• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Česnek

Česnek

Podobné ingredience

  • Česnek sušený
  • Česneková hořčice
  • Česneková omáčka
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Tofu rizotko

Tofu rizotko

Nejdříve připravíme tofu nakrájením na malé kostičky cca půl centimetrové. Takto nakrájené tofu necháme marinovat minimálně ve dvou lžících sojové... více o Tofu rizotko

Polévka pro pány

Polévka pro pány

Omyté a očištěné pórky nakrájíme na tenké plátky. Naložená rajčata vyjmeme z konzervy a necháme okapat. Máme-li rajčata čerstvá, krátce je protáhneme... více o Polévka pro pány

Zdravější sekaná

Zdravější sekaná

Sojový granulát uvaříme v osolené vodě, scedíme ho. V hrnci na trošce oleje smažíme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme k ní na tenčí plátky nakrájené... více o Zdravější sekaná

Skotská vejce II.

Skotská vejce II.

Čtyři vejce uvaříme natvrdo. Mleté maso dáme do větší mísy a dobře propracujeme se zbylými 2 vejci, solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Rohlíky... více o Skotská vejce II.

Škvarková pomazánka s Moravankou

Škvarková pomazánka s Moravankou

Škvarky, zeleninu, česnek a cibuli rozemeleme a přidáme ostatní suroviny.... více o Škvarková pomazánka s Moravankou

Jablečné čatní s cibulí

Jablečné čatní s cibulí

Jablka oloupeme a nakrájíme na kousky, cibuli na kolečka, Obojí vložíme do hrnce, chvilku dusíme bez vody a pak zalijeme vodou s cukrem. Přidáme... více o Jablečné čatní s cibulí

50 minut
Pravý staročeský smažený kapr

Pravý staročeský smažený kapr

Filety z kapra dobře osolíme z obou stran, položíme kůží dolů a necháme minimálně 3 hodiny odležet. Pak z obou stran potřeme rozetřeným česnekem a... více o Pravý staročeský smažený kapr

Brokolicová sekaná

Brokolicová sekaná

Cibuli na drobno osmažíme s anglinou na kostičky. Brokolici krátce povaříme nebo napaříme a 1/3 odložíme a nahrubo pokrájíme. Zbytetek smícháme s... více o Brokolicová sekaná

Kapusta s vajíčky

Kapusta s vajíčky

Kapustu očistíme, rozčtvrtíme, a uvaříme ve slané vodě. Mezitím osmažíme na slanině s trochou tuku (pokud slanina nepustí žádný tuk) nakrájenou... více o Kapusta s vajíčky

Těstoviny s olivami II.

Těstoviny s olivami II.

Ve větším kastrolu na oleji osmažíme česnek a plátky sardelek, které stlačujeme vidličkou. Přidáme loupaná rajčata, osolíme, dáme Bylinky bazalka a... více o Těstoviny s olivami II.

Pangasius v kapse

Pangasius v kapse

Na pečící papír položíme pangase, na který naklademe česnek, tymián, máslo. Zakápneme citronem. Pečící papír po jedné straně filety přeložíme a... více o Pangasius v kapse

Garnely na tymiánu a česneku

Garnely na tymiánu a česneku

Zmrazené garnely necháme rozmrazit. Na pánvičce necháme rozehřát olej, do kterého vložíme nakrájený (může být i prolisovaný) česnek. Necháme ho... více o Garnely na tymiánu a česneku

Krémová polévka z topinambur

Krémová polévka z topinambur

Topinambury očistíme a nahrubo pokrájíme. Cibuli nakrájíme na kosticky. V hrnci rozpustíme sádlo a opečeme na něm cibuli do zlatova. Přihodíme... více o Krémová polévka z topinambur

40 minut
Gnocchi alla casa

Gnocchi alla casa

Gnocchi dáme vařit dle návodu (až vyplavou na hladinu, jsou hotové). Rozehřejeme olivový olej na větší pánvičče, přidáme cibuli a zesklovatíme. Poté... více o Gnocchi alla casa

Mléčné řízečky

Mléčné řízečky

Kuřecí řízky naklepeme, osolíme, opepříme. Dáme do mísy, do které dáme rozetřený česnek se solí a zalijeme dostatečným množstvím mléka .Necháme asi 12... více o Mléčné řízečky

Arménská polévka

Arménská polévka

Do mletého masa přidáme sůl, pepř, rozmačkaný česnek podle chuti a velmi jemně nakrájenou cibuli. V létě dávám hrst nasekaných různých čerstvých... více o Arménská polévka

Kapřík dietně a chutně

Kapřík dietně a chutně

Porce kapra pokapeme citronem, osolíme a potřeme lisovaným čenekem, dáme do lednice proležet. Mezitím nakrájíme na kolečka cibuli a rajčata. Zapékací... více o Kapřík dietně a chutně

Super směs na topinky

Super směs na topinky

Na struhadle nahrubo nastrouháme mrkve, smícháme je se 2 lžícemi tatarky (podle chuti i méně nebo více) tak, aby se mrkev s tatarskou omáčkou spojila... více o Super směs na topinky

Kuskus s krevetami

Kuskus s krevetami

Kuskus připravíme podle zvyku, já ho nejdříve dobře promíchám s trochou olivového oleje, pak zaliju silným vývarem (kolik hrnků kuskusu, tolik hrnků... více o Kuskus s krevetami

Mbriami (řecká zelenina v troubě)

Mbriami (řecká zelenina v troubě)

Omyjeme a očistíme zeleninu. Brambory, cukety a lilky nakrájíme asi na 1/2-1 cm kolečka nebo na střední kostky. Polovinu rajčat spaříme, zbavíme... více o Mbriami (řecká zelenina v troubě)

Cuketový buřtguláš

Cuketový buřtguláš

Cibuli osmažíme do zlatova. Přidáme papriku, brambory, cuketu, papriku, salám - nakrájené na kostičky, opečeme, zalijeme vodou, dusíme tak 10 minut.... více o Cuketový buřtguláš

Kuře se sójovou omáčkou

Kuře se sójovou omáčkou

Na tuku zpěníme cibulku, přidáme česnek a osolené, opepřené kuřecí stehna osmažíme z obou stran, pak přidáme kari, papriku zakapeme sl. sojovou... více o Kuře se sójovou omáčkou

Rybičky naší babičky

Rybičky naší babičky

Na oleji osmahneme pokrájenou cibuli a porek. Přidáme 2 stroužky rozdrceného česneku, 2 lžíce hořčice, provensálské koření a sůl a pepř. Promícháme a... více o Rybičky naší babičky

Masový nákyp s rajčaty a lilkem

Masový nákyp s rajčaty a lilkem

Cibuli zpěníme na oleji, přidáme mleté maso a osmahneme, dokud nezačne tvořit hrudky. Pak přidáme nakrájená rajčata, rajský protlak, lžíci papriky,... více o Masový nákyp s rajčaty a lilkem

Svlečené kuře

Svlečené kuře

Kuře rozdělíme na malé kousky (stehýnka alespoň v kloubech) a svlečeme z kůže. Na pekáček dáme lžíci oleje, rozložíme polovinu anglické slaniny, na ni... více o Svlečené kuře

Zapečené brambory s brokolicí II.

Zapečené brambory s brokolicí II.

Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky. Klademe do lehce vymaštěné zapékací misky (vyšší je lepší). Vrstvu brambor osolíme, poklademe brokolicí, a... více o Zapečené brambory s brokolicí II.

Kapiový salát po řecku

Kapiový salát po řecku

Pokud nemáte kapie, tak i z podlouhlých zelených paprik to taky jde. Papriky omyjeme, osušíme papírem nebo utěrkou. Na mřížku v troubě nebo na plech... více o Kapiový salát po řecku

Kuře po řecku s cibulí (Stifado)

Kuře po řecku s cibulí (Stifado)

Kuře umyjete, rozporcujete. Jestli máte malé cibulky, tak je očistíte tak, aby byly vcelku, a jemně je prosmahněte v oleji (jinak velké cibule... více o Kuře po řecku s cibulí (Stifado)

Můj vlastní kuskus

Můj vlastní kuskus

Na trošce oleje osmahneme zlehka cibulku. Když mírně zezlátne, zalijeme vodou a osolíme. Když se začne voda vařit, přisypeme kuskus, v kterém jsme... více o Můj vlastní kuskus

Kuřecí prsa na rozmarýnu

Kuřecí prsa na rozmarýnu

Kuřecí prsa nakrájíme na středně velké kousky, proložíme kolečky cibule, přidáme utřený česnek, sůl, olivový olej a nakrájené lístky rozmarýnu (cca 3... více o Kuřecí prsa na rozmarýnu

Medzevská bramborová polévka

Medzevská bramborová polévka

Brambory očistíme, nakrájíme na kolečka, přidáme sůl, česnek, kmín, klobásu vcelku, dáme vařit. Když jsou uvařené, uděláme jíšku (polévka má být... více o Medzevská bramborová polévka

30 minut
Carpaccio ze žampionů

Carpaccio ze žampionů

Houby oloupeme, nohy odkrojíme (nemusíme jen u velmi mladinkých malých hub) a hlavičky nakrájíme na velmi tenké plátky. Olej, ocet, citronovou šťávu,... více o Carpaccio ze žampionů

30 minut
Patizonová polévka alá hrachovka

Patizonová polévka alá hrachovka

Na oleji orestujeme cibulku, přidáme oloupaný, semínek zbavený a na kostičky nakrájený patizon, nastrouhaný česnek, sůl, kmín, pepř, lehce orestujeme,... více o Patizonová polévka alá hrachovka

20 minut
Ryba s dušenými rajčaty

Ryba s dušenými rajčaty

Ve velké pánvi rozehřejte olej, přidejte na drobno rozsekaný česnek a cibuli a osmahněte. Poté přidejte rajčata a pepř a nechte cca 10 minut na mírném... více o Ryba s dušenými rajčaty

Smažený česnekový sýr

Smažený česnekový sýr

Vypracujeme sýrové těsto, tvarujeme placičky, obalujeme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Rychle smažíme v rozehřátém oleji.... více o Smažený česnekový sýr

Zeleninový koláč II.

Zeleninový koláč II.

Zeleninu i se salámem nastrouháme na těsto jako na placky. Přidáme mouku a strouhanku podle toho jak je těsto řídké a zamícháme. Dále tam vmícháme... více o Zeleninový koláč II.

Levná omáčka na špagety

Levná omáčka na špagety

Na olej dáme orestovat cibulku na drobno. Poté přidáme kmín a necháme orestovat. Na cibulku dáme vepřovou konzervu na kostky - chvíli orestujeme,... více o Levná omáčka na špagety

Labužnická játrová sekaná

Labužnická játrová sekaná

Strouhanku jemně opražíme. Játra umeleme, přidáme všechny ingredience, dobře promícháme a nakonec vmícháme sníh z bílků. Dáme do dobře vymazané a... více o Labužnická játrová sekaná

Houbové rizoto s kuřecím masem

Houbové rizoto s kuřecím masem

Na troše olivového oleje osmahnu předem naložené maso (houbové koření, 3 stroužky česneku, trocha Podravky pikant), přidám předem asi 20 minut... více o Houbové rizoto s kuřecím masem

Játrový knedlík

Játrový knedlík

Pečivo nakrájíme, přidáme pokrájená játra, na kostičky pokrájený salám a hlívu. Vmícháme vejce, máslo, prolisovaný česnek, sůl, pepř, majoránku,... více o Játrový knedlík

30 minut
Česneková cibulačka

Česneková cibulačka

Nakrájím na kostičky uzený bok, lehce vyškvařím na sádle, přidám cca 3 stroužky česneku, nakrájeného na plátky, potom cibuli, nakrájenou na půkolečka,... více o Česneková cibulačka

Zeleninová hořčice

Zeleninová hořčice

Vše, kromě horčice, vařit 30 minut. Před dovařením přidat horčici a pak rozmixovat. Zavařujeme 30 minut při 80 °C. Vynikající příloha k grilovanému... více o Zeleninová hořčice

Cuketový guláš na pivu

Cuketový guláš na pivu

Cuketu oloupeme, vydlabeme semínka a nakrájíme na malé kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme na oleji do sklovata, zaprášíme sladkou a pálivou... více o Cuketový guláš na pivu

Patizony jako okurky

Patizony jako okurky

Z vody, soli, cukru a octu svaříme nálev a necháme vychladit. Patizony oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na dno 0,7 l skleničky dáme, jeden bobkový... více o Patizony jako okurky

20 minut
Zeleninový salát III.

Zeleninový salát III.

Kedlubnu a mrkev naloupeme škrabkou na brambory na tenké plátky (nebo nastrouháme na struhadle na plátky, ale škrabkou dostaneme velmi jemné plátky a... více o Zeleninový salát III.

30 minut
Brokolicový nákyp se smetanovo-sýrovou omáčkou

Brokolicový nákyp se smetanovo…

Brambory (nakrájené na menší kostky) a brokolici (rozdělenou na manší růžičky) dáme vařit do mírně osolené vody. Vaříme v jednom hrnci, až je... více o Brokolicový nákyp se smetanovo-sýrovou omáčkou

Tarhoni (orzo) s parmazánem a bazalkou

Tarhoni (orzo) s parmazánem a bazalkou

Ve větší pánvi na rozpáleném oleji za stálého míchání osmahneme cibulku s česnekem (asi 1 minutu). Přidáme torhonia, 2 minuty mícháme. Opatrně... více o Tarhoni (orzo) s parmazánem a bazalkou

Topinková čalamáda

Topinková čalamáda

Všechno umeleme na masovém strojku a dáme do kastrolu asi na 2 hodiny vařit na mírném ohni, aby směs zhoustla. Potom dáme směs do sklenek (nejlépe... více o Topinková čalamáda

Pytlácká topinka

Pytlácká topinka

Mleté maso smícháme s kořením a utřeným česnekem - není na závadu i jemně posekaná cibulka - pomalu osmahneme na trošce oleje (nepřehánět, maso si... více o Pytlácká topinka

Cuketové karbanátky s olomouckými tvarůžky

Cuketové karbanátky s olomouckými…

Cuketu oloupeme, nahrubo nastrouháme, prosolíme a necháme 15 minut odležet. Mezitím nastrouháme nahrubo tvarůžky. Poté vymačkáme z cukety přebytečnou... více o Cuketové karbanátky s olomouckými tvarůžky

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • ...
  • 146
  • Další stránka

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

60 minut
Jahodovo-rebarborový koláč

Jahodovo-rebarborový koláč

Poslední sledované recepty

21
Ryba v těstíčku
Ryba v těstíčku
19
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koprová omáčka se…
17
Roštěnky Esterházy
Roštěnky Esterházy
17
Tykvový kompot
Tykvový kompot
15
Sulc - recept po babičce
Sulc - recept po babičce

Zajímavé články

Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který první knihu přečetl až před čtyřicítkou
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který…
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
Neapolská pizza: Královna italské kuchyně vás ohromí na první sousto
Neapolská pizza: Královna italské kuchyně vás…
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak, od klasiky až po netradiční kombinace
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak,…
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré důvody, proč si je jít hned natrhat, plus recepty
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré…
AHA.cz Basiková na dně! Nemoc a myšlenky na smrt

Basiková na dně! Nemoc a myšlenky na smrt

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Ženy.cz Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Blesk.cz Dramatický duel v Survivoru: Hysterický Michael versus Dominika! Kdo vypadl?

Dramatický duel v Survivoru: Hysterický Michael versus Dominika! Kdo vypadl?

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

Nedávno navštívené recepty:

Krevety na česnekovém másle Tatranské kuře Francouzský toast
Hovězí polévka s masem - dietní Tatarská pomazánka na topinky Červená čočka se sýrem
Jablečná povidla Pařížské těstíčko (na obalování nebo na smažené placičky) Domácí pizza I.
Domácí salko Chlebová polévka podle Ládi Hrušky Barevné hrnkové knedlíky

Další doporučené ingredience:

Červené želé Červený breton Červený kaviár Červený olej Červený papír
Červený pomeranč Červený rybíz Červený vinný ocet Český salám Česnečka
Česnek sušený Česneková hořčice Česneková omáčka Česneková pasta Česneková sůl
Česnekové koření Česnekové plátky Česnekové pyré Česnekové výhonky Česnekový bok
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Česnek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact