• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Česnek

Česnek

Podobné ingredience

  • Česnek sušený
  • Česneková hořčice
  • Česneková omáčka
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

60 minut
Kuřecí prsa s chilli-arašídovou omáčkou

Kuřecí prsa s chilli-arašídovou…

Kuřecí prsa necháme rozmrznout, vysušíme je a osolíme. Cibuli nakrájíme nadrobno, vsypeme do mísy a přidáme ostatní ingredience. Vše osolíme.... více o Kuřecí prsa s chilli-arašídovou omáčkou

Prokládaný česnekový Hermelín

Prokládaný česnekový Hermelín

Listové těsto rozdělíme na tři díly, které na pomoučněném stole vyválíme do potřebné velikosti, takové, aby se nám do něj povedlo pohodlně zabalit... více o Prokládaný česnekový Hermelín

50 minut
Uzené maso s fazolovou kaší a šafránovou omáčkou

Uzené maso s fazolovou kaší a…

Slité fazole zalijte čerstvou vodou a uvařte je (nejlépe se saturejkou) doměkka. Sceďte je a prolisujte nebo rozmixujte. Promíchejte s máslem a mlékem... více o Uzené maso s fazolovou kaší a šafránovou omáčkou

Smažené kalamáry

Smažené kalamáry

1. Kalamáry očistíme, omyjeme a necháme na papírové utěrce oschnout. 2. Česnek oloupeme a rozmačkáme. Smícháme ho s lžící oleje, přidáme nasekanou... více o Smažené kalamáry

70 minut
Králík na medu

Králík na medu

Králíka potřete směsí oleje, soli, papriky a česneku a nechte uležet. Dejte péct do trouby předehřáté na 180 °C a pečte zakryté, až maso změkne.... více o Králík na medu

Placičky z hlávkového zelí s česnekovým dipem

Placičky z hlávkového zelí s…

Zelí pokrájíme nadrobno, osolíme a pod pokličkou podusíme s troškou vody, kterou po změknutí zelí slijeme. Horké dušené zelí posypeme hrubou moukou,... více o Placičky z hlávkového zelí s česnekovým dipem

Cizrnovo - pórková polévka

Cizrnovo - pórková polévka

Cizrnu přes noc namočíme do studené vody. V téže vodě ji dáme vařit doměkka. Pórky očistíme a pokrájíme na kolečka. V hrnci rozpustíme máslo, na něm... více o Cizrnovo - pórková polévka

120 minut
Jehněčí nožička dušená v zelenině

Jehněčí nožička dušená v zelenině

Dvě cibule nakrájejte na plátky, do třetí neoloupané vpíchněte hřebíčky a bobkový list. Nakrájenou cibuli osmažte v pekáči na másle. Vložte osolené a... více o Jehněčí nožička dušená v zelenině

Hranolky z pangase

Hranolky z pangase

Rybu rozmrazit, osušit, nakrájet na hranolky, posypat kořením na ryby, Baby grilem a trošku osolit, promíchat, obalit v mouce a smažit na sádle (nebo... více o Hranolky z pangase

90 minut
Kejpíkovy lasagne

Kejpíkovy lasagne

Na olivovém oleji necháme zesklovatět na jemno nakrájenou cibuli, poté pridáme maso a rozmačkaný česnek. Po zhnědnutí pridáme červené víno, sekaná... více o Kejpíkovy lasagne

60 minut
Cuketa plněná mletým masem

Cuketa plněná mletým masem

Cukety omyjeme, podélně rozpůlíme a vydlabeme dužinu (čím víc, tím víc masové směsi se do nich pak vejde). Dáme na plech vyložený pečícím papírem.... více o Cuketa plněná mletým masem

45 minut
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O.D.

Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…

Troubu předehřejte na 180 °C. Ve velkém hrnci dejte vařit vodu, trochu ji osolte a 5 až 6 minut povařte připravený fenykl. Nechte okapat a fenykl... více o Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O.D.

65 minut
Polévka z červené čočky s koriandrem

Polévka z červené čočky s koriandrem

Na oleji v hrnci osmahneme cibulku nakrájenou na drobno, prolisovaný česnek a mletý koriandr. Vsypeme propláchlou čočku a zilijeme ji vývarem. Uvedeme... více o Polévka z červené čočky s koriandrem

60 minut
Ragú z divočáka na švestkách

Ragú z divočáka na švestkách

V širokém kastrolu rozehřejte olej a maso na něm zprudka ze všech stran opečte. Vyjměte a v kastrolu opečte na kostičky pokrájené šalotky, mrkev a... více o Ragú z divočáka na švestkách

60 minut
Hovězí špízy s bramborovým salátem

Hovězí špízy s bramborovým salátem

Maso opláchněte, osušte a nakrájejte na tenké plátky. Napíchejte na špízy (máte-li dřevěné špejle, namočte je napřed do studené vody). Česnek... více o Hovězí špízy s bramborovým salátem

90 minut
Srnčí hřbet na liškách

Srnčí hřbet na liškách

Brambory povařte 15 minut v osolené vodě. Troubu předehřejte na 180 °C, houby očistěte, maso zbavte šlach a blan a v nejširší části u hřbetní kosti... více o Srnčí hřbet na liškách

30 minut
Indická čočka dhal

Indická čočka dhal

Cibuli pokrájíme najemnou a lehce ji osmahneme na slabém plameni na oleji. Ke konci připadáme prolisovaný česnek, garam masalu, kmín, kari a kurkumu.... více o Indická čočka dhal

Jogurtová krkovička zapečená s bramborem

Jogurtová krkovička zapečená s…

Brambory oloupeme, pokrájíme na malé kostičky a dáme do máslem vymazané zapékací mísy, osolíme. Maso naklepeme, po stranách nařízneme, osolíme a... více o Jogurtová krkovička zapečená s bramborem

30 minut
Valašský "bigmac" bramborák

Valašský "bigmac" bramborák

Brambory důkladně omyjte a i se slupkou najemnou nastrouhejte. Přidej vejce, sůl, majoránku, pepř, utřený česnek, kmín a vše důkladně promíchej. Podle... více o Valašský "bigmac" bramborák

45 minut
Nakládaný hermelín extra pikantní

Nakládaný hermelín extra pikantní

Hermelíny rozpůlíte na rovnoměrné poloviny podélně. Pečlivě vydlabej smetanovou část (vnitřek) tak aby zůstala jen okrajová kůrka s plísní. Vydlabaný... více o Nakládaný hermelín extra pikantní

Zapečená kuřecí prsa

Zapečená kuřecí prsa

Citron nakrájejte na klínky, oloupaný česnek rozpulte a oloupanou cibuli nakrájejte na kolečka. Opláchnutá kuřecí prsíčka osušte. Troubu předehřejte... více o Zapečená kuřecí prsa

30 minut
Čerstvá rajčatová omáčka

Čerstvá rajčatová omáčka

1. Zapněte elektrickou troubu na 200°C. Rajčata omyjte, nařízněte na kříž a vložte na plech. Strožky česneku rozdrťte čepelí nože a vložte na plech k... více o Čerstvá rajčatová omáčka

Kysané zelí

Kysané zelí

Suroviny jsou na 16l sud. Máme-li zelí nakrouhané, přidáme sůl, kmín a cibuli a ve vaničce je dobře promícháme, aby došlo k rovnoměrnému rozložení.... více o Kysané zelí

90 minut
Bylinkovo-česnekové kuře

Bylinkovo-česnekové kuře

Kuřecí čtvrtky nebo stehna omyjeme, poklademe do pekáče, posypeme kořením Kuře 7 bylin od Vitany, přidáme máslo a podlijeme vodou. Pečeme přikryté v... více o Bylinkovo-česnekové kuře

Bramborové klobásy

Bramborové klobásy

Uvařené brambory, česnek, sýr a uzeniné(uzeninu) nastrouháme(prolisujeme, pomeleme, rozmixujeme) a dáme do mísy. Přidáme vejce, papriku, škrobovou... více o Bramborové klobásy

Čočka netradičně

Čočka netradičně

Čočku namočíme do studené vody na 2 hodiny nabobtnat, pak společně s oloupanou mrkví uvaříme v osolené vodě s tymiánem a rozmarýnem doměkka (mrkev... více o Čočka netradičně

60 minut
Plněné baklažánové taštičky

Plněné baklažánové taštičky

Osušená kolečka lilků zakápněte trochou olivového oleje a po obou stranách opečte na grilovací nebo běžné pánvi. Nechte zchladnout. Kapustové listy... více o Plněné baklažánové taštičky

120 minut
Hovězí na víně se zeleninou

Hovězí na víně se zeleninou

Cibuli, česnek a pórek dobře očistěte a nadrobno nakrájejte. Maso očistěte od blan a šlach, nakrájejte ho na kousky, osolte, opepřete a poprašte... více o Hovězí na víně se zeleninou

20 minut
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…

Připravené maso rozemelte nebo uškrábejte a upravte přibližně do tvaru bochánku (v restauracích je často formují pomocí tvořítka) a rozdělte na talíře... více o Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.

Špagety se sardinkami

Špagety se sardinkami

Nejprve dejte vařit vodu a špagety, do vroucí přidejte sůl a špagety. Na oleji ze sardinek opékejte cibuli až je měkká, ale nezmění barvu. Nyní... více o Špagety se sardinkami

20 minut
Mexická dršťková polévka

Mexická dršťková polévka

Uzený špek na kostičky, dáme do hrnce a na něj cibulku na kostičky, Osmažit do růžova, přidat fazole v plechovce, nechat zhruba 5min. povařit, přidat... více o Mexická dršťková polévka

30 minut
Hovězí chilli čína

Hovězí chilli čína

Hovězí plátky nakrájíme na tenké nudličky, přelijeme sojovkou, přidáme koření a rýžový ocet a necháme odpočívat, pokud možno přes noc. Ve woku... více o Hovězí chilli čína

20 minut
Asijský kuskus

Asijský kuskus

Sušené houby dáme do hrnku a zalijeme horkou vodou. Papriky, chili papričku, cibuli a česnek nakrájíme na tenké plátky. (Pokud máte a chcete,... více o Asijský kuskus

Bůček v karamelu

Bůček v karamelu

Libový bůček upečeme v troubě dohněda a pak ho celý ponoříme do vařící vody,pak vyndáme a vychladlý nakrájíme na kousky. Do vody dáváme proto,abychom... více o Bůček v karamelu

Česneková plec

Česneková plec

Plec si očistíme, osolíme a trochu víc než jsme zvyklí i opepříme. V hrnci (pekáčku) si rozpálíme olej a plec do něho dáme osmažit ze všech stran... více o Česneková plec

Chlebová pečeně

Chlebová pečeně

Na oleji necháme osmažit pokrájenou cibuli a kořenovou zeleninu dorůžova. Chléb pokrájíme na kostičky, zalijeme vývarem, necháme nasáknout. Vše dáme... více o Chlebová pečeně

Čočka na kyselo - salát

Čočka na kyselo - salát

Cibuli oloupeme, drobně pokrájíme a na trošce olivového oleje osmažíme. Uzené maso pokrájíme na kostičky, přidáme k cibuli a také opečeme, ke konci... více o Čočka na kyselo - salát

90 minut
Zapečená brokolice do remosky

Zapečená brokolice do remosky

Všechny suroviny používáme syrové. Jejich množství závisí na velikosti remosky. Brambory, cibuli, rajčata a česnek nakrájíme na plátky. Brokolici... více o Zapečená brokolice do remosky

30 minut
Těstoviny s kozím sýrem

Těstoviny s kozím sýrem

Zatímco se vaří těstoviny, dáme tenké plátky česneku s píniovými oříšky zahřát (ne smažit) na pánvičku, přidáme nakrájené sušené rajčata. Po chvíli... více o Těstoviny s kozím sýrem

45 minut
Sezamový sen

Sezamový sen

Maso: Kuřecí maso nakrájené na kostičky vložíme do misky a zalijeme olejem. Přidáme špetku soli, sojovou omáčku, med a prolisovaný česnek.... více o Sezamový sen

Čekankový salát s ořechy

Čekankový salát s ořechy

Omytou čekanku rozebereme, překrájíme a naskládáme na mísu. Prolisovaný česnek s olejem a citronovou šťávou rozmícháme, osolíme, opepříme, osladíme... více o Čekankový salát s ořechy

Krůtí prsa se sýrovou omáčkou a opečenou zeleninou

Krůtí prsa se sýrovou omáčkou a…

Krůtí prsa naklepeme, okořeníme, potřeme česnekem a smažíme na pánvi. Papriku nakrájíme na kousky dáme na pánev s kapkou oleje a opékáme. Do ohřáté... více o Krůtí prsa se sýrovou omáčkou a opečenou zeleninou

Gothaj v jogurtovém těstíčku

Gothaj v jogurtovém těstíčku

Vejce s jogurtem, česnekem a moukou smícháme, hladké těstíčko ochutíme solí a pepřem a pak do něj namáčíme plátky salámu, které jsme na stranách... více o Gothaj v jogurtovém těstíčku

Vegetariánská "jaternicová" polévka

Vegetariánská "jaternicová" polévka

Asi třetinu pohanky pomeleme na mixéru na pohankovou mouku nebo roztlučeme v hmoždíři i s novým kořením. Zbylou pohanku namočíme na 1 hodinu do... více o Vegetariánská "jaternicová" polévka

Špenátová polévka s rýží Natural (Egypt)

Špenátová polévka s rýží Natural …

Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené špenátové listy nebo rozmrazený špenát a lehce osmahneme. Přidáme 1 1/4 l vody, 2 hodiny... více o Špenátová polévka s rýží Natural (Egypt)

25 minut
Staročeská polévka

Staročeská polévka

Do studené osolené vody dáme propláchnuté krupky a dáme vařit. Přidáme oloupané,nakrájené brambory na malé kostky a vaříme za občasného míchání cca 20... více o Staročeská polévka

Mořský okoun podle tchýně

Mořský okoun podle tchýně

Vykuchaného okouna omyjeme, položíme na alobal. Rajčátka přepůlíme, olivy také. Břišní dutinu osolíme a vložíme rajčátko, olivu, stroužek česneku a... více o Mořský okoun podle tchýně

Zapečené žampionové chlebíčky

Zapečené žampionové chlebíčky

Žampiony nakrájíme na plátky a na rozpuštěném kousku másla je osmahneme, zalijeme rozšlehanými vejci, osolíme, opepříme a necháme mírně srazit. Česnek... více o Zapečené žampionové chlebíčky

Guláš v hnízdě zapečený

Guláš v hnízdě zapečený

Guláš v hnízdě připravujeme do malých zapékacích misek na jednu porci, které dobře vymažeme a vysypeme strouhankou. Množství záleží na počtu osob.... více o Guláš v hnízdě zapečený

Utajená česneková krkovička

Utajená česneková krkovička

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme z jedné strany rozetřeným česnekem. Dáme do vymazaného pekáčku máslem, nenatřenou stranou nahoru.... více o Utajená česneková krkovička

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • ...
  • 146
  • Další stránka

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

Poslední sledované recepty

68
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
48
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
39
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
34
Nivová polévka se slaninou
Nivová polévka se…
33
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Fotografka Nguyen Phuong Thao o posledním focení s Jiřím Bartoškou (†78): Bylo to velmi dojemné!

Fotografka Nguyen Phuong Thao o posledním focení s Jiřím Bartoškou (†78): Bylo to velmi dojemné!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Nedávno navštívené recepty:

Červené fazole s bazalkou a uzeninou Kuřecí satay Řez obližprst
Třešně ve vlastní šťávě Báječné zbytkové rizoto z trouby Švýcarské fondue
Dýňový krém paštika z pečeného masa Švestková žemlovka
Pikantní bramborový guláš Bramborové knedlíky s vekou Pomazánka z červené řepy I.

Další doporučené ingredience:

Červené želé Červený breton Červený kaviár Červený olej Červený papír
Červený pomeranč Červený rybíz Červený vinný ocet Český salám Česnečka
Česnek sušený Česneková hořčice Česneková omáčka Česneková pasta Česneková sůl
Česnekové koření Česnekové plátky Česnekové pyré Česnekové výhonky Česnekový bok
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Česnek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact