• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Cukr krupice

Cukr krupice

    cukr

Podobné ingredience

  • Arašídy v cukru
  • Bílý kandovaný cukr
  • Cukr
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Hrušková povidla II.

Hrušková povidla II.

Z hrušek a jablek odstraníme jádřince a umeleme na masovém strojku. Přidáme kyselinu citronovou a dusíme, až začnou houstnout, přidáme 3/4 z množství... více o Hrušková povidla II.

60 minut
Koláč přátelství

Koláč přátelství

Vše spojíme dohromady, můžem chvilku prošlehat ručním šlehačem, přidáme jablka, ořechy a rozinky - dle chuti, ale nemusí být. Dáme na plech pečeme a... více o Koláč přátelství

30 minut
Rozinkové řezy s mandlemi

Rozinkové řezy s mandlemi

V míse smícháme mouku, kakao, cukr a prášek do pečiva. Přidáme vejce a heru. Rozdrobíme mezi prsty, aby vzniklo sypké těsto (jako žmolenkové).... více o Rozinkové řezy s mandlemi

60 minut
Trojbarevný koláč naší babičky

Trojbarevný koláč naší babičky

Ingredience do spodního těsta, smícháme a uhněteme si bochánek lineckého těsta, které rozválíme na vymaštěný plech, babička dává pečící papír, já s... více o Trojbarevný koláč naší babičky

Bublanina s rybízem

Bublanina s rybízem

Smícháme vejce s cukrem, poté přidáme šlehačku, mouku smíchanou s práškem do pečiva. Těsto vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech, na těsto... více o Bublanina s rybízem

Buchta s děsně dobrou polevou

Buchta s děsně dobrou polevou

Sypké ingredience na buchtu smícháme dohromady v míse, přidáme vejce, olej a kefír. Vše rychle zpracujeme, vytvoříme řídké těsto, které nalijeme do... více o Buchta s děsně dobrou polevou

Rýžový nákyp s jahodami

Rýžový nákyp s jahodami

Do vařícího mléka přidáme rýži, máslo a cukr a vaříme do změknutí. V misce ušleháme máslo, cukry, citronovou šťávu a kůru se třemi žloutky. Omyté... více o Rýžový nákyp s jahodami

Ananasová podkova

Ananasová podkova

Nejdříve si dno podkovy obstřihnu na papír na pečení, dělám to tak, že ho tužkou obkreslím a vystřihnu. Stříhám trochu více, než je obrys tužkou. K... více o Ananasová podkova

60 minut
Zebrové řezy

Zebrové řezy

Mouku smícháme s práškem do pečiva a cukrem, přidáme ostatní ingredience a vypracujeme těsto. To rozdělíme na 3 díly. Jeden vyválíme na velikost... více o Zebrové řezy

Chutney švestkové

Chutney švestkové

Švestky vypeckujeme, cibuli oloupeme a z nedozrálými rajčaty nakrájíme na drobno a zvolna dusíme asi 30-40 minut. Přidáme cukr, ocet, sůl a koření a... více o Chutney švestkové

Chutney z nedozrálých rajčat

Chutney z nedozrálých rajčat

Rajská jablíčka a jablka omyjeme, cibuli a jablka oloupeme (vyjmeme jádřince) a vše nakrájíme na malé kousky, přidáme rozkrájenou feferonku. Dáme do... více o Chutney z nedozrálých rajčat

Ořechová bábovka - ideální na beránka

Ořechová bábovka - ideální na beránka

Žloutky, máslo a cukr utřeme. Přidáme umleté oříšky a mléko. Ušleháme sníh z bílků. Střídavě přidáváme mouku (ve které máme již zamíchaný prášek do... více o Ořechová bábovka - ideální na beránka

60 minut
Maková bábovka II.

Maková bábovka II.

Všechny přísady smícháme dohromady a vylejeme do vymazané a vysypané bábovkové formy. Je to velká forma. Pečeme cca 3/4 hodiny při 170 °C. Každý musí... více o Maková bábovka II.

Koláč s pudinkem II.

Koláč s pudinkem II.

Těsto: všechny suroviny smícháme dohromady a dáme do vyššího, vymazaného a vysypaného plechu péci. Náplň: utřeme tvarohy, Heru, moučkový cuk, rum a... více o Koláč s pudinkem II.

Kefírové řezy II.

Kefírové řezy II.

Všechny přísady na řezy smícháme dohromady a nalejeme na vymazaný a vysypaný vyšší plech. Zvolna pečeme asi 35-40 minut. Na krém vše utřeme dohromady... více o Kefírové řezy II.

Křehký makový (tvarohový) závin

Křehký makový (tvarohový) závin

Těsto: vypracujeme ze všech surovin těsto, vyválíme je na prst silně, potřeme náplní, stočíme, dáme na plech, potřeme závin vajíčkem a pečeme asi 40... více o Křehký makový (tvarohový) závin

Griotka po domácku

Griotka po domácku

Do nádoby (nejlépe třílitrové sklenice) dáme omyté višně, posypeme je cukrem a zalijeme rumem. Přikryjeme celofánem, dobře zavážeme a necháme asi 2... více o Griotka po domácku

20 minut
Jednoduchý piškotový korpus

Jednoduchý piškotový korpus

Šleháme vejce s cukrem, nejlépe elektrickým ručním šlehačem (cca 7 min.), až je z toho jemně pastelově nažloutlá hustší hmota. Ručně potom vmícháme... více o Jednoduchý piškotový korpus

Biskupský chlebíček perníkové chuti

Biskupský chlebíček perníkové chuti

Celá vajíčka vyšleháme s cukrem,přidáme olej a ostatní ingredience. Pečeme ve formě na biskupský chlebiček nebo v bábovkové menší formě.... více o Biskupský chlebíček perníkové chuti

Nejmilejší litá bublanina

Nejmilejší litá bublanina

Všechny ingredience smícháme v lité těsto, vylijeme do důkladně vymazaného pekáčku a posypeme ovocem. Pečeme zvolna (cca na 160 °C), až nám zezlátnou... více o Nejmilejší litá bublanina

Super letní tvarohový koláč s ovocem

Super letní tvarohový koláč s ovocem

Spodní vrstva: smícháme všechny ingredience a rozválíme na vymaštěný a vysypaný plech. Lze rozválet malým válečkem nebo sklenicí obalenou v mouce, jde... více o Super letní tvarohový koláč s ovocem

Vařená buchta

Vařená buchta

Heru, sklenici vody, cukr, 3 lžíce kakaa dáme do hrnce, přivedeme k varu a 3 min. povaříme(mícháme). Pak sundáme z plotny a dáme vychladnout. Vejce... více o Vařená buchta

120 minut
Lehký jahodový dortík

Lehký jahodový dortík

Vejce ušleháme do pěny, přidáváme cukr a sůl a šleháme tak dlouho, dokud se cukr nerozpustí. Prosijeme mouku se škrobovou moučkou a opatrně vmícháme... více o Lehký jahodový dortík

Jahodový koláč

Jahodový koláč

Hladkou mouku prosejeme na vál, do důlku v mouce vyklepneme vejce, přidáme moučkový cukr a nasekané máslo. Rychle uhněteme pevné těsto. Těsto necháme... více o Jahodový koláč

Luxusní čoko dekadentní dort - vhodný pro celiaky

Luxusní čoko dekadentní dort - vhodný…

Těsto: v mikrovlnce nebo ve vodní lázni rozehřejeme čokoládu s máslem, důkladně promícháme necháme trochu zchladnout a vmícháme 6 žloutků. Z bílků... více o Luxusní čoko dekadentní dort - vhodný pro celiaky

Jemný jahodový koláč do remosky

Jemný jahodový koláč do remosky

Heru, cukr a žloutky utřeme do pěny. Pak střídavě přidáváme vlažné mléko a mouku s práškem do pečiva a nakonec zlehka zamícháme sníh. Remosku vymažeme... více o Jemný jahodový koláč do remosky

40 minut
Jablečné řezy s mandlovou drobenkou

Jablečné řezy s mandlovou drobenkou

Jablka nakrájíme na malé kostičky. V kastrolu roztavíme cukr na karamel, vsypeme jablka a asi 5 minut je dusíme, zalijeme rumem a necháme vychladnout.... více o Jablečné řezy s mandlovou drobenkou

Mandlová kolečka s nugátovým krémem

Mandlová kolečka s nugátovým krémem

Vejce promícháme s cukrem a prosetou moukou. Těsto naplníme do sáčku a na tukem potřený plech nastříkáme kolečka, posypeme je mandlemi a ve vyhřáté... více o Mandlová kolečka s nugátovým krémem

Jahodové řezy VII.

Jahodové řezy VII.

Piškot: žloutky s cukrem vyšleháme do pěny, postupně zašleháme horkou vodu, přidáme mouku a pomalu vmícháme sníh z bílků. Upečeme na vymaštěném a... více o Jahodové řezy VII.

60 minut
Jahodové řezy VI.

Jahodové řezy VI.

Piškot: šlehat celá vejce s cukrem, přidat 4 lžíce horké vody a nakonec mouku s práškem do pečiva. Vymazat a vysypat vyšší plech a upéci. Náplň:... více o Jahodové řezy VI.

Mouřenínovy řezy

Mouřenínovy řezy

Mouku smícháme s práškem do pečiva, kakaem, cukrem a skořicí. Pak přidáme vejce, vlijeme olej a kefír a vypracujeme těsto. Pekáč vymastíme a vysypeme... více o Mouřenínovy řezy

Letní jahodový dort

Letní jahodový dort

Žloutky ušleháme s cukrem, přidáme olej, vodu a zamícháme. Přidáme mouku s práškem a na konec sníh. Do vymazané a vysypané dortové formy nalijeme... více o Letní jahodový dort

Bramborová bábovka III.

Bramborová bábovka III.

Vše smícháme, nalejeme do vysypané formy a pečeme 20 min. při 200 °C a pak 35-40 min. při 180 °C. Pro jistotu zkusíme špejlí. Já pro lepší chuť... více o Bramborová bábovka III.

Plněné rohlíčky III.

Plněné rohlíčky III.

Ze surovin zpracujeme těsto, nenecháme kynout a rozdělíme na 10 dílů. Z každého dílu vyválíme kolečka o velikosti talíře, rozkrájíme na 8 dílků,... více o Plněné rohlíčky III.

Moučník Apetit

Moučník Apetit

Smícháme vejce s cukrem, přidáme olej, kompot, nasypeme mouku s kypřícím práškem a nakonec přidáme tvaroh. Těsto dáme na vymazaný a vysypaný plech a... více o Moučník Apetit

Jednoduchá buchta z cukíny

Jednoduchá buchta z cukíny

Smícháme všechny sypké suroviny, přidáme vejce, olej nebo máslo, cukínu a promícháme. Dáme na vymazaný a vysypaný plech, pečeme ve středně vyhřáté... více o Jednoduchá buchta z cukíny

Višně v čokoládě

Višně v čokoládě

Višně umyjeme a vypeckujeme. Přidáme vše ostatní, promícháme a necháme 10-20 hodin odležet. Občas zamícháme. Pak plníme do menších sklenic a... více o Višně v čokoládě

Obrácené rebarborové řezy II.

Obrácené rebarborové řezy II.

Rozpuštěné máslo přendáme na plech (20 x 30 cm) a pěkně ho rozetřeme. Máslo posypeme cukrem a na cukr dáme rozkrájenou rebarboru. Pocukrujeme a... více o Obrácené rebarborové řezy II.

Rychlá maková bábovka

Rychlá maková bábovka

V mixéru na koktejly nasypu polohrubou mouku a mák - krásně se rozemele. Při mixování mixér nakláním, ať se suroviny promísí, pokud má někdo mixér... více o Rychlá maková bábovka

Sladký sen

Sladký sen

Z těsta upečeme 2 placky (na papíře), rozpůlíme, potřeme ušlehanou šlehačkou, vrstvíme na sebe těsto, šlehačka - končíme šlehačkou. Pocákáme polevou,... více o Sladký sen

60 minut
Marcipánový koláč

Marcipánový koláč

Všechny přísady smícháme na vále a na pouze vymaštěný plech vyválíme placku. Těsto potřeme kyselou marmaládou (nejlépe z černého rybízu, sladší tak... více o Marcipánový koláč

Buchta Anička

Buchta Anička

Připravíme si klasické linecké těsto z Hery, hladké mouky, cukru, vajec a prášku do pečiva. Zpracujeme těsto a dáme ho na chvilku odpočinout do... více o Buchta Anička

Americká okurková čalamáda

Americká okurková čalamáda

Okurky oloupeme a nastrouháme, přidáme sůl, cibuli na nudličky a promícháme, zakryjeme a 2 hodiny necháme stát. Potom jemně vymačkáme, slijeme... více o Americká okurková čalamáda

10 minut
Bezinková limonáda - jako sekt

Bezinková limonáda - jako sekt

Převaříme a vychladíme vodu, nalijeme jí na květy bezinek, přisypeme cukr a vložíme rozkrájený citron bez jader. Lahev uzavřeme, ale ne víčkem,... více o Bezinková limonáda - jako sekt

Mojito bez alkoholu

Mojito bez alkoholu

Do vysoké sklenice dáme cukr, 1/4 limetky nakrájené na kousky, (i se slupkou) asi 10 lístků máty a drtíme je (jde to i klasickou kvedlačkou ,ale lepší... více o Mojito bez alkoholu

Mrkvová bábovka

Mrkvová bábovka

Polohrubou mouku promícháme s kypřícím práškem, vanilkovým a krupicovým cukrem. Přilijeme mléko s rozšlehanými vejci, olejem a dobře promícháme na... více o Mrkvová bábovka

Šťáva z černého rybízu II.

Šťáva z černého rybízu II.

Do 3 litrové sklenice nasypeme vrstvu cukru, přidáváme rybíz a prosypáváme jej cukrem, až rybíz spotřebujeme. Zbylý cukr nasypeme ve vrstvě opět... více o Šťáva z černého rybízu II.

Višňová bábovka

Višňová bábovka

Utřít tuk s cukrem a rumem, zašlehat vejce, přidat mouku s práškem do pečiva a skořicí, popřípadě zředit mlékem (prostě vyrobit konzistenci těsta na... více o Višňová bábovka

Perník pro začátečníky

Perník pro začátečníky

Výhodou tohoto perníku je, že se nemusí nic vážit. V míse rozklepneme 2 vejce a utřeme s cukrem a olejem. Přisypeme hladkou mouku, prášek do pečiva a... více o Perník pro začátečníky

Rohlíky na ráno

Rohlíky na ráno

Droždí rozmícháme s cukrem dokud se nerozpustí na kaši. Do mísy dáme mouku, 1/4 l vody, droždí, sůl. Vypracujeme těsto (nejlépe hnětačem) -... více o Rohlíky na ráno

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • ...
  • 52
  • Další stránka

Doporučujeme

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

101
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
51
Filety ze pstruha s čočkovým salátem
Filety ze pstruha s…
32
Nejlepší horká čokoláda II. - méně sladká verze při nedostatku čokolády!
Nejlepší horká čokoláda…
27
Rybízová marmeláda II.
Rybízová marmeláda II.
21
Kuřecí řízky podle mě
Kuřecí řízky podle mě

Zajímavé články

3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají i těm, kteří zeleninu moc nemusí
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají…
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z nás to dělá špatně!
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z…
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
AHA.cz Markéta Konvičková ukázala světu... Tetování v rozkroku!

Markéta Konvičková ukázala světu... Tetování v rozkroku!

Mimibazar Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Letní hity z Wimbledonu: Tyhle ultra trendy kousky nebudete chtít sundat celé léto!

Letní hity z Wimbledonu: Tyhle ultra trendy kousky nebudete chtít sundat celé léto!

Ženy.cz Když hysterka… je váš muž!

Když hysterka… je váš muž!

Blesk.cz Tři roky po smrti Olivie Newton-Johnové (†73) prasklo: Vdovec se zamiloval do jejího „dvojčete“!

Tři roky po smrti Olivie Newton-Johnové (†73) prasklo: Vdovec se zamiloval do jejího „dvojčete“!

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Nejlepší manželky podle jména: Patříte mezi ně i vy?

Nejlepší manželky podle jména: Patříte mezi ně i vy?

Nedávno navštívené recepty:

Krakonošovy drny Bramborový kuba Losos s citronovou omáčkou
Žabinec vodníka Česílka Kozí brada - novoroční zelňačka Borůvkový koláč IV.
Kořeněná panenka ve slanině Maso na gril nebo do trouby v barbecue omáčce Smetanová koprová polévka s fazolkami a vejcem
Pečená krůta s pečenými brambory a dušenou zeleninou Mrkvový hrníčkový koláč s kokosem Černá čočka s tuňákem

Další doporučené ingredience:

Cream cheese Creme de Menthe Créme épaisse Créme fraiche Crispy rice
Croissant Cukerin Cuketa Cuketové květy Cukr
Cukr krystal Cukr na obalování Cukr na posypání Cukrářská rýže Cukrářská želatina
Cukrářské piškoty Cukrářské zdobení Cukrářský tuk Cukrová řepa Cukrový hrášek
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Cukr krupice
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact