Vindaloo pasta je pálivou směsí chilli papriček, octa, koření, česneku, zázvoru, oleje a rajčatového pyré. Najde svoje uplatnění při přípravě stejnojmenného karí, které je vynikající pochoutkou indické kuchyně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Kuře Vindaloo (aneb Pořádnej indickej…
Šafránové rizoto z rýže Carnaroli se…
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Václavkový guláš
Sedlácké kroupy
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Tvarohová pomazánka s ředkvičkami
Hranolky se sýrem
Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky
Cuketové špekáčky
Coca-Cola řezy
Čevapčiči po našem
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Rychlá hrášková polévka s krutony
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Piškotová roláda s krémem z mascarpone
Houbové aglio olio
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Piškotový koláč s jahodami
Topinky s pestem, rajčaty a…
Buřty na pivu v briošce