• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Web Recepty.cz
  • Prosba o filtr

Prosba o filtr

• Jiří Myška
    Jiří Myška | 2. 12. 2014 13:00

Dobrý den, taková to volba by omezeně fungovat mohla, ale záleží kdo by ji využíval. Už takto je možností filtrování mnoho a bohužel na konkrétní recepty nejčastěji přistupují uživatelé přímo z prohlížečů. Můžeme se tu nad tím pozastavit a prozkoumat takovéto další rozšíření, ale dopředu nedokážu slíbit, kdy se k tomu dopracujeme JM

• TheKacabi
    TheKacabi | 1. 12. 2014 21:53

Pardon - tak oprava - zda by nebylo možné ve vyhledávání podle stáří receptu dát více časových možností. :-) Tam to končí jen "poslední měsíc"...

• TheKacabi
    TheKacabi | 1. 12. 2014 21:50

Dobrý večer, tak mě napadlo, jestli nezvažujete filtr i třeba podle data přidání receptu (např. pokud vím, že se tu nějaký recept třeba před pár měsíci objevil, ale nepamatuji si název -vím třeba jen obrázek - tak aby byla možnost zobrazit recepty např. jen z posledních 3 měsíců/let nebo jen starší 2 let apod. S tím souvisí i můj další dotaz - uvažujete o zavedení data přidání receptu na tento web? (Mohlo by být zajímavé, kolik receptů je tu třeba několik let a nemají žádnou známku. ) :-) Jen nápad/návrh... Díky za reakce :-)

• Simča S.
    Simča S. | 16. 10. 2014 21:10

Fáááájn, jdu to hned zkusit!!!!!

• recepty73
    recepty73 | 16. 10. 2014 12:34

...jo, to je ono! ...myslím, že Simča bude taky spokojená ;-) ...koukal jsem ještě na nové komentáře (staršího data) a tam Vám pořád ještě utíkají názvy receptů k jiným receptům ...hezký den a díky

• Jiří Myška
    Jiří Myška | 16. 10. 2014 10:23

Dobrý den všem, dnešní novinka ;-) do rozšířeného hledání jsme přidali možnost filtrovat recepty bez foto. vyzkoušejte a podělte se o první dojmy :-) JM

• Simča S.
    Simča S. | 23. 9. 2014 23:00

Jasně, díky za snahu, nespěchám, vždyť už sem dávám recepty a fotky cca 8 let a zatím to šlo i bez této volby :-). Jinak ono je tu hodně podobných receptů či receptů z podobných (či stejných) ingrediencí. A když už vařím neco nového a vzhledem k tomu, že kudy chodím, tudy fotím, tak proč nepřidat foto k receptu, který ho zatím nemá....

• recepty73
    recepty73 | 23. 9. 2014 13:56

...ať žijí mladší mozkové závity ;-) , díky

• TheKacabi
    TheKacabi | 22. 9. 2014 21:38

Dobrý večer - já je vidím - bývají úplně na konci - mezi vašimi soukromými recepty (pokud nějaké máte). Pokud ne, budou na poslední stránce s vašimi recepty :-) Jinak s tím filtrem je to zajímavý nápad :D já si trapně vybírám i podle obrázků :D

• recepty73
    recepty73 | 22. 9. 2014 19:43

...já jsem taky pro kolonku - "bez fotografie" ...my kuchaři s foťákem, tak můžeme pro ostatní uživatele "oživit" (zviditelnit) spoustu dobrých, ale schovaných receptů ...je to dobrý nápad ;-) ...vkládání receptů funguje, ale recepty se schovají do té doby, než projdou schválením (chápu ochranu před některými "zadavateli") ...právě jsem Vám přidělal a do budoucna i budu přidělávat práci s tím, že recept v konečné formě po zaslání už nevidím, nemůžu ho tudíž sám zkontrolovat, případně přidat dodatečně fotografii ...určitě občas bude potřeba recept ještě jednou zeditovat a tak recept budete mít v "rukách" zbytečně několikrát ...nešlo by, aby alespoň autor viděl svůj recept před zveřejněním? ...ušetří to Váš čas a my se nebudeme muset vracet k již schváleným receptům ...například dnes jsem vložil recept bez fotky, s tím, že jí přidám po "vylovení" z foťáku a chyba lávky - recept už je u Vás a já se k němu nedostanu dřív, než ho schválí naše dobrá víla, paní Kamila ...předem jí lituji, znám se ;-)

• 1
  • 2
  • Další stránka

Doporučujeme

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Poslední sledované recepty

77
Rumové kuličky nepečené…
33
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
13
Kachní prsa pečená s jablky, zelí a knedlíky
Kachní prsa pečená s…
13
Hubník
Hubník

Zajímavé články

Nejlepší krémy do vánočního cukroví: 8 osvědčených receptů, které zvládnou i začátečníci
Nejlepší krémy do vánočního cukroví: 8…
Netradiční vánoční cukroví: Vyzkoušejte vinné nebo řecké koláčky
Netradiční vánoční cukroví: Vyzkoušejte vinné…
Exotická sada medů: originální a zdravý dárek pod stromeček, který potěší každého
Exotická sada medů: originální a zdravý dárek pod…
Tvrdé perníčky? Díky těmto trikům vám krásně změknou
Tvrdé perníčky? Díky těmto trikům vám krásně…
Vosí hnízda 5x jinak: Klasická, malinová, s čokoládou, ořechy i netradiční s mákem
Vosí hnízda 5x jinak: Klasická, malinová, s…
AHA.cz Vydra o problémech Bouškové: Tohle způsobilo hrozný zásah v hlavě

Vydra o problémech Bouškové: Tohle způsobilo hrozný zásah v hlavě

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Spodní prádlo podle znamení: V jakém se budete cítit nejlépe?

Spodní prádlo podle znamení: V jakém se budete cítit nejlépe?

Ženy.cz Ženy, noste rtěnky! S jakým odstínem se budete cítit skvěle a okolí si vás zamiluje?

Ženy, noste rtěnky! S jakým odstínem se budete cítit skvěle a okolí si vás zamiluje?

Blesk.cz Slováčková (†29) ožila v Lucerně: Pocta Aničce bez mámy Dády!

Slováčková (†29) ožila v Lucerně: Pocta Aničce bez mámy Dády!

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy 7 nejhorších tarotových karet, které děsí kartářky. Tyhle si rozhodně nechcete vytáhnout!

7 nejhorších tarotových karet, které děsí kartářky. Tyhle si rozhodně nechcete vytáhnout!

• Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Web Recepty.cz
  • Prosba o filtr

• © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact