Vindaloo pasta je pálivou směsí chilli papriček, octa, koření, česneku, zázvoru, oleje a rajčatového pyré. Najde svoje uplatnění při přípravě stejnojmenného karí, které je vynikající pochoutkou indické kuchyně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Kuře Vindaloo (aneb Pořádnej indickej…
Šafránové rizoto z rýže Carnaroli se…
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí roláda se špenátem
Ovocný koláč z podmáslí
Kuřecí barbeque salát
Marinované špízy
Masíčko v hermelínu-minutka
Drobenkový kokosový koláč s tvarohem
Rajčatový krém z čerstvých rajčat
Jablečník bez vajec - jablečný koláč …
Hasenöhrl (zaječí uši)
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Třešňová marmeláda
Houbová paštika
Kyšková buchta s třešněmi
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…