• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Česnek

Česnek

Podobné ingredience

  • Česnek sušený
  • Česneková hořčice
  • Česneková omáčka
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Oheň na jazyku

Oheň na jazyku

Vepřové maso nakrájíme na kostky, obalíme ve škrobové moučce, rozklepneme vajíčko, osolíme, zamícháme. Z vývaru, vína, sojové omáčky, cukru umícháme... více o Oheň na jazyku

30 minut
Dušená mrkev Dudin

Dušená mrkev Dudin

Mrkev očistíme a nakrájíme na nudličky (kolečka). Na vyšší pánvi nebo v hrnci rozpálíme kousek másla s troškou olivového oleje, přihodíme mrkvičku a... více o Dušená mrkev Dudin

Divočák po myslivecku

Divočák po myslivecku

Kančí maso,nakrájejte na kostky a naložte do marinády z červeného vína, tymiánu, bobkového listu a utřeného česneku. Maso nechte marinovat alespoň 1... více o Divočák po myslivecku

Hovězí roláda plněná bylinkami

Hovězí roláda plněná bylinkami

Sušené hříbky namočte do studené vody. Na pánvi osmahněte nakrájenou cibuli, slaninu a prolisované stroužky česneku. Namočené houby vymačkejte... více o Hovězí roláda plněná bylinkami

Zvěřinová paštika

Zvěřinová paštika

Cibuli, česnek nakrájejte na kousky a opečte na oleji. Housky nakrájejte na kousky, krátce povařte v mléce. Kus kýty nakrájejte na tenké proužky.... více o Zvěřinová paštika

Kuřecí nudličky s pomerančem

Kuřecí nudličky s pomerančem

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a na hluboké pánvi na oleji prudce osmažíme asi 5 minut. Přidáme pokrájenou cibuli, česnek, papriku a fazolky. V... více o Kuřecí nudličky s pomerančem

Kuře na bulharský způsob

Kuře na bulharský způsob

Kuře uvnitř a na povrchu osolte a potřete utřeným česnekem. Položte ho do pekáčku prsíčky dolů, obložte máslem, podlijte trochou vody a přiklopte... více o Kuře na bulharský způsob

Tajemství II.

Tajemství II.

Kuřecí a vepřové maso nakrájíme zhruba na 1/2 cm plátky. Oloupaná jablka zbavená jádřinců a banány nakrájíme na stejné plátky jako maso. Všechny... více o Tajemství II.

60 minut
Kuře s kořenovou zeleninou

Kuře s kořenovou zeleninou

Cibuli nakrájíme na kolečka, česnek na plátky. Dáme do velkého hrnce osmažit. Přidáme na čtvrtky naporcované kuře a ze všech stran opečeme. Hrnec by... více o Kuře s kořenovou zeleninou

30 minut
Jájiny kapustové bramboráčky

Jájiny kapustové bramboráčky

Dušenou kapustu, která nám zbyla z předchozího dne, smícháme s přibližně stejným množstvím jemně strouhaných syrových brambor, přidáme na jemno... více o Jájiny kapustové bramboráčky

Gnocchi se špenátovo-smetanovou omáčkou

Gnocchi se špenátovo-smetanovou…

Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme najemno, do větší pánve nalejeme trochu oleje a dáme smažit. Maso osolíme a opepříme, přidáme... více o Gnocchi se špenátovo-smetanovou omáčkou

Smetanové kuřecí s brambory

Smetanové kuřecí s brambory

Kuřecí prsíčka omyjeme a nakrájíme na malé nudličky. Na hodinu naložíme do utřeného česneku a vegety. Uvaříme brambory ve slupce, poté oloupeme a... více o Smetanové kuřecí s brambory

Malé tajemství

Malé tajemství

Maso nakrájíme na větší kousky, naložíme ho do medové marinády, kterou jsme připravili z přísad. Maso necháme den naložené. Potom prudce orestujeme.... více o Malé tajemství

Medová kuřecí prsa

Medová kuřecí prsa

Připravíme marinádu - olivový olej, med, anýz, rozmačkaný česnek, grilovací koření a worchester smícháme dohromady a maso nakrájené na kousky ponoříme... více o Medová kuřecí prsa

30 minut
Jednoduchý zapečený hermelín

Jednoduchý zapečený hermelín

Hermelín shora rozbalíme z alobalového obalu. Cibuli nakrájenou na půlkolečka a česnek nakrájený na plátky klademe z vrchu i po stranách hermelínu.... více o Jednoduchý zapečený hermelín

Česnečka z Vysočiny

Česnečka z Vysočiny

Mrkev a vysočinu orestujeme na oleji - lžíce oleje stačí, vysočina tuk dodá sama, přilijeme litr vody, přidáme brambory, bujon a česnek. Před... více o Česnečka z Vysočiny

30 minut
Bramborové karbanátky III.

Bramborové karbanátky III.

Brambory bez slupky uvaříme, slijeme vodu, rozmačkáme a smícháme s prolisovaným česnekem. Osolíme, přidáme papriku a drcený kmín. Množství jednoduše... více o Bramborové karbanátky III.

Zelené fazolky na tymiánu a česneku

Zelené fazolky na tymiánu a česneku

Pokud použijeme fazolky čerstvé, nejdříve je 6-10 min. povaříme v osolené vodě a necháme okapat. Mražené fazolky dáváme rovnou, ani nemusí být extra... více o Zelené fazolky na tymiánu a česneku

Tvarohové karbanátky III.

Tvarohové karbanátky III.

Měkký salám nastrouháme najemno, přidáme tvaroh, vejce, prolisovaný česnek, podle chuti Vegetu či Podravku a strouhanku (aby hmota držela pohromadě a... více o Tvarohové karbanátky III.

Falešná dršťková 1957

Falešná dršťková 1957

Vločky a mouku osmažíme na tuku, až jíška zčervená zaprášíme paprikou, necháme zpěnit. Zalijeme vodou. Přidáme zeleninu, houby a ke konci vaření... více o Falešná dršťková 1957

Kuřecí plátky v lupínkách

Kuřecí plátky v lupínkách

Kuřecí řízky nakrájíme na větší kousky, mírně naklepeme a dáme marinovat s česnekem a grilovacím kořením a olejem tak na hodinu, může být i přes noc.... více o Kuřecí plátky v lupínkách

Kuřecí prsa v rokfórové omáčce

Kuřecí prsa v rokfórové omáčce

Hranolky dáme péct do trouby na 180 °C cca 20 minut. Mezitím ,než se upečou hranolky, připravíme kuřecí maso, které okořeníme solí, pepřem , paprikou ... více o Kuřecí prsa v rokfórové omáčce

Španělská čočka

Španělská čočka

Čočku předem namočíme ve vodě. Všechny suroviny dáme do 1 hrnce (zeleninu nekrájíme) a vaříme cca 20 minut. Poté vyjmeme mrkev, papriku, rajče, cibuli... více o Španělská čočka

Srnčí karbanátky

Srnčí karbanátky

Maso s česnekem a cibulí rozsekáme v mixéru. Přidáme na hrubo nastrouhanou nivu, vejce, pepř a sůl. Promícháme a necháme odležet minimálně 2 hodiny... více o Srnčí karbanátky

Máslo ala pizzerka

Máslo ala pizzerka

Všechny suroviny vyšlehejte ve šlehači a namažte na vlastnoručně upečený chleba. Tohle máslo je na 99% podobné tomu máslu, co vám při příchodu do... více o Máslo ala pizzerka

75 minut
Masové koule II.

Masové koule II.

Maso smícháme se všemi ingrediencemi. Tvoříme koule o průměru 6-7 cm. Vložíme do pekáče, který jsme vyložili pečícím papírem. Podlijeme bílým vínem na... více o Masové koule II.

Pomazánka na jednohubky

Pomazánka na jednohubky

Mrkve nastrouháme, přidáme rozmačkaný česnek, pomazánkové máslo. Vše se smíchá a podle chuti přisolí.... více o Pomazánka na jednohubky

Cuketové smaženky s parmezánem

Cuketové smaženky s parmezánem

Cukety oloupejte a spolu s parmezánem nahrubo nastrouhejte. Chilli papričky zbavte semínek. Protlak: na oleji osmahněte nakrájenou cibuli a... více o Cuketové smaženky s parmezánem

Bramboráky s nivou

Bramboráky s nivou

Kapustu omyjte, spařte v horké vodě a nechte okapat. Potom ji nakrájejte na malé kostičky. Brambory oloupejte a nastrouhejte na jemném struhadle.... více o Bramboráky s nivou

Těstoviny s lososem a špenátem

Těstoviny s lososem a špenátem

Těstoviny uvaříme na skus. Na pánvi orestujeme lososa a plátky česneku. Přidáme špenát a restujeme. Poté zalijeme smetanou, posypeme sýrem, necháme... více o Těstoviny s lososem a špenátem

Roštěnky na zázvoru II.

