• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Web Recepty.cz
  • Prosba o filtr

Prosba o filtr

• Jiří Myška
    Jiří Myška | 2. 12. 2014 13:00

Dobrý den, taková to volba by omezeně fungovat mohla, ale záleží kdo by ji využíval. Už takto je možností filtrování mnoho a bohužel na konkrétní recepty nejčastěji přistupují uživatelé přímo z prohlížečů. Můžeme se tu nad tím pozastavit a prozkoumat takovéto další rozšíření, ale dopředu nedokážu slíbit, kdy se k tomu dopracujeme JM

• TheKacabi
    TheKacabi | 1. 12. 2014 21:53

Pardon - tak oprava - zda by nebylo možné ve vyhledávání podle stáří receptu dát více časových možností. :-) Tam to končí jen "poslední měsíc"...

• TheKacabi
    TheKacabi | 1. 12. 2014 21:50

Dobrý večer, tak mě napadlo, jestli nezvažujete filtr i třeba podle data přidání receptu (např. pokud vím, že se tu nějaký recept třeba před pár měsíci objevil, ale nepamatuji si název -vím třeba jen obrázek - tak aby byla možnost zobrazit recepty např. jen z posledních 3 měsíců/let nebo jen starší 2 let apod. S tím souvisí i můj další dotaz - uvažujete o zavedení data přidání receptu na tento web? (Mohlo by být zajímavé, kolik receptů je tu třeba několik let a nemají žádnou známku. ) :-) Jen nápad/návrh... Díky za reakce :-)

• Simča S.
    Simča S. | 16. 10. 2014 21:10

Fáááájn, jdu to hned zkusit!!!!!

• recepty73
    recepty73 | 16. 10. 2014 12:34

...jo, to je ono! ...myslím, že Simča bude taky spokojená ;-) ...koukal jsem ještě na nové komentáře (staršího data) a tam Vám pořád ještě utíkají názvy receptů k jiným receptům ...hezký den a díky

• Jiří Myška
    Jiří Myška | 16. 10. 2014 10:23

Dobrý den všem, dnešní novinka ;-) do rozšířeného hledání jsme přidali možnost filtrovat recepty bez foto. vyzkoušejte a podělte se o první dojmy :-) JM

• Simča S.
    Simča S. | 23. 9. 2014 23:00

Jasně, díky za snahu, nespěchám, vždyť už sem dávám recepty a fotky cca 8 let a zatím to šlo i bez této volby :-). Jinak ono je tu hodně podobných receptů či receptů z podobných (či stejných) ingrediencí. A když už vařím neco nového a vzhledem k tomu, že kudy chodím, tudy fotím, tak proč nepřidat foto k receptu, který ho zatím nemá....

• recepty73
    recepty73 | 23. 9. 2014 13:56

...ať žijí mladší mozkové závity ;-) , díky

• TheKacabi
    TheKacabi | 22. 9. 2014 21:38

Dobrý večer - já je vidím - bývají úplně na konci - mezi vašimi soukromými recepty (pokud nějaké máte). Pokud ne, budou na poslední stránce s vašimi recepty :-) Jinak s tím filtrem je to zajímavý nápad :D já si trapně vybírám i podle obrázků :D

• recepty73
    recepty73 | 22. 9. 2014 19:43

...já jsem taky pro kolonku - "bez fotografie" ...my kuchaři s foťákem, tak můžeme pro ostatní uživatele "oživit" (zviditelnit) spoustu dobrých, ale schovaných receptů ...je to dobrý nápad ;-) ...vkládání receptů funguje, ale recepty se schovají do té doby, než projdou schválením (chápu ochranu před některými "zadavateli") ...právě jsem Vám přidělal a do budoucna i budu přidělávat práci s tím, že recept v konečné formě po zaslání už nevidím, nemůžu ho tudíž sám zkontrolovat, případně přidat dodatečně fotografii ...určitě občas bude potřeba recept ještě jednou zeditovat a tak recept budete mít v "rukách" zbytečně několikrát ...nešlo by, aby alespoň autor viděl svůj recept před zveřejněním? ...ušetří to Váš čas a my se nebudeme muset vracet k již schváleným receptům ...například dnes jsem vložil recept bez fotky, s tím, že jí přidám po "vylovení" z foťáku a chyba lávky - recept už je u Vás a já se k němu nedostanu dřív, než ho schválí naše dobrá víla, paní Kamila ...předem jí lituji, znám se ;-)

• 1
  • 2
  • Další stránka

Doporučujeme

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

Meruňková marmeláda (džem)

Meruňková marmeláda (džem)

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

Poslední sledované recepty

96
Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici
Guláš na pivu a…
57
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
54
Ananasovo-kokosová roláda "Piña Colada"
Ananasovo-kokosová…
51
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
37
Grilované vepřové s bramborovým salátem
Grilované vepřové s…

Zajímavé články

Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
Kvíz: Uhodnete vtipné názvy českých obcí, které souvisejí s jídlem?
Kvíz: Uhodnete vtipné názvy českých obcí, které…
Velký nakládačkový speciál: Vše, co potřebujete vědět, když chcete zavařovat okurky
Velký nakládačkový speciál: Vše, co potřebujete…
Rychlé buchty na plech ze sezonního ovoce: 7 receptů nejen na víkend
Rychlé buchty na plech ze sezonního ovoce: 7…
Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná sladká dobrota, kterou zvládne i naprostý začátečník
Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná…
AHA.cz Vzpomínky Obermannové: Takhle ukradla Dáše manžela!

Vzpomínky Obermannové: Takhle ukradla Dáše manžela!

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Léto jako z filmu od Poledňákové: Vyrazte na místa z legendárních retro komedií

Léto jako z filmu od Poledňákové: Vyrazte na místa z legendárních retro komedií

Ženy.cz Chcete se zbavit vrásek? Tohle vám v jídelníčku zoufale chybí

Chcete se zbavit vrásek? Tohle vám v jídelníčku zoufale chybí

Blesk.cz Zpěvačka Tonya Graves v slzách: Zemřel jí táta!

Zpěvačka Tonya Graves v slzách: Zemřel jí táta!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Jaký tvar a barvu si vyberete? Prozradí to vaši povahu a co máte rádi!

Jaký tvar a barvu si vyberete? Prozradí to vaši povahu a co máte rádi!

• Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Web Recepty.cz
  • Prosba o filtr

• © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact