I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Piškotová bábovka
Tatranské kuře
Hlávkový salát s mozzarellou a tuňákem
Jablečná buchta s pudinkem
Rohlíčky pro bezdomovce
Tatarák z uzeného lososa
Ovesné sušenky s jablky a čokoládou
Dušený králík (nejen) se zeleninou
Ořechové řezy s polevou z remosky
Salát Caesar s kuřetem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Jahodovo-malinová zavařenina
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…