I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí na červeném víně
Lehký tvarohový koláč
Dršťková polévka z kuřecích žaludků
Cibulové vepřové - minutka
Cheesecake čokoládový
Jak opravit nepovedený dort
Šneci nejen s tvarohem
Citronový nebo pomerančový koláč (řez…
Kuřecí nudličky v tempuře
Tofu v arašídové omáčce s brokolicí a…
Čevapčiči
Turecká vejce
Pórková polévka s cizrnou
Mandlový koláč s rebarborou
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Čokoládová pěna s malinami
Mangové smoothie
Čokoládové muffiny