I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí maso na pepři
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Jablečné vdolečky - kynuté, pečené
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Pesto Rosso
Těstovinový salát s tuňákem a…
Houskové knedlíky bez kynutí -…
Risotto se špenátem a bylinkami
Jahodová bublanina
Kosmatice naslano
Lasagne s hovězím masem
Voňavý sirup z bezinkových květů
Chřestový salát s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Koprovka s vejcem
Chřestový koláč s hráškem