• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Web Recepty.cz
  • VZKAZY

VZKAZY

• MartikK
    MartikK | 15. 3. 2011 15:56

Díky za info. :-)

• Martin Navrkal
    Martin Navrkal | 15. 3. 2011 15:52

Nové vzkazy se uživateli zobrazí ve výrazné bublině v profilovém boxu, takže pokud se uživatel přihlásí ke svému účtu nejdo to skoro přehlédnout

• MartikK
    MartikK | 15. 3. 2011 15:28

Chtěla jsem se zeptat, jak a jestli systém upozorňuje na nový vzkaz? Posílala jsem jeden vzkazík a zatím nemám žádnou reakci, tak nevím, zda dotyčná kuchařinka pouze nereaguje, nebo třeba o něm neví. Díky.

• Jarka O. | 18. 10. 2010 19:21

Zase se potvrdilo, že nejhorší srážka je srážka s bl*cem, že jo, Jiří 8-) Kašli na něj, inteligentovi není třeba nic vysvětlovat a těm ostatním - marná námaha :-D :-D

• recepty73
    recepty73 | 18. 10. 2010 18:39

Opět jsem dostal vzkaz,a to jsem si naivně myslel,že ten první,byl i posledním,ikdyž napsat tuhle slátaninu mi dalo fakt zabrat,podělím se o ní s Vámi.Cituji : Fakt dobrý 103 receptů víže za lahaní je ban us sem napsal správcům Od - MatějP 18.10.2010 v 17.29 hod. ....co dodat :-\ -JE MI VÁS LÍTO :-( MatějiP

• Iva Ma | 18. 10. 2010 13:08

Jiří úplně chápu Vaše rozhořčení.Nezavděčíte se jak je vidět.My co Vás známe z těchto stránek víme "svý".Navíc ještě hodně doplníte fotografií, tak je lepší představa. Možná to někdo bere jako rivalitu nebo se cítí nedoceněný, což je pěkná hloupost.Jsem ráda, že je zde řada zkušených, která vždy mi dobře poradila. Co mě mrzí, je to předělání a zbytečné vyklikávání atd. A mějte se fajn ať jste brzy fit :-)

• recepty73
    recepty73 | 18. 10. 2010 11:11

...myslím,že se to opakovat snad už nebude ;-)

• recepty73
    recepty73 | 18. 10. 2010 11:10

....asi Vám,milý MatějiP leží v žaludku Žebříčky kuchařů a umístění ve vyzkoušených receptech....,ale bohužel Vás musím zklamat.Recepty jsem vážně vyzkoušel a je to vidět i na fotografiích,které jsem k nim přidával ;-) .Nejsem soutěživý typ,jen si dělám pořádek ve fotografiích,které jsem dával do fotogalerie....,no a teď už se dají vložit k receptu(což oceňuji),tak to prostě dělám(to snad můžu,né).Nebojte,už jich moc není :-D :-D :-D ,ale chci to mít z krku ;-) :-D ,jsem teď holt nemocnej :-( ,tak mám chvíli čas ;-) probírat se věcma,na které není jinak kdy ;-) ... Jestli Vám jde o to,že mám hodně vyzkoušených receptů a tudíž i body,uklidním Vás,alespoň tím,že body přibývají i těm,kteří ty recepty vložili na místní stránky.Věřte,že to jsou kuchařky s velkým K(např.Tereza J,Jarka O,Pája S,Ladia,.........nechci nikoho urazit,ale psal bych dloooouho ;-) :-D )a vařit podle jejich receptů se vyplatí,protože tomu můžete věřit. Až si Váš ,,salát,, dá někdo do vyzkoušených,taky Vám body naskočí-nebojte :-) . Je mi jedno,jestli jsem pátý,padesátý nebo předposlední...,z toho živ nejsem ;-) :-P .Jen budu rád,když fotka,postup nebo komentář někomu pomůže v rozhodování u vaření ;-) :-) . Tohle přece není soutěž nebo souboj kuchařů,do televize se taky nehrnu,jsem soudný a vím,že jsou tu lepší. Docela mi vyhovuje,že ,,VYZKOUŠENÉ,, existují-budou totiž asi i mojí inspirací do budoucna,protože tipy co uvařit,náhodné recepty nebo žebříček podle hodnocení mi vůbec nevyhovují :-( .

• Lucie-Trpkosova
    Lucie-Trpkosova | 18. 10. 2010 10:56

Dobrý den, bohužel s posíláním vzkazů od uživatelů nic moc udělat nemůžu. Ale chceme udělat blokování uživatelů, takže byste si daného uživatele nastavil tak, aby Vám nemohl vzkazy posílat ;-)

• recepty73
    recepty73 | 18. 10. 2010 10:37

U políčka přihásit,odhlásit,oblíbené... je také nově-VZKAZY-to oceňuji,ale nelíbí se mi takové vzkazy jako ten,který mi přišel včera ve 13.46hod. od MatějeP(cituji): NekecejZa pár dní si todle nemohla udělat Takže,milý MětějiP,buďte tak laskav a neoslovujte mě jako Vaší ,,Přítelkini,, ,kterou sice určitě milujete s velkým M,jsem totiž Jiří=recepty73 a vážně nekecám :-((.

Doporučujeme

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Poslední sledované recepty

93
Rumové kuličky nepečené…
71
Kachní prsa pečená s jablky, zelí a knedlíky
Kachní prsa pečená s…
42
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
30
Hubník
Hubník
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Nejlepší krémy do vánočního cukroví: 8 osvědčených receptů, které zvládnou i začátečníci
Nejlepší krémy do vánočního cukroví: 8…
Netradiční vánoční cukroví: Vyzkoušejte vinné nebo řecké koláčky
Netradiční vánoční cukroví: Vyzkoušejte vinné…
Exotická sada medů: originální a zdravý dárek pod stromeček, který potěší každého
Exotická sada medů: originální a zdravý dárek pod…
Tvrdé perníčky? Díky těmto trikům vám krásně změknou
Tvrdé perníčky? Díky těmto trikům vám krásně…
Vosí hnízda 5x jinak: Klasická, malinová, s čokoládou, ořechy i netradiční s mákem
Vosí hnízda 5x jinak: Klasická, malinová, s…
AHA.cz Vydra o problémech Bouškové: Tohle způsobilo hrozný zásah v hlavě

Vydra o problémech Bouškové: Tohle způsobilo hrozný zásah v hlavě

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Spodní prádlo podle znamení: V jakém se budete cítit nejlépe?

Spodní prádlo podle znamení: V jakém se budete cítit nejlépe?

Ženy.cz Ženy, noste rtěnky! S jakým odstínem se budete cítit skvěle a okolí si vás zamiluje?

Ženy, noste rtěnky! S jakým odstínem se budete cítit skvěle a okolí si vás zamiluje?

Blesk.cz Komik Fero Joke v Praze: Po popisu osahávání konec lukrativních kšeftů! Vzal mě za rozkrok, tvrdí fanoušek

Komik Fero Joke v Praze: Po popisu osahávání konec lukrativních kšeftů! Vzal mě za rozkrok, tvrdí fanoušek

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy 7 nejhorších tarotových karet, které děsí kartářky. Tyhle si rozhodně nechcete vytáhnout!

7 nejhorších tarotových karet, které děsí kartářky. Tyhle si rozhodně nechcete vytáhnout!

• Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Web Recepty.cz
  • VZKAZY

• © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact