• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Cukr krupice

Cukr krupice

    cukr

Podobné ingredience

  • Arašídy v cukru
  • Bílý kandovaný cukr
  • Cukr
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

40 minut
Banánový džem

Banánový džem

Oloupané banány nakrájíme, v litru vody a rozvaříme do husta. Přidáme cukr, citronovou šťávu, hřebíček, povaříme a přilijeme rum. Plníme do skleniček,... více o Banánový džem

Medovník opravdu snadno a rychle

Medovník opravdu snadno a rychle

Svařenou směs na těsto nechat mírně vychladit a smíchat s 450 g hladké mouky. Udělat těsto a rozdělit na 5 dílů. Každý díl vyválet na pečícím papíru ... více o Medovník opravdu snadno a rychle

Koláč s čerstvým ovocem - rebarbora, rybíz

Koláč s čerstvým ovocem - rebarbora,…

Třeme tuk, přidáváme střídavě cukr a žloutek, část mouky, mléko, šťávu a kůru z citronu a nakonec vmícháme zbytek mouky s práškem do pečiva. Do... více o Koláč s čerstvým ovocem - rebarbora, rybíz

Šátečky s mákem a švestkami

Šátečky s mákem a švestkami

Zpracujeme těsto a necháme vykynout. Umletý mák smícháme s cukrem, aby byl sladký. Vykynuté těsto rozdělíme na větší čtverce, poklademe je smíchaným... více o Šátečky s mákem a švestkami

Sladký vánek

Sladký vánek

Do mísy nasypeme cukr, horkou vodu a olej a zamícháme, přisypeme mouku smíchanou s práškem do pečiva a vmícháme žloutky. Z bílků ušleháme tuhý sníh a... více o Sladký vánek

Jahodové pokušení

Jahodové pokušení

Ušleháme vejce s cukrem do pěny a postupně zašleháme horkou vodu. Do husté vaječné pěny přidáme prosátou mouku smíchanou s prškem do pečiva. Vylijeme... více o Jahodové pokušení

Žahour ll.

Žahour ll.

Žahour: vše dáme do kastrůlku, přivedeme k varu a rozvaříme. Podáváme s kynutýmy knedlíky. Je to výborné a jednoduché. Skvělá "náhražka" za klasické... více o Žahour ll.

Šarlota II. aneb roládkový dort

Šarlota II. aneb roládkový dort

Roláda: ušleháme zvlášť bílky - doporučuji se špetkou soli (jsou tužší), v další míse ušleháme žloutky s vodou, přidáme cukr a šleháme do pěny, pak... více o Šarlota II. aneb roládkový dort

Mrkvové řezy s ořechy

Mrkvové řezy s ořechy

Šleháme žloutky s cukrem, pomerančovou šťávou a rozpuštěným margarínem. Přidáme smíchanou mouku s práškem do pečiva, oříšky a mrkev. Vše spojíme s... více o Mrkvové řezy s ořechy

20 minut
Domácí čokoládový termix

Domácí čokoládový termix

Z mléka a pudinkového prášku podle návodu na sáčku uvaříme pudink. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a do ještě teplého pudinku ji elektrickým... více o Domácí čokoládový termix

Sváteční řezy z Paříže

Sváteční řezy z Paříže

Smíchat sypké suroviny, přidat ostatní + sníh, a upéct při 150 °C. Svařit 1 l mléka a 3 vanilkové pudinky a nechat vychladnout. Ušlehat změklé máslo,... více o Sváteční řezy z Paříže

Řezy s čokoládou a meruňkami

Řezy s čokoládou a meruňkami

Formu (čtvercovou o hraně 20 cm) vymažeme a vysypeme. Máslo, čokoládu dáme do misky, kterou postavíme na rendlík s vroucí vodou, mícháme do rozpuštění... více o Řezy s čokoládou a meruňkami

Hrníčkový pernik

Hrníčkový pernik

Mouku, cukr, prášek do perníku, perníkové koření, kakao smícháme dohromady. Přidáme vejce, olej, brusinky a rozinky i s amaretem nebo rumem a mléko.... více o Hrníčkový pernik

Bábovka Eliška

Bábovka Eliška

Z bílků ušleháme tuhý sníh, žloutky utřeme s cukrem, postupně přidáme tuk, mouku s práškem do pečiva, mléko, rum a lehce vmícháme sníh z bílků.... více o Bábovka Eliška

Pařížské kostky II.

Pařížské kostky II.

Smícháme mouku, žloutky, cukr, kakao, olej, mléko a prášek do pečiva. Z bílků vyšleháme tuhý sníh a opatrně ho vmícháme do těsta. Těsto vlijeme na ... více o Pařížské kostky II.

Jahodovo-rebarborové tiramisu

Jahodovo-rebarborové tiramisu

Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého míchání vaříme mírně, až nám... více o Jahodovo-rebarborové tiramisu

80 minut
Kynuté Jidáše

Kynuté Jidáše

Z droždí, 4 lžic vlažného mléka a lžíce cukru necháme vzejít kvásek. Máslo, žloutky a cukr utřeme a přidáme mouku se skořicí, případně s vanilkovou... více o Kynuté Jidáše

60 minut
Rebarborový koláč III.

Rebarborový koláč III.

V míse utřeme tuk s cukrem a žloutky, nakonec vmíchame mouku s práškem do pečiva. Rozetřeme do vymazané a vysypané formy, lépe je použít pečicí papír.... více o Rebarborový koláč III.

Kokosová roláda s čokoládovým krémem

Kokosová roláda s čokoládovým krémem

Rozehřejeme troubu na 200 °C, na plech dáme pečící papír. Bílky ušleháme do pevné hmoty, přidáme cukr a mouku dobře smíchanou s kokosem. Hmotu... více o Kokosová roláda s čokoládovým krémem

15 minut
Luxusní nedělní bábovka

Luxusní nedělní bábovka

Suché ingredience nasypeme do mísy; vejce, prochladlý tuk a smetanu lehce rozšleháme, vlijeme do suché směsi a důkladně promícháme. Pečeme ihned ve... více o Luxusní nedělní bábovka

20 minut
Scones

Scones

Máslo, cukr, mouku, prášek do pečiva, citronovou kůru důkladně propracujeme. Vznikne sypká směs jako drobenka. Pak přidáme mléko a vejce, znovu... více o Scones

30 minut
Jablkový "nářez"

Jablkový "nářez"

Jablka oloupeme, nahrubo nastrouháme. Polovinu množství listového těsta rozválíme a přeneseme na plech. Posypeme strouhankou nebo piškoty, jablky,... více o Jablkový "nářez"

Černá buchta II.

Černá buchta II.

Vejce, cukr a máslo se tře do pěny (babička to dělala ručně půl hodiny, ale my už používáme šlehač), pak se přidá kakao, ořechy, rum, citr, šťáva i... více o Černá buchta II.

60 minut
Pařížské kostky černobílé

Pařížské kostky černobílé

Krém je nutno udělat den předem: jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1 min., přidáme plátek másla, stáhneme... více o Pařížské kostky černobílé

Maková dobrota s citronovou polevou

Maková dobrota s citronovou polevou

Vejce vyšleháme s cukrem a vanilkovým cukrem do pěny. Smetanu ušleháme a obě hmoty spojíme. Vařený brambor po zchladnutí nastrouháme na jemném... více o Maková dobrota s citronovou polevou

90 minut
Výborný beránek

Výborný beránek

Vejce, cukr a vanilkový cukr ušleháme do pěny. Smícháme mouku s práškem do pečiva, citronovou kůru, ořechy. Poté přidáme vše ostatní, včetně... více o Výborný beránek

Zajíci z větrníků

Zajíci z větrníků

Do kastrolu nalijte vodu, přidejte máslo, špetku soli, přivedte k varu, přisypejte mouku, zmírněte plamen, za stálého míchání vypracujte hmotu bez... více o Zajíci z větrníků

Ořechové řezy na dortových oplatcích

Ořechové řezy na dortových oplatcích

Z celých vajec, cukru, ořechů a strouhanky vyšleháme těsto, které nalejeme na plech vyložený dortovými oplatky a dáme upéct. Po upečení necháme... více o Ořechové řezy na dortových oplatcích

Poleva na větrníky

Poleva na větrníky

Krupicový cukr roztavíme na karamel, zalijeme mlékem, rozmícháme a povaříme na hladký krém.Do misky prosijeme moučku a po částech přidáváme karamel a... více o Poleva na větrníky

Citronové řezy IV.

Citronové řezy IV.

Máslo, cukr a žloutky šleháme do pěny, přidáme šťávu z citronu, mouku, prášek do pečiva. Z bílků ušleháme tuhý sníh a zlehka vmícháme do těsta. Pečeme... více o Citronové řezy IV.

Skořicová buchta s čokoládou a oříšky

Skořicová buchta s čokoládou a oříšky

Sypké přísady na těsto připravíme do mísy, cukru dáme jen polovinu. Ve 1/4 l mléka rozpustíme Heru, do vlažné směsi přidáme žloutky a lžíci rumu. Z... více o Skořicová buchta s čokoládou a oříšky

Buchta se zapečenými jablky

Buchta se zapečenými jablky

Připravená pokrájená jablka naskládáme do pekáčku, okořeníme skořicí, polijeme je rozehřátým máslem a pokapeme rumem a vložíme do vyhřáté trouby, kde... více o Buchta se zapečenými jablky

Mechová bublanina s višněmi

Mechová bublanina s višněmi

Máslo, cukr, žloutky a citronovou kůru ušleháme do hustého krému. Pak zašleháme po lžících mouku smíchanou s práškem do pečiva, pudinkovým práškem a... více o Mechová bublanina s višněmi

60 minut
Velikonoční jidáše

Velikonoční jidáše

Do 4 lžic vlažného mléka rozdrobíme droždí, přidáme lžičku cukru a lžíci mouky, zamícháme a necháme vykynout. Do mísy dáme prosátou mouku, cukr, celá... více o Velikonoční jidáše

Koláč s rebarborou II.

Koláč s rebarborou II.

Nakrájenou rebarboru zasypeme v misce cukrem a necháme ji cca 30-60 min. odležet. Šťávu, kterou pak slijeme z rebarbory, naředíme vodou do množství 1... více o Koláč s rebarborou II.

Sedmikráskový med

Sedmikráskový med

Květy propláchneme ve studené vodě. Zalijeme je vařící vodou a nakrájíme k nim citron na kolečka, ale bez pecek. Do druhého dne, necháme vylouhovat.... více o Sedmikráskový med

Vláčný dezert

Vláčný dezert

Smícháme všechny ingredience na spodní těsto, vypracujeme hladký bochánek, který nastrouháme na vymazaný, vysypaný plech. Do tvarohů přidáme vanilkový... více o Vláčný dezert

Mňami dezert

Mňami dezert

Listové těsto vyválíme na placku o velikosti plechu, ve kterém budeme péct. Položíme ji do vymazaného, vysypaného plechu, natřeme na ni vrstvu džemu.... více o Mňami dezert

Kynutá bábovka s Margot a džemem

Kynutá bábovka s Margot a džemem

Do vlažného mléka s cukrem rozdrobíme droždí a necháme vzejít kvásek. Ten pak přilijeme do mouky, přidáme ostatní přísady a vypracujeme vláčné těsto,... více o Kynutá bábovka s Margot a džemem

Indiánky II.

Indiánky II.

Z bílků a krupicového curku připravíme tuhý sníh. Žloutky vyšleháme s horkou vodou do pěny. Ušlehané bílky zlehka propojíme se žloutky a přidáme mouku... více o Indiánky II.

30 minut
Kakaové muffiny s náplní

Kakaové muffiny s náplní

Troubu předehřejeme na 180 °C. Utřeme vejce s cukrem, přidáme olej, podmáslí, griotku, přidáme mouku s práškem do pečiva a kakaem. V jiné míse utřeme... více o Kakaové muffiny s náplní

Muffiny s colou a rumem

Muffiny s colou a rumem

Troubu předehřejeme na 180 °C, smícháme mouku s kypřícím práškem, skořicí a čokoládou. Utřeme vejce s cukrem, přidáme máslo, postupně vmícháme colu,... více o Muffiny s colou a rumem

Jablkový koláč s polevou

Jablkový koláč s polevou

Všechny ingredience smícháme dohromady, těsto vylejeme na vymazaný, moukou vysypaný plech a na těsto nastrouháme 4-5 jablek a posypeme nasekanými... více o Jablkový koláč s polevou

DUO řezy

DUO řezy

Těsto na makovník připravíme dle návodu na obalu. Na druhé těsto si do mísy vložíme 3 žloutky, odvážený krupicový cukr, vanilkový cukr, olej a vše... více o DUO řezy

10 minut
Hrnkový perník

Hrnkový perník

Vše smícháme a upečeme při 170 °C. Pocukrujeme nebo polejeme čoko polevou.... více o Hrnkový perník

Bochánky s nádivkou

Bochánky s nádivkou

Těsto za nás připraví domácí pekárna, zapneme ji na program "kynutí". Mezitím připravíme náplň. Kysané zelí zprudka orestujeme a chvíli necháme na... více o Bochánky s nádivkou

Medáčky (medové řezy s ořechy)

Medáčky (medové řezy s ořechy)

Pečení: směs 2 lžíce medu, 2 velká vajíčka, 100 g pískového cukru, 50 g másla rozpustíme za stálého míchání ve vodní lázni (nejlepší je šlehat ručním... více o Medáčky (medové řezy s ořechy)

20 minut
Čokoládové muffiny k nakousnutí

Čokoládové muffiny k nakousnutí

Z másla, cukru a medu utřeme krém. Přidáme žloutky a dobře promícháme. Prosijeme společně mouku, prášek do pečiva a kakao a potom opatrně zpracujeme... více o Čokoládové muffiny k nakousnutí

Pouťové koláčky

Pouťové koláčky

Všechny suroviny zaděláme na vále, necháme odpočinout 1/2 hodiny. Pak tvoříme kuličky a koncem vařečky do každé kuličky uděláme důlek, plníme tvarohem... více o Pouťové koláčky

Perník na velký plech s vyšším okrajem

Perník na velký plech s vyšším okrajem

Smíchejte všechny sypké přísady a pak přidejte vše ostatní, jinak se dá míchat i vše najednou a perník se povede taky. Po vychladnutí je možné jej... více o Perník na velký plech s vyšším okrajem

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • ...
  • 52
  • Další stránka

Doporučujeme

40 minut
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

Poslední sledované recepty

41
Sýrové nugetky s brokolicí
Sýrové nugetky s…
32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
32
Hrnková buchta s ovocem
Hrnková buchta s ovocem
29
Jablečný koláč IV.
Jablečný koláč IV.
21
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…

Zajímavé články

5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou skvělé k obědu i večeři
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou…
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární pečené špagety z jednoho hrnce
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární…
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji správně připravit?
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji…
AHA.cz V Brožové bouchly saze: Skandál a zrůdnost!

V Brožové bouchly saze: Skandál a zrůdnost!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Zpěvák z O5 a Radeček Polák a dohra stížnosti: Doktor „Hovado“ se ozval

Zpěvák z O5 a Radeček Polák a dohra stížnosti: Doktor „Hovado“ se ozval

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

Nedávno navštívené recepty:

Kapr na černo Slané sýrové tyčinky Skvělá pasta na pizzu
Cuketové řezy Křehounký salát ze syrového zelí Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí prsa
Kokosový dort s kakaovým krémem Pekanový koláč Omáčka z vepřových jater
Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po italsku Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami Zapečené cukety se šunkou a sýrem

Další doporučené ingredience:

Cream cheese Creme de Menthe Créme épaisse Créme fraiche Crispy rice
Croissant Cukerin Cuketa Cuketové květy Cukr
Cukr krystal Cukr na obalování Cukr na posypání Cukrářská rýže Cukrářská želatina
Cukrářské piškoty Cukrářské zdobení Cukrářský tuk Cukrová řepa Cukrový hrášek
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Cukr krupice
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact