I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Karbanátky z ovesných vloček
Kokosová bábovka III.
Fantastický bramborový chléb
Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté
Losos na špenátové peřince
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Dip z červené řepy
Gratinovaná brokolice
Pečený květák s kari
Salát Caesar s kuřetem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Jahodovo-malinová zavařenina
Zelená šakšuka
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…