• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Cibule

Cibule

Podobné ingredience

  • Červená cibule
  • Sušená cibule
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Kebab III.

Kebab III.

Rajčata a cibuli nakrájíme. Na větší kostce másla osmahneme cibulku do zlatova. Maso na kostičky, osolíme, opepříme a vložíme do cibulky, dusíme.... více o Kebab III.

60 minut
Krůtí (kuřecí) prsa na česneku

Krůtí (kuřecí) prsa na česneku

Prsa nakrájíme na nudličky, ochutíme pepřem a mírně solí a na tuku orestujeme spolu s česnekem a cibulí nakrájenou na nudličky. Drůbeží šťávu smícháme... více o Krůtí (kuřecí) prsa na česneku

60 minut
Kuře s ostrou omáčkou

Kuře s ostrou omáčkou

Před pečením kuřete připravíme omáčku: do trochu vody s octem dáme vorčestr, citrónovou šťávu, kečup, chilli, osolíme, opepříme a tuto směs nalijeme... více o Kuře s ostrou omáčkou

30 minut
Kuřecí steak se zeleninou a žampióny

Kuřecí steak se zeleninou a žampióny

Žampióny nakrájíme na plátky. Na másle oestujeme cibuli, kari koření, přidáme žampióny a podusíme. Sáček šťávy ke kuřeti rozmícháme ve studené vodě a... více o Kuřecí steak se zeleninou a žampióny

Kuře v zeleninové omáčce

Kuře v zeleninové omáčce

Maso opečeme, přidáme nakrájenou cibuli, protlak, orestujeme, podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme doměkka. Mrkev a celer nakrájíme na nudličky a... více o Kuře v zeleninové omáčce

Salza

Salza

Na ohřátou pánev dáme slaninu, uzené maso, klobásu a vše uzené, přebytečný tuk postupně odstraňujeme. Po chvilce přidáme nakrájený česnek a cibuli ... více o Salza

Katův šleh IV.

Katův šleh IV.

Vykostěný bůček nakrájíme na špalíčky. Osolíme, opepříme a pečeme do měkka a podléváme. Přidáme cibuli, česnek (třený), mletou papriku, na nudličky... více o Katův šleh IV.

Rajská

Rajská

Na tuku osmažíme očištěnou na plátky nakrájenou kořenovou zeleninu a nahrubo nakrájenou cibuli. Když je zeleninový základ stejnoměrně dozlatova... více o Rajská

Lepší hořčice

Lepší hořčice

Hořčici šleháme za přikapávání rostlinného oleje, až je hladká jako majonéza, pak vmícháme jemně nasekanou cibuli a zelenou petrželku.... více o Lepší hořčice

Pasta sambal

Pasta sambal

Cibuli velmi jemně nasekáme nebo nastrouháme, česnek utřeme se solí, smícháme s chilli, sardelovou pastou, citronovu šťávou a zpracujeme v jemnou... více o Pasta sambal

Dalmatské čufty II.

Dalmatské čufty II.

Housku nakrájíme na plátky zvlhčíme mlékem, dobře rozmělníme a vmícháme do mletého masa. Přidáme vejce, polovinu mouky, pepř, papriku a sůl. Z těsta... více o Dalmatské čufty II.

Katův špalek

Katův špalek

Vykostěný bůček nakrájíme na špalíčky, osolíme, opepříme a v troubě upečeme doměkka. Přidáme česnek, sladkou papriku, na nudličky pokrájené papriky,... více o Katův špalek

Kastrolková roštěná

Kastrolková roštěná

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a ve větším hrnci na oleji dozlatova opečeme. Maso vyjmeme a na tuku dorůžova osmažíme kolečka cibule.... více o Kastrolková roštěná

Hovězí námořnické maso

Hovězí námořnické maso

Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a na oleji dozlatova opečeme. Přendáme do jiné nádoby. Na tuku osmahneme jemně nasekanou cibuli, přidáme... více o Hovězí námořnické maso

Vepřové plátky pana nadlesního

Vepřové plátky pana nadlesního

Maso naklepeme, okraje nařízneme, osolíme a jemně poprášíme zázvorem. Rychle opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Na másle zpěníme drobně... více o Vepřové plátky pana nadlesního

VEPŘOVÁ PEČENĚ S KMÍNOVOU KŮRKOU

VEPŘOVÁ PEČENĚ S KMÍNOVOU KŮRKOU

Oba kmíny smícháme se 2 lžičkami soli, vetřeme do masa, zabalíme do fólie a dáme na 4 h. do chladničky. Maso ze všech stran prudce opečeme, přidáme... více o VEPŘOVÁ PEČENĚ S KMÍNOVOU KŮRKOU

PLNĚNÉ TLAPIČKY

PLNĚNÉ TLAPIČKY

Umletá masa vyšleháme s vodou, pepřem a solí, přidáme strouhanou cibuli, strouhanku a vše ještě promícháme. Z hmoty tvoříme na pomoučněném válu tenké... více o PLNĚNÉ TLAPIČKY

DUŠENÉ HOVĚZÍ PLÁTKY SE ZELENINOU

DUŠENÉ HOVĚZÍ PLÁTKY SE ZELENINOU

Na zeleninu jemně nasekáme cibuli a česnek, pepř a jalovec rozdrtíme v hmoždíři, přísady smícháme s citronovou kůrou a šťávou. Touto směsí potřeme... více o DUŠENÉ HOVĚZÍ PLÁTKY SE ZELENINOU

KRUMLOVSKÝ DRAK

KRUMLOVSKÝ DRAK

Do umletého masa přidáme jemně nakrájenou cibuli a feferonky, mouku, vejce, sůl, pepř a dobře promícháme. Tvarujeme malé placičky, které opékáme po... více o KRUMLOVSKÝ DRAK

CÍFERSKÝ ŘÍZEK

CÍFERSKÝ ŘÍZEK

Naklepané řízky osolíme, pomoučníme a opečeme po obou stranách. Do výpeku dáme cibuli, zpěníme, přidáme kuřecí játra, osmahneme, zaprášíme moukou,... více o CÍFERSKÝ ŘÍZEK

ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK

ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK

Vykostěný bůček nakrájíme na plátky, hodně naklepeme, opepříme, potřeme česnekem utřeným se solí. Na pánvičce osmahneme nakrájenou slaninu, zpěníme... více o ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK

HOVĚZÍ ZÁVITEK PO PRAŽSKU

HOVĚZÍ ZÁVITEK PO PRAŽSKU

Do míchaných vajíček přidáme nakrájený salám, žampiony a osolíme. Nakrájené plátky masa dobře rozklepeme, osolíme, opepříme, nádivkou naplníme závitky... více o HOVĚZÍ ZÁVITEK PO PRAŽSKU

Drůběží špíz s ořechovou omáčkou

Drůběží špíz s ořechovou omáčkou

Maso nakrájíme na proužky 2 cm široké. Česnek a cibuli nakrájíme na kostičky, smícháme s olejem, citrónovou šťávou a pepřem. Maso marinujeme. Ořechy... více o Drůběží špíz s ořechovou omáčkou

KRÁLOVSKÉ PAŠTIČKY

KRÁLOVSKÉ PAŠTIČKY

Rozmražené těsto rozkrojíme na 8 čtverců 6x6 cm, střed vykrojíme, zbytky vyválíme a nakrájíme na 4 čtverce, na každý dáme 2 vykrojené, vnitřek a... více o KRÁLOVSKÉ PAŠTIČKY

Pečené kuře po španělsku

Pečené kuře po španělsku

Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme, opečeme po obou stranách na horkém oleji, vyjmeme, do výpeku přidáme máslo, nakrájenou cibuli, dorůžova... více o Pečené kuře po španělsku

VEPŘOVÉ RAGÚ NA BRAMBORÁCÍCH

VEPŘOVÉ RAGÚ NA BRAMBORÁCÍCH

Vepřové i uzené maso nakrájíme na nudličky,osolíme,opepříme,necháme odležet. Na kostičky nakrájenou slaninu rozškvaříme v tlakovém hrnci na tuku.... více o VEPŘOVÉ RAGÚ NA BRAMBORÁCÍCH

ZBOJNICKÉ VEPŘOVÉ PLÁTKY

ZBOJNICKÉ VEPŘOVÉ PLÁTKY

Vykostěný bůček nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce, opečeme po obou stranách na oleji a vyjmeme . V oleji po opékání... více o ZBOJNICKÉ VEPŘOVÉ PLÁTKY

Kuřecí prsa na roštu

Kuřecí prsa na roštu

Do jednoho litru slabě osolené vroucí vody zamíchejte postupně kukuřičnou mouku. Takto vzniklou kaši za stálého míchání 6 - 8 minut povařte.... více o Kuřecí prsa na roštu

Hermelín s kuřetem

Hermelín s kuřetem

Kuře dáme uvařit do vody, ochucené solí, novým kořením, bobkovým listem a 1/2 cibule. Když je měkké, obereme maso a nakrájíme na malé kousky. (zbylý... více o Hermelín s kuřetem

Marinované roštěnky II.

Marinované roštěnky II.

Roštěnky odblaníme, na okrajích několikrát mělce nařízneme, jemně naklepeme, potřeme marinádou (česnek a cibuli drobně nakrájíme a přidáme ostatní... více o Marinované roštěnky II.

Pilaf afgánský

Pilaf afgánský

Jemně krájená cibule se podusí na másle, přebytečný tuk se slije a na něm se podusí syrové hovězí maso a drobné kousky odkostěného kuřecího masa. Pak... více o Pilaf afgánský

Losos po vídeňsku

Losos po vídeňsku

Porce lososa pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Mezitím podusíme na oleji drobně nakrájené cibule, rozložíme je do ohnivzdorné misky... více o Losos po vídeňsku

Ohnivý guláš

Ohnivý guláš

Papriky zbavené jádřinců nakrájím na menší proužky, rajčata na výseče, okurku na kostičky a cibuli na kolečka. Přidáme na kostičky nakrájenou slaninu... více o Ohnivý guláš

30 minut
Štika na smetaně

Štika na smetaně

Porce štiky zbavené kůže protáhneme slaninou nakrájenou na nudličky, osolíme, opepříme a obalíme v mouce Ohnivzdornou misku vymažeme máslem, přidáme... více o Štika na smetaně

Dušená štika

Dušená štika

Mírně osolené porce ryby krátce opečeme na oleji. Česnek utřeme se solí, smícháme s nadrobno nasekanou petrželkou a citrónovou šťávou a rozmícháme v... více o Dušená štika

60 minut
Kantonské závitky

Kantonské závitky

Maso nakrájíme na řízky a naklepeme je. Do připravené marinády v misce naložíme řízky na 1/2 hodiny. Pak řízky vyjmeme a nad miskou necháme odkapat.... více o Kantonské závitky

Pekingské maso II.

Pekingské maso II.

Maso nakrájíme na jemné nudličky, smícháme s rozšlehaným vejcem, vínem, škrobovou moučkou, cukrem, paprikou a zázvorem. Prudce opečeme ze všech stran... více o Pekingské maso II.

Ovesná polévka

Ovesná polévka

Oves zalijeme 4 hrnky vody a necháme několik hodin nabobtnat, v téže vodě je uvaříme téměř doměkka. Na oleji lehce orestujeme nakrájenou cibuli,... více o Ovesná polévka

Dvoubarevná čočka

Dvoubarevná čočka

Zelenou čočku přebreme, propláchneme a na hodinu namočíme do studené vody. Poté čočku uvaříme v téže vodě doměkka. Na oleji zpěníme nadrobno... více o Dvoubarevná čočka

30 minut
Italská polévka

Italská polévka

Zeleninu pečlivě očistíme a nakrájíme na menší kousky. V hlubší pánvi rozehřejeme olej na kterém necháme zpěnit kostičky cibule. Přidáme kostičky... více o Italská polévka

Květák na mozeček

Květák na mozeček

Květák dobře opereme a uvaříme v osolené vodě téměř doměkka. Vodu scedíme a květák necháme vychladnout. Poté jej rozebereme na růžičky. Na kostičky... více o Květák na mozeček

30 minut
Cuketová polévka se ztracenými vejci

Cuketová polévka se ztracenými vejci

Omytou cuketu nakrájíme na kostičky, cibuli na kolečka s podusíme ji na másle. Zalijeme vodou, přidáme kostky brambor, osolíme, opepříme a vaříme... více o Cuketová polévka se ztracenými vejci

Zabijačkový guláš

Zabijačkový guláš

Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky pokrájené maso, zasypeme sladkou a pálivou paprikou, promícháme a zalijeme vroucí vodou.... více o Zabijačkový guláš

Pikantní fazolová polévka

Pikantní fazolová polévka

Přebrané fazole propláchneme, zalijeme studenou vodou necháme několik hodin nabobtnat. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji a zalijeme 1,5 l... více o Pikantní fazolová polévka

Bramborák plněný lečem a slaninou

Bramborák plněný lečem a slaninou

Omyté a jádřinců zbavené papriky nakrájíme na proužky. Nakrájenou slaninu necháme rozškvařit a zpěníme na ní cibuli nakrájenou nadrobno. Přidáme... více o Bramborák plněný lečem a slaninou

Zavináče

Zavináče

Sledě zalijeme studenou vodou a 12 hodin máčíme, mezitím vodu 2x vyměníme. Poté ryby vyjmeme, odřízneme hlavy, vykucháme, zbavíme kostí, zalijeme... více o Zavináče

Labužníkova specialita

Labužníkova specialita

Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na půlkolečka, papriky na proužky. Rajčata na špičce křížem nařízneme... více o Labužníkova specialita

Zabijačková polévka

Zabijačková polévka

Maso vložíme do studené osolené vody spolu s kořením a očištěnou kořenovou zeleninou a jednou cibulí. Zvlášť uvaříme kroupy, necháme je vychladnout,... více o Zabijačková polévka

45 minut
Zeleninová polévka s rýží

Zeleninová polévka s rýží

Zeleninu pečlivě očistíme a omyjeme. Celer, pórek a mrkev nakrájíme na tenká kolečka, zelí nasekáme na větší kousky. Oloupanou cibuli a šunku... více o Zeleninová polévka s rýží

Pikantní rýžové placičky

Pikantní rýžové placičky

Nadrobno nakrájenou cibuli orestujeme na trošce másla, přidáme kari a rýži a zalijeme vývarem. Promícháme a dusíme asi 15 minut. Vychladlou rýži... více o Pikantní rýžové placičky

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • ...
  • 185
  • Další stránka

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

80
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
33
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
32
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
32
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
26
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Nedávno navštívené recepty:

Pikantní pečená kuřecí stehna Kiwi řezy Kynuté lívance mojí babičky
Koule ze Salka Vepřové na Moravance Maminčino kuře
Zajíčkův plněný zelný list Cizrnová pomazánka Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Žampiony na grilu Pepřový rostbíf BLT sendvič

Další doporučené ingredience:

Celozrnné pečivo Celozrnné sušenky Celozrnné těstoviny Celozrnný chléb Celozrnný kuskus
Celozrnný trojhránek Celožitná tlučová mouka Ceres Ceres soft Ciabatta
Cibulka Cibulová nať Cibulová polévka - v sáčku Cibulová sůl Cibulový pudr
Cider Cider venegal Cigáro Cihla Cikánská omáčka
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Cibule
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact