Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čínské placičky
Dušený květák babičky Schwarzové
Pravý segedínský guláš
Vepřové řízečky s nivou a smetanou
Koláčky z listového těsta
Dršťková polévka z kuřecích žaludků
Srdce na paprice
Jednoduché třešňové / višňové knedlíky
Lososové sashimi
Holandský řízek a šťouchané brambory
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Třešňový kompot
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka
Jahodovo-malinová zavařenina