RADA: Jak uvařit vejce natvrdo, naměkko i nahniličko
Zelené fazolky s vejci
Zelené fazolky na tymiánu a česneku
Zelené noky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cuketové řezy
Zemplínský koláč
Bílkové kostky
Smetanová pórková polévka s bramborem
Cizrnový salát s restovanou paprikou
Kuřecí maso na žampionech
Kysané zelí ve sklenicích + salát
Hrášková polévka se slaninou
Lívance s cukrem a skořicí
Grilovaný losos ve slanině
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Třešňový kompot
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka
Jahodovo-malinová zavařenina