• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Česnek

Česnek

Podobné ingredience

  • Česnek sušený
  • Česneková hořčice
  • Česneková omáčka
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Bramborová roláda od maminky

Bramborová roláda od maminky

Vařené brambory nastrouháme, přidáme vejce, sůl, solamyl, na jedno kilo brambor asi 2 utřené stroužky česneku, špetka majoránky a zelené petrželky asi... více o Bramborová roláda od maminky

Anglické brambory

Anglické brambory

Brambory ve slupce omyjeme, a rukou na ně promneme hrubozrnou mořskou sůl. Napíchneme na kovové špejle na špízy a dáme péct do trouby na cca 1 hodinu ... více o Anglické brambory

Opékané pikantní bramborové plátky

Opékané pikantní bramborové plátky

Brambory nakrájíme na kolečka. Česnek rozmačkáme a přidáme do oleje s kořením, zamícháme. Brambory poklademe na plech a polejeme je ochuceným olejem.... více o Opékané pikantní bramborové plátky

Slané palačinky s peřinkou

Slané palačinky s peřinkou

Klasickým způsobem si upečeme na pánvi palačinky a dáme stranou. Na talíř rozprostřeme palačinku a poklademe plátky sýry a plátky šunky. Takto si... více o Slané palačinky s peřinkou

Bramborová pánev

Bramborová pánev

Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, cibuli na půlkolečka. Na pánvi rozpálíme olej, zesklovatíme cibuli, přidáme brambory a přiklopíme.... více o Bramborová pánev

70 minut
Králík s hořčicí a majoránkou

Králík s hořčicí a majoránkou

Hořčici smícháme s majoránkou, směsí potřeme porce králíka a necháme 24 hodin uležet. Ve velkém rendlíku rozpustíme máslo a olivový olej, vložíme... více o Králík s hořčicí a majoránkou

Pivní bůček

Pivní bůček

Bůček nakrájíme na kostky,dáme do kastrolu (i v remosce je to dobré), přidáme na větší kusy nakrájenou cibuli, česnek také nakrájený, pepřové koření,... více o Pivní bůček

60 minut
Kuře se sýrovou nádivkou

Kuře se sýrovou nádivkou

Kuře důkladně očesnekujeme na povrchu i uvnitř rozdrceným česnekem. Sýr a slaninu nakrájíme na kostičky a naplníme tím kuře, sešijeme nebo sešpejlíme.... více o Kuře se sýrovou nádivkou

Polévka chilli con carne

Polévka chilli con carne

Na lžíci oleje osmahneme drobně krájenou cibuli a česnek, přidáme mleté maso a prudce smažíme, aby se opékalo. Průběžně promícháváme, aby se netvořily... více o Polévka chilli con carne

Masová směs na pánvi

Masová směs na pánvi

Na velké pánvi s vysokým okrajem rozpálíme olej, do kterého vložíme na nudličky nakrájené, prosolené a ve škrobu obalené maso a trochu osmahneme. Po... více o Masová směs na pánvi

Vepřové plátky v gulášové šťávě

Vepřové plátky v gulášové šťávě

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a lehce zakápneme olejem. Necháme v lednici nejlépe přes noc odležet, ale stačí i na několik... více o Vepřové plátky v gulášové šťávě

Krkonošská pohádka

Krkonošská pohádka

Na tuku osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme zelí, trochu podlijeme a dusíme asi 20 minut. Uvařené brambory nakrájíme na plátky - tenčí. Mleté maso... více o Krkonošská pohádka

Smažená játra přelévaná

Smažená játra přelévaná

Játra nakrájíme na slabší plátky, obalíme je v bílku a Solamylu. Osmažíme na tuku. Na osmažená játra přeléváme omáčku a podáváme se suchou rýží.... více o Smažená játra přelévaná

Krkonošská cibulačka

Krkonošská cibulačka

Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká kolečka, opražíme na oleji, přidáme strouhanou zeleninu, brambory na kostičky, namočené houby, můžeme přidat... více o Krkonošská cibulačka

Kuřecí prsa v rýži

Kuřecí prsa v rýži

Rýži uvaříme ne do měkka, maso nakrájíme na větší kostky, česnek utřeme a vše smícháme i se solí a pepřem. Dáme do zapékací mísy zalijeme šlehačkou,... více o Kuřecí prsa v rýži

Tatarkové řízky

Tatarkové řízky

Řízky lehce naklepeme, osolíme. Připravíme si do mísy tatarku, podle chuti rozmačkáme česnek a dáme celé vejce. Rozmícháme v marinádu a do toho dáme... více o Tatarkové řízky

Králičí balíčky

Králičí balíčky

Maso nakrájíme na menší kousky(cca 4-5 kousků na 1 porci), osolíme a opepříme. Každý kousek masa zabalíme do plátku anglické slaniny. Cibuli nakrájíme... více o Králičí balíčky

Roláda z mletého masa II.

Roláda z mletého masa II.

Prvních 13 ingrediencí smíchat (nepřemíchat) plech vyložit pečícím papírem na něj rozprostřít masovou směs na sílu asi 1 1/2 cm, na to položit další... více o Roláda z mletého masa II.

60 minut
Honzíkovo kuřecí s medem

Honzíkovo kuřecí s medem

Med smícháme se šťávou z půlky citronu, nastrouháme třošku citronové kůry, 2 lžíce sojové omáčky a vše důkladně promícháme, aby se med rozpustil.... více o Honzíkovo kuřecí s medem

Ďábelské fazole

Ďábelské fazole

Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji, přidáme lečo, kečup a fazole. Dochutíme solí, pepřem, česnekem a chilli. Podáváme nejlépe... více o Ďábelské fazole

Zelný salát se sýrem a česnekem

Zelný salát se sýrem a česnekem

Zelí nakrouháme nebo najemno nakrájíme, přidáme na malé kostičky nakrájený sýr a ostatní přísady, dobře promícháme. Pokud ho nesníte hned, je lepší po... více o Zelný salát se sýrem a česnekem

Česnečka z uzených žeber

Česnečka z uzených žeber

Uzená žebra dáme vařit. Po změknutí vyndáme a vývar přecedíme. Do vývaru dáme uvařit brambory nakrájené na kostičky, až změknou přidáme prolisovaný... více o Česnečka z uzených žeber

Křehká vepřová játra k vínu

Křehká vepřová játra k vínu

Česnek rozetřeme v hmoždíři se solí. Játra nakrájíme na menší tenké plátky, obalíme v mouce a usmažíme na oleji. Přendáme do nahřáté mísy, opepříme,... více o Křehká vepřová játra k vínu

30 minut
Rajčatová omáčka na pizzu

Rajčatová omáčka na pizzu

Nakrájenou cibuli podusíme na oleji, přidáme rozmačkaná rajčata i se šťávou. Směs osolíme,opepříme, přidáme česnek, koření a protlak. Za stálého... více o Rajčatová omáčka na pizzu

Pikantní rybí kousky

Pikantní rybí kousky

Z vajec, mouky, česneku a koření uděláme hustší těstíčko. Filé lehce osolíme, nakrájíme na větší kousky a obalujeme v těstíčku. Smažíme ve vyšší... více o Pikantní rybí kousky

Červený boršč na kyselo - židovská kuchyně

Červený boršč na kyselo - židovská…

Oloupanou řepu nakrájíme na plátky, dáme do hliněné nebo kameninové nádoby, zalejeme převařenou vodou, přidáme sůl, cukr, bobkové listy a utřený... více o Červený boršč na kyselo - židovská kuchyně

Bramborový šoulet - židovská kuchyně

Bramborový šoulet - židovská kuchyně

Brambory nastrouháme a mírně vymačkáme, osolíme, opepříme. Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opaprikujeme, opepříme, potřeme utřeným česnekem a na... více o Bramborový šoulet - židovská kuchyně

Pohankový šoulet - židovská kuchyně

Pohankový šoulet - židovská kuchyně

Maso nakrájíme, osolíme, opepříme a na nakrájené cibuli na oleji opražíme. Přidáme předem namočené fazole, zalejeme vodou a 2 hodinu pomalu vaříme.... více o Pohankový šoulet - židovská kuchyně

Makaronová nádivka do drůbeže - židovská kuchyně

Makaronová nádivka do drůbeže -…

Na tuku opražíme nakrájenou cibuli, přidáme houby, nasekané nebo umleté drůbky a 10 minut pražíme. Odstavíme, přidáme uvařené makarony, vejce, sůl,... více o Makaronová nádivka do drůbeže - židovská kuchyně

Rybí filé v paprice

Rybí filé v paprice

Filé asi 5 minut povaříme v trošce osolené vody. Na trošce oleje opražíme nakrájenou cibuli a česnek, vmícháme okapané filé, strouhanku, mléko, pepř,... více o Rybí filé v paprice

45 minut
Prima salát

Prima salát

Chléb nakrájíme na malé kostky a se sezamem opečeme na másle. Nasypeme do mísy, přidáme na tenké nudličky nakrájené zelí a papriku, na tenoučká... více o Prima salát

Kuře s mandlemi - čína

Kuře s mandlemi - čína

Kuřecí prsíčka nakrájíme na malé kousky, osolíme a kousky obalíme ve škrobové moučce, nakrájíme menší cibuli (já osobně ji do tohohle receptu krájím... více o Kuře s mandlemi - čína

Dietní česneková zálivka

Dietní česneková zálivka

Utřené stroužky česneku zamícháme se zakysanou smetanou, přidáme chilli olej, špetku pepře a bylinkové soli a posypeme nakrájenou jarní cibulkou.... více o Dietní česneková zálivka

80 minut
Kuřecí stehna po Řecku

Kuřecí stehna po Řecku

Brambory, cibuli, mrkev, jablko nakrájíme na plátky, dáme do mísy zakapeme olejem, dáme česnek nasekaný na drobno, grilovací koření, hořčici a... více o Kuřecí stehna po Řecku

Uzené maso

Uzené maso

Maso na uzení naložíme na tři týdny do česnekového láku (česnek, sůl, sanitrová směs, převařená voda, studená). Na 1 kg masa počítáme 15-20 g soli.... více o Uzené maso

Fazolové chilli

Fazolové chilli

Na dozlatova rozpálenou slaninu přidáme na půl kolečka nakrájenou klobásu, na proužky cibuli a kapie. Vše z prudka orestujeme, přidáme česnek a na... více o Fazolové chilli

Fazolová polévka (Morava)

Fazolová polévka (Morava)

Do hrnce dáme vařit fazole, kořenovou zeleninu, nové koření, pepř, česnek, oloupanou celou cibuli, nakrájený brambor. Po změknutí fazolí polévku... více o Fazolová polévka (Morava)

Králičí hrudky

Králičí hrudky

Králičí maso umeleme a přilijeme tolik mléka, kolik se vsákne (čím více, tím budou hrudky šťavňatější). Necháme uležet do druhého dne. Druhý den... více o Králičí hrudky

Kotlety sváteční

Kotlety sváteční

Smícháním všech ingrediencí kromě šlehačky vytvoříme již zmíněnou pastu. Kotlety nařízneme, asi tak 1 cm plátky, ale nedokrojíme do konce, takže nám... více o Kotlety sváteční

60 minut
Rybí filé strejdy Charváta

Rybí filé strejdy Charváta

Nejdřív si ze zeleniny připravíme něco jako základ na lečo. Tzn. osmahneme cibulku, česnek, papriky a hodíme na to rajčata. Chvíli podusíme a necháme... více o Rybí filé strejdy Charváta

10 minut
Pomazánka česneková s tymiánem

Pomazánka česneková s tymiánem

Vše smíchat a namazat na jednohubky.... více o Pomazánka česneková s tymiánem

Česnekovo-sýrová krémová polévka

Česnekovo-sýrová krémová polévka

Cibuli nakrájíme nadrobno a na oleji orestujeme dozlatova. K hotové cibuli přilejeme zeleninový vývar, přidáme tavený sýr a dobře promícháme, aby se... více o Česnekovo-sýrová krémová polévka

60 minut
Papardelle s kuřecími prsíčky

Papardelle s kuřecími prsíčky

Papriky očistit a nakrájet na kostky, česnek na plátečky. Kuřecí maso osolit grilovací směsí a osmahnout po obou stranách na oleji. Vyjmout a ve... více o Papardelle s kuřecími prsíčky

Zeleninový závin se sýrem

Zeleninový závin se sýrem

Těsto vyválíme a poklademe zeleninou, pokapeme bylinkovým máslem s česnekem, posypeme strouhaným sýrem a zavineme. Potřeme vajíčkem a dozlatova... více o Zeleninový závin se sýrem

30 minut
Fazolačka

Fazolačka

Do 2 litrů vody dáme vařit namočené fazole a přidáme 2 bujony. Přivedeme k varu. Na pánvi rozpustíme sádlo, přidáme cibuli a osmažíme. Poté přidáme... více o Fazolačka

Masové ragů na starořecký způsob

Masové ragů na starořecký způsob

Maso nakrájíme na kostky. Na olivovém oleji osmahneme cibuli, maso, přidáme kořenovou zeleninu nakrájenou na kostičky, brambory, papriku, rajčata.... více o Masové ragů na starořecký způsob

Špagetové placky

Špagetové placky

Špagety, které nám zbyly ze včerejška, smícháme s vejcem, na kostičky nakrájeným salámem a česnekem, osolíme, opepříme. Na menší pánvičce (lépe se to... více o Špagetové placky

Nejrychlejší bramborák

Nejrychlejší bramborák

Brambory nové neškrábeme, jen omyjeme, pozdější oloupeme nastrouháme na hrubo, pro jednoho dvě větší. Roztáhneme na rozpálenou pánev, lehce osolíme,... více o Nejrychlejší bramborák

30 minut
Masovo-fazolkový koláč

Masovo-fazolkový koláč

Z mouky, mléka, soli, tuku a 1 vejce vypracujeme těsto a necháme vykynout. Nakrájené fazolky krátce povaříme (5 min.), maso nakrájené na nudličky... více o Masovo-fazolkový koláč

Policejní krokety

Policejní krokety

Nadrobno nakrájenou slaninu rozškvaříme, odstavíme z ohně, přidáme na kostky nakrájené rohlíky a po chvilce zalejeme vejci rozšlehanými s trochou... více o Policejní krokety

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • ...
  • 146
  • Další stránka

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Poslední sledované recepty

155
Pečená pražma s mangovou salsou
Pečená pražma s mangovou…
115
Bramborovo-houskový knedlík
Bramborovo-houskový…
94
Francouzská cibulačka z pomalého hrnce
Francouzská cibulačka z…
86
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
85
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Král StarDance Oskar Hes: Kamarádům lhal o sexu!

Král StarDance Oskar Hes: Kamarádům lhal o sexu!

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Nedávno navštívené recepty:

Koláče z taveného sýra Mrkvový dort s tvarohovým krémem Gnocchi s kuřecím masem
Křížaly - sušená jablka Ořechovo-kávové řezy Domácí chléb pečený v troubě
Řízky v zakysané smetaně Smažené šunkové rolky se sýrovou náplní Zapečený lilek po italsku - bez tuku
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví Kefírový koláč s ořechy Salát Rukola s cherry rajčátky a pomerančem

Další doporučené ingredience:

Červené želé Červený breton Červený kaviár Červený olej Červený papír
Červený pomeranč Červený rybíz Červený vinný ocet Český salám Česnečka
Česnek sušený Česneková hořčice Česneková omáčka Česneková pasta Česneková sůl
Česnekové koření Česnekové plátky Česnekové pyré Česnekové výhonky Česnekový bok
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Česnek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact