I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Králík po cikánsku
Polévka z hlívy ústřičné
Zeleninová polévka s pohankou
Išelské koláčky
Citronová bábovka z pomazánkového…
Hlíva s hořčicí
Meruňková zmrzlina
Těstovinový salát s rybou a zeleninou
Kuřecí tandoori směs se zeleninou
Cizrnové karí se špenátem
Rebarborový džem s ananasem
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Tatarák s kapary
Bezový sirup za studena
Koprovka s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Chřest v parmské šunce s olivovou…