Roštěnky na zázvoru II.

Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme na pánvi. Cibuli nasekáme najemno a česnek na plátky. Zázvor očistíme,... více o Roštěnky na zázvoru II.

Kuřecí v papiňáku

Kuřecí v papiňáku

Na kostky nakrájená prsíčka zprudka osmahneme na rozpáleném oleji a másle, když maso zbělá, přidáme grilovací koření, nakrájenou cibuli a česnek,... více o Kuřecí v papiňáku

30 minut
Červená čočka s cuketou a tofu

Červená čočka s cuketou a tofu

Čočku uvaříme. Na pánvi rozehřejeme olej a na něm osmažíme tofu, které pak odložíme stranou. Na pánev dáme na plátky nakrájený česnek a cuketu, chvíli... více o Červená čočka s cuketou a tofu

Plněné obří mušle

Plněné obří mušle

Obří mušle uvaříme podle návodu na obalu. Cibuli oloupeme, jemně nakrajíme a na rozpáleném oleji necháme společně s česnekem změknout. Špenát umyjeme... více o Plněné obří mušle

90 minut
Plněné těstovinové mušle

Plněné těstovinové mušle

Náplň: cibuli nakrájíme na drobno a na trošce oleje osmažíme. Přidáme špenát, osolíme, opepříme a podusíme, pokud se voda nevypaří. Necháme... více o Plněné těstovinové mušle

Čočka s kroupami nebo s rýží po řecku

Čočka s kroupami nebo s rýží po řecku

Čočku necháme namočit, rýži nebo kroupy také. Před vařením důkladně propláchneme. Jestli budete dělat z obyčejné rýže, tak se nemusí močit, ale jen... více o Čočka s kroupami nebo s rýží po řecku

Pangasius s brokolicí na pánvi

Pangasius s brokolicí na pánvi

Rybu opláchněte, posypte vegetou (nebo kořením na ryby), potřete utřeným česnek a nechejte odpočinout po dobu přípravy brokolice. Tu rozdělte na... více o Pangasius s brokolicí na pánvi

Steak s žampiónovou omáčkou a anglickými brambory

Steak s žampiónovou omáčkou a…

Maso osolíme, opepříme, lehce potřeme olejem a dáme do lednice marinovat nejlépe přes noc (min. 2 hod.) - maso zkřehne. Rozehřejeme pánev a maso... více o Steak s žampiónovou omáčkou a anglickými brambory

Rybičkovo-tvarohová pomazánka

Rybičkovo-tvarohová pomazánka

Tvaroh utřeme s pomazánkovým máslem a sýrem. Slijeme tomatovou šťávu z rybiček a zašleháme do tvarohu, pak přidáme cibuli nakrájenou nadrobno, česnek... více o Rybičkovo-tvarohová pomazánka

Pangasius zapečený se sýrem

Pangasius zapečený se sýrem

Filety opláchneme, osolíme, okořeníme, posypeme paprikou a necháme krátce odležet. na másle osmažíme cibuli a česnek do sklovita, vložíme filety a... více o Pangasius zapečený se sýrem

Pizza trochu jinak od Šimajdy

Pizza trochu jinak od Šimajdy

Těsto: z uvedených surovin zpracujeme těsto, které je trochu řidší než na klasické buchty. Necháme 1/2-3/4 hod kynout. Vykynuté těsto roztáhneme na... více o Pizza trochu jinak od Šimajdy

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou omáčkou

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…

Syrové nebo uvařené brambory nakrájíme na větší čtvrky, osolíme. Zeleninu nakrájíme také na větší kousky a střídavě napichujeme na špejle - brambora,... více o Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou omáčkou

Francouzská specialita z Alp Tartiflette

Francouzská specialita z Alp…

V papiňáku nejdříve lehce na másle nebo olivovém oleji osmažte cibuli nakrájenou na půlkroužky a česnek na plátky, přidejte šunku, pak brambory... více o Francouzská specialita z Alp Tartiflette

Havířská česnečka

Havířská česnečka

Na lžíci sádla osmažíme na kostičky pokrájený chléb, který po osmažení odebereme. Na zbytku sádla orestujeme pokrájenou cibuli a česnek nakrájený na... více o Havířská česnečka

Kuřecí roláda s mletým masem

Kuřecí roláda s mletým masem

Kuře vykostíme klasickým postupem na plát, který si roztáhneme a osolíme. Z mletého masa si připravíme standartní směs na sekanou pečeni nebo na... více o Kuřecí roláda s mletým masem

Nakládaný celý hermelín

Nakládaný celý hermelín

Oloupaný česnek nakrájený na půlky případně čtvrtky stroužků protlačíme z boku do celého hermelínu - doporučujeme si nechat hermelín ohřát na... více o Nakládaný celý hermelín

Nejlepší těstoviny s krevetami

Nejlepší těstoviny s krevetami

Těstoviny uvaříme dle návodu. Na velké hluboké pánvi rozehřejeme olej, vložíme do něj krevety, osolíme a smažíme po všech stranách, přidáme... více o Nejlepší těstoviny s krevetami

Špagety "Adriatico"

Špagety "Adriatico"

Na pánvi rozehřejeme olivový olej a přidáme najemno nasekaný česnek (ne lisovaný!!!), jemně nasekanou petržel, chvilinku restujeme, přidáme krevety.... více o Špagety "Adriatico"

Špagety mojí maminky

Špagety mojí maminky

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a dáme do misky. Přidáme trochu olivového oleje, prolisovaný česnek, sojovou omáčku, sůl, pepř, mletou papriku a... více o Špagety mojí maminky

Pasta na topinky

Pasta na topinky

Cuketu nastrouháme na hrubo, sádlo s cibulí zpěníme a přidáme vše mimo protlaku. Vaříme 20 minut, mícháme a pak přidáme protlak. Vaříme ještě 5 minut.... více o Pasta na topinky

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • ...
  • 146
  • Další stránka

Doporučujeme

20 minut
Francouzské brambory podle časopisu F.O.O.D.

Francouzské brambory podle časopisu F…

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

Poslední sledované recepty

91
Svíčková z kuřete
Svíčková z kuřete
58
Klasické lečo
Klasické lečo
54
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
29
Plněné papriky na cuketách (lilku) - pečené
Plněné papriky na…
24
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…

Zajímavé články

Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá i bez jíšky a chutná i těm, kteří cuketu moc nemusí
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá…
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou klasiku v jednom „kotlíku“
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou…
Samosběry ve Vraňanech nekončí – přichází ovocná a zeleninová vlna léta!
Samosběry ve Vraňanech nekončí – přichází ovocná…
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je zdravá, rychlá a stala se hitem sociálních sítí
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je…
AHA.cz Vojta Dyk: Dělá rodině ostudu, děti se za něho stydí

Vojta Dyk: Dělá rodině ostudu, děti se za něho stydí

Mimibazar Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Alena Vránová slaví úctyhodných 93 let! Obdivuhodná žena, která se vám vryje pod kůži

Alena Vránová slaví úctyhodných 93 let! Obdivuhodná žena, která se vám vryje pod kůži

Ženy.cz První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

Blesk.cz Jiří Krampol (†87): Detaily posledního rozloučení!

Jiří Krampol (†87): Detaily posledního rozloučení!

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

Nedávno navštívené recepty:

Rychlá mandarinková buchta Litá bublanina Jahodová zmrzlina II.
Bublanina s rybízem Cheesecake jednoduše podle Alberta - též DIA Perník vynikající a vláčný
Bramborová polévka s houbami a uzeninou Tvarohový koláč líné ženy Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka
Sýrová pomazánka s vejci Italské těsto a výborná pizza Kynuté makové buchty

Další doporučené ingredience:

Červené želé Červený breton Červený kaviár Červený olej Červený papír
Červený pomeranč Červený rybíz Červený vinný ocet Český salám Česnečka
Česnek sušený Česneková hořčice Česneková omáčka Česneková pasta Česneková sůl
Česnekové koření Česnekové plátky Česnekové pyré Česnekové výhonky Česnekový bok
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Česnek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact