• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Celer

Celer

Podobné ingredience

  • Celerová nať
  • Celerová semínka
  • Celerová sůl
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

40 minut
Dušená zelenina s lanýži

Dušená zelenina s lanýži

Nejprve v silnostěnném kastrolu bez tuku opražte na malé hranolky nakrájenou slaninu. Vyjměte. Omyté brambory rozpulte, očištěnou mrkev nakrájejte na... více o Dušená zelenina s lanýži

30 minut
Zeleninová polévka s krupičkou

Zeleninová polévka s krupičkou

Mrkev, celer a petržel nakrájíme na drobné kostičky. Dáme vařit 1 l vody, vhodíme zeleninu a vaříme skoro do měkka. Přihodíme 2 kostky bujónu, trochu... více o Zeleninová polévka s krupičkou

60 minut
Králičí kyselo Dočík

Králičí kyselo Dočík

Kraličí maso uvaříme spolu s kořením, obereme a pokrájíme na menší kousky. Vývar přecedíme a dáme do něj povařit na kolečka nakrájenou zeleninu a na... více o Králičí kyselo Dočík

120 minut
Králík na celeru

Králík na celeru

Králíka rozporcujte a vložte do pekáče (nebo větší pánve). Polovinu množství celeru nahrubo nastrouhejte a druhou půlku nakrájejte na kostičky.... více o Králík na celeru

Vlašský salát IV.

Vlašský salát IV.

Uvařenou bramboru, mrkev, celer nakrájíme na malé kousky, přidáme sterilovaný hrášek a nakrájneou okurku. Pokrájíme salám na drobné kousky a přidáme.... více o Vlašský salát IV.

Plněné papriky ve smetanové omáčce

Plněné papriky ve smetanové omáčce

Papriky očistíme od semínek a naplníme je směsí z mletého masa, vejce, koření, pokrájené cibule, čerstvé strouhanky, dochucené dle chuti solí. Na... více o Plněné papriky ve smetanové omáčce

40 minut
Hovězí po burgundsku

Hovězí po burgundsku

Ve velkém hrnci si nasucho osmažíme slaninu (pokud není dost prorostlá, přidáme trošku sádla), přidáme mrkev, celer (obojí nakrájené na kostičky),... více o Hovězí po burgundsku

60 minut
Šnečci s celerem a nivou

Šnečci s celerem a nivou

Půlku středně velkého celeru očistíme, rozkrojíme na 2-3 kousky a povaříme do měkka v osolené vodě. Necháme vychladnout a mezitím nastrouháme Nivu a... více o Šnečci s celerem a nivou

Masové kuličky se zeleninou ve smetanové omáčce

Masové kuličky se zeleninou ve…

Mleté maso smícháme s jemně nastrouhanou zeleninou, vejcem, kořením, strouhankou dle potřeby a osolíme. Dobře propracujeme a vlhkou nebo pomaštěnou... více o Masové kuličky se zeleninou ve smetanové omáčce

Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou zeleninou

Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…

Kuře naporcujeme a osolíme. Očištěné a na hranolky nebo kostky pokrájené kořenové zeleniny by mělo být cca 600-700 gramů. Zeleninu dáme s pokrájenou... více o Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou zeleninou

(nejen) Kapří řízky se zeleninou

(nejen) Kapří řízky se zeleninou

Kapří filet (nebo filety z tresky...) očistíme, rozdělíme na 4 díly, do každého dílu prořízneme opatrně nožem kapsu, maso osolíme (můžeme i opepřit) a... více o (nejen) Kapří řízky se zeleninou

60 minut
Poctivá kuřecí polévka

Poctivá kuřecí polévka

Do velkého či vysokého kastrolu nalijeme studenou vodu, tolik, kolik chceme polévky a jak silnou, většinou 2 litry.Do studené vody vhodíme umyté... více o Poctivá kuřecí polévka

Podzimní polévka s houbami

Podzimní polévka s houbami

V hrnci rozpustíme máslo s olejem, přisypeme zeleninu a restujeme. Když nám začne zelenina restováním vonět, přidáme houby a restujeme dál za... více o Podzimní polévka s houbami

30 minut
Lehká jarní česnečka

Lehká jarní česnečka

Omyté a oloupané brambory nakrájené na kostky vložíme do hrnce a zalijeme asi 2 l studené vody, kterou osolíme, přidáme špetku podravky a zeleninový... více o Lehká jarní česnečka

Čočková polévka s klobásou

Čočková polévka s klobásou

Čočku propereme, dáme do hrnce s očištěnou a pokrájenou mrkví a celerem, přidáme bobkový list, zalijeme vodou (vývarem) a dáme vařit. Asi po... více o Čočková polévka s klobásou

20 minut
Rychlá polévka (i pro miminka)

Rychlá polévka (i pro miminka)

V hrnci si rozehřejeme máslo a dáme na něj nastrouhanou mrkev a celer. Osmažíme, až se spojí barvy ve světle oranžovou a začne to krásně vonět. Pak... více o Rychlá polévka (i pro miminka)

Medové koleno na pivě

Medové koleno na pivě

Koleno očistíme, dáme do většího hrnce s vařící vodou, přidáme očištěnou zeleninu a koření, osolíme. Vaříme asi jednu hodinu. Česnek utřeme solí a... více o Medové koleno na pivě

40 minut
Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně - dýňová omáčka

Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…

Na rozpuštěném másle s olejem necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu s kořením a necháme ji restovat. Pak... více o Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně - dýňová omáčka

Dýňová polévka s česnekem a krutony

Dýňová polévka s česnekem a krutony

Nastrouhanou dýni, celer a mrkev dáme do kastrolu na kousku rozehřátého másla nebo na olivovém oleji krátce orestovat, pak přilijeme trochu vývaru... více o Dýňová polévka s česnekem a krutony

780 minut
Grilovaný vepřový bůček z přeštických vepřů na celerovém salátu

Grilovaný vepřový bůček z přeštických…

Asi 1 kg vepřového boku vykostěte a zakrojte do pravidelného obdélníku tak, aby byl všude stejně vysoký. Křížem nakrojte kůži, ze všech stran dobře... více o Grilovaný vepřový bůček z přeštických vepřů na celerovém salátu

Gulášová polévka z kuřecích žaludků

Gulášová polévka z kuřecích žaludků

Na trošce oleje se špekem osmažíme dosklovata cibuli, přidáme osmažit celer, mrkev a očištěné a na nudličky pokrájené žaludky. Přidáme papriku, kterou... více o Gulášová polévka z kuřecích žaludků

50 minut
Luxusní vepřový jazyk s domácím knedlíčkem

Luxusní vepřový jazyk s domácím…

Jazyky omyjeme, v tlakovém hrnci rozpustíme sádlo, přidáme na kostičky nakrájený špek a jazyky orestujeme. Posléze jazyky vyndáme a necháme odpočinout... více o Luxusní vepřový jazyk s domácím knedlíčkem

Fazolová polévka s noky

Fazolová polévka s noky

Den předem namočené fazole dáme vařit. Já používám takové ty flekaté. Jakmile jsou měkké, na pánvi na oleji asi 5 minut osmažíme nahrubo nastrouhaný... více o Fazolová polévka s noky

40 minut
Krémová kapustová polévka

Krémová kapustová polévka

Kapustu nakrájejte nadrobno stejně jako oloupanou cibuli, česnek, brambory, celer a mrkev. Na rozehřátém oleji osmažte všechnu zeleninu včetně brambor... více o Krémová kapustová polévka

Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem

Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem

Omyjte a očistěte celer i mrkev a najemno je nastrouhejte do misky. Přidejte sýr Lučina, pár kapek citronové šťávy, dochuťte solí a pepřem a utřete... více o Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem

Maso v pekáčku se zeleninou

Maso v pekáčku se zeleninou

Zeleninu a brambory pokrájíme na kostky, cibuli nahrubo a česnek na kolečka, vše vložíme do olivovým olejem vymazaného pekáčku. Trochu posolíme. Maso... více o Maso v pekáčku se zeleninou

45 minut
Kapustová kaše s vepřovým masem + polévka

Kapustová kaše s vepřovým masem +…

V papiňáku na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme vepřovou pečeni (v celku), kterou krátce osmahneme po všech stranách, až maso zbělá; zalijeme... více o Kapustová kaše s vepřovým masem + polévka

30 minut
Vepřová kýta s červenýma fazolema

Vepřová kýta s červenýma fazolema

Maso nakrájet na nudličky, přidat sůl, pepř, chilli, česnek, olej a promasírovat a nechat uležet. Rajčata bez "bubáku" zpařit, oloupat a rozmixovat.... více o Vepřová kýta s červenýma fazolema

Maso z alobalu s kořenovou zeleninou

Maso z alobalu s kořenovou zeleninou

Plátek masa naklepeme, osolíme, opepříme a položíme do středu pomaštěného plátu alobalu. Zeleninu očistíme a pokrájíme na středně silné hranolky.... více o Maso z alobalu s kořenovou zeleninou

100 minut
Dort pro Káju

Dort pro Káju

Uděláte klasický bramborový salát tužší konzistence, aby se vám dort po sejmutí formy nerozjel. To docílíte nejlépe tím, že uvařenou kořenovou... více o Dort pro Káju

Cikánská pečeně na víně s kořenovou zeleninou

Cikánská pečeně na víně s kořenovou…

Do kastrolu dáme osmažit pokrájenou cibuli a slaninu, na kterou vložíme osmažit ze všech stran dozlatova nasolené a opepřené hovězí maso. Podlijeme ho... více o Cikánská pečeně na víně s kořenovou zeleninou

300 minut
Polévka z hovězí oháňky

Polévka z hovězí oháňky

Hovězí oháňku vložit do 2 – 3 l studené vody s očištěnou kořenovou zeleninou, kořením, solí a pepřem a nechat asi 2 hodiny pomalu vařit.Maso musí jít... více o Polévka z hovězí oháňky

60 minut
Roštěnky Esterházy dle časopisu F.O.O.D.

Roštěnky Esterházy dle časopisu F.O.O…

Roštěnky na okraji nakrojte, naklepejte, osolte, opepřete a poprašte hladkou moukou. Orestujte po obou stranách na rozpáleném sádle a nechte stranou.... více o Roštěnky Esterházy dle časopisu F.O.O.D.

Masový vývar s petrželovými noky

Masový vývar s petrželovými noky

Žebra, skelety... opláchneme a dáme do hrnce společně s kořením a zeleninou, přilijeme vodu, osolíme nebo přidáme kostku bujonu a dáme vařit do... více o Masový vývar s petrželovými noky

20 minut
Plněné avokádo

Plněné avokádo

Avokáda rozpůlíme, vyjmeme jádro, vydlabeme lžičkou dužinu, kterou potom vidličkou rozmačkáme. Celer jemně nastrouháme a smícháme ho s citronovou... více o Plněné avokádo

30 minut
Polévka s kapustou, celerem a fenyklem

Polévka s kapustou, celerem a fenyklem

Bazalku opláchněte, otrhejte lístky, promíchejte je se 40 ml oleje a špetkou soli, dejte do mrazáku zchladit a pak rozmixujte na ochucený olej (směs v... více o Polévka s kapustou, celerem a fenyklem

120 minut
Pajšl - plíčky na smetaně

Pajšl - plíčky na smetaně

Nejdříve povařím asi 5 minut všechny vnitřnosti a pak vodu sliji a vnitřnosti properu. Dám do druhé vody, přidám veškeré koření, cibuli, česnek,... více o Pajšl - plíčky na smetaně

Celerové sněhánky

Celerové sněhánky

Nastrouhaný celer dáme povařit do malého množství vody, po změknutí scedíme a dáme do mísy vychladit. K povařenému celeru vmícháme žloutky, smetanu,... více o Celerové sněhánky

180 minut
Tafelspitz

Tafelspitz

Do velkého hrnce dáme vařit vodu, vložíme maso, zmírníme plamen a necháme 5 min. Slijeme vodu a maso opláchneme studenou vodou. Vložíme znovu do hrnce... více o Tafelspitz

180 minut
Masová směs na víně ala divočina

Masová směs na víně ala divočina

Maso, špek a zeleninu nakrájíme na větší kostky a vše dáme do velké mísy. Přidáme balíček koření na divočinu, opepříme, sůl nedáváme. Zalejeme olejem.... více o Masová směs na víně ala divočina

80 minut
Plněná perlička na kaštanech

Plněná perlička na kaštanech

Troubu předehřejte na 200 °C. Celer a šalotky oloupejte, celer nakrájejte na kostičky a cibulky rozpulte. Jablka zbavte jádřinců a nakrájejte na malé... více o Plněná perlička na kaštanech

120 minut
Jehněčí nožička dušená v zelenině

Jehněčí nožička dušená v zelenině

Dvě cibule nakrájejte na plátky, do třetí neoloupané vpíchněte hřebíčky a bobkový list. Nakrájenou cibuli osmažte v pekáči na másle. Vložte osolené a... více o Jehněčí nožička dušená v zelenině

110 minut
Hovězí pečeně na červeném vínu

Hovězí pečeně na červeném vínu

1. Slaninu nakrájíme na hranolky a prošpikujeme jimi očištěné a omyté maso. Zeleninu oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a... více o Hovězí pečeně na červeném vínu

120 minut
Vepřové ragú na smetaně

Vepřové ragú na smetaně

Na másle zpěníme cibuli, přidáme jemně na kostičky nakrájený celer (nesmí zhnědnout). Přidáme na kostky nakrájené maso. a osolíme. Dusíme bez... více o Vepřové ragú na smetaně

60 minut
Ragú z divočáka na švestkách

Ragú z divočáka na švestkách

V širokém kastrolu rozehřejte olej a maso na něm zprudka ze všech stran opečte. Vyjměte a v kastrolu opečte na kostičky pokrájené šalotky, mrkev a... více o Ragú z divočáka na švestkách

Chlebová pečeně

Chlebová pečeně

Na oleji necháme osmažit pokrájenou cibuli a kořenovou zeleninu dorůžova. Chléb pokrájíme na kostičky, zalijeme vývarem, necháme nasáknout. Vše dáme... více o Chlebová pečeně

Celer se sardelovou pastou

Celer se sardelovou pastou

Očištěný celer uvaříme v osolené vodě (můžeme přidat i ocet) téměř doměkka. Necháme ho zchladnout, pokrájíme na tenké pátky, které pomažeme sýrem a... více o Celer se sardelovou pastou

Celer s taveným šunkovým sýrem

Celer s taveným šunkovým sýrem

Celer očistíme a uvaříme v osolené vodě téměř doměkka (můžeme dát do vody i trochu octa nebo citronové šťávy). Pak ho nakrájíme na slabší plátky (4 -... více o Celer s taveným šunkovým sýrem

Polévka s rychlými játrovými nočky (knedlíčky)

Polévka s rychlými játrovými nočky …

Z uvedených ingrediencí na knedlíčky umícháme vidličkou středně tuhou hmotu, ochutíme dle potřeby, necháme 10 minut před tvořením knedlíčků(nočků)... více o Polévka s rychlými játrovými nočky (knedlíčky)

60 minut
Vepřové na zelenině

Vepřové na zelenině

Celý kus masa očistíme, řádně osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji ho orestujeme ze všech stran dozlatova, s otáčením nepospícháme, počkáme až... více o Vepřové na zelenině

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • ...
  • 16
  • Další stránka

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

80
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
42
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink apod.
Čokoládová poleva na…
41
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
33
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
33
Dušené pepřové karé v cibuli
Dušené pepřové karé v…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Nedávno navštívené recepty:

Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou Coleslaw - podzimní vitamíny Sladké pirohy
Jablečná buchta II. Cizrnové kari Zapekané brambory s pórkem
"Čína" se sojovým masem a kedlubnou Bylinkové makrely Palačinkový koláč s jablky a pudinkem
Fazole na slanině Jáhlové placičky s mrkví „Šiml“: makovo-tvarohová náplň do buchet, koláčů nebo závinů

Další doporučené ingredience:

Campari Candát Cannelloni Cappuccino oříškové Capuccino
Carbonara Caro Carte d’Or Crema di Mascarpone Cayenský pepř Cejn
Celerová nať Celerová semínka Celerová sůl Celozrnná mouka Celozrnná pšeničná mouka
Celozrnná žitná mouka Celozrnné hořčice Celozrnné pečivo Celozrnné sušenky Celozrnné těstoviny
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Celer
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact