Třešně omyjte, zbavte stopek a nasypte je do čistých zavařovacích sklenic.
Do každé sklenice přidejte 1-2 lžíce cukru a lžičku rumu a vše zalijte...
více o Třešňový kompot
Umlít rýži šrotovníkem, 3 jemnějšími průchody. Dále zjemnit 3 průchody v mlýnku na mák, na směs hrubé a hladké mouky (do zásoby). Výběr rýže viz...
více o Rýžové krokety (noky), základní recept
Květy bezinek, které jsme natrhali nejlépe za slunečného počasí v čistém prostředí, zbavíme stopek (jsou hořké), rozložíme na utěrku a počkáme asi...
více o Bezový sirup za studena
Třešně omyjte, zbavte stopek a nasypte je do čistých zavařovacích sklenic.
Do každé sklenice přidejte 1-2 lžíce cukru a lžičku rumu a vše zalijte...
více o Třešňový kompot
Umlít rýži šrotovníkem, 3 jemnějšími průchody. Dále zjemnit 3 průchody v mlýnku na mák, na směs hrubé a hladké mouky (do zásoby). Výběr rýže viz...
více o Rýžové krokety (noky), základní recept
Květy bezinek, které jsme natrhali nejlépe za slunečného počasí v čistém prostředí, zbavíme stopek (jsou hořké), rozložíme na utěrku a počkáme asi...
více o Bezový sirup za studena
Třešně omyjte, zbavte stopek a nasypte je do čistých zavařovacích sklenic.
Do každé sklenice přidejte 1-2 lžíce cukru a lžičku rumu a vše zalijte...
více o Třešňový kompot
Umlít rýži šrotovníkem, 3 jemnějšími průchody. Dále zjemnit 3 průchody v mlýnku na mák, na směs hrubé a hladké mouky (do zásoby). Výběr rýže viz...
více o Rýžové krokety (noky), základní recept
Květy bezinek, které jsme natrhali nejlépe za slunečného počasí v čistém prostředí, zbavíme stopek (jsou hořké), rozložíme na utěrku a počkáme asi...
více o Bezový sirup za studena