I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chlebové knedlíky
Jablkový koláč s pudinkem
Ivetčin kynutý knedlík
Bramborová polévka s houbami a…
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Květákový salát nebo pomazánka
El Paso Kořenící směs na fajitas…
Čevapi
Anglická gulášová polévka
Salát Caesar s kuřetem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Jahodovo-malinová zavařenina
Smažený květák s domácím dipem
Zelená šakšuka
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…