I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kaldoun
Hustá bramboračka
Zeleninové kari
Řezy s vaječným likérem
Falešný tatarák z junioru
Tiramisu s jahodami a čokoládou
Listové tyčinky na sladko
Hovězí po burgunsku
Ořechový biskupský chlebíček
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Rebarborový džem s ananasem
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Tatarák s kapary
Bezový sirup za studena
Koprovka s vejcem
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Rebarborová zavařenina