• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Cibule

Cibule

Podobné ingredience

  • Červená cibule
  • Sušená cibule
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Gurmánské pečené vepřové maso na pivě

Gurmánské pečené vepřové maso na pivě

Zhruba 1 kg vepřového masa řádně osolíme, posypeme kmínem a tymiánem, vložíme do pekáčku a kolem nasypeme pokrájenou cibuli, rajčata, pokrájený česnek... více o Gurmánské pečené vepřové maso na pivě

Fenyklový salát s čínským zelím

Fenyklový salát s čínským zelím

Čínské zelí a čerstvý fenykl (v poměru 1:1) nakrájíme na tenké nudličky. Přidáme jemně nakrájenou malou cibuli a ochutíme solí, octem Balsamico,... více o Fenyklový salát s čínským zelím

30 minut
Brokolicová polévka bez smetany

Brokolicová polévka bez smetany

Brokolici vybalíme z folie omyjeme ji a uřízneme nožičku. Následně celý květ ručně rozděláme na menší růžičky u kterých také uřežeme nožičky. Dáme do... více o Brokolicová polévka bez smetany

Kuřecí směs v bramborové kaši

Kuřecí směs v bramborové kaši

Na oleji si osmažíme dosklovata cibuli, ke které dáme osmažit pokrájenou slaninu, kostičky osoleného a opepřeného kuřete, přidáme nastrouhaný česnek,... více o Kuřecí směs v bramborové kaši

Bramborové knedlíky plněné prejtem

Bramborové knedlíky plněné prejtem

Množství záleží na počtu strávníků: Oloupané vařené brambory nastrouháme najemno, slabě zaprášíme solamylem, jemně osolíme, přidáme vejce a dle... více o Bramborové knedlíky plněné prejtem

Máslová pěna s uzenou rybou

Máslová pěna s uzenou rybou

Máslo a rybu používáme zhruba v množství 100g másla na 150g rybího masa. Uzenou rybu zbavíme kůže a kostí, cibuli oloupeme a obojí dáme do mixeru.... více o Máslová pěna s uzenou rybou

Paprikový utopenec

Paprikový utopenec

Špekáčky oloupeme, pokud máme špekáčky ve střívku, loupat nemusíme. Do špekáčků uděláme dva hluboké zářezy. Jeden zářez okořeníme mletým pepřem, druhý... více o Paprikový utopenec

Jitrnice se zelím, bramborem a cibulkou

Jitrnice se zelím, bramborem a…

Cibule oloupeme, pokrájíme a osmažíme na oleji dozlatova. Jitrnici vymačkáme ze střívka, rozmačkáme vidličkou a na rozpálené teflonové pánvi za... více o Jitrnice se zelím, bramborem a cibulkou

Smaženice z jelítka (tmavého prejtu)

Smaženice z jelítka (tmavého prejtu)

Jemně pokrájenou cibulku osmažíme dozlatova na sádle nebo oleji. Na cibulku vymačkáme jelito (prejt) ze střívka, rozmačkáme vidličkou a necháme dobře... více o Smaženice z jelítka (tmavého prejtu)

35 minut
Svíčková Stroganoff

Svíčková Stroganoff

Maso omyjte, zbavte blan a nakrájejte na nudličky. Osolte a opepřete. Nechte odležet. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenká kolečka, žampiony... více o Svíčková Stroganoff

60 minut
Roštěnky Esterházy dle časopisu F.O.O.D.

Roštěnky Esterházy dle časopisu F.O.O…

Roštěnky na okraji nakrojte, naklepejte, osolte, opepřete a poprašte hladkou moukou. Orestujte po obou stranách na rozpáleném sádle a nechte stranou.... více o Roštěnky Esterházy dle časopisu F.O.O.D.

Bramborové noky s dušeným kysaným zelím a pečenou krkovicí

Bramborové noky s dušeným kysaným…

*Krovičku postranách nakrojíme, aby se při pečení nezkroutila, naklepeme, osolíme, ochutíme kmínem nebo pepřem a dáme do pekáčku na drobně pokrájenou... více o Bramborové noky s dušeným kysaným zelím a pečenou krkovicí

40 minut
Špenátové balíčky

Špenátové balíčky

Mouku, sůl, mléko a vejce spolu prošlehejte a zpracujte v těsto. Na másle osmažte cibuli. Přimíchejte ji spolu se sekanými bylinkami a uzeninou do... více o Špenátové balíčky

60 minut
Koláč Cholera

Koláč Cholera

Troubu předehřejte na 180 °C. Na pánvi v tuku z vyškvařeného bůčku osmažte dozlatova jemně pokrájený pórek a na plátky nakrájenou cibuli. Uvařené... více o Koláč Cholera

30 minut
Játrová omáčka - snadno a rychle

Játrová omáčka - snadno a rychle

Očištěná drůbeží játra dáme orestovat na drobně pokrájenou a osmaženou cibulku, jemně osolíme a opepříme a přilijeme vývar. Vaříme cca 10-15 minut.... více o Játrová omáčka - snadno a rychle

Prdelačka z jelítka - jíšková

Prdelačka z jelítka - jíšková

Na sádle osmažíme drobně pokrájenou cibuli, kterou zaprášíme hladkou moukou, necháme jí zpěnit a zrůžovět. Jelito vymačkáme ze střívka, promícháme s... více o Prdelačka z jelítka - jíšková

Fazole s kroupami a slaninou

Fazole s kroupami a slaninou

Fazole namočíme na dvě hodiny do studené vody, pak je uvaříme doměkka, a scedíme. Kroupy připravíme stejným způsobem. Na trošce oleje osmažíme drobně... více o Fazole s kroupami a slaninou

Drůbeží játra se zeleninovou rýží

Drůbeží játra se zeleninovou rýží

JÁTRA: Očištěná játra nakrájíme na kostičky. Dále si na kostičky nakrájíme cibuli, kterou poté dáme na rozpálený olej a počkáme až zesklovatí. Přidáme... více o Drůbeží játra se zeleninovou rýží

45 minut
Smažené rýžové nudle s kuřecím masem a zeleninou

Smažené rýžové nudle s kuřecím masem…

Cibuli pokrájíme na proužky, maso na co nejmenší kousky a dáme smažit (raději v hrnci než na pánvi, aby se nám to tam vešlo). Mrkev pokrájíme na tenké... více o Smažené rýžové nudle s kuřecím masem a zeleninou

Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou

Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou

Na trošce oleje orestujeme nakrájenou cibuli a houby (hlívu ústřičnou, nebo hřiby, žampióny ap). Zaprášíme hladkou moukou, zamícháme a zalijeme horkou... více o Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou

60 minut
Vepřové maso na houbách

Vepřové maso na houbách

Na sádle orestujeme cibuli na kostičky. Na to dáme naklepané osolené a opepřené vepřové maso a orestujeme. Přidáme houby, masox a veškeré koření a... více o Vepřové maso na houbách

30 minut
Zapékané makarony s rajčaty

Zapékané makarony s rajčaty

Třetinu uvařených makarónů uložíme do olejem vymazané nádoby na zapékání. Rajčata vložíme na 1 minutu do vroucí vody, vyjmeme a prudce zchladíme ve... více o Zapékané makarony s rajčaty

60 minut
Curry kuře

Curry kuře

Rozpálit olivový olej na pánvi na mírném ohni, mírně opéct na drobno nakrájenou cibuli. Přidat kuřecí kousky, lehce osmažit. Vmíchat česnek, kari,... více o Curry kuře

Chorvatská polévka (Zagorská)

Chorvatská polévka (Zagorská)

Na trošce oleje společně orestujeme nakrájenou cibuli a anglickou slaninu. Přidáme brambory pokrájené na malé kostičky, poprášíme hladkou moukou,... více o Chorvatská polévka (Zagorská)

40 minut
Perský špenátový krém

Perský špenátový krém

Špenát nadrobno nakrájejte (zmražený nechte napřed povolit). Fenykl rozkrojte na čtvrtiny, seřízněte košťál a nakrájejte na proužky. V hrnci... více o Perský špenátový krém

120 minut
Pajšl - plíčky na smetaně

Pajšl - plíčky na smetaně

Nejdříve povařím asi 5 minut všechny vnitřnosti a pak vodu sliji a vnitřnosti properu. Dám do druhé vody, přidám veškeré koření, cibuli, česnek,... více o Pajšl - plíčky na smetaně

15 minut
Švejkův salát domácí

Švejkův salát domácí

Salám nakrájíme na malé kostičky, dáme do misky. 2 cibule nadrobno nakrájíme a přidáme do misky k nakrájenému salámu. Uvaříme 2 vajíčka natvrdo, lehce... více o Švejkův salát domácí

10 minut
Salát z čínského zelí s kysanou smetanou

Salát z čínského zelí s kysanou…

Čínské zelí a cibuli nakrájíme na drobno, dáme do větší mísy, přidáme všechny ingredience a pořádně promícháme. Podáváme vychlazené buď samostatně,... více o Salát z čínského zelí s kysanou smetanou

50 minut
Kuřecí nudličky v sladkokyselé zeleninové omáčce

Kuřecí nudličky v sladkokyselé…

V hluboké pánvi W!OK podusíme zeleninu. Nejprve na malém množství oleje zpěníme najemno pokrájenou cibulku, pak přidáme na proužky pokrájené papriky,... více o Kuřecí nudličky v sladkokyselé zeleninové omáčce

Kapusta s masem a rýží - zapečená

Kapusta s masem a rýží - zapečená

Kapustu uvaříme téměř doměkka v osolené vodě, pak ji scedíme, necháme okapat, vychladit a pokrájíme. Rýži uvaříme doměkka v osolené vodě dle návodu,... více o Kapusta s masem a rýží - zapečená

Staročeské zelí s kroupami a uzeným

Staročeské zelí s kroupami a uzeným

Kroupy na dvě hodiny namočíme do studené vody, pak uvaříme doměkka a scedíme. Na drobně pokrájené slanině osmažíme pokrájenou cibuli dozlatova,... více o Staročeské zelí s kroupami a uzeným

Chuďasovy kroupy s vejci

Chuďasovy kroupy s vejci

Kroupy namočíme do studené vody alespoň na dvě hodiny, pak uvaříme doměkka a scedíme. Pro urychlení můžeme vařit nenamočené a v tlakovém hrnci. Drobně... více o Chuďasovy kroupy s vejci

60 minut
Zapečené těstoviny s brokolicí

Zapečené těstoviny s brokolicí

Cibulku nakrájíme najemno a necháme zesklovatět na másle. Po té přídáme na plátky nakrájené očištěné žampiony a na kostičky nakrájenou papriku.... více o Zapečené těstoviny s brokolicí

Nakládaný pivní Hermelín

Nakládaný pivní Hermelín

Hermelíny rozpůlíme, měkkou část vydlabeme lžičkou a společně s nastrouhanou(rozdrobenou) Nivou na pár vteřin vložíme do mikrovlnky rozehřát. Do... více o Nakládaný pivní Hermelín

Majolková krkovička se sýrem

Majolková krkovička se sýrem

Plátky libovější krkovičky po stranách nakrojíme, naklepeme, osolíme, dle chuti okořeníme a naskládáme do pekáčku. Vymazávat nemusíme a když, tak... více o Majolková krkovička se sýrem

Hermelín s volským okem

Hermelín s volským okem

Hermelín plošně rozkrojíme a položíme do rozpáleného oleje řeznou plochou nahoru. Obložíme salámem, posypeme pokrájenou cibulí(pórkem), doprostřed... více o Hermelín s volským okem

40 minut
Dušené rybí filé na rajčatech a smetaně

Dušené rybí filé na rajčatech a…

Slaninu nakrájíme na plátky opeče,opečené plátky vyndáme a na tuku ze slaniny opečeme po obou stranách osolené filé. Ryby vyndáme bokem a na zbylém... více o Dušené rybí filé na rajčatech a smetaně

Cizrnová pánev

Cizrnová pánev

Přes noc namočenou cizrnu dáme vařit do tlakového hrnce, vaříme cca 40 min. Na pánev dáme olej, nasekanou cibulku, prolisovaný česnek a nastrouhaný... více o Cizrnová pánev

170 minut
Husí prsa na calvadosu

Husí prsa na calvadosu

Troubu předehřejte na 200 °C. Maso opláchněte a osušte. Z jedné strany trochu uvolněte kůži a vsuňte pod ni část nasekaných lístků tymiánu. Maso... více o Husí prsa na calvadosu

Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou

Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou

Hovězí maso pokrájíme na kostky, které jemně osolíme, dobře opepříme a zaprášíme moukou. Na rozpáleném sádle osmažíme drobně pokrájené cibule, na ně... více o Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou

150 minut
Maso v marinádě

Maso v marinádě

Prolisovaný česnek smícháme s ostaními surovinami a uděláme marinádu. Maso osolíme, vložíme do misky s marinádou, promícháme tak, aby byl každý kousek... více o Maso v marinádě

Bramborový salát se sladkokyselým nálevem

Bramborový salát se sladkokyselým…

Dáme si vařit vajíčka a brambory ve slupce. Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Vajíčka také oloupeme. Pro lepší zamíchání střídavě... více o Bramborový salát se sladkokyselým nálevem

90 minut
Arašídová polévka - sopa de maní

Arašídová polévka - sopa de maní

1. Brambory oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme. Spaříme a oloupeme rajčata a orestujeme nakrájený česnek. 2. Dáme... více o Arašídová polévka - sopa de maní

Houbařské těstoviny

Houbařské těstoviny

Těstoviny uvaříme v osolené vodě dle návodu na skus, pak scedíme. Houby pokrájíme a krátce povaříme, scedíme. Cibuli osmažíme dozlatova, pak přidáme... více o Houbařské těstoviny

Sladkokyselý zelný salát s koprem

Sladkokyselý zelný salát s koprem

Drobně pokrájené zelí dáme do mísy, osolíme, trochu osladíme a promícháme. Zelí i trochu pomačkáme, aby pustilo šťávu. Pak přidáme cibuli, kopr a pár... více o Sladkokyselý zelný salát s koprem

Surimi pomazánka se sýrem

Surimi pomazánka se sýrem

Nakrájejte na jemno surimi tyčinky a cibuli, přidejte majonézu a nastrouhejte tvrdý sýr. Vše pořádně promíchejte. Vynikající na toustový chléb a jako... více o Surimi pomazánka se sýrem

Kroupové klobásky

Kroupové klobásky

Kroupy namočíme na dvě hodiny do studené vody, pak je uvaříme doměkka, scedíme a na cedníku propláchneme vařenou horkou vodou. Na trošce oleje... více o Kroupové klobásky

45 minut
Drožďová pomazánka s tofu a zeleninou

Drožďová pomazánka s tofu a zeleninou

Na rozpáleném slunečnicovém oleji na pánvičce osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli do sklovata. Přidáme rozdrobené droždí a necháme ho roztát, za... více o Drožďová pomazánka s tofu a zeleninou

90 minut
Thajská čočka se zeleninou

Thajská čočka se zeleninou

Na rozpáleném slunečnicovém oleji, do kterého přidáme bobkový list, a nové koření, osmažíme do sklovata na kostičky pokrájenou cibuli. Ke konci... více o Thajská čočka se zeleninou

30 minut
Pikantní buřtguláš

Pikantní buřtguláš

1) Rozehřejeme olej v hrnci 2) Vložíme najemno nasekanou cibuli 3) Až cibule krásně zesklovatí, přidáme najemno nasekané a oloupané buřty (možné... více o Pikantní buřtguláš

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • ...
  • 185
  • Další stránka

Doporučujeme

15 minut
Papriková frittata

Papriková frittata

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

Poslední sledované recepty

93
Pórkový mls
Pórkový mls
74
Hlávkový salát s cibulí a ředkvičkami
Hlávkový salát s cibulí…
21
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
20
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Nudle s hovězím masem a…
19
Křehký dort s revení
Křehký dort s revení

Zajímavé články

Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže vyspat se dorůžova
Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže…
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte si svůj oblíbený opilý dezert
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte…
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to pískorky?
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to…
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
AHA.cz Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Hvězda světového formátu Anna Geislerová ovládla červený koberec v Cannes!

Hvězda světového formátu Anna Geislerová ovládla červený koberec v Cannes!

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Strach a šokující odhalení, zrádné a nejisté dospívání, fantastický opus… Listujte

Strach a šokující odhalení, zrádné a nejisté dospívání, fantastický opus… Listujte

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Lilií Khousnoutdinovou

Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Lilií Khousnoutdinovou

Nedávno navštívené recepty:

Vegetariánské Kung Pao Asie Ďábelské toasty - směs Šlehačková roláda II.
Jedničkové rybí filé Ceasar salát Kuřecí řízky Ondráš
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA Králík v zelenině s hořčicí Losos na špenátové peřince
Kvasnicová polévka se zeleninou Ořechové kostky - miniřezy Jogurtové muffiny

Další doporučené ingredience:

Celozrnné pečivo Celozrnné sušenky Celozrnné těstoviny Celozrnný chléb Celozrnný kuskus
Celozrnný trojhránek Celožitná tlučová mouka Ceres Ceres soft Ciabatta
Cibulka Cibulová nať Cibulová polévka - v sáčku Cibulová sůl Cibulový pudr
Cider Cider venegal Cigáro Cihla Cikánská omáčka
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Cibule
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact