• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Česnek

Česnek

Podobné ingredience

  • Česnek sušený
  • Česneková hořčice
  • Česneková omáčka
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Kuřecí stehýnka s hořčicí a rozmarýnem

Kuřecí stehýnka s hořčicí a rozmarýnem

Všechny ingredience smícháme, zakryjeme a marinujeme nejlépe přes noc (nejméně 3 hodiny). Pak vyjmeme jenom kuřecí kousky a pečeme na mřížce do měkka ... více o Kuřecí stehýnka s hořčicí a rozmarýnem

Rozdrcená kořeněná cizrna

Rozdrcená kořeněná cizrna

Všechny ingredience smícháme a rozmixujeme, nebo roztlučeme, olivového oleje přidáme takové množství, které tomu dá kašovitou konzistenci. Je to... více o Rozdrcená kořeněná cizrna

Stařečkovy škralúpky s česnekem

Stařečkovy škralúpky s česnekem

Brambory ve slupce pečlivě umyjeme, pak nakrájíme na klínky a dáme péct, buď na pečící papír, nebo vymazaný plech. Posypeme majoránkou a rozmačkaným... více o Stařečkovy škralúpky s česnekem

Losos s těstovinami a špenátovou omáčkou

Losos s těstovinami a špenátovou…

Lososa vložíme na pekáček vyložený papírem na pečení, pokapeme citronem, posypeme solí a bylinkami - dáme pést do trouby (předehřáté), asi na 15 minut... více o Losos s těstovinami a špenátovou omáčkou

Cuketové pečenáče

Cuketové pečenáče

Cuketu oloupeme, nastrouháme na nudličky a promícháme se solí. Necháme hodinku odležet a vymačkáme přebytečnou vodu. Přidáme strouhaný sýr, vejce,... více o Cuketové pečenáče

Česnekový ocet

Česnekový ocet

Nachystáme si špejle velikosti skleněných lahviček od kečupu, oliv apod. tak, aby se po vložení do láhve daly uzavřít. Na špejle střídavě napichujeme... více o Česnekový ocet

Česnek v pikantním nálevu

Česnek v pikantním nálevu

Na dno malých lahviček dáme lžičku oleje, poskládáme česnek, který prokládáme celým pepřem, bobkovým listem (do 1 lahvičky = 1 menší list), hřebíčkem,... více o Česnek v pikantním nálevu

Česnek v oleji

Česnek v oleji

Stroužky česneku hustě poskládáme do malých lahviček, zalejeme olejem a sterilujeme 20 minut při 85 °C nebo 15 minut při varu. Takto připravený česnek... více o Česnek v oleji

Zapečené brambory po švýcarsku

Zapečené brambory po švýcarsku

Do vymazaného pekáče poklademe plátky brambor, osolíme, opepříme. Přidáme kolečka cibule, nahrubo nasekaný česnek, uzené na kostky nakrájené, vrstvu... více o Zapečené brambory po švýcarsku

30 minut
Kubánské potaje

Kubánské potaje

Fazole necháme přes noc změknout v hrnci s vodou. Vaříme samotné fazole, dokud nebudou poloměkké, posléze přidáme sůl, drcený česnek, plátky (mohou... více o Kubánské potaje

Zapečené artičoky

Zapečené artičoky

Předehřát troubu na 220 °C. V misce smícháme smetanu, citronovou šťávu, česnek, polovinu tymiánu, a 2/3 parmesánu, přidáme sůl a pepř a rozmícháme.... více o Zapečené artičoky

Staročeský kuba

Staročeský kuba

Houby povaříme ve vodě, lehce nasekáme (pokud jsou to větší kusy), propláchneme, přidáme mléko, krupičku, sádlo. Chvilku povaříme na mírném ohni,... více o Staročeský kuba

120 minut
Božské kuře

Božské kuře

Na pánvi na oleji do zlatova orestujete naplátky nakrájenou cibuli, do té přidáte na kolečka nakrájený česnek. Když chytne lehounce zlatou barvu,... více o Božské kuře

Pórkové těstoviny

Pórkové těstoviny

Dáme vařit těstoviny a mezitím si v kastrůlku rozpustíme máslo s olejem, přidáme drcený česnek, sůl, trošku bazalky a pórek nakrájený na půlkolečka.... více o Pórkové těstoviny

Rizoto ze sojového masa

Rizoto ze sojového masa

Na hlubší pánvi rozehřejeme cca 2 lžíce oleje a orestujeme na něm nakrájenou cibuli, potom přidáme utřený česnek a nakonec přidáme koření dle chuti,... více o Rizoto ze sojového masa

Zapečené kuře s nivou

Zapečené kuře s nivou

Plátky masa jemně rozklepeme, osolíme, opepříme, okořeníme dle chuti např. grilovacím kořením a česnekem a poklademe na dno lehce vymaštěného pekáčku... více o Zapečené kuře s nivou

Čekanka s tymiánem a slaninou

Čekanka s tymiánem a slaninou

Čekanky očistíme a podélně rozčtvrtíme. Mělkou zapékací nádobu vytřeme olejem, rozložíme čekanku, do mezer rozmístíme koření, přidáme oloupané celé... více o Čekanka s tymiánem a slaninou

Těstoviny se šunkou a slaninou

Těstoviny se šunkou a slaninou

Těstoviny uvaříme dle návodu. Nakrájíme slaninu a šunku na kostičky, dáme na pánev a orestujeme přidáme bazalku a utřený česnek, sůl - prohřejeme.... více o Těstoviny se šunkou a slaninou

Králík Neapol

Králík Neapol

Králíka naporcujeme, osolíme, opepříme a dáme péct do trouby. V jiném kastrůlku zesklovatíme cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou šunku a kukuřici.... více o Králík Neapol

Bůček na cesty

Bůček na cesty

Do masa uděláme křížem zářezy, česnek utřeme se solí a vetřeme do masa. Zabalíme do alobalu a necháme asi 3 dny v lednici uležet. Před pečením... více o Bůček na cesty

Maso po staročesku

Maso po staročesku

Maso osolíme, naskládáme na plech, poklademe plátky másla, přidáme celý česnek a na osminky nakrájená jablka, podlijeme a dáme péct. Po upečení jablka... více o Maso po staročesku

Pikantní těstoviny II.

Pikantní těstoviny II.

Těstoviny uvaříme klasicky v osolené vodě. Lehce osmahneme na oleji (na slabém plameni) na plátečky nakrájený česnek s chilli papričkou (pro zamezení... více o Pikantní těstoviny II.

Pomazánka z krabích tyčinek a žervé

Pomazánka z krabích tyčinek a žervé

Rozmrazené tyčinky nastrouháme nebo rozmačkáme. Přidáme ostatní suroviny, utřený čenek a nakonec přidáme ušlehanou šlehačku.... více o Pomazánka z krabích tyčinek a žervé

Fofr zapečené fazole

Fofr zapečené fazole

V zapékací misce orestujeme na cibulce nakrájenou uzeninu, přidáme fazole, na kostky nakrájená vejce, prolisovaný česnek, osolíme, opepříme. Vše... více o Fofr zapečené fazole

Minutkový kuřecí guláš II.

Minutkový kuřecí guláš II.

Maso nakrájet na kostičky, opepřit a osolit. Na oleji zpěnit drobně pokrájenou cibuli, přidat maso, opéct za stálého míchání. Posypat mletou paprikou,... více o Minutkový kuřecí guláš II.

Veselá bída

Veselá bída

Na másle zpěníme pokrájenou cibulku, přidáme na kostičky nakrájený chleba a opečeme. Vejce rozšleháme s utřeným česnekem a vegetou, opepříme, osolíme... více o Veselá bída

Smažené sýrové toasty

Smažené sýrové toasty

Smícháme tavený sýr, vejce a pepř do hladké hmoty. Natíráme na krajíčky veky, které namazanou stranou omočíme ve strouhance. Osmažíme na pánvi... více o Smažené sýrové toasty

Zapékané karbanátky II.

Zapékané karbanátky II.

Mleté maso smícháme se všemi přísadami, vytvarujeme karbanátky, které obalíme ve strouhance. Karbanátky zprudka opečeme na pánvi na trošce oleje, pak... více o Zapékané karbanátky II.

Kuřecí řízečky v sýrovém obalu

Kuřecí řízečky v sýrovém obalu

Kuřecí prsa nakrájíme na menší řízečky, z ostatních surovin zpracujeme marinádu. Řízečky necháme v marinádě přes noc odležet. Tvrdý sýr nastrouháme na... více o Kuřecí řízečky v sýrovém obalu

Čína v mikrovlnce

Čína v mikrovlnce

Ve velké míse vhodné do mikrovlnky smícháme kečup, ocet, cukr, prolisovaný česnek, maso na kousky, nasekanou cibuli a papriky na čtverce (2x2 cm).... více o Čína v mikrovlnce

Majonézové řízky

Majonézové řízky

Přísady na marinádu dobře promícháme, zalejeme řízky a naložené v míse a necháme v chladu 12 hodin. Potom řízky na oleji opékáme z obou stran.... více o Majonézové řízky

Pečený losos

Pečený losos

Omytého lososa očistíme od šupin, osolíme, potřeme česnekem, kmínem, zakapeme cirtonem a olejem a necháme v chladu cca 2-4 h. Poté obalíme v mouce ... více o Pečený losos

Krkovička za 50 minut

Krkovička za 50 minut

Plátky krkovičky osolíme, opepříme, potřeme jemně hořčicí. V pánvi rozehřejeme olej, na který klademe plátky krkovičky a zprudka opečeme. V hrnečku s... více o Krkovička za 50 minut

Fanouškovy kotlety

Fanouškovy kotlety

Smícháme všechny ingredience kromě šlehačky a vytvoříme pastu. Kotlety nařízneme, jako kdyby jsme je chtěly nakrájet na porce, ale nedokrojíme, takže... více o Fanouškovy kotlety

Játra na kyselo

Játra na kyselo

Na olej dáme nadrobno pokrájenou cibuli a necháme smažit dozlatova. Potom přidáme na kostičky nakrájená játra, opeříme, přidáme na plátky nakrájený... více o Játra na kyselo

Majonéza z vařených vajec

Majonéza z vařených vajec

Do mixéru dáme vejce (nebo žloutky nebo bílky), zalejeme převařeným a studeným nebo vlažným mlékem, přidáme všechny suroviny a do hladka umixujeme.... více o Majonéza z vařených vajec

Pizzové šneky

Pizzové šneky

Na pomoučení tác vyválíme do placky listové těsto, na které rozmažeme kečup. Poté pokládáme šunku a posypeme sýrem. Na konec ochutíme kořením. Placku... více o Pizzové šneky

Ostrá polévka na posilněnou

Ostrá polévka na posilněnou

Na oleji osmahneme cibuli, zasypeme moukou, opečeme, přidáme proužky slaniny, plátky česneku, feferonky a ještě krátce opečeme. Přisypeme předem... více o Ostrá polévka na posilněnou

Krůtí prsíčka po čínsku

Krůtí prsíčka po čínsku

Z masa nakrájíme tenké medailonky a opečeme na oleji, vyděláme z pánve a dáme do kastrolu a přikryjeme, aby zůstaly teplé. Na šťávě po opékání... více o Krůtí prsíčka po čínsku

Pečená kachna s ananasem

Pečená kachna s ananasem

Kachnu rozsekáme na porce, odstraníme tuk a částečně se může i odkostit. Česnek utřeme se solí a s kari kořením, zázvorem, citronovou šťávou a trochou... více o Pečená kachna s ananasem

Polévka do hrnečku

Polévka do hrnečku

Do hrnku o objemu 0,5 l nastrouháme mrkev, přidáme zeleninový bujón a zalejeme vroucí vodou. Přidáme polévkové koření, prolisovaný stroužek česneku a... více o Polévka do hrnečku

Slezský řízek

Slezský řízek

Připravit těsto jako na bramborák: nastrouhat nahrubo brambory, česnek najemno, smíchat s vejci, solí, majoránkou a pepřem, trošku hladké mouky. Tenké... více o Slezský řízek

Krůtí sekaná

Krůtí sekaná

Do masa přidat strouhanku, mléko, vajíčka, křen, hořčici. Cibuli nasekat najemno, česnek prolisovat a vmíchat do krůtí hmoty. Podle chuti osolit,... více o Krůtí sekaná

Kuře po ďábelsku

Kuře po ďábelsku

Kuře oprat, osolit. Do hrnku nalít 1/2 oleje, lžičku kari, lžička pepře, lžička mleté papriky sladké, lžička pálivé. Rozmíchat. Rozetřít česnek,... více o Kuře po ďábelsku

Minutkový guláš Petřín

Minutkový guláš Petřín

Maso nakrájet na nudličky, osolit, opepřit a opéct na tuku. Přidat nakrájenou cibuli, na plátky žampiony, orestovat. Nakonec přidat utřený česnek,... více o Minutkový guláš Petřín

Králík po španělsku

Králík po španělsku

Menší porce králíka osolit, opepřit a opéct na prudko. Vložit do pekáče. Na tuku osmahnout nakrájené cibule, nakrájenou uzeninu na kostičky,... více o Králík po španělsku

Krokodýlí maso

Krokodýlí maso

Maso nakrájíme na nudličky, přidáme všechny suroviny. Mouky nasypeme tolik, aby vzniklo hodně husté těstíčko. Nesolíme. Na pánvi rozehřejeme olej,... více o Krokodýlí maso

Ovesné karbanátky

Ovesné karbanátky

Cibuli nadrobno nakrájíme, osmahneme na másle, zalijeme 1/2l studené vody, přidáme kostku masoxu, lžičku soli, lžičku majoránky a ovesné vločky.... více o Ovesné karbanátky

Zimní toust

Zimní toust

Chleba potřeme Ramou, dáme kolečko salámu a uzeného, plátek sýra, přidáme na proužky nakrájenou papriku a cibuli a pokapeme prolisovaným česnekem,... více o Zimní toust

Kapr na česneku

Kapr na česneku

Slaninu nakrájíme na klínky a protkneme jí porce kapra, rybu potřeme prolisovaným česnekem, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme... více o Kapr na česneku

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • ...
  • 146
  • Další stránka

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

Poslední sledované recepty

49
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
38
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
36
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
34
PIZZA ŠNECI
PIZZA ŠNECI
33
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…

Zajímavé články

Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
Jak jíst podle ájurvédy? Nechte si poradit od lektorky Kristýny Paulus
Jak jíst podle ájurvédy? Nechte si poradit od…
Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže vyspat se dorůžova
Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže…
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte si svůj oblíbený opilý dezert
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Survivor bojovnice Kate Matl nám ukázala celý šatník: Bez čeho nedá ani ránu?

Survivor bojovnice Kate Matl nám ukázala celý šatník: Bez čeho nedá ani ránu?

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Princezna Kate po rakovině: Dojemné setkání s rodinou mrtvé fotografky (†17)

Princezna Kate po rakovině: Dojemné setkání s rodinou mrtvé fotografky (†17)

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy 5 nejhorších milenek zvěrokruhu: Které ženy sexu příliš neholdují?

5 nejhorších milenek zvěrokruhu: Které ženy sexu příliš neholdují?

Nedávno navštívené recepty:

Arabské kuře Vaječný řízek Šlehačková sekaná
Čebureky II. Brynzová pomazánka III. Salát Coleslaw alá KFC
Závitky s lehkou křenovou náplní Octové těsto místo listového Domácí kachní paštika
Jáhlové placky Kuřecí maso na houbách se smetanou Rychlé povidlové řezy

Další doporučené ingredience:

Červené želé Červený breton Červený kaviár Červený olej Červený papír
Červený pomeranč Červený rybíz Červený vinný ocet Český salám Česnečka
Česnek sušený Česneková hořčice Česneková omáčka Česneková pasta Česneková sůl
Česnekové koření Česnekové plátky Česnekové pyré Česnekové výhonky Česnekový bok
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Česnek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact