I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mrkvová pomazánka na chlebíčky
Tvarohové kobližky
Hnětynky - posvícenská specialita z…
Kozí brada - novoroční zelňačka
Zapékaná zelenina
Jednoduchá ovocná bublanina
Sushi s lososem
Gratinované brambory (nejen) s…
Kuře pečené s jemnou nádivkou
Salát Caesar s kuřetem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Zelená šakšuka
Smažený květák s domácím dipem
Jahodovo-malinová zavařenina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…