem, polijeme 5 lžícemi vody a šleháme. Dodáme dalších 5 lžic a došleháme do pěny. Formu mezitím natřeme tukem (nejlépe sádlem)... více o Vydatný piškotový dort

Žloutkové řezy

Žloutkové řezy

Ze všech přísad vytvoříme na vále těsto a rozdělíme ho na 2 stejné kusy, vyválíme a upečeme na plechu v troubě do růžova. Ještě teplé sundat z plechu.... více o Žloutkové řezy

Rychlý moučník II.

Rychlý moučník II.

Vejce s cukrem ušleháme do pěny, přidáme pudinkové prášky. Těsto nelejeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme ve středně vyhřáté troubě. Vychladlý... více o Rychlý moučník II.

Zmrzlina s karamelovými krutonky

Zmrzlina s karamelovými krutonky

Bagetu zbavíme kůrky a střídku nakrájíme na kostičky. Máslo rozpustíme a s cukrem vytvoříme zlatohnědý karamel, v kterém obalíme bagetové kostičky.... více o Zmrzlina s karamelovými krutonky

30 minut
Honzovy kakaové pusinky se žloutkovým očkem

Honzovy kakaové pusinky se žloutkovým…

Bílky s cukrem vyšleháme nad parou jako na pusinky. Potom odstavíme a opatrně vmícháme kakao dle libosti (dle sebe - čím více, tím lépe). Hmota může o... více o Honzovy kakaové pusinky se žloutkovým očkem

Pudinková bábovka

Pudinková bábovka

Celá vejce s cukrem dobře ušleháme do pěny, pak přidáváme pudinkové prášky a prášek do pečiva, a ještě prošleháme. Nalijeme do vymazané a vysypané... více o Pudinková bábovka

Horké čokoládové suflé

Horké čokoládové suflé

Rozehřejte troubu na 190 °C, horkovzdušnou na 170 °C. 6 formiček na suflé (nebo hrnečků s rovnými stěnami) o objemu 200 ml vymastěte máslem a vysypte... více o Horké čokoládové suflé

Cointreau cheesecake

Cointreau cheesecake

Předehřejeme si troubu na 180 °C. Smícháme dohromady rozdrcené sušenky, cukr a rozehřáté máslo. Tuto směs namačkáme na dno a strany dortové formy o... více o Cointreau cheesecake

Chléb se sušenými rajčaty

Chléb se sušenými rajčaty

Do misky dejte cukr, lžíci mouky, vodu (o teplotě kolem 37 °C) a droždí. Promíchejte, přiklopte a nechte v teple vzejít. Až tekutina začne pěnit (tak... více o Chléb se sušenými rajčaty

Lívanečky s krémem

Lívanečky s krémem

Na lívanečky spolu utřete tvaroh, mouku prosátou s práškem do pečiva, cukr a vejce. V menší silnostěnné pánvi rozehřejte trochu oleje a smažte malé... více o Lívanečky s krémem

30 minut
Zmrzlinové sendviče

Zmrzlinové sendviče

Mřížku v troubě dejte na střední pozici. Troubu předehřejte na 220 °C, horkovzdušnou na 200 °C. Plech s vyšším okrajem o rozměrech cca 45x32 cm... více o Zmrzlinové sendviče

Kávová bábovka

Kávová bábovka

Ušleháme žloutky s cukrem a Herou, přidáme citronovou šťávu, vychladlou kávu a lógr. Smícháme mouku s práškem do pečiva, přidáme strouhanou citronovou... více o Kávová bábovka

Kokosová bábovka II.

Kokosová bábovka II.

Žloutky šleháme s cukrem a máslem. Mouku smícháme s práškem do pečiva a kokosem. Ušleháme sníh z bílků a do krémového základu postupně zamícháme mouku... více o Kokosová bábovka II.

Kapučínový dort

Kapučínový dort

Na čokoládovou vrstvu přiveďte k varu smetanu, odstavte, přidejte čokoládu a přilijte alkohol. Vymíchejte dohladka. Zatímco čokoláda chladne,... více o Kapučínový dort

Crepes suzette - palačinky po francouzsku

Crepes suzette - palačinky po…

Mouku prosijte se solí do mísy, vsypte cukru. Uprostřed udělejte důlek, vlijte do něj vejce, olej a dvě lžíce mléka. Vařečkou prošlehejte základ těsta... více o Crepes suzette - palačinky po francouzsku

Pravé Croissanty

Pravé Croissanty

Mouku se špetkou soli prosijte do mísy. Přidejte cukr, sušené droždí a poté vyklepněte vejce. Vmíchejte žloutek a vlijte mléko. Směs zpracujte nejprve... více o Pravé Croissanty

Oříšky plněné čokoládovým krémem

Oříšky plněné čokoládovým krémem

Z uvedených surovin zpracujeme těsto a plníme je do ořechových formiček (vymazat stačí napoprvé). Těsta nedáváme mnoho, při pečení nabude. V okamžiku,... více o Oříšky plněné čokoládovým krémem

Cheesecake

Cheesecake

Sušenky rozdrobíme do mísy a promícháme s rozpuštěným máslem. Vzniklou směsí vyložíme dno formy. Lučinu důkladně rozmixujeme s cukrem, citronovou... více o Cheesecake

100 minut
Ořechové košíčky

Ořechové košíčky

Sypké suroviny smícháme v míse a vysypeme je na pracovní desku. Přidáme nastrouhané máslo, vejce, žloutek, zrnka z vanilkového lusku a nastrouhanou... více o Ořechové košíčky

60 minut
Albánské řezy

Albánské řezy

Vejce a cukr našleháme, přidáme olej, mléko, prášek do pečiva, vanilkový cukr a mouku. Umícháme těsto, do poloviny přidáme kakao. Plech vymastíme a... více o Albánské řezy

Kakaovník II.

Kakaovník II.

Mouku, cukr, kakao, prášek do pečiva smícháme. Přidáme zbytek přísad a upečeme. Polevu umícháme na páře a polijeme vychladlý koláč.... více o Kakaovník II.

30 minut
Vánoční čokoládový chlebíček

Vánoční čokoládový chlebíček

Čokoládu s máslem rozpustíme ve vodní lázni. Vejce rozmícháme s cukrem krupice ruční metličkou (nešleháme!), potom přidáme a zamícháme čokoládu s... více o Vánoční čokoládový chlebíček

30 minut
Kokos v mléčné čokoládě

Kokos v mléčné čokoládě

Z bílků ušleháme tuhý sníh, do kterého zašleháme cukr a vanilkový cukr a šleháme ve vodní lázni do zhoustnutí. Necháme vychladnout a přidáme kokos.... více o Kokos v mléčné čokoládě

30 minut
Dort všeho druhu

Dort všeho druhu

Do mísy dáme žloutky, cukr a vanilín, utřeme do světla a přidáme změklé máslo. Může být částečně rozehřálé. Potom přidáme kysanou smetanu, šlehačku... více o Dort všeho druhu

Malinový dortík

Malinový dortík

Korpus: oddělíme bílky od žloutků a vyšleháme tuhý sníh, do kterého přidáme 3 lžíce cukru. Vmícháme mouku, žloutky a kypřící prášek. Vymažeme a... více o Malinový dortík

Štóla s marcipánem a kandovaným ovocem

Štóla s marcipánem a kandovaným ovocem

Z 0,8 dl vlažného mléka, droždí, lžičky cukru a mouky připravíme kvásek. V míse promícháme mouku, sůl, citronovou kůru a oba druhy cukru, přilijeme... více o Štóla s marcipánem a kandovaným ovocem

Ježci

Ježci

Z mouky, másla, vejce, a cukru vypracujeme těsto. Děláme kuličky, do kterých zabalíme ořech a na jedné straně protáhneme do tvaru čumáčku. V mírně... více o Ježci

Tradiční vánočka - nová technika

Tradiční vánočka - nová technika

Smíchat mouku, droždí, cukr a sůl. Mléko (vždy si trochu oddělíme, abychom "neutopili mlynáře"), máslo a žloutky hodně nahřát v micro (musí být... více o Tradiční vánočka - nová technika

Maková buchta - skvělá a rychlá

Maková buchta - skvělá a rychlá

Nejprve si připravíme makovou nádivku: mléko přivedeme téměř k varu a vsypeme do něj pomletý mák, za stálého míchání vaříme 5-10 min. Do uvařené husté... více o Maková buchta - skvělá a rychlá

Kubíkův perník

Kubíkův perník

1 sklenice = 3 dcl Heru rozpustíme na mirném ohni v kastrolu, poté přidáme 2 sklenice cukru, 3 lžíce kakaa a sklenici teplé vody. Jednu sklenici... více o Kubíkův perník

bezé s jahodami

bezé s jahodami

Z bílku a cukru ušleháme tuhý sníh,vmícháme citronovou kuru.Troubu předáme na 150 stupnů.Plech vyložte pečícím papírem a lžičkou dělejte sněhové... více o bezé s jahodami

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • ...
  • 52
  • Další stránka

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

Poslední sledované recepty

175
Jednoduchá fazolková polévka
Jednoduchá fazolková…
85
Houbové ragú s nudlemi
Houbové ragú s nudlemi
42
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
42
Houbové rizito (rýže) po našem
Houbové rizito (rýže) po…
34
Domácí listové těsto
Domácí listové těsto

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Žhavé ceny Emmy! Odvážná Wednesday, sexy Zeta-Jonesová i svůdný výstřih Sweeneyové

Žhavé ceny Emmy! Odvážná Wednesday, sexy Zeta-Jonesová i svůdný výstřih Sweeneyové

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Nedávno navštívené recepty:

Pekingské maso Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a želatinou Pórková polévka s krupicí
Vepřové na houbách jinak Americké muffiny Cizrnová pomazánka
Čokoládový dort ala Sacher Cuketová buchta se skořicí Ochucené majonézy
chili-medové paličky Krkovička na hrášku Bleskové kuřecí kari s brokolicí

Další doporučené ingredience:

Cream cheese Creme de Menthe Créme épaisse Créme fraiche Crispy rice
Croissant Cukerin Cuketa Cuketové květy Cukr
Cukr krystal Cukr na obalování Cukr na posypání Cukrářská rýže Cukrářská želatina
Cukrářské piškoty Cukrářské zdobení Cukrářský tuk Cukrová řepa Cukrový hrášek
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Cukr krupice
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact