• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Bílý vinný ocet

Bílý vinný ocet

Podobné ingredience

  • Balzamikový ocet
  • Balzamikový ocet světlý
  • Bazalkový ocet
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

25 minut
Slaný koláč s pečeným pórkem a sýrem

Slaný koláč s pečeným pórkem a sýrem

Troubu předehřejte na 200 °C. Těsto, rozválené na obdélník, položte na vymazaný nebo pečicím papírem vyložený plech a pečte je 20 minut, až hezky... více o Slaný koláč s pečeným pórkem a sýrem

Italská caponata

Italská caponata

Lilek nakrájíme na plátky, posolíme a necháme vypotit, po vypocení nakrájíme na kostky. Papriky nakrájíme na proužky, cibuli a celer nakrájíme na... více o Italská caponata

La caponata - varianta s cibulí

La caponata - varianta s cibulí

Lilky omyjeme a nakrájíme na plátky, posypeme solí a necháme vypotit minimálně 30 minut. Rozinky namočíme do vlažné vody. Cibuli oloupeme a nakrájíme... více o La caponata - varianta s cibulí

Přírodní řízky z kapra s omáčkou béarnaise

Přírodní řízky z kapra s omáčkou…

Filety opláchněte, osušte, rozkrojte podél na půlky, pak příčně na poloviny,...zkrátka si udělejte porce, které Vám vyhovují. Porce osolte a opepřete.... více o Přírodní řízky z kapra s omáčkou béarnaise

Carpaccio IV.

Carpaccio IV.

Maso vcelku zabalíme do potravinové fólie a uložíme na 20 minut do mrazáku. Mezitím připravíme zálivku vyšleháním žloutků s ostatními přísadami ... více o Carpaccio IV.

Nakládané fazolky na kyselo

Nakládané fazolky na kyselo

Fazolkám odkrojíme konce a v osolené vodě je asi 8 min. povaříme. Scedíme a ihned propláchneme studenou vodou. Cibuli nakrájíme na dílky a s 500 ml... více o Nakládané fazolky na kyselo

Arabský chléb - Pide

Arabský chléb - Pide

Z mouku, soli, 2 lžiček olivového oleje, cukru, sušeného droždí, vody a vinného octa vypracujeme nejlépe vařečkou hladké relativně vlhké těsto, a sice... více o Arabský chléb - Pide

Ostrokyselá pikantní polévka (Hot & Sour Soup)

Ostrokyselá pikantní polévka (Hot &…

Uveďte kuřecí vývar do varu. Přidejte sojovou omáčku, nasekané maso, houby a chilli česnekovou omáčku. Vařte několik minut. Přidejte bílý pepř, bílý... více o Ostrokyselá pikantní polévka (Hot & Sour Soup)

Cukety s květákem

Cukety s květákem

Květák omyjeme, zbavíme nečistot, necháme okapat a rozebereme na malé růžičky. Cukety omyjeme, odkrojíme špičky, nakrájíme na stejně velké kousky.... více o Cukety s květákem

Pečená krůta podle kanadského receptu

Pečená krůta podle kanadského receptu

Z krůty vyjmeme drůbky (jatýrka, žaludek, srdíčko a krk) necháme na polévku. Krůtu umyjeme a vysušíme papírovou utěrkou. Cibuli, celer a polovinu... více o Pečená krůta podle kanadského receptu

30 minut
Těstovinový salát s tuňákem a celerem

Těstovinový salát s tuňákem a celerem

Těstoviny uvaříme a scedíme, necháme vychladnout. Přimícháme na osminky nakrájená rajčata, nakrájený celer, natrhaný salát. Přidáme kapary,... více o Těstovinový salát s tuňákem a celerem

Dezert Pavlova

Dezert Pavlova

Troubu předehřejete na 140 °C. Z pečícího papíru vystřihnete kruh a položíte jej na plech. V misce smícháte vidličkou 1/4 hrnku cukru se škrobem.... více o Dezert Pavlova

Sterilované fazolky v kořeněném nálevu

Sterilované fazolky v kořeněném nálevu

Fazolky omyjeme, odkrojíme špičky a vaříme v osolené vodě asi 8 minut. Scedíme a necháme okapat. Cibuli nakrájíme na špalíky, česnek na plátky,... více o Sterilované fazolky v kořeněném nálevu

20 minut
Caesar salát s krutony

Caesar salát s krutony

Krajíčky veky potřeme olejem. Nakrájíme na 1 cm čtverečky - rozložíme na pečící plech a pečeme při teplotě 180 °C asi 15 minut do zlatova. Necháme... více o Caesar salát s krutony

Tzatziki V.

Tzatziki V.

Oloupeme okurky, najemno nastrouháme a necháme chvíli odležet. Mezitím smícháme dohromady lučinu a jogurt v misce. Poté z nastrouhaných okurků... více o Tzatziki V.

Pecena cibule s rajcaty

Pecena cibule s rajcaty

1. Cibuly varime po dobu peti minut a nechame okapat. 2. Polozime cibuli na dno melke zapekaci misy 3. Smichame rozmaryn, cesnek, sul a pepr a... více o Pecena cibule s rajcaty

Salát ze špenátu a slaniny

Salát ze špenátu a slaniny

1. Oddělíme žloutek a bílek. 2. Na dresink promačkáme do mísy přes síto žloutek, přidáme ocet, olej, hořčici, sůl a pepř a dobře promícháme. 3.... více o Salát ze špenátu a slaniny

Bocartes-anšovky

Bocartes-anšovky

Dobře očištěné anšovky zbavíme páteře, vložíme do mísy a zalijeme vinným octem, promíchaným se solí tak, aby byly pokryté. Necháme odležet 6 hodin.... více o Bocartes-anšovky

Pečení slanečci v marinádě

Pečení slanečci v marinádě

Vykuchané slanečky opereme pod tekoucí studenou vodou a osušíme. Mouku smícháme s trochou soli a ryby v ní obalíme. Na rozehřátém másle slanečky po... více o Pečení slanečci v marinádě

Paprikový salát se slaninou a fazolkami

Paprikový salát se slaninou a…

Fazolky omyjeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Slijeme a necháme okapat. Papriky nakrájíme na kostičky, cuketu na hranolky. Opereme salát, listy... více o Paprikový salát se slaninou a fazolkami

Tzatziki I.

Tzatziki I.

Sýr rozmícháme a smísíme s jogurtem. Přidáme utřený česnek, pepř, dochutíme solí a octem. Oloupeme okurku, nastrouháme ji nadrobno a spolu s koprem... více o Tzatziki I.

Mrkvový salát s ovčím sýrem

Mrkvový salát s ovčím sýrem

Mrkve omyjeme, očistíme, oloupeme a zhruba 20 minut vaříme. Poté je slijeme, necháme vychladnout a šikmo nakrájíme na silnější plátky. Olivový olej... více o Mrkvový salát s ovčím sýrem

Řecký selský salát

Řecký selský salát

Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká kolečka, rajčata na osminky, omytou okurku na plátky. Zeleninu dáme do velké salátové mísy, přidáme olivy a... více o Řecký selský salát

45 minut
Plněná bageta

Plněná bageta

Bylinky opereme, vytřepeme a lístky otrháme. Bazalku a velké listy šalvěje rozřežeme na proužky. Z bagety odřízneme konce a rozkrájíme ji na 4 silné... více o Plněná bageta

Maďarský paprikový salát

Maďarský paprikový salát

Salám nakrájíme na kolečka a ta pokrájíme na proužky. Rozpůlíme papriky, odstraníme jadérka a lusky omyjeme. Pokrájíme na nudličky. Omytá rajčata... více o Maďarský paprikový salát

Zeleninový salát s ovčím sýrem

Zeleninový salát s ovčím sýrem

Okurku omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Salát očistíme, opereme, osušíme a natrháme jej na kousky. Sýr nakrájíme na menší kostičky. Papriku... více o Zeleninový salát s ovčím sýrem

Dušené rybí filé v hořčičné omáčce

Dušené rybí filé v hořčičné omáčce

Pórek očistíme, opereme a nakrájíme na kousky. Povaříme jej ve 300 ml osolené vody přibližně 8 minut. Necháme okapat a vývar si zachytíme. Mezitím... více o Dušené rybí filé v hořčičné omáčce

Salát z hráškových lusků

Salát z hráškových lusků

Hráškové lusky očistíme a opereme, krátce je oblanšírujeme ve vařící vodě. Kadeřavý salát očistíme, opereme, necháme okapat a roztrháme na kousky.... více o Salát z hráškových lusků

  • Předchozí stránka
  • 1
  • 2

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

Poslední sledované recepty

104
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…
56
Knedlíky s dušenými jablíčky / hruškami
Knedlíky s dušenými…
49
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Srbské rizoto (ze školní…
41
Domácí lučina
Domácí lučina
36
Koktejl mint vibe
Koktejl mint vibe

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Jana Švandová (78) o plastikách: Nic se nemá přehánět!

Jana Švandová (78) o plastikách: Nic se nemá přehánět!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Nedávno navštívené recepty:

Gratinovaný losos Zapečené filé se zeleninou Kuřecí játra "ber nebo běž!"
Těstoviny se žampiony Krůtí ragú se žampiony Zapečené kotlety se sýrem
Brokolicový salát IV. Domací houstičky Zapečené brambory se šunkou a sýrem
Božské bezlepkové cookies Máslové řízky - sváteční Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou a sýrem

Další doporučené ingredience:

Bílý chleba Bílý chřest Bílý chřest v nálevu Bílý jogurt Bílý kandovaný cukr
Bílý pepř Bílý punč Bílý rum Bílý sýr Bílý vermut
Bio atlantské koření Bio sušená syrovátka Biokys Blaťácké zlato Blendea
Bluma Bobkový list Boloňská omáčka Bonbony Bonpari
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Bílý vinný ocet
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact