• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Cukr krupice

Cukr krupice

    cukr

Podobné ingredience

  • Arašídy v cukru
  • Bílý kandovaný cukr
  • Cukr
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Laskonky III.

Laskonky III.

Bílky s cukrem krupice ušleháme do tuhého sněhu. Do něj pak zamícháme cukr moučka a kokos (ořechy). Na plech si dáme pečící papír a na něj pak tvoříme... více o Laskonky III.

Kedlubny podle babičky

Kedlubny podle babičky

Kedlubnu(y) nakrájíme na malé kostky 1x1 cm a vložíme na pánev do 2 lžic másla na 5-8 minut, až trochu zhnědnou. Potom je zalijeme vývarem či vodou a... více o Kedlubny podle babičky

Vánoční marokánky podle Hanky Křížkové

Vánoční marokánky podle Hanky Křížkové

V míse důkladně promícháme cukr, nasekané kandované ovoce, nadrobno nasekané ořechy a hladkou mouku. Šlehačku necháme přejít varem (skutečně jen... více o Vánoční marokánky podle Hanky Křížkové

45 minut
Makronky - bezlepkové

Makronky - bezlepkové

Mandle oloupeme a umeleme. Hořkou čokoládu rozpustíme. Z bílků, soli a cukru připravíme tuhý sníh. Zlehka do něj vmícháme připravené mandle a čokoládu... více o Makronky - bezlepkové

Čokoládovo-mandlové kytičky - bezlepkové

Čokoládovo-mandlové kytičky -…

Bílky se solí ušleháme na sníh, pak vmícháme všechno ostatní. Namočíme ruce do studené vody a těsto prohněteme. Vyválíme (kolegyně ho vyvaluje na... více o Čokoládovo-mandlové kytičky - bezlepkové

30 minut
Pařížské rohlíčky - bezlepkové

Pařížské rohlíčky - bezlepkové

Bílky s cukrem ušleháme ve vodní lázni, přidáme mleté ořechy, čokoládu a necháme zchladnout. Na papír na pečení stříkáme tenké banánky (klidně... více o Pařížské rohlíčky - bezlepkové

90 minut
Ledový dort

Ledový dort

Těsto: žloutky s cukrem vymícháme do pěny a postupně přidáváme mouku, ve které jsme rozmíchali prášek do pečiva. Nakonec zlehka přimícháme sníh z... více o Ledový dort

Měkká perníková chaloupka

Měkká perníková chaloupka

Toto je těsto prý na chaloupku, ale podle mého není, protože když vychladne, tak změkne a nechce ztvrdnout. Med, cukr a máslo rozehříváme za stálého... více o Měkká perníková chaloupka

120 minut
Masarykovo cukroví z Krkonoš

Masarykovo cukroví z Krkonoš

Ořechy na 2 hodiny namočíme do vody, pak osušíme a nasekáme - nijak jemně to být nemusí. Vše "zhňácáme" dohromady, přidáme ořechy. Vytvarujeme válečky... více o Masarykovo cukroví z Krkonoš

Ořešáci - ořechy v karamelu - bezlepkové

Ořešáci - ořechy v karamelu -…

Cukr nasypeme na pánev, přilijeme vodu a a med a za stálého míchání necháme rozpustit. Pak přidáme ořechy a necháme chvíli na plotně. Odstavíme a... více o Ořešáci - ořechy v karamelu - bezlepkové

Griliáš

Griliáš

Cukr necháme rozpustit na světle hnědý tekoucí karamel, přidáme heru, kondenzované mléko a nakonec sekané ořechy. Nesmíme přehodit pořadí! Jinak z... více o Griliáš

Slané rohlíčky

Slané rohlíčky

Z droždí, poloviny vlažného mléka a cukru udělat kvásek. Ten pak vlijeme do mouky, přidáme zbytek mléka, lžičku soli a olej. Vypracujeme těsto, které... více o Slané rohlíčky

Jablečný koláč nohama vzhůru

Jablečný koláč nohama vzhůru

Jablka oloupeme a čtvrtky nakrájíme nebo nastrouháme na plátky a navršíme do vymaštěné a moukou vysypané kulaté dortové formy (28 cm). Polijeme... více o Jablečný koláč nohama vzhůru

Ořechové obloučky

Ořechové obloučky

Všechny ingredience kromě dortové oplatky dáme do hrnce a zahříváme, dokud v tom udržíme prst. Natíráme asi 0,5 cm silnou vrstvu na dortovou oplatku,... více o Ořechové obloučky

Jablková buchta bez vajec

Jablková buchta bez vajec

Vše dobře promícháme, nalejeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Posypeme kokosem a pečeme.... více o Jablková buchta bez vajec

Hruškový džem

Hruškový džem

Umeleme hrušky, pomeranč a citron, potom vmícháme cukr a necháme přes noc uležet. Druhý den se směs 40-50 minut povaří a potom se přidají vlašské... více o Hruškový džem

Oříškové kopečky

Oříškové kopečky

Z bílků a poloviny cukru ušleháme tuhý sníh, přidáme zbylé suroviny a opatrně promícháme. Necháme chvilku stát, pak sáčkem s hladkou trubičkou... více o Oříškové kopečky

Ovesné sušenky

Ovesné sušenky

Vločky, ořechy a čokoládu nasekat nahrubo. Ze všech ingrediencí uděláme těsto nejlépe rukou a na vymazaný plech tvoříme kolečka asi 6-8 mm silná.... více o Ovesné sušenky

Andělský moučník

Andělský moučník

Cukr s bílky šleháme do husta, pak přidáme žloutky. Vyšlehanou hmotu smísíme s kakaem a polohrubou moukou. Natřeme na plech vyložený pečícím papírem a... více o Andělský moučník

Pěnové rohlíčky oříškové nebo kokosové

Pěnové rohlíčky oříškové nebo kokosové

Bílky a cukr ušleháme ve vodní lázni na tuhý sníh. Když hmota drží pevně tvar, vyjmeme z horké vody a vložíme do dřezu se studenou vodou. Mírně... více o Pěnové rohlíčky oříškové nebo kokosové

50 minut
Sněhové pusinky na váhu

Sněhové pusinky na váhu

Bílky a cukr ušleháme ve vodní lázni na tuhý sníh. Když hmota drží pevně tvar, vyjmeme z horké vody a vložíme do dřezu se studenou vodou. Mírně... více o Sněhové pusinky na váhu

Snídaně na druhý den

Snídaně na druhý den

Vymažte tukem pekáč o přibližných rozměrech 30x20x5. Nařežte veku či bagetu na silnější plátky (3 cm) a položte je v jedné vrstvě do pekáče těsně... více o Snídaně na druhý den

Kolečka s tajemstvím

Kolečka s tajemstvím

Postup přípravy: Nejdříve si vypracujeme hladké těsto a dáme je na 1/2 hodiny do chladničky. Pak je na pomoučeném vále rozválíme a vykrajujeme kolečka... více o Kolečka s tajemstvím

120 minut
Australská čokoládová buchta z červené řepy

Australská čokoládová buchta z…

Celé bulvy červené řepy uvaříme ve vodě do měkka. Řepu oloupeme a nastrouháme na jemno (nebo pro pohodlné jako já i nahrubo). Uvařenou řepu lze také i... více o Australská čokoládová buchta z červené řepy

Halský dort

Halský dort

Nejprve ušlehat celá vejce s cukrem a rozpuštěným máslem. Za sucha smíchat mouku se solamylem a práškem a pak opatrně zamíchat do ušlehané hmoty.... více o Halský dort

Ožralý dědek

Ožralý dědek

Na plechu upečeme piškotové těsto z 5 vajec (z uvedených ingrediencí nebo podle vlastního receptu) a necháme vychladnout. Mezitím našleháme tuk s... více o Ožralý dědek

Čokoládové rohlíčky s krémem

Čokoládové rohlíčky s krémem

Z uvedených surovin vypracujeme těsto a necháme v chladu odpočinout. Pak z těsta odkrajujeme malé kousky, které tence vtlačujeme do rohlíčkových... více o Čokoládové rohlíčky s krémem

Ořechová bábovka s Grankem

Ořechová bábovka s Grankem

Nejdříve ušleháme celá vejce s cukrem a postupně přidáváme ostatní suroviny. Vlijeme do vysypané formy a v předehřáté troubě pečeme asi 45 minut ... více o Ořechová bábovka s Grankem

Kypré podmáslové lívanečky

Kypré podmáslové lívanečky

Podmáslí rozšleháme se žloutky, cukrem, moukou, práškem do pečiva a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Pečeme na menším množství tuku a ihned... více o Kypré podmáslové lívanečky

40 minut
Kokosky s marmeládou

Kokosky s marmeládou

Všechny suroviny dáme do kastrolu, na sporáku zahříváme na 45 °C, poté sundáme a za občasného míchání necháme vychladnout. Na plech vyložený pečícím... více o Kokosky s marmeládou

Salátové okurky na zimu

Salátové okurky na zimu

Okurky pečlivě omyjeme, nastrouháme na hrubé "slzičky", cibuli na jemno a veškeré ingredience promícháme. Na 24 hodin uložíme do chladu a během té... více o Salátové okurky na zimu

Neutrální těsto na bábovku

Neutrální těsto na bábovku

Smícháme mouku s cukrem a práškem do pečiva - promícháme, přidáme celá vejce a půl litru vlažného mléka, poté olej promícháme. Do vymaštěné a... více o Neutrální těsto na bábovku

Koláč s tvarohem a švestkami

Koláč s tvarohem a švestkami

Heru utřít s moučkou a žloutky do jemné pěny. Bílky vyšlehat s krupicovým cukrem na tuhý sníh a lehce vmíchat do žloutkové pěny. Nakonec ještě... více o Koláč s tvarohem a švestkami

Hraběnčiny šlehačkové řezy

Hraběnčiny šlehačkové řezy

Těsto smícháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Navrch dáme nastrouhaná jablka (můžeme i jiné ovoce) a posypeme drobenkou s jemně nastrohanými... více o Hraběnčiny šlehačkové řezy

Celozrnná buchta s tvarohem a ovocem

Celozrnná buchta s tvarohem a ovocem

Ušleháme celá vejce s vodou a cukrem, smícháme se zbylými přísadami, nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a dáme zapéct. Ještě nehotovou, ale již... více o Celozrnná buchta s tvarohem a ovocem

Domácí műsli II.

Domácí műsli II.

Do pekáče nasypu ovesné vločky, cukr, nakrájené ořechy a mandle, přidám med, Heru a celá vejce. Trochu promíchám a dám péct do trouby. Asi po čtvrt... více o Domácí műsli II.

90 minut
Jablkový koláč z ořechového těsta

Jablkový koláč z ořechového těsta

Z uvedených přísad zpracujeme těsto a necháme ho odpočinout v lednici. Jablka oloupeme a nastouháme nahrubo, přidáme trochu vanilkového cukru a... více o Jablkový koláč z ořechového těsta

Tyrolský závin

Tyrolský závin

Droždí rozmícháme ve vlahé smetaně. Mouku, cukr, žloutky a nastrouhaný tuk dáme do mísy. Přidáme rozpuštěné droždí (ne kvásek) a vypracujeme těsto.... více o Tyrolský závin

Dobré rychlé řezy

Dobré rychlé řezy

Ušleháme celá vejce, hrnek cukru a šlehačku, přidáme mouky smíchané s práškem do pečiva. Pečeme asi na 170 °C, na hotový horký koláč natřeme směs z... více o Dobré rychlé řezy

Kanadská játra

Kanadská játra

V hlubší pánvi (ideální je wok) dáme pórek na tuku změknout a po minutě ho posypeme cukrem, aby trochu zkaramelizoval. Mezitím nakrájíme játra na... více o Kanadská játra

60 minut
Nugátové řezy IV.

Nugátové řezy IV.

1/2 Hery, cukr, kakao, vejce a vanilkový cukr utřeme šlehačem, přidáme mouku, vlažné mléko a pečící prášek. Těsto rozprostřeme na vymazaný a vysypaný... více o Nugátové řezy IV.

Řezy s jahodovým krémem

Řezy s jahodovým krémem

Cukr ušleháme s vejci do pěny, přidáme pudinky smíchané s práškem do pečiva a lehce promícháme. Těsto natřeme na vymazaný plech a upečeme v předehřáté... více o Řezy s jahodovým krémem

Bezvadný vanilkový krém

Bezvadný vanilkový krém

Z mléka odebereme asi 1 dcl. Do ostatního vmícháme cukr + vanilkový cukr a uvedeme do varu. V odebraném množství mléka rozmícháme Maizenu a žloutky a... více o Bezvadný vanilkový krém

90 minut
Banánovo-kávová bábovka

Banánovo-kávová bábovka

Vejce vyklepneme do větší misky a utřeme s cukrem, poté přidáme mouku, prášek do pečiva a olej. Pokud je těsto příliš tuhé (nevyteče samo z misky),... více o Banánovo-kávová bábovka

Cuketový koláč s čokoládovou polevou

Cuketový koláč s čokoládovou polevou

Ve větší misce cukr vyšleháme s vejci do hladka a postupně přimícháme odměřené množství oleje. Zvlášť smícháme mouku, prášek do perníku, sodu,... více o Cuketový koláč s čokoládovou polevou

Játra po toskánsku

Játra po toskánsku

Játra ponecháme přes noc v mléce v lednici, aby změkla. Asi hodinu před přípravou je dáme do mrazáku, aby se později lépe krájela. Sádlo rozpálíme v... více o Játra po toskánsku

Výborný perník II.

Výborný perník II.

Vše řádně umíchat a nalít do vymazaného a moukou vysypaného plechu s vyšším okrajem. Po upečení a vyhladnutí polít čokoládovou polevou - nebo natřít... více o Výborný perník II.

Borůvkové muffiny

Borůvkové muffiny

K pečení potřebujeme plech na 12 muffinek (lze běžně zakoupit). Plech buď vymažeme nebo použijeme papírové formičky na muffinky a poté není třeba... více o Borůvkové muffiny

45 minut
Linecké těsto klasické

Linecké těsto klasické

Na vále smícháme cukr, rozměklé máslo, mouku s práškem do pečiva, (poměr 7/14/21), dle potřeby přidáme několik lžic mléka, aby vzniklo vláčné těsto.... více o Linecké těsto klasické

30 minut
Rychlý koláč s tvarohem a ovocem

Rychlý koláč s tvarohem a ovocem

Do mísy dáme zakysanou smetanu (kelímek nevyhazujeme, budeme potřebovat na odměření mouky a cukru), přidáme vejce, cukr, vanilkový cukr,mouku s... více o Rychlý koláč s tvarohem a ovocem

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • ...
  • 52
  • Další stránka

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

Poslední sledované recepty

126
Fazolkový kuskus
Fazolkový kuskus
58
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Houbová omáčka s…
28
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
25
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka
21
Nejlepší horká čokoláda II. - méně sladká verze při nedostatku čokolády!
Nejlepší horká čokoláda…

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Carmen Mayerová vypadá v 81. letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Carmen Mayerová vypadá v 81. letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Ženy.cz Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Blesk.cz Smutek »básníka« Pavla Kříže: Pochoval maminku

Smutek »básníka« Pavla Kříže: Pochoval maminku

SportRevue.cz VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Nedávno navštívené recepty:

Slepice na smetaně Krůtí ragú se žampiony Pikantní pečené kuře na rajčatech
Cibulačka se sýrem II. Čokoládový dort z jablek Bramborové placičky se špenátem
Pečené kuřecí s chřestem Žampionová polévka se zakysanou smetanou Muffiny z banánů s kousky čokolády
Pikantní kuřecí nugetky Brokolicový koláč z listového těsta Staročeská nádivka

Další doporučené ingredience:

Cream cheese Creme de Menthe Créme épaisse Créme fraiche Crispy rice
Croissant Cukerin Cuketa Cuketové květy Cukr
Cukr krystal Cukr na obalování Cukr na posypání Cukrářská rýže Cukrářská želatina
Cukrářské piškoty Cukrářské zdobení Cukrářský tuk Cukrová řepa Cukrový hrášek
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Cukr krupice
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact