• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Česnek

Česnek

Podobné ingredience

  • Česnek sušený
  • Česneková hořčice
  • Česneková omáčka
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Česnečka z Vysočiny

Česnečka z Vysočiny

Mrkev a vysočinu orestujeme na oleji - lžíce oleje stačí, vysočina tuk dodá sama, přilijeme litr vody, přidáme brambory, bujon a česnek. Před... více o Česnečka z Vysočiny

30 minut
Bramborové karbanátky III.

Bramborové karbanátky III.

Brambory bez slupky uvaříme, slijeme vodu, rozmačkáme a smícháme s prolisovaným česnekem. Osolíme, přidáme papriku a drcený kmín. Množství jednoduše... více o Bramborové karbanátky III.

Zelené fazolky na tymiánu a česneku

Zelené fazolky na tymiánu a česneku

Pokud použijeme fazolky čerstvé, nejdříve je 6-10 min. povaříme v osolené vodě a necháme okapat. Mražené fazolky dáváme rovnou, ani nemusí být extra... více o Zelené fazolky na tymiánu a česneku

Tvarohové karbanátky III.

Tvarohové karbanátky III.

Měkký salám nastrouháme najemno, přidáme tvaroh, vejce, prolisovaný česnek, podle chuti Vegetu či Podravku a strouhanku (aby hmota držela pohromadě a... více o Tvarohové karbanátky III.

Falešná dršťková 1957

Falešná dršťková 1957

Vločky a mouku osmažíme na tuku, až jíška zčervená zaprášíme paprikou, necháme zpěnit. Zalijeme vodou. Přidáme zeleninu, houby a ke konci vaření... více o Falešná dršťková 1957

Kuřecí plátky v lupínkách

Kuřecí plátky v lupínkách

Kuřecí řízky nakrájíme na větší kousky, mírně naklepeme a dáme marinovat s česnekem a grilovacím kořením a olejem tak na hodinu, může být i přes noc.... více o Kuřecí plátky v lupínkách

Kuřecí prsa v rokfórové omáčce

Kuřecí prsa v rokfórové omáčce

Hranolky dáme péct do trouby na 180 °C cca 20 minut. Mezitím ,než se upečou hranolky, připravíme kuřecí maso, které okořeníme solí, pepřem , paprikou ... více o Kuřecí prsa v rokfórové omáčce

Španělská čočka

Španělská čočka

Čočku předem namočíme ve vodě. Všechny suroviny dáme do 1 hrnce (zeleninu nekrájíme) a vaříme cca 20 minut. Poté vyjmeme mrkev, papriku, rajče, cibuli... více o Španělská čočka

Srnčí karbanátky

Srnčí karbanátky

Maso s česnekem a cibulí rozsekáme v mixéru. Přidáme na hrubo nastrouhanou nivu, vejce, pepř a sůl. Promícháme a necháme odležet minimálně 2 hodiny... více o Srnčí karbanátky

Máslo ala pizzerka

Máslo ala pizzerka

Všechny suroviny vyšlehejte ve šlehači a namažte na vlastnoručně upečený chleba. Tohle máslo je na 99% podobné tomu máslu, co vám při příchodu do... více o Máslo ala pizzerka

75 minut
Masové koule II.

Masové koule II.

Maso smícháme se všemi ingrediencemi. Tvoříme koule o průměru 6-7 cm. Vložíme do pekáče, který jsme vyložili pečícím papírem. Podlijeme bílým vínem na... více o Masové koule II.

Pomazánka na jednohubky

Pomazánka na jednohubky

Mrkve nastrouháme, přidáme rozmačkaný česnek, pomazánkové máslo. Vše se smíchá a podle chuti přisolí.... více o Pomazánka na jednohubky

Cuketové smaženky s parmezánem

Cuketové smaženky s parmezánem

Cukety oloupejte a spolu s parmezánem nahrubo nastrouhejte. Chilli papričky zbavte semínek. Protlak: na oleji osmahněte nakrájenou cibuli a... více o Cuketové smaženky s parmezánem

Bramboráky s nivou

Bramboráky s nivou

Kapustu omyjte, spařte v horké vodě a nechte okapat. Potom ji nakrájejte na malé kostičky. Brambory oloupejte a nastrouhejte na jemném struhadle.... více o Bramboráky s nivou

Těstoviny s lososem a špenátem

Těstoviny s lososem a špenátem

Těstoviny uvaříme na skus. Na pánvi orestujeme lososa a plátky česneku. Přidáme špenát a restujeme. Poté zalijeme smetanou, posypeme sýrem, necháme... více o Těstoviny s lososem a špenátem

Roštěnky na zázvoru II.

Roštěnky na zázvoru II.

Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme na pánvi. Cibuli nasekáme najemno a česnek na plátky. Zázvor očistíme,... více o Roštěnky na zázvoru II.

Kuřecí v papiňáku

Kuřecí v papiňáku

Na kostky nakrájená prsíčka zprudka osmahneme na rozpáleném oleji a másle, když maso zbělá, přidáme grilovací koření, nakrájenou cibuli a česnek,... více o Kuřecí v papiňáku

30 minut
Červená čočka s cuketou a tofu

Červená čočka s cuketou a tofu

Čočku uvaříme. Na pánvi rozehřejeme olej a na něm osmažíme tofu, které pak odložíme stranou. Na pánev dáme na plátky nakrájený česnek a cuketu, chvíli... více o Červená čočka s cuketou a tofu

Plněné obří mušle

Plněné obří mušle

Obří mušle uvaříme podle návodu na obalu. Cibuli oloupeme, jemně nakrajíme a na rozpáleném oleji necháme společně s česnekem změknout. Špenát umyjeme... více o Plněné obří mušle

90 minut
Plněné těstovinové mušle

Plněné těstovinové mušle

Náplň: cibuli nakrájíme na drobno a na trošce oleje osmažíme. Přidáme špenát, osolíme, opepříme a podusíme, pokud se voda nevypaří. Necháme... více o Plněné těstovinové mušle

Čočka s kroupami nebo s rýží po řecku

Čočka s kroupami nebo s rýží po řecku

Čočku necháme namočit, rýži nebo kroupy také. Před vařením důkladně propláchneme. Jestli budete dělat z obyčejné rýže, tak se nemusí močit, ale jen... více o Čočka s kroupami nebo s rýží po řecku

Pangasius s brokolicí na pánvi

Pangasius s brokolicí na pánvi

Rybu opláchněte, posypte vegetou (nebo kořením na ryby), potřete utřeným česnek a nechejte odpočinout po dobu přípravy brokolice. Tu rozdělte na... více o Pangasius s brokolicí na pánvi

Steak s žampiónovou omáčkou a anglickými brambory

Steak s žampiónovou omáčkou a…

Maso osolíme, opepříme, lehce potřeme olejem a dáme do lednice marinovat nejlépe přes noc (min. 2 hod.) - maso zkřehne. Rozehřejeme pánev a maso... více o Steak s žampiónovou omáčkou a anglickými brambory

Rybičkovo-tvarohová pomazánka

Rybičkovo-tvarohová pomazánka

Tvaroh utřeme s pomazánkovým máslem a sýrem. Slijeme tomatovou šťávu z rybiček a zašleháme do tvarohu, pak přidáme cibuli nakrájenou nadrobno, česnek... více o Rybičkovo-tvarohová pomazánka

Pangasius zapečený se sýrem

Pangasius zapečený se sýrem

Filety opláchneme, osolíme, okořeníme, posypeme paprikou a necháme krátce odležet. na másle osmažíme cibuli a česnek do sklovita, vložíme filety a... více o Pangasius zapečený se sýrem

Pizza trochu jinak od Šimajdy

Pizza trochu jinak od Šimajdy

Těsto: z uvedených surovin zpracujeme těsto, které je trochu řidší než na klasické buchty. Necháme 1/2-3/4 hod kynout. Vykynuté těsto roztáhneme na... více o Pizza trochu jinak od Šimajdy

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou omáčkou

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…

Syrové nebo uvařené brambory nakrájíme na větší čtvrky, osolíme. Zeleninu nakrájíme také na větší kousky a střídavě napichujeme na špejle - brambora,... více o Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou omáčkou

Francouzská specialita z Alp Tartiflette

Francouzská specialita z Alp…

V papiňáku nejdříve lehce na másle nebo olivovém oleji osmažte cibuli nakrájenou na půlkroužky a česnek na plátky, přidejte šunku, pak brambory... více o Francouzská specialita z Alp Tartiflette

Havířská česnečka

Havířská česnečka

Na lžíci sádla osmažíme na kostičky pokrájený chléb, který po osmažení odebereme. Na zbytku sádla orestujeme pokrájenou cibuli a česnek nakrájený na... více o Havířská česnečka

Kuřecí roláda s mletým masem

Kuřecí roláda s mletým masem

Kuře vykostíme klasickým postupem na plát, který si roztáhneme a osolíme. Z mletého masa si připravíme standartní směs na sekanou pečeni nebo na... více o Kuřecí roláda s mletým masem

Nakládaný celý hermelín

Nakládaný celý hermelín

Oloupaný česnek nakrájený na půlky případně čtvrtky stroužků protlačíme z boku do celého hermelínu - doporučujeme si nechat hermelín ohřát na... více o Nakládaný celý hermelín

Nejlepší těstoviny s krevetami

Nejlepší těstoviny s krevetami

Těstoviny uvaříme dle návodu. Na velké hluboké pánvi rozehřejeme olej, vložíme do něj krevety, osolíme a smažíme po všech stranách, přidáme... více o Nejlepší těstoviny s krevetami

Špagety "Adriatico"

Špagety "Adriatico"

Na pánvi rozehřejeme olivový olej a přidáme najemno nasekaný česnek (ne lisovaný!!!), jemně nasekanou petržel, chvilinku restujeme, přidáme krevety.... více o Špagety "Adriatico"

Špagety mojí maminky

Špagety mojí maminky

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a dáme do misky. Přidáme trochu olivového oleje, prolisovaný česnek, sojovou omáčku, sůl, pepř, mletou papriku a... více o Špagety mojí maminky

Pasta na topinky

Pasta na topinky

Cuketu nastrouháme na hrubo, sádlo s cibulí zpěníme a přidáme vše mimo protlaku. Vaříme 20 minut, mícháme a pak přidáme protlak. Vaříme ještě 5 minut.... více o Pasta na topinky

Česnekové máslíčko z pizzerie

Česnekové máslíčko z pizzerie

Máslo vyšlehat, česnek utřít, smíchat. Přidat bazalku, popř. i oregano ale bazalku určitě. Množství neuvádím, každý ať si zkusí. Někdo má rád víc... více o Česnekové máslíčko z pizzerie

Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku

Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku

Rybí filé pokapeme citrónem. Do jogurtu přidáme sůl, česnek a podle chuti koření. Filé dáme do pekáčku, přidáme ochucený jogurt a dáme přes noc do... více o Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku

Tuňákový sendvič

Tuňákový sendvič

Tuňáka necháme okapat a dáme do misky, přidáme nakrájené krabí tyčinky a spolu rozmačkáme vidličkou. Přidáme najemno nakrájenou cibulku a pórek, pak... více o Tuňákový sendvič

Cuketová placka do trouby

Cuketová placka do trouby

Oloupanou cuketu zbavenou od jader nahrubo nastrouháme, k tomu přidáme nahrubo nastrouhaný sýr, salám, vejce, nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek,... více o Cuketová placka do trouby

Špagety na kari (Štěpinda)

Špagety na kari (Štěpinda)

Scezené uvařené špagety smícháme se všemi ingrediencemi a zapékáme, občas promícháme - to je důležité. Vařečkou přesekáme na malé kousky asi 5-7 cm.... více o Špagety na kari (Štěpinda)

Salát z kysaného zelí - vitaminová bomba

Salát z kysaného zelí - vitaminová…

Zelí, pokud je moc kyselé, propláchneme vodou a překrájíme na menší kousky. Jablko, mrkev i česnek jemně nastrouháme. Přidáme zakyslou smetanu a... více o Salát z kysaného zelí - vitaminová bomba

Žraločí steak s majonézovým přelivem

Žraločí steak s majonézovým přelivem

Ze žraloka nakrájíme silnější porce, případně použijeme odpovídající množství zmrazených steaků, osolíme, opepříme, prudčeji opečeme na oleji po obou... více o Žraločí steak s majonézovým přelivem

Těstoviny s brokolicí po provensálsku

Těstoviny s brokolicí po provensálsku

Těstoviny uvaříme dle návodu tak, aby byly o něco tvrdší na zkus než jsme zvyklí (cca o tři minuty kratší dobu než je uvedeno na obalu) a přihodíme k... více o Těstoviny s brokolicí po provensálsku

Těstoviny s tuňákem IV.

Těstoviny s tuňákem IV.

Cibulku a česnek osmahneme na oleji do zlatova, přidáme okapaného tuňáka, trošku osahneme a hned dáme protlak a rajčata v konzervě, vše promícháme,... více o Těstoviny s tuňákem IV.

Aglio Olio špagety

Aglio Olio špagety

Rajčata jsou už naložená v oleji, takže je nakrájené dejte na pánev, aniž byste ji předtím mastili. Přidejte jeden velký stroužek česneku (protlačený)... více o Aglio Olio špagety

Karbanátky z hub a ovesných vloček

Karbanátky z hub a ovesných vloček

Ovesné vločky a sušené houby namočíme každé zvlášt alespoň na 1hodinu předem. Vodu z vloček slijeme a přidáme 2 lžíce vody z namočených hub. Na sádle... více o Karbanátky z hub a ovesných vloček

Pastašuta

Pastašuta

Cibuli nakrájíme na kostičky a osmažíme do zlatova na trošce oleje, vařím na teflonu, tak toho tuku moc být nemusí, přidáme lžíci cukru a když se... více o Pastašuta

Špeclová bašta

Špeclová bašta

Dáme vařit vodu, do které jsme přidali sůl a pár lžic oleje, když se voda vaří, přidáme celé balení špeclí. Vaříme asi 20 minut. Mezitím nachystáme... více o Špeclová bašta

Odlehčené zeleninové placičky s hraškou

Odlehčené zeleninové placičky s…

Všechnu zeleninu pokrájíme na drobné nudličky. Vše zalijeme vroucí vodou a necháme spařit. Poté vodu scedíme a do zeleniny vmícháme máslo, které se... více o Odlehčené zeleninové placičky s hraškou

75 minut
Lagman

Lagman

Maso nakrájíme na větší kostky. V hrnci rozpálíme olej a maso zprudka osmahneme tak, aby se nám zatáhlo, poté ubereme teplotu a přidáme na nudličky... více o Lagman

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • ...
  • 146
  • Další stránka

Doporučujeme

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

Poslední sledované recepty

34
Biftek z kapra
Biftek z kapra
32
Langoše - expres
Langoše - expres
31
Selská omeleta se zelím
Selská omeleta se zelím
23
Citronový koláč z mléčné rýže
Citronový koláč z mléčné…
23
Jelito s octem a cibulí
Jelito s octem a cibulí

Zajímavé články

Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá cukrářka vyrábí ty nejkrásnější veganské dorty
Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá…
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným nápojem plným zdraví a chuti
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným…
Smažený řízek 7x jinak: Holandský, s bylinkovou strouhankou i plněný Kyjev
Smažený řízek 7x jinak: Holandský, s bylinkovou…
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
AHA.cz Nedělní Aha! 25. 5. 2025

Nedělní Aha! 25. 5. 2025

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Ženy.cz Test horoskopu: Narodila jste se ve správném znamení?

Test horoskopu: Narodila jste se ve správném znamení?

Blesk.cz Režisérka filmu Karavan s Geislerovou: V Cannes nám tleskali vestoje!

Režisérka filmu Karavan s Geislerovou: V Cannes nám tleskali vestoje!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Nedávno navštívené recepty:

Tvarohové knedlíčky s ovocem Páteční lívanečky Dobrá a rychlá brokolicová polévka
Boží milosti podle Anušky Salát plný zdraví - celer a červená řepa Višňovka II.
Pečené kuřecí závitky Zatloukané řízky Špecle se slaninou a žampiony
Bezlepkový dort Výborná ryba Tilapie na másle (dietní varianta) Smaženka s restovanou zeleninou

Další doporučené ingredience:

Červené želé Červený breton Červený kaviár Červený olej Červený papír
Červený pomeranč Červený rybíz Červený vinný ocet Český salám Česnečka
Česnek sušený Česneková hořčice Česneková omáčka Česneková pasta Česneková sůl
Česnekové koření Česnekové plátky Česnekové pyré Česnekové výhonky Česnekový bok
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Česnek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact