I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlý ovocný koláč
Pierogi ‒ pirožky
Meruňkový koláč se smetanovou peřinou
Caesar salát jako z restaurace
Voňavé anglické kapsy
Drobenkový koláč s rebarborou
Tortilla s čerstvou zeleninou
Bochánky z odpalovaného těsta
Boloňské fazole pro vegany
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Lasagne s hovězím masem
Jahodová bublanina
Voňavý sirup z bezinkových květů
Kosmatice naslano
Koprovka s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Chřestový salát s vejcem
Chřestový koláč s hráškem