I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové knedlíky se strouhankou
Květáková polévka s mrkví
Smetanové tyčinky
Grahamové rohlíky
Pikantní nakládaný hermelín II.
Cuketové lečo s paprikou a klobásou
Krémová kapustovo-sýrová polévka
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Zapečený lilek s tuňákem
Kyjevský řízek s brokolicovou kaší
Lasagne s hovězím masem
Jahodová bublanina
Voňavý sirup z bezinkových květů
Kosmatice naslano
Koprovka s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Chřestový salát s vejcem
Chřestový koláč s hráškem