I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Boršč
Tuňáková pomazánka light
Domácí koblížky od babičky
Kuřecí prsa obalované v chipsech
Celerové karbanátky (sekaná)
Kaše z ovesných vloček s krupicí
Rajský salát (nejen) s mozzarellou
Zeleninové ratatouille
Kynutý koláč s tvarohem
Salát Caesar s kuřetem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Jahodovo-malinová zavařenina
Smažený květák s domácím dipem
Zelená šakšuka
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…